Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 85 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cilet anetar jane larguar nga forumi? A e ndieni mungesen e tyre?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13714)
Mua me mungojne shkrimet e Iliruses, Indritit dhe te Erzenit...sme kujtohet njeri tjeter per momentin....
Sa me mungon Juve ......... ishte cune catallogu ..........
Katollog lale katallog
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Katollog lale katallog![]()
Petrit Kola
Ketij forumi i mungojne shume shpirtrat e Iliriuses, Plloshtanit, Dolit dhe te ndonje tjetri qe nuk po me kujtohen per momentin.
Une i lexoj shpesh shkrimet e tyre dhe c'mallem ne nje fare menyre.
Ah, Plloshtani, mendja gjeniale pertej imagjinates sone te rendomte.
Do te caktoj nje takim me te ne jeten tjeter.
Ketij forumi i mungon nje dhe vetem nje i madhi profesor.
Kontineti-Arbereshi.
Profesor ku je mor se na mori malli.
- unë ( dhe ma do mëndja nuk jam i vetmi ) ... do veçoja Iliriusa .............. !!!
Analizat e Kontinentit, prania e Dreqes dhe e Elses. Ku jeni ore njerez se u beme per mall?
No wonder we are so depress lately.
kontinenti me mungon edhe mua, Elsaaa eshte pak e zen ndersa dreqja ka presidente per te takuar....!
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
ndersa dreqja ka presidente per te takuar....! [/B]
Mua asnje, le te iken te tere per sa me perket mua :p :p
INDRITI!
Njeri nder me te veqantet per muabrenda ketij forumi ...e pershendes shume nga ketu .
E ndjej mungesen e Kontes,
mungesen e MisterDXP,
mungesen e Peshtimit,
si dhe mungesen e Bletes Puntore.
???????
asnjerit
Ndiej me te vertet mungesen e iliriuses...
Shpirti poetik dhe embelsia e ketij forumi...
Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
Per keta te 2 me ka mare malli dhe mua...Do thoja me shume per Çomen(se di nga u zhduk ajo vajze) se me Viperin flase diku tjeter...
![]()
![]()
Ndiej mungesen e diabolik qe nuk shkruan me
Cedrus ............ :aha :aha ....................
me mungon shume Kontinenti -aq sa grindeshim aq dhe e vleresoja sidomos per intelektin e tij--me ka marre malli shume per shrimet e tij
me mungon shume Indriti-nuk di ku eshte besoj te jete sa me i lumtur-ne mesazhin e tij te fundit mora vesh qe ishte fejuar--shkrimet e poezite e tij kane qene fantastike
me mungon Myzeqari--per stabilitetin qe i krijonte ketij forumi--uroj te kete jete sa me te lumtur familjare e me jete te gjate vogelushet e tij
e dua shume NS-6 miku dhe mjeku im me i mire
me mungon Belgium-dashuria ime e pare virtuale
me mungon nick-u i sykaltres bukuroshe/durresakes-topolake/analistes
me lumturon fakti qe mikesha ime e mire lela_dr eshte ende ketu pa ndryshuar asgje e duke i shtuar bukuri e menquri ketij forumi
me falni qe nuk kujtoj dot me te tjere//mencurine e ca djemve te mire te ketij forumi tanime ma percjell shume bukur____Trull
Erious .... please come back ....
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Erious .... please come back ....![]()
Kotka.
Citim:po kotka nuk eshte larguar moj enya, mos na ban me heart atack tashi
Po citoj ato që tha Enya
Kotka.
Po kotka ka ndrruar pune me.
Eshte bere pergjegjse tani, nuk ka nge.
Me mungon bleta qe roitte nga mente. Iku dhe na la.
Po Roi nga u zhduk xhanem?
Se kte poetin ktu e kam
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Po kotka ka ndrruar pune me.
Eshte bere pergjegjse tani, nuk ka nge.
Me mungon bleta qe roitte nga mente. Iku dhe na la.
Hey shpirt, gezohem qe te lexoj. Te puth fort, dhe s'ka cte duhet prrgjegjsia ne forum
te duam sic je , pa hile.))) muahhhhhhh Kotka!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Hey shpirt, gezohem qe te lexoj. Te puth fort, dhe s'ka cte duhet prrgjegjsia ne forum
te duam sic je , pa hile.))) muahhhhhhh Kotka!
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
pse moj per pergjegjese ne forum e kish fjalen cedrina ha ha
pu pu nuk i dua ato une, se nuk me pelqen roli i spiuneve
Une them qe kete pune t'ia leme atyre qe e kuptojne me mire rolin e spiuneve. Per shembull ndonjeri qe nuk tregon as gjinine se i druhet spiunllekut. Ku i dihet, i merr ndonjeri ia tranmseton informacionet forcave te armatosura afgane. Vaj medet si perfundon gjinia pastaj.
oppaaaaaaaaa iher ... te ka faj lulka
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Une them qe kete pune t'ia leme atyre qe e kuptojne me mire rolin e spiuneve. Per shembull ndonjeri qe nuk tregon as gjinine se i druhet spiunllekut. Ku i dihet, i merr ndonjeri ia tranmseton informacionet forcave te armatosura afgane.Vaj medet si perfundon gjinia pastaj.
Kurt kot si kan thene ato qe shahen duhen
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 85 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.