Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)

Postuar nga diabolic datë 13 Prill 2006 - 20:05:

Mendo sikur femrat ta kuptonin qe duke thene budalliqe dhe duke ja fut kot perhere i humbin pike vetes...

Shpirt se kam me ty jo.

Postuar nga elissa datë 13 Prill 2006 - 20:13:

Mendo sikur djemte te ishin me te sjellshem sa pike do fitonin????

Postuar nga buzeqeshja datë 13 Prill 2006 - 20:13:

mendo sikur diabolic te arrinte ti kuptonte femrat sdo te thishte ket qe tha me lart

Postuar nga diabolic datë 13 Prill 2006 - 20:18:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
mendo sikur diabolic te arrinte ti kuptonte femrat sdo te thishte ket qe tha me lart

Hahahahahahhahahhahahaha u merzite éééééééééééé .E dija po te thash qe se kam me ty , edhe une bej shaka si puna jote ndonjehere.

Mendo sikur buzeqeshja ta dinte qe Diabolic i kupton shume mire femrat por femrat shume here nuk e kuptojn Diabolicun ...

Postuar nga elissa datë 13 Prill 2006 - 20:19:

Pse hiqet diabolik i veshtire kur nuk eshte??

Postuar nga buzeqeshja datë 13 Prill 2006 - 20:25:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic

Hahahahahahhahahhahahaha u merzite éééééééééééé .E dija po te thash qe se kam me ty , edhe une bej shaka si puna jote ndonjehere.

Mendo sikur buzeqeshja ta dinte qe Diabolic i kupton shume mire femrat por femrat shume here nuk e kuptojn Diabolicun ...

Mendo sikur diabolicun ta kuptonin gjithmon femrat sa i lumtur do ishte i gjori

Postuar nga elissa datë 13 Prill 2006 - 20:50:

Mendo sikur diabolik te dinte sekretet e nje femre cdo ndodhte???

Postuar nga diabolic datë 13 Prill 2006 - 21:14:

atehere po i pergjigjem pyetjeve te bera.Perse bej une si tip i veshtir ?Sepse jam tip i veshtire, sepse di cfar them dhe di cfar bej , sepse di cfar kerkoj dhe di se kush duhet te jet perkrah meje.Nese une i di sekretet e nje femre ? Valle a duhet ti di une sekretet e kesaj femre apo sekretet quhen te tilla sepse nuk duhen thene .Nuk kerkoj te di sekretet e askujt dhe as te perfitoj nga keto sekrete .Nejse pastaj kush arrin te me kuptoj eshte nje njeri qe arrin te me doje megjithse per te tjeret une jam ky qe jam thjesht vetvetja.

Mendo sikur ju te mos ta shihnit boten bardh e zi dhe meshkujt vetem ujqer gati per tju shqyer... sa shume do tju afroheshit realitetit.

Postuar nga elissa datë 13 Prill 2006 - 22:10:

Wink

Mendo sikur ju te mos ta shihnit boten bardh e zi dhe meshkujt vetem ujqer gati per tju shqyer... sa shume do tju afroheshit realitetit.

mendo sikur njerzit te jene te jene kaq te vetedijshem te gjithe????

Mendo sikur meshkjt te ishin te gjithe ujqer???

Postuar nga Fajtori datë 13 Prill 2006 - 22:23:

Mendo sa dele jane vajzat qe i shikojne meshkujt si ujqer...

Postuar nga Demokrate4ever datë 13 Prill 2006 - 22:34:

Sikur mos te mendonit kaq shume.. u thinjet oreee.

Postuar nga Lela_Dr datë 13 Prill 2006 - 22:37:

Mendo sikur meshkujt mos te na canin koken me budallalleqet e tyre

Postuar nga elissa datë 13 Prill 2006 - 22:43:

mendo si do jete bota pa dele???

ku do hanin ujqerit???

Postuar nga buzeqeshja datë 14 Prill 2006 - 00:26:

Citim:
atehere po i pergjigjem pyetjeve te bera.Perse bej une si tip i veshtir ?Sepse jam tip i veshtire, sepse di cfar them dhe di cfar bej , sepse di cfar kerkoj dhe di se kush duhet te jet perkrah meje.Nese une i di sekretet e nje femre ? Valle a duhet ti di une sekretet e kesaj femre apo sekretet quhen te tilla sepse nuk duhen thene .Nuk kerkoj te di sekretet e askujt dhe as te perfitoj nga keto sekrete .Nejse pastaj kush arrin te me kuptoj eshte nje njeri qe arrin te me doje megjithse per te tjeret une jam ky qe jam thjesht vetvetja.

mendo sikur diabolic te mos ishte kaq i sigurt ne vetvete.......ndoshta vajzat do i afroheshin me teper

Postuar nga diabolic datë 14 Prill 2006 - 01:16:

Mendo sikur ti te dije qe Diabolic nuk ka nevoj per nje femer thjesht per te thene -Shiko ajo eshte femra ime- . Kush me ka qendruar prane e di qe sme kane munguar kurre ato , dhe mendo sikur ti ta dije qe une jam kaq i sigurt ne vetvete per shkakun e vetem sepse une e gjykoj veten per ate qe jam .

Nese pas vitesh do ta shikoj veten sy me sy
o kam per ta puth o kam per ta peshty...

Une me siguri kam per ta puthur sepse nese shoh brenda vetes nuk ka frike te jem ai qe jam ...

Postuar nga saja datë 14 Prill 2006 - 09:28:

mendo sikur une dhe ti do ishim vetem ne ishull,po keto jane vetem enderra qe nuk realizohen kurre,se edhe deti te behet kos luge per mua sgjendet.

Postuar nga luledele datë 14 Prill 2006 - 13:46:

Citim:
Mendo sikur femrat ta kuptonin qe duke thene budalliqe dhe duke ja fut kot perhere i humbin pike vetes...

Shpirt se kam me ty jo.

Mendo sikur diabolic te mos ishe kaq pesimist ,dhe mos te kishte kaq mendim te keq per vajzat do kishte gjetur nje te dashur ylll me xixa.

diaoboli :

Postuar nga elissa datë 14 Prill 2006 - 14:02:

Red face

Mendo sikur te gjith te jene kaq te sigurt ne vetvete????

Postuar nga agata datë 14 Prill 2006 - 14:04:

Mendoni sikur te kishim nje jete te dyte, sa e perkryer do ishte... apo do fillonim te benim te njejtat gabime...?!

Postuar nga elissa datë 14 Prill 2006 - 14:39:

Mendo sikur te gjithe njerzit te mesonin nga gabimet???

Postuar nga diabolic datë 14 Prill 2006 - 15:08:

Mendo sikur ti te mos ishe ajo qe kam dashur por thjesht meteor ne hapsiren time. Valle une do te isha ky qe jam ?

Postuar nga elissa datë 14 Prill 2006 - 15:13:

]Mendo sikur ti te mos ishe ajo qe kam dashur por thjesht meteor ne hapsiren time. Valle une do te isha ky qe jam ?

Mendo sikur dashuria te mos na lendonte..A do ishim keta qe jemi??

Postuar nga diabolic datë 14 Prill 2006 - 15:17:

Mendo sikur te mos kishim vuajtur kurre ? Kam frike se do ishim akoma femij te llastuar ...

Postuar nga elissa datë 14 Prill 2006 - 17:20:

Mendo sikur te ishim aq naiv dhe te pafajshem si femijet???

do ishim engjuj dhe jo djalli vete..

Postuar nga diabolic datë 14 Prill 2006 - 23:51:

Mendo sikur ti te dije qe une jam gjysem engjell e gjysem djall dhe ti me sjelljen tende zgjedh midis engjellit dhe djallit...

Postuar nga iliriusa datë 14 Prill 2006 - 23:59:

'Engjejt' edhe 'djajte' jetojne brenda cdo njeriu...
Mendo sikur njerzit ta kishin te lehte te besonin se ndonjehere gjithecka kerkojme eshte qe te mbizoteroj engjelli........ e mos ta ngaterronin e te kujtonin se qe djalli.....

Postuar nga diabolic datë 15 Prill 2006 - 00:07:

Mendo sikur femrat te mos donin djallin qe eshte tek une por engjellin qe eshte mazokist vetem per te mos i ber keq te tjereve...

Postuar nga elissa datë 15 Prill 2006 - 12:03:

Mendo sikur te mos ekzistonte dialli brenda teje gjithcka do ishte monotone dhe pa kuptim...

Postuar nga buzeqeshja datë 15 Prill 2006 - 12:54:

mendo sikur kta njerez ktu lart ta kuptonin se djalli brenda vetvetes nuk sjell asgje te mire vetem te keqija......

Postuar nga diabolic datë 15 Prill 2006 - 16:07:

Mendo sikur ti te kishe me shume besim tek, engjelli ndoshta do ta mposhte djallin nga deshira per ty...

Postuar nga Fajtori datë 15 Prill 2006 - 16:17:

Mendo sikur femrat te dinin qe gjate ovulacionit i pelqen me shume djalli, ndersa gjate periudhes tjeter te muajit engjelli... Ceshtje hormonesh... sikur ta dinin...

Postuar nga buzeqeshja datë 15 Prill 2006 - 17:57:

Citim:
Mendo sikur ti te kishe me shume besim tek, engjelli ndoshta do ta mposhte djallin nga deshira per ty...

mendo sikur diabolic ti plotesonte te gjitha deshirat vetes......djalli sdo te egzistonte ne te .......por ai do ishte "engjell" mendo sa e gezuar do isha une....

Postuar nga elissa datë 15 Prill 2006 - 19:01:

Talking

Po citoj ato që tha Fajtori
[B]Mendo sikur femrat te dinin qe gjate ovulacionit i pelqen me shume djalli, ndersa gjate periudhes tjeter te muajit engjelli... Ceshtje hormonesh... sikur ta dinin...

Mendo sikur fajtori ta perjetoje vete ate faze te ovulacionit ,atehere do na jepte te drejte...

Postuar nga diabolic datë 16 Prill 2006 - 05:28:

Mendo sikur te kuptoje qe une sjam njeri perfekt dhe qe edhe une gaboj. Sepse ndoshta ti me shakan tende me vret nga pak dhe qenie ime jo perfekte nuk arrin ta trese ate...

Postuar nga elissa datë 16 Prill 2006 - 12:48:

Unhappy

Mendo sikur jeta dhe rrjedha e saj te ishte perfekte..... atehere do ishim te lumtur....

Postuar nga buzeqeshja datë 16 Prill 2006 - 13:05:

mendo sikur ti te mos ishe kaq impulsiv ....por te ishe thjesht vetvetja ndoshta gjerat do ishin me ndryshe.......

Postuar nga Enya datë 16 Prill 2006 - 16:25:

Mendoni sikur te mos kishte tradhetuar Juda mikun e tij me te mire Jesus Krishtin, -sa jetegjatesi do kishte sekreti brenda njeriut.

Postuar nga Fajtori datë 16 Prill 2006 - 17:27:

Mendo sa fraza retorike lexon ketu... Njerez te mire me qellime hyjnore... Mendo sa bote banale.

Me kujtohet nje fraze nga filmi Matrix. Krijuesi thoshte "Versioni i pare nuk parashikonte vjedhjet, problemet dhe kriminalitetin. Por kjo ishte utopi, prandaj versioni i pare deshtoi".

Mendo, pra, sikur njerezit mos ishin kaq retorike ne keto faqe...

Postuar nga roke datë 16 Prill 2006 - 17:48:

mendo sikur femrat"te gjuanin"meshkujt,do ishim te qete nga trute:p

Postuar nga agata datë 17 Prill 2006 - 00:18:

E sikur cdo gje te ishte thjeshte nje iluzjon? E asgje te mos egzistonte?
Ne kete raste a nuk mendoni se kemi shpenzuar shume, per hiç..

Postuar nga diabolic datë 17 Prill 2006 - 00:29:

Medo sikur te ishim te gjithe shurdhe-memece sa bukur do te flisnim me puthje...

Postuar nga elissa datë 17 Prill 2006 - 12:38:

Mendo sikur Ti te ishe Une dhe Une te isha Ti sa mire do ta kuptonim njeri-tjetrin..

Postuar nga diabolic datë 17 Prill 2006 - 16:44:

Mendo sikur ky makth te mbaronte dhe ti te me zgjoje duke me puthur me buzet e tua petale trandafili...

Postuar nga elissa datë 17 Prill 2006 - 16:46:

Mendo sikur ato caste enderrimtare te mos mbaronin kurre ::: (mirdita doabolik qenkeni on line)..

Postuar nga diabolic datë 17 Prill 2006 - 17:00:

Mendo sikur e dashur eliss te mos kishim miqe e shoke do te ishim gati ti si trupi pa koke... ( mire se te gjeta yllo)

Postuar nga elissa datë 17 Prill 2006 - 17:11:

Mendo sikur te mos ishte bota virtuale ....sdo ishim shperhur me lirshmerine qe kemi ne nevoje::: ( shpersoj te jesh mire ylli)

Postuar nga iliriusa datë 17 Prill 2006 - 17:42:

Mendo sikur mos te zgjoheshe asnjehere me trishtim te pakuptueshem ne shpirt....

Postuar nga Cindi datë 17 Prill 2006 - 17:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mendo sikur femrat te dinin qe gjate ovulacionit i pelqen me shume djalli, ndersa gjate periudhes tjeter te muajit engjelli... Ceshtje hormonesh... sikur ta dinin...

kjo eshte me e madhja qe kam lezuar :p

Vertet fajo behen shume gabime gjate kesaj periudhe kur te pelqen djalli.

Bertet, uleret, nuk fle gjume, zihesh, djersitesh, te gjithe te kane faj dhe vetem ti ke te drejte, deshirat jane pa limit etj, etj.

Sikur boten mos ta shihnim vetem nepermjet syrit tone.

Postuar nga Cindi datë 17 Prill 2006 - 17:55:

Citim:
Po citoj ato që tha iliriusa
Mendo sikur mos te zgjoheshe asnjehere me trishtim te pakuptueshem ne shpirt....

Mendo sikur te mendosh gjithmone pozitivisht dhe optimist. Ndofta ai trishtimi mund te venitet.

Iliriusa te pershendet- football

Postuar nga iliriusa datë 17 Prill 2006 - 17:58:

Pershendetje Football

Mendo sikur optimizmi te ishte aq i lehte per tu arritur per njerzit pesimist...

Gjithsej 41 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.