| Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9654)
Puthjen!
"Nese nuk di te puthe bukur, -te ikin nga ka ardhur!"
hahaahahahahah, me falni-por sapo u zgjova nga gjumi i pasdites
dhe pashe nje enderr sikur po puthesha me Konten(turp me vjen ta them)
dhe nxirrnim kokat nga poshte deres dhe putheshim,
o zot!si me zgjoi zilja e cell nga ajo enderr...Cfare shije kishte...po mbyll syte serish ta kujtoj!
Tani ka dy lloj terheqjesh nga ana e jashtme dhe nga karakteri. Me eshte krijuar pershtypja sikur jane ngaterruar pak.
Nga ana e jashtme tek femrat me terheqin floket dhe e ecura ( e kam fjalen per te ecuren me personalitet), ndersa tek djemte dhembet dhe kembet (djemte me kembe te gjata dhe te shendetshme kane figuracion te regullt trupor, sidomos ata qe bejne vrap)
Ndersa persa i perket karakterit, tek vajzat pastertia dhe shkathtesia, tek djemte humori dhe guximi.
Sinqeriteti,Dhe Ndershmeria
Por tek djemte do te thoja gjeja e pare qe ma terheq vemendjen eshte menyra e prezantimit.....pastaj nese eshte i pershtatshem te mbaj biseden time ne nje menyre te edukuar dhe plot takt pa lejuar ta dominoj une biseden.....pra me pak fjale prezenca e tij te ulerase "Burre"
karakteri, zgjuarsia, bujaria, trimeria, sigurisht qe dhe bukuria.
Pervec karakterit dhe pamjes fizike te jete i cik me i gjate se une,por jo me i bukur se une..
Gjeja qe do shikoja qe ne pikasjen e pare do ishte menyra e te ngrenit. Ah s'do e duroja nje qe ha bllaaq blluuq me goje hapur ti shifet dhe ushqimi qe bluan eeee Kte veti e kam shume inat dhe me ngrihen nervat te them te drejten kur degjoj njeri qe ha ne ate menyre.
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Pervec karakterit dhe pamjes fizike te jete i cik me i gjate se une,por jo me i bukur se une..Gjeja qe do shikoja qe ne pikasjen e pare do ishte menyra e te ngrenit. Ah s'do e duroja nje qe ha bllaaq blluuq me goje hapur ti shifet dhe ushqimi qe bluan eeee Kte veti e kam shume inat dhe me ngrihen nervat te them te drejten kur degjoj njeri qe ha ne ate menyre.
Citim:
Po citoj ato që tha Simona
hahahahahahha sa e urrej personin qe nuk din si te haj
ajo do ishte gjeja me e cpifur per mua'
paskemi nje tip demokrate
tjeta naqe

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
kjo simona, se di pse po mduket si tip i njoftëm....
kërkoj verifikime si nga ana e stafit dhe nga ana jonë.....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Pervec karakterit dhe pamjes fizike te jete i cik me i gjate se une,por jo me i bukur se une..Gjeja qe do shikoja qe ne pikasjen e pare do ishte menyra e te ngrenit. Ah s'do e duroja nje qe ha bllaaq blluuq me goje hapur ti shifet dhe ushqimi qe bluan eeee Kte veti e kam shume inat dhe me ngrihen nervat te them te drejten kur degjoj njeri qe ha ne ate menyre.
| Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.