Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 32 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Policet kane humor te holle (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=958)

Postuar nga Keni datë 16 Gusht 2003 - 05:02:

Nji cun pyti nji polic, - o polic sa eshte ora? - 1:00 fiks, pergjigjet polici. Cuni i thote policit, - ne rregull ne oren 2:00 ec e me ha mu***. Polici nuk duroje e filloje ta ndiqte nga pas, nderkohe, na u perplas polici me shefin e tij. i thote shefi, - cke qe xiton, ec me avash se na dermove. i thote polici, po ja e shef i picirrukun, ai e me tha - polic ne oren 2 eja e me ha mu***.Shefi i habitur i hedh nje veshtrim ores dhe i thote: - po pse vrapon more gomar, ora eshte 1:30 , ke kohe dhe gjys ore..

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 05:11:

Nje femije po luante ne breg te detit me rere. Nje polic qe po kalonte aty e pyet: -Ç'po ben more djale?
-Po bej nje polic. -Po si po e ben me trego pak. Femija: -Hedh uje, rere dhe m... e behet polic. Polici: -Degjo more mistrec mos i shto m.. se te rrah. Te nesermen i njejti polic pyet femijen qe po luante ne rere dhe e pyet se ç'po bente.
-Po bej nje polic. -Po si po e ben me trego pak. Femija: -Hedh uje, rere dhe m... e behet polic. Polici e rreh femijen. Te pasnesermen polici e pyet perseri femijen se çfare po bente. -Po bej nje ushtar, i thote femija. Po si po e ben a me tregon pak? -Marr uje, rere e behet ushtar. Polici:
-Po m.. anuk i shton? -Jo se po t'i shtoj m.. behet polic!

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 05:17:

Polici i trafikut
Nje polic ndalon nje veture dhe do i bente kontrol per frenat. Polici pyet shoferin :- Po pse nuk beri makina çuuuuffff kur ndaloi? Shoferi thote :-Po kjo nuk eshte kamion qe t'i kete frenat me ajer, eshte veture e i ka me alkool. Polici menjehere :-Gjobe, se mban alkool ne makine!

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 05:19:

Shefi donte te provonte policin mbi zgjuarsine e tij e i thote:-Shko menjehere te shtepia ime e pyet nese jam apo nuk jam une ne shtepi! Polici i hutuar vrapon per tek shtepia e shefit. Mendon shefi me vete :-Sa budalla, nuk dinte te merrte ne telefon?!

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 05:21:

Tre djem kishin hipur ne nje biçiklete e kalojne para policit te trafikut. Polici bertet :- Ndaloni, ndaloni! Djemte pergjigjen :- More trap a nuk e sheh qe nuk kemi vend per ty, jemi tre vete!

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 05:22:

Nje dite nje polic dhe nje oficer po shetisnin ne pyll. Papritmas i del perpara derri i eger. Oficeri si me ishkathet hipen ne peme, kurse polici vraponte rreth e qark pemes e derri po mundohej te kapte policin. Oficeri nga pema therret policin :-Shpejt se te kapi! Polici pergjigjet :- Mos ki frike se eshte dy xhiro prapa meje

Postuar nga lorie datë 16 Gusht 2003 - 05:50:

haha,ishin vertet te forta keto me policat,faleminderit kenit dhe bucs .shkruani sa me shume .

nje burre kishte probleme te hapte konserven e tij te peshkut.nuk po e hapte qe nuk po e hapte dot.aty kalon nje polic dhe burri mendoi te kerkonte ndihmen e tij.
patjeter ia kthen polici ,e rregulloj une kete pune.i merr konserven dhe troket ne te:'taK tak,hape se eshte policia'

-po e gjete se sa molle kam ne duar do te ti jap qe te dyja.-i thote djali i policit ,policit tjeter koleg.
-nuk e di ,-thote ai-ndoshta kater
atehere djali shkon tek i ati dhe i thote qe kolegu i tij s'eshte aspak i zgjuar perderisa s'u pergjigj.
-mire atij s'ia the -ia ben i ati-po mua do ma thuash sa molle ke qe ti marr te dyja?

Postuar nga BUCS datë 16 Gusht 2003 - 23:07:

Dy polic sapo kishin mbaruar sherbimin te veshur civila po ktheheshin ne shtepi . Rruges shohin nje bari me nje tufe me dele dhe mendojne te tallen me te . Afrohen dhe pyeten bariun sa dele kishte. Bariu u pergjigj qe nuk e dinte. Nje polic i thote qe neqofte se ne e gjejme se sa dele ke ketu ç'fare na jep? Bariu u tha qe do ti linte te zgjidhnin dhe te mernin delen me te shendoshe. Policet mendohen dhe i thane qe ai kishte 157 dele.Bariu i habitur u tha : mire pra zgjidhni dhe merni delen qe doni.Policet moren delen me te shendoshe dhe te gezuar filluan te ikin, pas nje min bariu u tha : Ne qofte se une e di se cçpune beni a ma jepni delen? Policet i thane po . Bariu u tha: Ju jeni police. Policet e habitur i thane se si e gjeti . Bariu u tha se ata ishin ngaterur ne vend te deles kishin mare qenin

Postuar nga Keni datë 17 Gusht 2003 - 01:09:

hahaha ah ah Ej Bucs kjo e deles ka qen e fortga me e forte e policeve qe kame degjuar deri tani. Sinqerisht me ka pelqyer sa kam qeshur me lot.
Rrofsh lal se na kenaqe

Postuar nga BUCS datë 19 Gusht 2003 - 01:49:

Rrofsh Keno.
Nuk e kisha pare qe e kishe thene ti ate barcaleten me japrak, e provova ta fshija por kishte kaluar koha. Fshije pak po te duash se ti je moderator. Flm

Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 »
Trego 32 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.