| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- perse na poshterojen femrat shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10685)
shejtonja thnx per keshillat, por kam arsyet e mia qe nuk dal.
ah gjirokastrit e ke shume gabim per ato qe thua per mua, por nejse. asnje nuk mund te flasi, se nuk i di rrethanat e mia. jane disa gjera qe perderisa nuk i di, nuk mund te ofendosh dhe te thuash qe mua me pelqejne greket. as te njoh, as me njeh.
p.s per nxehtesine tende dhe ne pergjithesi te meshkujve, do te thoja dicka, po lere s'po e them. pastaj c'me intereson mua nxehtesia jote? (pou kollaei afto, ne per te tjera po flasim).
dhe dicka tjater: cfare ndryshimi kane vajzat ne shqiperi nga ato qe jetojne jashte?
Temen e vazhdon gjirokastriti
"Perse zihen femrat dhe burrat kineze kur vishen me te bardha?"

Temen e vazhdon gjirokastriti
ASNJE NGA VAJZAT NUK ESHTE PERGJIGJUR ME SAKTESI PER TEMEN POR TE GJITHA e kane anashkaluar nuk e di ndoshta eshte nje teme qe i vrete ne ndergjegje ose sjane ne gjendje ti pergjigjen te vetmen gje qe kam lexuar prej tyre eshte se perse i pergjithesoj femrat kure vjen pyetja per femrat atje hyni te gjitha se po te flasim per cunat atje hyj dhe une dhe ateher do jap mendimin tim ne vecanti per temen Temen e vazhdon gjirokastriti
"Perse zihen femrat dhe burrat kineze kur vishen me te bardha?" nuk e kam degjuar ndonje here kete thenie po ndoshta se nuk njihen kush eshte burre e kush eshte grua kjo me ngjan me nje thenie <<
Gjirokastrit shpjegojua mire se ste marin vesh mduket.
po
kjo eshte e vertete {spo me marrin vesh me duket
Bjeri qe ti biem u be ketu .Ore po ata kinezet jepen me qira apo cfar ? Ne femren shqiptare e kemi si yll e kemi pastaj ka edhe idiote po nejse, me mire mos te bej komente. Hajd gjite te mirat ...
DIABOLIK
ketu vetem femije ka shoku dihet qe bjeri ti biem eshte puna se nuk merresh vesh tjeter thua tjeter te thone byeeeeeeeeeeeeeee
FEMRA
DOJA TJU PYES JU FEMRA DHE DJEM QE PO E LEXONI KETE TEME eshte e vertete qe femra ndryshon me shpejte se cuni karakterin apo jo nga karakteri familjar ne ate te rruges
ore ku u zhduket spo u sho me te shkruani ca po behet keshtu kaqe qe
Pyetjen mesiper nuk arrita ta kuptoj.....
Persa i perket temes : Eeeee me moo ne ju kush po ju poshteron juve , keshtu ju duket ju 
mentaliteti njeriz, prapambetja......
aq kane aq japin...por jo te gjitha.
nuk mund ti pergjithsosh femrat me nje grup te caktuar...qe nuk eshte dhe aq i madh...
cuna goca ktu ska dallim...i poshterojme( nuk e fus veten ne ate kategori) na poshterojne.....
blablabla...ca njere e kerkojne vete!
....sa per temen po i bie shkurt...I JAP TE DREJT ..PARIS....qe ka shkruar ne faqet e para..... ... keshtu kur flisni ball per ball te merni me qaf ju..po pataj sa nderroni krahun sdini se ca thoni dhe sa shani....ska te beje me prapambetjen...mentalitetin por meteper me EGON mashkullore ......
edhe ne austri me ka ndodh kjo pune se femrat tona na perbuzin
ci keni keto
Pse e vrisni mendjen kaq shume se marr vesh jo femrat shqipetare jo ruset e jo spanjollet shiko aty ku te behet mire, ska te beje fare se po u lidhe me shqipetare do e kalosh jeten me mire mund te martohesh dhe me Franceze e te kalosh jeten me mire se kane kulture e dijeni me shume se shqipet tona ,bota eshte e vogel jeta eshte e shkurter mos e shijoni duke u grindur e shkruajtur per dobesine e femrave tona
ecni perpara cuna argetohuni bani qejf
E vertete
Kjo eshte e vertete. Mund te martohesh me nje jo shqiptar dhe ta kalosh jeten mire, mund te martohesh me shqiptar dhe ta kalosh mire gjithashtu, si dhe anasjelltas.
Eshte e vertete qe cunat shqiptare kalojne masen, por kjo besoj ndodh dhe me te huajt. E rendesishme eshte qe shqiptaret te kuptojne se s'mund te paragjykojne (i referohem mesazheve te mesiperme ne pub)
sepse kjo eshte ne radhe te pare injorance. Aq me teper kur nuk di asgje per te. Prandaj Cuna mos u ankoni pastaj se gocat nuk rrine me ju.
Best Sere
www.hermesnews.org
(mund te kontribuoni dhe ju)
Citim:
Po citoj ato që tha elissa
....sa per temen po i bie shkurt...I JAP TE DREJT ..PARIS....qe ka shkruar ne faqet e para..... ... keshtu kur flisni ball per ball te merni me qaf ju..po pataj sa nderroni krahun sdini se ca thoni dhe sa shani....ska te beje me prapambetjen...mentalitetin por meteper me EGON mashkullore ......
Nuk mendoj se vajzat shqiptare qe lidhen me te huaj e bejne qellimisht per t'ju poshteruar juve djemte shqiptare .Zemra nuk pyet .Si ju duket fakti juve qe djemte mblidhen neper kafenete shqiptare dhe nuk lene vajze shqiptare pa marre ne goje. Ja disa nga muhabetet qe bejne disa shqiptare:
-Filankaaa?????????????
Ajo ka shkuar me kete, kete .................. .Ajo eshte e perdale.
-Ate e kam patur une,-thote tjetri me krenari.
-Futju dhe ti njehere po deshe.
-oh po, ajo -flet njeri me ironi.- S'po ja varte me asnje djale shqiptare dhe eshte kthyer nga te huajt.
-Uuuuuuuuuuu !-ate paska marre per grua aiiiiii??????! -Ate e ka patur filani.
Dhe keto muhabete behen edhe ketu ne USA.
Disa vajza e bejne dhe per t'ju shpetuar thashethemeve .
Pastaj une njoh plot djem shqiptare qe per nje arsye apo tjetren kane krijuar familje me te huajat dhe te them te drejten s'me ka shkuar nder mend ndonjehere se e bejne per te poshteruar vajzat shqiptare .Prandaj djem shikoni punen tuaj se vajzat nuk ju bien me qafe ju dhe mos e merrni cdo veprim te tyre ne menyre personale ,se ato e dine ku i pikon catija.
[QUOTE]Po citoj ato që tha KOTA_97
[B]
po mire me gjej ti nje mashkull ne kete bote.. cofte ai i cdo lloj kombi.. qe kur kthen krahet.. nuk e e thot dicka per X femer.. qe balle per balle ju duk cun i mire....
po marim amerikanet...
i kan dhe te dashura.. dhe kur sjan me to thone: damn man dat bitch.. and this and that
te maresh italjanet.. do i quajne putana apo ku di un.. se ka ketu ne usa dhe italjane... ka te cdo lloj kombi.... pra cdo mashkull ka ego.. po dhe ju sjeni mbrapa.. se dh eju sa ktheni krahet... e thoni nje gje per meshkujt... pra ate punen e ofezes se kan vetem shqiptaret..
un bashkangjitem me mendimin e prrenjsakut.. ishte shum i qart [/B
Djem te tille ka plot..
po ju nuk jeni nje nga ata...

Re: perse na poshterojen femrat shqiptare
Citim:
Po citoj ato që tha gjirokastriti_ob.imi
nje fakt per te ardhur keqe ketu ne greqi eshte dhe fakti qe shume femra shqiptare sidomos vajzat SHQIPTARE i perbuzen djemt shqiptare
nuk mund ti vleresoj ato qe e heqin veten vorepiriote por shumica e vajzave shqiptare ketu deshirojen te bejen shoqeri me grekew dhe jo me shqiptare .Ky eshte nje fakt pe te ardhur keqe kur shikon qe dhe perse zdine te flasen gjuhen greke perseri nuk te flasin shqip aqe me teper te bejne shoqeri me djem shqiptare
/le te themi nje fakt ... se ka shume te tille . ... {te vjen per te qare kur i shikon djemte shqiptare duke pire kafe ne menyre shoqerore midis tyre tre ose kater veta bashke vetem pa shoqerin e femrave dhe nje cun grek te pije kafe me dy ose tre femra shqiptare . ky eshte nje fakt qe e ndeshim te gjithe dhe perse nga ndokush mund te jete i pa besueshem ] kjo vje si dukuri e pa fuqise ekonomike qe mund te kene shqiptaret apo nga zotesia e vendasve ke te le ta vendosen ata qe ta lexojen . ju bej thirrje vajzave SHQIPTARE mos na perbuzni se nje dite do te ini te pa vlera dhe atehere do ti hidhni syte nga djemte SHQIPTARE por atehere do jete shume vone .
Po te shikojem histeorin e emigranteve greke askush nuk u martua me vajza ose djem ne vendet qe ata shkuan . Krijimi i familjes shqiptare eshte dhe nje menyre kryesore per tu rikthyer ne traditat tona .Ne te kundert jemi nje popull i pa vlere .... mos te harrojem kush ishim dhe kush jemi ?
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
po mire me gjej ti nje mashkull ne kete bote.. cofte ai i cdo lloj kombi.. qe kur kthen krahet.. nuk e e thot dicka per X femer.. qe balle per balle ju duk cun i mire....
po marim amerikanet...
i kan dhe te dashura.. dhe kur sjan me to thone: damn man dat bitch.. and this and that
te maresh italjanet.. do i quajne putana apo ku di un.. se ka ketu ne usa dhe italjane... ka te cdo lloj kombi.... pra cdo mashkull ka ego.. po dhe ju sjeni mbrapa.. se dh eju sa ktheni krahet... e thoni nje gje per meshkujt... pra ate punen e ofezes se kan vetem shqiptaret..
un bashkangjitem me mendimin e prrenjsakut.. ishte shum i qart
Vajza dhe djem,problemi qe diskutohet per mendimin tim eshte i rendesishem.Hapja me boten na beri qe te harrojme nga vijme.Kjo kohe ju ka sherbyer te njihni boten me te mirat dhe te keqiat e saj.
Ne Greqi psh gjithe shqiptaret jane te detyruar te punojne shume dhe te mos kene shume kohe ne dispozicion per qejfe.Kryesisht ata qe punojne jane meshkujt,ndersa vajzat me sa di une nuk punojne dhe jane me te lira.
Mendoj se ne shkolla jane vetem femijet e vegjel, te cilet jane akoma te vegjel per te menduar probleme te tilla jetesore.Gjithashtuj edukation(arsimimi) i te rinjeve shqiptar le per te deshiruar.Ata qe bredhin rrugeve e kane kohe te lire jane pjesa me negative e rinise shqiptare.Cfare mund te presesh prej tyre?
Sjellja e ketyre djemoshave eshte e papranueshme per nje vajze.Nje prostitute shqiptare e intervistuar ne nje tv tha:"Une kam qene prostitute ne Itali,por klientet e mi silleshin me respekt dhe me trajtonin mire,ndersa shqiptaret sillen vrazhde e ne menyre te eger.Kush mund te te pranoj apo te te afroj kur ti nuk di te sillesh e talk shit from your mouth.
Kam degjuar djemte angleze t'ju bejne komplimenta vajzave jo t'i shajne sic bejne shqiptaret.Ndersa ne e kemi ne maje te gjuhes fjalen e piste.Edhe sikur te jete e vertete qe nje femer eshte bitch,ajo nqse degjon ta therrasesh keshtu te urren dhe nuk te afrohet.
Shume djem shqiptar ketu jane lidhur me plaka angleze e indiane te cilat i shfrytezojne barbarisht sa nuk kane fuqi as te punojne.Tek puna ime kam nje djale nga Lura 22 vjet, te cilin e mjel nje police indiane.Eshte katandisur burri 30 kg,por si ai ka shume.
Ketu ne UK eshte edhe dicka pozitive,sepse nje pjese e mire e femijeve qe jetojne me familje vazhdojne kolegjet dhe universitetet,por niveli intelektual i familjeve te tyre le per te deshiruar.Kjo pasqyrohet edhe tek vete ata,por pereseri eshte pozitive sepse ata po integrohen avash avash..
Besoj e keni vene re sjelljen e shqiptareve kur mblidhen per te pare ndonje koncert te artisteve shqiptare qe vijne ne Londer.Nuk ja vlen te shkosh me familjaret ose me te dashuren.Por edhe raste pozitive ka plot.Ne shqipet jemi rrace e bukur dhe eshte gjynah qe disa vajza behen pre e zezakeve.Nuk e duroj dot qe nje zezak te talli menderen me nje shqiptare.Jo per racizem,por asgje nuk te terheq tek nje i zi.I bukur nuk eshte,lekura ju vjen era shit ,buzet i ka si te prapanices etj.
Nje gje do t'ju thosha se jo te gjitha shqptarkat mendojne e veprojne si ju djemte dhe vajzat e shkolluara.Ne Greqi psh familjet shqiptare nuk kane te gjitha PC e internet.
Citim:
Djem te tille ka plot..
po ju nuk jeni nje nga ata...
![]()
... se keto jan dhe llafet e kafeneve duke gjykuar njerzit e u mare me thashethemeve.. Citim:
po citoj ato qe tha Robi
kur e ben vehten per te share nuk ka te beje se cfare rrace eshte, por Kota, nuk eshte e thene mor djali qe te gjithe te ofendojne.
Une psh komentoj me shoket apo shoqet e mia (pasi nje femer ka ikur) se sa te mira i kishte pjeset anatomike te trupit po sme plas trapi se eshte bitch apo jo...
u kuptuam?!
Vallaj ore Vlora , femrat e kane cik si natyre te mirren me thash-et-heme ,le te themi u shkon pak, por tani jane bere meshkujt ku e ku me keq se ato femrat e liga.
Sa per temen nuk duhet marr gjithcka personale secili ka te drejten e zgjedhjes ne jete ,s'mund te impunosh njeri te te doje ose te te pranoje ne rrethin e tij. Ne kurbet ke mundesi me te pakta zgjedhjeje te shoqerise se ne Shqiperi. Shpesh here mendoj me vete me mire pa shoqeri fare se disa tipa. Dhe mos harrojme asnje here rrespekto veten ne rradhe te pare qe te te rrespektojne.
jo spo them un moj ti eshi.. spo them gje.. thjesht i cop realitet ne usa thash... ene ke te drejt.. ene meshkujt ashu jan ber.. une shkruajta dhe me lart.. sidmos ata qe rrin kafeneve.. se ka dhe si puna ime.. cun per shpi, lol.. qe mshef sa ke puna, sa ke shpia..
se bej shaka... po sinqerisht.. vitet e para ne usa.. si te gjith ne un me ke su pleksa.. me shkodrane, durrsak, tirans, lushnjar, mirditor.. etc etc si sdoli nje tamem.. mbase sisha dhe un shok tamem per ta.. po te pakten un spergojoja shpit e tjera.. se dhe un sjam ndonje engjell jo, lol.. jam cik tipi i levizur :p po te them te drejten mka lezet dhe kur shaj
.. se shaj me ate theksin vlonjat :p..
tashi sipas temes.. vajzat shqiptare.. un se di si e quajne kete poshterimin keta.. po qe veprimet e vajzave vijne nga mynyra e sjelljes se djemve.. dmth jo gjithnje.. se ka gjera te molepsura.... se sic shkroi dikush me lart.. qe per nje arsye femrat shqiptare marin dhe te huaj.. se ne kafene ate pune bejne.. ooo filani ate ka mor re.. e kom pas un ate.. del tjetri ca thu re.. po para ty e kam pas un re... ene skan cbejne te shkretat te huaj do maren... edhe tjetra...
p.s po te shofesh... cuna nga ct p.s jan te lidhura me goca ne shtete te tjera te usa's.. gocat nga ct( se mora shtetin ku jam vet dhe po keshtu nenkuptoj per shtetet e tjera ku ka shqipo).. dalin me cuna nga ny, mass, philly, nj.. mich.. etc etc... edhe themi ne apo ata.. ooo ne ketu kjo shko e lidhet me filan person qe eshte aq e kaq larg... po slidhen dot afer ato.. se del ne gazete brenda javes...
un me te degjuar i kam e
.. se svete fare ku jan keto kafenet shqiptare.. po coku me bie rasti qe takohem me shqipo per arsye pune.. edhe nje avaz kane 
ka dhe vajza te mira shqiptare.. edhe ka , edhe ka..
po aman ka dhe qe.. ti thuash bitch i bo nder ene i ngre vlerat i ngre moralin...
me nje fjal pyll pa derra ska :p
[QUOTE]Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
[B]
ku me njef ti mua.. qe flet keshtu ne ere?? un spo te gjykoj se si je ti... po te kuptosh temen per se flitet.. ose sdo shpreheshe ashtu... ose je ti nje e tille
... se keto jan dhe llafet e kafeneve duke gjykuar njerzit e u mare me thashethemeve..
ciao
E para ..STE gjykova
E dyta ..u nisa nga fjalet e tua ...lexoje dhe njeher ca ke shkrujt .....
dhe si jam une JUVE su duhet gje...
kaq shume neper kafene rrini ju sa e dini se cfare flietet..ose jeni dhe nje nga ata qe flisni...

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Gjithashtuj edukation(arsimimi) i te rinjeve shqiptar le per te deshiruar.Ata qe bredhin rrugeve e kane kohe te lire jane pjesa me negative e rinise shqiptare.Cfare mund te presesh prej tyre?
.
Citim:
[B]
ku me njef ti mua.. qe flet keshtu ne ere?? un spo te gjykoj se si je ti... po te kuptosh temen per se flitet.. ose sdo shpreheshe ashtu... ose je ti nje e tille... se keto jan dhe llafet e kafeneve duke gjykuar njerzit e u mare me thashethemeve..
ciao
E para ..STE gjykova
E dyta ..u nisa nga fjalet e tua ...lexoje dhe njeher ca ke shkrujt .....
dhe si jam une JUVE su duhet gje...
kaq shume neper kafene rrini ju sa e dini se cfare flietet..ose jeni dhe nje nga ata qe flisni...![]()
![]()

po ti lexon te gjithe fjaline.. kur pergjigjesh... apo vetem ndonje fjal tek tuk?
behu me e qart moj xhan.. behu me e qart [/
PSE smer vesh ti skam cbej une ..eshte me te dhene jo me te thene RE TU BEFSHA...

jeni ju qe mendoni qe femrat shqiptare ju poshterojne e jo pse kjo eshte e vertet dhe ne qofte se ju silleni ne menyre qe ne tju urrejem atehere pse vete e meritoni
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
ku me njef ti mua.. qe flet keshtu ne ere?? un spo te gjykoj se si je ti... po te kuptosh temen per se flitet.. ose sdo shpreheshe ashtu... ose je ti nje e tille... se keto jan dhe llafet e kafeneve duke gjykuar njerzit e u mare me thashethemeve..
ciao
o robi jo te gjith e bejne veten.. apo jo te gjithe qe shahen e kan ber veten.. dhe e ke gabim ti djali... edhe un sthash qe te gjith ofenendojne.. por thash disa.. dhe sidomos keta qe rrin kafeneve ketu ne usa.. qofshin meshkuj apo femra.. me thashetheme e slen me njeri ne goj pa mare... ti mund tja pershkruash pjesen apo permasat un spo them.. ne po flasim ne lidhje me temen.. ti pse nxefesh ?![]()
personalisht m'ka nodh qe some kind of bitches(femra) here in us .. nga inatra personale etc etc.. cfare skan thene.. po mua aq me bene.. se sjam as karakteri tyre as tipi tyre dhe cfare fliten pas kraheve.. mbeten pas kraheve.. se ne sy sja ka mbajt ndonjerit deri nditet e sotme.. po qe gjeje ulet mbetet gjeje ulet.. dhe ato qe jan bitch.. jan bitch.. ska cfare u ndryshon.
c thoni mor?! femrat shqiptare te na poshteroin ?!.. Jo mor e keni gabim.. kemi goca yll e te kulturuara.Nga paraqitja jan me te bukurat ne bot e nga kultura vijn pas rraces se harixheshkave {sic e kuptoni vend te dyt}
shaka kjo .Mendimi im eshte se sic bejn shqiptaret bejn te gjitha.Dmth ofendoin kur e mendoin te arsyeshme e respektoin kur prap e mendoin te arsyeshme..gjera reciproke
esht e vertet dhe esht nje fakt vertet x te ardhur keq. po kjo esht pasoj e sjelljes se djemve duhet ti shikojm gjerat vertet ashtu sic jan dhe nuk ju ve faj aspak femra shqiptare edhe pse nuk mohoj qe ka nga ato vajza qe kan mendjen e madhe apo jan materialiste. po kot nuk thon "nga bari thar digjet dhe i njomi" prsh ketu ku jetoj un ne genova ka shum shqiptar nga cdo vend i shqiperis pothuajse. dhe sjellja e tyre le vertet shum x te deshiruar. nuk me pelqen dicka kur dikush mohon prejardhjen te flasin italisht se nuk duan te tregojn qe jan shqiptare po kan te drejt se ketu nje shqiptare punon dot ne nje vend publik si prsh. bar gelateri dyqan etj.. etj.. se sapo e marin vesh qe esht shqiptare grumbullohen me dhjetra dhe hedhin fjal nga me te ndryshmet dhe me je sjellse aspak te pranueshme.. ca duhet te bejn keto vajza?
Mos eshte e kunderta i nderuar?Ne ca poetime shum nga ju mashkujt na keni qit aq posht sa qe nganjehere mendoj ,,Athua njemend qenkemi ashtu?Nuk dij si eshte e mundur te thuash ashtu kur ju zotri mashkuj shqiptar per nje qendrim te gjate ne diaspor leni grat e femijt ne memedhe dhe shkoni mbledhni hedhurinat e europes,e vendeve tjera!Ju pra po e poshtroni veteveten.Ju ndoshta mendoni te hedhni gure mbi ne por kan vdek ato kohra i kan vra edhe ne i hapem syt ndoshta nuk eshte von!Nuk them qe nuk ka raste,por ,,por kur te djeg qumshti i fryn kosit''Edhe ne te shkretat jemi djeg ndoshta dhe mos i perfshi te gjitha femrat Shqiptare se as kund ne bote nuk mund te kesh femer me ideale se ne Shqiptaret!
S'di gjo vallahi, u bo shume kohe qe nuk kam gjujt ndonje femer shqiptare .......
Citim:
Po citoj ato që tha turll
S'di gjo vallahi, u bo shume kohe qe nuk kam gjujt ndonje femer shqiptare .......
Citim:
Po citoj ato që tha turll

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Sa seriozisht e paske marre gjuetine![]()
Citim:
Sa seriozisht e paske marre gjuetine![]()
O lulja 1 fillo e shqetesoju kur femra te behet gjuetare pa per meshkujt mos u shqeteso shume![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lulja_1
Nuk shqetsohem jo se kam rroba anti plumb!Se nese ne fillojm te behemi gjuetare atehere do ta kerkojn vrimen e miut po as atje sdo ti lem te futen te shendosh !

Citim:
he kte thuaja turll-it hahahahaha
hi. turll![]()
Citim:
Se nese ne fillojm te behemi gjuetare atehere do ta kerkojn vrimen e miut po as atje sdo ti lem te futen te shendosh !

Citim:
Nuk shqetsohem jo se kam rroba anti plumb!Se nese ne fillojm te behemi gjuetare atehere do ta kerkojn vrimen e miut po as atje sdo ti lem te futen te shendosh !
Kush nga ju e beson qe femrat nuk jane ''gjahtare''?Jane bile dhe me te shkathta e me fine se ju cunat.Armet e tyre te gjahut jane disa llojesh.
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Kush nga ju e beson qe femrat nuk jane ''gjahtare''?Jane bile dhe me te shkathta e me fine se ju cunat.Armet e tyre te gjahut jane disa llojesh.![]()
Citim:
Lutuni qe mos ta perdorim ate armen kryesore se eshte me e rende se ATOMI shkaterron gjinin e kundert ne teresi po me mire sjelluni me bute me ne!Sepse ne kur gjuajm nuk e e huqim cakun kurr!:kallash

Te lumte ty Lule ti paske shenjester te mire une e shkreta ne tek" luna park" gjithmon qelloj jashte tabeles mendo ne jete.
poshteroj ate qe e meriton .
][i]Po citoj ato që tha turll
Hi . Thone se te heq stressin ......... .
ama!!! me te thene e paske ti ???
Citim:
][i]
ama!!! me te thene e paske ti ???

[QUOTE]Po citoj ato që tha turll
[B]
Po sepse deri tani nuk po e vertetoj dot ......
[B
sa keq ... po te iken JETA dem[/B]
| Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.