| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12281)
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Opo te me ndaloje po kush po pyet per dhuraten.. Po keshtu si jam katandisur une s'mi hedh syte njeri gjalle ne bote...
C'jete makaber!
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Call me ..........................
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Katandisur keq dhe ti e ......................................

Do i thoja falemnderit po s`e marr.Se kollaj eshte ta marresh por po sikur t`jet terrorist tjetri?
--Nese nje i panjohur te jep nje dhurate --kjo do te thote se ai :----Ose ta ka futur ose po perpiqet te ta fusi -------
------Ndaj kujdes ,me mend ne koke kur merr dhurata nda te panjohurit.......
...do ta merrja do ta falenderoja nga zemra..pastaj do beja te njejten gje me nje tjeter ne rruge....
Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje???
Se kam rastisur akoma ate person!!!

Varet nga dhurata..
ahhahahahahahahhaahahhaahhahahahahahahahahahahahah
ahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahah
ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhaahh
ahahahahahahahahahahhahahahah po qesh me nje postim ktuuuuuuuuuuu ohhhhhhhhhhhh ja harrova titullin filmit...
ps: mos te dal nga tema.. kjo teme me duket teme koti, po kush eshte ai/ajo te rri me dhurate ne dore e te pres ti dal ndonje e tja jap????.. hey zottttttt...
Si zor te ndodhi, se s'para eci rrugeve ne kembe.

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
ahhahahahahahahhaahahhaahhahahahahahahahahahaha
hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahha
ahhahahahahahahahahahahhahahahah po qesh me nje postim ktuuuuuuuuuuu ohhhhhhhhhhhh ja harrova titullin filmit...
ps: mos te dal nga tema.. kjo teme me duket teme koti, po kush eshte ai/ajo te rri me dhurate ne dore e te pres ti dal ndonje e tja jap????.. hey zottttttt...

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Me leje,, jepi nje ....kiss
Un spres asnje nga dikush i panjohur, do e flm per mundimin, po dhuraten sdo ja pranoja !!!!
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
hahahah imagjino santa rruges... mram me ndodhi nje idjot te me pyes if i need a ride... dhe nuk ishte taksist.. ik pjerllu i thash.. une i kam frike kto lloj robsh, jam shume e kujdeshme me njerez qe nuk i njoh.. jan manjak..
as nji dhurate si kjo ? 
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
as nji dhurate si kjo ?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Normale, as mos prano kurre..un jam shume mosbesuese lol vetem rrobes time ..vetem ne rast se njifem mire mire ..ndryshe as bohet fjale...cne dhurate i her ..!!
do i drejtohesha: te shplafte mortja mi goce.. pse me kaq me genjen ti mu? ti po do me ma knoq zemren me i dhurat tamom.. ma le iher 
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
do i drejtohesha: te shplafte mortja mi goce.. pse me kaq me genjen ti mu? ti po do me ma knoq zemren me i dhurat tamom.. ma le iher![]()
Veshtire ta refuzojn ket dhuratte 

--Niqo ne kete rastt ti flet para kohe -------sic duket ti nuk e njef natyren e mashkullit
-----------------Meshkujt -ndaj vajzave ndodhin qe tju japin dhurata dhe me te shtrenjta se ajo qe thote Amorja
---Sepse ne meshkujt jemi pakez te cmendur nga natyra dhe Naive ,sidmos per ata qe nuk kane pasur te dashura , ose kur jemi ne moshene rinise se Hershme ,por ndodh edhe me vone --dhe e ke degjuar ti besoj kur thone Dashuri me shikim te pare ---------
-----------Kjo dashuria me shikim t e pare esht per ne meshkujt---------Sepse ne biem ne dashuri me ju --por ju nuk bini kollaj ne dashuri me ne
--Ndaj dhe Lasgushi thote vargjet Monumentale te cilat i perdor Kadareja ne nje Tregim te tijin me titul :---Nate me Hene ------
Vargjet jane keto :
------- ---.....Per dashurine o zot qe SHEMB NJE BURRE -----qe s'e pat ndjere gruaja Kurre....
-----------Keshtu pra Niqo ti nuk e din se ne meshkujt jemi te cmendur --Nganjehere ne mjafton nje shikim i juaji ---dhe themi ajo me ka qejf mua,dhe ngelemi pas bithes suaj gjithe diten ... dhe naten
--Dhe esht enje barsolete per kete qe e treogonte ne Vlore nje presori im ...
------------Ndaj mos e kundershto kot Amoren , se ajo qe i ka ndodh Amores mund ti ndodhe c'do vajze, te bukur , natyrisht-Dhe nukeshte cudi fare
------Ajo q e me cudit mua aty eshte , ai dashnori i Amores kush eshte ?? Ai dashurori , ai shkerdhata eshte
hahahahahaha
-------Nuk eshte ndonje dhurat ee madhe ti japesh nej vajze nje celular
-Nje shoqja ime me tregonte mua se nje shqiptar qe jetonte ne Hollande fliste me kete shoqen time ne kamera dhe i thoshte --AMAN te hengsha M... hajde martohemi bashke ---------
---- Niqo nuk eshte cudi fare ajo qe thote Amorja , biles ka edhe me keq se aq , di une plot raste cmendurie te atij lloji
-------Ndaj mos qesh kot , se i ul pike vetes......---Si ka mundesi s'te kane ndodhur ty keto , se ti je shume e bukur -por ndoshta s'ke rastisur ....
Rimond une nuk besoj kur me thot dikush fluturo gomari.... nuk e kisha fjalen per cmim.. sikur te thoshte amore ja kan sjell 1 tufe lule do ja besoja.. por celular ne pako dhe menyra si e spjego kjo eshte film.. nejse..
NUk pranoj dhurata, po s'ja kerkova vete nuk bohet gjo
| Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.