Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 » Trego 256 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- a ka rendesi mosha?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10064)
[QUOTE]Po citoj ato që tha Endri
[B]Per Ashton Kutcher edhe Demi Moore Mosha s'ka shume rendesi
[Edhe ai sgjeti ndonje me te mire po kte plake. Eja llogjikoje....
:o :o :o :o
..po dhe kjo `plaka`do kete ndoje gje te mire ..se ndryshe sdo rrinta ai me ate.... :p :p
ne pergjithesi jam kunder.... po kur ata i pershateten njeri - tjeterit pak rendesi ka ..besoj ....
vallahi tashi sbesoj se ka me rendesi mosha... persa me perket mua po flas...
se s'shpejti behem baba
Citim:
Po citoj ato që tha elissa
[QUOTE]Po citoj ato që tha Endri
[B]Per Ashton Kutcher edhe Demi Moore Mosha s'ka shume rendesi
[Edhe ai sgjeti ndonje me te mire po kte plake. Eja llogjikoje....
:o :o :o :o
..po dhe kjo `plaka`do kete ndoje gje te mire ..se ndryshe sdo rrinta ai me ate.... :p :p![]()
![]()
ne pergjithesi jam kunder.... po kur ata i pershateten njeri - tjeterit pak rendesi ka ..besoj ....
[QUOTE]Po citoj ato që tha dodgy
[B]
Nigjo se mu po ma mer pak me miza sot se tani sa erdha nga papi e i kam fut ca dring.
ma kapi icik me ket demi moor,nuk e di ca do me thon ti pun moshe, tjet per mu un neser e martoj demi moor ,ajo eshte bo mo e mir tashi se sa kur ka qen e re .me ato operacione qe ka bo ajo esht bo si me qen 20 vjec.pastaj kush do me dit sa vjec esht tjetra mor jahu po pati lek te gjitha rregullohen.
]
hahahhha....dhe une kete thash ..po qe se cifti pelqehet (pak rendesi ka kush eshte me i mdh) hallall u qofte....kur the ti kur ka lek te gjitha rregullohen..
[QUOTE]Po citoj ato që tha KOTA_97
[B]vallahi tashi sbesoj se ka me rendesi mosha... persa me perket mua po flas...
se s'shpejti behem baba
URIME .......
hajde kota urime baba i pamartum ahhahahah
ferrash e ke mer apo hotelesh?
sigurisht qe ska rendesi mosha perderisa une rash ne dashuri me Nik i cili eshte me i vogel se une...
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
hajde kota urime baba i pamartum ahhahahah
ferrash e ke mer apo hotelesh?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
waw urime KOta merrni shembull ju te tjeret
ca shembulli moj atiola me ba kopila aaa
une sjam dakort me ba femi jashte martese..
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
yyyy paska shku pune deri ke femijte...
hahahahaha sa po qesh me rop shtes... kopila thone
o dreqe kaq te kujdes'shem paskan qen ata qe ke kalu ti??? ske pi noi her kokkra kunder shtatzanise ti??
ti dhe mbase se di.. por shoqet e asaj( kur them asaj u knw who i am talking about)... dhe kur i thone atij llafit me thuaj me ke rri te te them se cili je... dmth shoqet e saj.. i mbanin prezevativet edhe kokrrat kundershtatzanise ne cant.. se si dihej nga bosat e zyres se e gjenin veten maj tavolines :p te pakten keshu pohuan vet disa prej tyre..
ti di fjalen kopil po sja dike mire kuptimin
pyet ndonje qe di me mire shqip... p.s konten.. te te zberthej fjalen kopil ose dobic sic i themi ne te jugut...
ciao
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Gango sigurisht qe martesa ashte nje ceromoni apo nje cop leter...ne kohen e sotme shume vete jane martu pa dasem pa letra pa ceromoni dhe kane femije... une thjesht thash qe pshm nuk ashte mire me u rrite femija pa babe ose nane... e jo se ashte krim me mbajt femin tend...as qe me shkon ndermend te abortoj apo te mendoj nje gja te tille, rendesi ka qe femra njeh partnerin dhe me e ndrshme per mua ashte me majte femin tand sesa me shku me 124 dhe 100 abortime.... me kupto thjesht ishte nje mesazh pa te keq..
mosha ka rendesi si ska...
psh nje njeri me i madh ne moshe me nje me te vogel ka shume ndryshime. duke filluar nga dhembet e gojes
e dreqe e, mbulo diellin me shoshe tashi
keshu qe kur shkruan, te pakten kundrejt meje.. ben mire ti analizosh fjalite para se ti shkruash.
ciao
p.s: gango flm
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
hahahahaha sa po qesh me rop shtes... kopila thone![]()
o dreqe kaq te kujdes'shem paskan qen ata qe ke kalu ti??? ske pi noi her kokkra kunder shtatzanise ti??
ti dhe mbase se di.. por shoqet e asaj( kur them asaj u knw who i am talking about)... dhe kur i thone atij llafit me thuaj me ke rri te te them se cili je... dmth shoqet e saj.. i mbanin prezevativet edhe kokrrat kundershtatzanise ne cant.. se si dihej nga bosat e zyres se e gjenin veten maj tavolines:p te pakten keshu pohuan vet disa prej tyre..
ti di fjalen kopil po sja dike mire kuptimin![]()
pyet ndonje qe di me mire shqip... p.s konten.. te te zberthej fjalen kopilose dobic sic i themi ne te jugut...
ciao![]()
Ketu tema eshte persa i perket moshave midis ciftit dhe jo si te emertohen femijet jashte martese..
Qe cifti te vendose te kete nje femije, nuk do te thote se patjeter duhet te kaloje neper altare dhe dokumenta civile. Kur femija eshte krijuar me koshiencen e te dy paleve, ky femije eshte mese normal me nene e me baba, njelloj si te jete i krijuar nga cifti, qe ka kaluar neper altaret e kishes apo neper dokumentat zyrtare. Ka lindur nga dashuria e dy te rinjve dhe kjo flet per gjithcka. Pasojat e mevonshme askush nuk i di.
Njerezit po ndahen mbas 30 vjet martese, se akoma nuk njohin tamam partneret e tyre. Partneret njihen ne situata te vecanta dhe jo kur cdo gje shkon vaj...........dhe femijet e ketyre rasteve perseri e quajne veten me nene dhe me baba of coorzzzzzz
per mendimin tim ka rendesi mosha sepse dy veta me nje difference moshe nuk mund te mendojne kurre njejte e kam mendimin ne pikepamjen e jetes
nje i ri mendon me shume te te defrehet te jetoje jeten ndersa nje qe e ka kaluar ate rinine e tij dua te them qe ka nje moshe tamam per te krijuar familje ka mendime krejt tjera nga ai me siper
mendimi im me falni ne qofte se jam gabim
te jete fjala per dashuri dashuria nuk njef moshe nuk ka asnje rendesi kjo
Po ka shume rendesi,,faktor ndihmues.
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
hahahahahah po ca ti bej un... qe kur dola para dy vjetesh me plake si puna jote... ske ca i ben.. :p
nejse.. kurvar jam ke te drejt... se shum kan shkuar ne.... u know... po ti je me shum se mua... ske len me ... spo i mar me ngjyra se merzitesh :p
hahahahahahahhahaa
Me sa po shof une ketu shyqyr qe jane muret e virtualitetit se kishin perfundu ca tipa ke dentisti me proteza e di do dukem i keq po shyqyr qe jemi ne vitrualitet se meshkuj qe merren me llafe si bushtra i kisha cu ne hava edhe i kisha var gati per stervitjen time ,,,sme ishin lodh as duret shume .
Dreqe je yll.
hahahahahahhahahahahahah me ke shkri gazit naqe
he e imagjinoj krejt se ca do i kishe ba...
kur u ben dhe kta labrat qe kafsha me e eger per kta esht ljepuri
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Hajde shoqni shqiptare hajde.
Ke ka marr malli mu sha me mu, se s`ja pertoj hic![]()
o tajson paske mision te veshtire me duket
Ju lutem i qendroni temes,mos u merrni me muhabete pa vlere,te cilat shume mire mund ti konsumoni me mesazhe private!!!Mesazhet jashte teme dhe ofendimet do te fshihen sa me pare te jete e mundur.Ju faleminderit per mirekuptimin!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Boksieri
kur u ben dhe kta labrat qe kafsha me e eger per kta esht ljepuri
Re: a ka rendesi mosha??
Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
Duke lexuar nje material ne nje reviste me lindi ideja per kete teme.
Si ju duken martesa te tipit Demi Moore&Ashton Kutcher,dmth gruaja me e madhe se burri.
Ju personalisht do ta vinit re moshen e njeriut qe doni?
Dmth nese do ishit vajze,djali duhet te ishte me i madh&anasjelltas,nese do ishit djale,vajza duhet te ishte me e vogel.....
Citim:
a ka rendesi mosha??
Re: Re: a ka rendesi mosha??
Citim:
Mbase me lezet do kishte rasti i Tom Cruise me Katie Holmes.
Tom 44 vjec, ndersa Katie vetem 28 vjece( ne 18 dhjetor i mbush).
Mua me duket cmenduri nje martese e tille me nje diference moshe
cmendurisht e papranueshme.
Re: Re: Re: a ka rendesi mosha??
Citim:
Po citoj ato që tha football
Jam dakord me ty Gangoo, nga syte e Kate mund te kuptosh se sa e "lumtur" eshte ajo vajze. Nuk ma merr mendja se do ta kene te gjate. Sado te perpiqet Tomi te hiqet cool, mosha flet vete, s'ka nevoje per shume fjale..........
Re: Re: Re: Re: a ka rendesi mosha??
Citim:
Football, e di cfare mendoj une?(mbase dhe gabohem ku i dihet)
I mashkull po i kaloi te 40 vjetet s`eshte me passionant, e imagjinoj "te vdekur nga ndjenjat".Flas per meshkuj natyrale, jo ata qe marrin pilula per te kryer marrdhenie sexuale.
Mosha eshte faktori kryesor qe sjell xhelozira ne marredheniet cift.
Mua me pelqen nje diference 2-5vjet maximumi; ndryshe ja heq vizen jetes.
Mu me pelqejne femrat me te medhaja se vetja.
Citim:
Po citoj ato që tha Boksieri
Mu me pelqejne femrat me te medhaja se vetja.
Kota dhe Boksieri me vjen keq vertet te ju paralameroj t`i permbaheni
temes ne radhe te pare, pastaj etikes dhe rregullave te forumit.
Te gjitha komentet tuaja jashte temes do te fshihen.
Kjo vlen dhe per te gjithe anetaret e tjere, ju lutem permbahuni temes
dhe mund te ziheni apo shaheni ne mesazhet private(nese nuk permbaheni dot).
Citim:
Po citoj ato që tha Kela
S'kane rendesi vitet,por ka rendesi sesa vjece ndjehesh brenda vetvetes!!!
Njoh shume femra qe jane martuar me meshkuj me te rinj dhe per mendimin tim kjo ka ndodhur sepse ato jane me te papjekura sesa ata me te cilet jane martuar![]()
Une nuk jetoj ne Shqiperi dhe ktu ku jam shoh djem te rinj qe ken lidhje me gra te medha ne mosh dhe burra te vjeter me cupelina.Di te them vetem se te gjitha kto lidhje nuk jan te shendosha.Grat dhe burrat ne mosh duan te ndjehen te rinj,dhe te rinjt ne shumicen e rasteve i shfrytezojn nga ana ekonomike.Po flas vetem per rastet qe un kam patur mundesi ti shoh vet nga afer,por pa pergjithsuar.Mbase ka dhe te dashuruar me te vertete po prap hendeku i moshes ndihet.
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Kota dhe Boksieri me vjen keq vertet te ju paralameroj t`i permbaheni
temes ne radhe te pare, pastaj etikes dhe rregullave te forumit.
Te gjitha komentet tuaja jashte temes do te fshihen.
Kjo vlen dhe per te gjithe anetaret e tjere, ju lutem permbahuni temes
dhe mund te ziheni apo shaheni ne mesazhet private(nese nuk permbaheni dot).
Si nuk paska rendesi mosha? Ne pamundesi te moshatarit, sepaku 2-vjet diference, me shume do ishte boring!
I keni vene re ata meshkuj qe martohen me vajza te reja, dhe skalojne as dy vjet martese dhe ato femra kthehen ne zhele, tamen si plaka?! Mosha ka shume rendesi ne cdo aspekt.
ka raste qe mendoj jo ska shume rendesi mosha
ka raste qe mendoj qe ka shume rendesi
mendimi im ehste qe me nje njeri qe ehste me i vjeter se ju duhet te shikoni dy here cdo veprim tuajin me pare se ta merrni
tjeter mendim ka nje moshatar me ty tjeter nje me i vjeter eshte veshtire te shikoni jeten njejte
lollje truri sdi cthem
Per mua ska rendesi. Rendesi ka mirkuptimi dhe se si e ndjen veten krah nje personi qe do, mosha eshte thjesht numer. (kuptohet spo them nje djal 25 me nje femer 60, por +/- 10 per mua sdo ishte problem
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Per mua ska rendesi. Rendesi ka mirkuptimi dhe se si e ndjen veten krah nje personi qe do, mosha eshte thjesht numer. (kuptohet spo them nje djal 25 me nje femer 60, por +/- 10 per mua sdo ishte problem![]()
Hey zemra, ai 10 vjecari difference qe thu ti, mos te te duket loje. Asht pothujse nji shekull difference. Hap syt e shif perreth teje, si te ngjane njerez te tille? -Te mbarum krejt!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Dmth ti je 25 vjec, sa shkokena bashke Petter?Vetem dy vjet difference. -hahahahahaha-![]()
Hey zemra, ai 10 vjecari difference qe thu ti, mos te te duket loje. Asht pothujse nji shekull difference. Hap syt e shif perreth teje, si te ngjane njerez te tille? -Te mbarum krejt!
Sigurisht qe ka rendesi mosha. Ndryshim mentalitetesh, preferencash, deshirash. Une me burrin kam 6 vjet, dhe prape verej ndryshime. Por ndikon shume dhe tipi, karakteri i njeriut.
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Per mua ska rendesi. Rendesi ka mirkuptimi dhe se si e ndjen veten krah nje personi qe do, mosha eshte thjesht numer. (kuptohet spo them nje djal 25 me nje femer 60, por +/- 10 per mua sdo ishte problem![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
shume mire e ke Peter dhe une kshu them si ty sdo me cudiste nje fakt i tille te shikoja nje 25 vjecar(cun) me nje 35 vjecar(vajze) ... pse Nano duhet te kete grua me te re se veten dhe u denoka Demi se qeka burri i saj i vogel ...kush i vendos keto rregulla...asnje... kur flitet per dashuri ...briatore eshte 60 vjec gati po ka perkrah nje vajze 25 vjece e kusur ...une e kam 4 vjet me te madh se veten dhe s'e ndiej kete ndryshin fare
personaliteti ka rendesi, jo mosha. edhe une deri ne dhjete vjet me te medhenj meshkujt i pranoj, ndersa femrat deri ne 5 vjet me te medha i pranoj (ndryshe ato ndihen te frikesuara po te jene shume me te moshuara se partneri)
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Vertet sharm Bjonde.
Po po ta kishe nja 8 vjet me te vogel?
Gjithsej 6 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 » Trego 256 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.