Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A i besoni dashurise permes Internetit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1373)
Obssesion e ke thon tamom
Pak a sh kte kam dashur te thoja dhe une po ngaqe kam sh tru s'arrita te shkruaja car mendoja....
Kjo varet nga subjekti,nga mundesia per te transmetuar ndjenja,nga aftesia per ti perceptuar ato:
Te dashurosh eshte shume fjale e madhe ndaj nuk e di nese munde te perdoret mbas 1 jave te chattuari.Dicka e tille kerkon kohe,durim e shume deshire per te dhene.
Pashe mesiper qe shume nga ju mohoni faktin qe munde te egsistojne dhe simpati ne forum-chatt...,atehere pse hyni juve ketu meqe nuk besoni ne shoqeri te lindura ne internet(pastaj ndoshta dhe dashuri)??
Ne boten virtuale kur njeriu bisedon per here te pare natyrisht qe nuk sheh aspak bashkebiseduesin ndaj vlereson vetem intelektin,anen e brendeshme por dikush qe ka nje formim shume te dobet dhe arma e tije/saje eshte vetem paraqitja atehere natyrisht qe ne kete bote virtuale nuk do ndihet mire dhe do distancohet dhe ndoshta pse jo? ta perbuze ne syte e te tjereve.
Njoh shume raste njerezish qe jane martuar me nje injorante(kjo ne gjitha sencet)vetem nga paraqitja,dhe cuni duke qene me nivel(ketu quhet belle plante--bime e bukur).Po te ja kishe vene perpara ne web ketije cuni atehere do kishte ndodhur e njejta gjè?Kam dyshimet e mia.
Besoj qe ne internet njeriu njeh dikè(qofte dhe mik/mike e/i thjeshte se interneti nuk eshte sinonim lidhjesh dashurie) me thelle dhe kjo si rrjedhoje e faktit qe ky individ perballet me situata te cilat ne jeten reale nuk do ndodhnin.
Natyrisht qe interneti ka dhe difektet e tija si psh nuk arrin te shikosh asnje levizje te bashkebiseduesit,nuk arrin te shprehesh gjè me fytyre etj.
Bera kohe ne forum dhe personalisht kam mesuar shume mbi reagimet e njerezve,kam zgjeruar horizontet e mia besoj(qofte dhe ne menyre negative)...dhe nese nje dite do me pyesnin te vjen keq per kohen e kaluar ketu do pergjigjesha me gjithe zemer"Jo,ishte si nje shkolle per mua"
ciao,ciao
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kjo varet nga subjekti,nga mundesia per te transmetuar ndjenja,nga aftesia per ti perceptuar ato:
Te dashurosh eshte shume fjale e madhe ndaj nuk e di nese munde te perdoret mbas 1 jave te chattuari.Dicka e tille kerkon kohe,durim e shume deshire per te dhene.
Pashe mesiper qe shume nga ju mohoni faktin qe munde te egsistojne dhe simpati ne forum-chatt...,atehere pse hyni juve ketu meqe nuk besoni ne shoqeri te lindura ne internet(pastaj ndoshta dhe dashuri)??
Ne boten virtuale kur njeriu bisedon per here te pare natyrisht qe nuk sheh aspak bashkebiseduesin ndaj vlereson vetem intelektin,anen e brendeshme por dikush qe ka nje formim shume te dobet dhe arma e tije/saje eshte vetem paraqitja atehere natyrisht qe ne kete bote virtuale nuk do ndihet mire dhe do distancohet dhe ndoshta pse jo? ta perbuze ne syte e te tjereve.
Njoh shume raste njerezish qe jane martuar me nje injorante(kjo ne gjitha sencet)vetem nga paraqitja,dhe cuni duke qene me nivel(ketu quhet belle plante--bime e bukur).Po te ja kishe vene perpara ne web ketije cuni atehere do kishte ndodhur e njejta gjè?Kam dyshimet e mia.
Besoj qe ne internet njeriu njeh dikè(qofte dhe mik/mike e/i thjeshte se interneti nuk eshte sinonim lidhjesh dashurie) me thelle dhe kjo si rrjedhoje e faktit qe ky individ perballet me situata te cilat ne jeten reale nuk do ndodhnin.
Natyrisht qe interneti ka dhe difektet e tija si psh nuk arrin te shikosh asnje levizje te bashkebiseduesit,nuk arrin te shprehesh gjè me fytyre etj.
Bera kohe ne forum dhe personalisht kam mesuar shume mbi reagimet e njerezve,kam zgjeruar horizontet e mia besoj(qofte dhe ne menyre negative)...dhe nese nje dite do me pyesnin te vjen keq per kohen e kaluar ketu do pergjigjesha me gjithe zemer"Jo,ishte si nje shkolle per mua"
ciao,ciao
Nuk i besoj.Të gjitha jane genjeshtra.
Nuk eshte dicka qe do te cuditesha...thjesht e njef nje person ne internet ashtu si mund ta njifje ne nje kafe,bar,mall,shkoll,disko,lagje...kurse kjo lidhja ndermjet internetit ka me shum emocion te brendeshem...te mban me imagjinaten te ndezur tere kohes,ndoshta me nje imagjinat qe do te te shoqeroi tere jeten duke u bazuar ne fjal dhe foto qe asnjere si di ne kan qen apo jo reale.
Kam njofur njerez qe jan njofur ndermjet internetit,pak jan akoma bashk e shum jan ndar...ca pa u njohur e ca mbasi e kan shijuar "mjaltin" e njeri-tjetrit.
Pra e gjith jeta eshte nje mister,asnje nuk e di c'do sjell e nesermja...po gjithcka eshte e mundur te ndodh ne kete bot.
Te gjith atyre qe jan lidhur ju uroi fat dhe ishalla te gjith qellojn te jen ose te paret ose te 1000 se nje ne 1000 ose me shum ben vaki ta shijoi per ter jeten.
Bledi
Pothuajse ekziston, por afersisht eshte ashtu si dukja e henes aty-ketu...Dashuria nepermjet internetit shfaqet nen ombrellen e dashurise, dhe here-here shfaqet hija e zeze e kesaj dashurie, qe kur ia zbulon dhembet te shtyn ethe te trazuara
...Dashuria nepermjet internetit eshte dashuri dielli
....Mire, de mire (pjeserisht, apo thujase teresisht dhe hiç
)......
Pershendetje
ndoshta dhe mund ti besoj
por rasti i fundit qe kam degjuar sperfundoi fare mire. ose me mire, arriten deri ne fejese (personat qe ishin njohur me ane te internetit) dhe mbas 3 javesh mbaroi cdogje.mund te them qe e moren vendiminin e fejeses ekskluzivisht nga njohja e internetit ( qe zgjaste prej 4/5 muajsh) + nje dite njohje midis te 2ve dal vivo.
perderisa mbaroi do te thote qe njerezit ne internet arrin ti njohesh deri ne nje fare pike dhe kjo bote virtuale te ben te krijosh njelloj imazhi qe mund te zhgenjeje ne jeten reale..........ose ose mund te ndodhi dhe e kunderta(s'i dihet)
por mgjtht besoj se mund te kene lindur plot dashuri me ane te internetit.
dashuri/internet?
dashuria nepermjet internetit.........?
.Mendoj se ekziston.
Nje rast real, nje shoqja ime kish nje vit qe chatonte me nje djale nga shqiperia, pas nje viti vendosen te takoheshin, u pane, u pelqyen, u fejuan dhe po pergatiten per martese......
Madje do te shtoja qe nepermjet internetit eshte me interesante, sepse dashurohesh dalngadale me ate qe shprehet ai/ajo dhe jo me fizikun...
keshtu qe edhe ndodh, asgje s'eshte e pamundur..
------------------------
Kur te vjen per gjume nuk e zgjedh jastekun, kur bie ne dashuri nuk zgjedh bukurine..
ehhhhhhhhhh
edhe une si shume nga ju jam i mendimit se eksizton dashuria,ne kete bote te sotme kane ndollur gjera interesante te mira e te keqija
cdo gje mund te presesh sot?????????????
Re: ehhhhhhhhhh
per mendimin tim,mund te krijohet nje lloj ndjenje per dike.ose dhe pak me shume.por qe te biesh ne dashuri nga interneti me duket si dicka e pamundur.te pakten cunat se besoj kurre qe mund te dashurojne nje vajze nga inter. kurse gocat jane nga natyra pak me te njeshme dhe sdo ishte cudi.por prap qendroj ne ate qe thash ,qe dashuria nga interneti eshte imposible.
p.s. ndoshta e kam gabim,por mendimin tim thash. byeeeeeeeeeeeeee
Re: Re: ehhhhhhhhhh
Po citoj ato që tha aries_girl
te pakten cunat se besoj kurre qe mund te dashurojne nje vajze nga inter. kurse gocat jane nga natyra pak me te njeshme dhe sdo ishte cudi.
byeeeeeeeeeeeeee
aries_girl pse mi nuk beson te cunat ca keni me shume ju?
Re: Re: Re: ehhhhhhhhhh
Citim:
Po citoj ato që tha nick
aries_girl pse mi nuk beson te cunat ca keni me shume ju? [/B]
sjane te verteta
kjo nuk eshte e thene pasi lexova mesazhet e shkruajtura
per mua te dy gjinite jane njelloj
por si tip djemte nuk jane shume te ndjeshem po sa per internetin ai eshte vetem nje mjet
pershendetje
Po citoj ato që tha aries_girl
nick nuk thash qe sbesoj te cunat,thash qe cunat s'e besoj te bien ne dashuri nepermjet intern. ti si mendon pra???????
po pra te kuptova ku e kishe fjalen edhe prandaj ta bera edhe pytjen lal?
lre ca mendoj une lal me vone do te pergjigjem!
mbase pergjigjes tende???? ok?
kisss bye
HAHAHA lmao
Citim:
Po citoj ato që tha LiL__TrEaSuRe
une mendoj se dashuria nepermjet internetit Egziston.![]()
Po, mundet qe te dashurohesh nepermjet internetit.
Nuk habitem nese them se Interneti eshte nje test per te gjetur shpirtin binjak. Kjo bote eshte teper e cuditshme dhe ajo te afron cdo gje. Njeriu gjithmone eshte ne kerkim te lumturise dhe nese gjen dike qe e ben te lumtur dhe ndjehem mire nga mesazhet qe shkembejne me njeri tjeterin, perse jo.
Une e di sepse e di !!!
boobobo laaaaaaaaaarg :(
rini ce edhe per pak desh lash nam
aapapapa car kam hequr
e me pak fjale ishim kusherinj dhe fal zoti e morem vesh para se te benim nonje cen
( no coment )
hahahhahahahahahahhahhaha loooooooool
e di ça me ka ndodh me dashurin e internetit hahahahahhaha u njofta me nje goce si ju ktu dhe ishte 24 vjeçe po ne fund kur e takova ishte 33vjeç
desha te thoja vetem paranoja jane se jane shume larg me realitetin e perditshem interneti ka nje gje te mire qe njeriu e shpreh pa frike ndjenjen apo iden(por mbas kesaj mçifen 1001 te lara e te palara)
besoj qe me kuptoni :p
edhe diçka desha te shtoja njerzit qe skane fat ne jet mundohen te ndertojne nje dashuri ne internet por interneti(chati) eshte nje semundje virus si puna e cigares qe do te bashkoj tenxheren me kapakun nje gje eshte shume e veshtire(varet nga lloji i kafshes) mos harroni qe ai/ajo qe flisni mund te jet sakat shurdh çalaman me nje sy ishemtum si se gjen kund hahahahhahahahahahahhah jeni te gjithe shume te mire
respekte delenxhiu kujt ti djegi le ta mbaje me shendet :p
Re: boobobo laaaaaaaaaarg :(
Citim:
Po citoj ato që tha devolliu
rini ce edhe per pak desh lash nam
aapapapa car kam hequr
e me pak fjale ishim kusherinj dhe fal zoti e morem vesh para se te benim nonje cen
( no coment )
Re: Re: boobobo laaaaaaaaaarg :(
Citim:
Po citoj ato që tha sabina
ahahahhah ahahhahhah
oh sa kam qesh ...
Sa besoni ne dashurine virtuale
Besoni se mund te takoni dhe te dashuroni nje person online?
Sa besoj tek dashuria virtuale ? Aq sa besoj se fluturon gomari..lol
Besoj tek njohja virtuale e cila me pas mund te kthehet ne njohje reale e cila mund te kthehet me pase ne dashuri ose ne asgje !
Virtualiteti eshte si hija e njeriut e cila perputhet me permasat e tij sipas deshires qe ka vet personi per te treguar vetveten prandaj zakonisht keto permasa jane me te egzagjeruara se sa permasa reale fal anonimitetit qe te fal virtualiteti !
Mendoj se dashuria virtuale eshte per ato qe nuk e kane kaluar akoma moshen e adoleshences ( ose e kane kaluar por me mend jane akoma aty lol) e cila mbaron nga mungesa e kontaktit fizik !
Sic thote populli...larg syve larg zemres , prandaj ne menyre qe nje njohje virtuale ti rezistoje kohes , duhet qe keta dy njerez te kene kontakt fizik !
Otherwise , is gonna finish as soon as they meet someone else with more virtual interesting values
Nuk besoj qe ka nevoje te perseris ate qe tha unstoppable mesiper,u shpreh shume mire.Dashuria virtuale(persa me perket)eshte nje vete-iluzion,njeriu duhet pare ne teresi para se te bihet ne dashuri me te,por ama natyrisht ja vlen te provohet dhe kjo si eksperienca e cila mund te te beje me te pjekur.
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
sa here duhet te hapet kjo teme?
Dashuri virtuale = abstraktizem = iluzion
Dmth, pa marre dimensione reale, fizike, eshte iluzion.
Citim:
Po citoj ato që tha NYCgirl
Dmth, pa marre dimensione reale, fizike, eshte iluzion.
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Pse keshtu mendon ti,apo keshtu eshte ne te vertete.Po larg qofsh ta kesh te dashurin ne burg 5 vjete,si i bie lapsi,ai kalon automatikisht nga dimensionet reale ne ato virtuale?
Pastaj abstrakt nuk mund te quhet se nuk ebesoj se mund te jete nje vajze ose nje djale te pranohen pa pare sikur dhe nje foto dhe pa degjuar zerat,apo jo.Nqs keto qendrojne,atehere si mund ta quash nje lidhje ne nje takim te rastesishem duke i hedhur gas makines,duke blere nje pakete,ne supermarket duke bere pazar etj?Abstrakt?
Me jep ca shembuj reale,fizike dhe konkrete.Apo vetem te lidhesh me komshiun:p:p
Pershendetje!
Citim:
Po citoj ato që tha eng_girl
e dashur hirushe,
si anetare e re e forumit, nuk e dija qe kjo teme paskerka ekzistuar...faji im, duhet te kisha bere nje kerkim...dhe nuk me vjen aspak keq, nese ju keni celesin per ti dhene nje delete sondazhit qe une hapa...
take care...
NYC girl!
Nuk eshte puna se une besoj dhe e di qe ajo qe thashe me larte ekziston 100%,por e kisha fjalen se kur njihesh me dike ne internet flet,njihesh me fotot,me ze,me takim,vertete formon dicka rreth tij ose saj dhe detyrimisht fillon te krijosh ose dhe ndjenjat,apo jo!Dhe me pas krijion dhe besimin fizik nqs dashuria varet ne ate aspekt.
Nejse se ketej nga une eshte vone,por besoj te me kesh kuptuar,ne te kundert po te vij ne Astoria dhe po ta sqaroj live:p:p
Ciao!
Citim:
Po citoj ato që tha NYCgirl
Citim:
Po citoj ato që tha darke
And even the sex can be possible through the net. It would be, of course, only masturbation:p
Citim:
Po citoj ato që tha hirushja
Sorry eng_girl, C'te bejm eshte pjese e jetes tone tani dhe duhet perfshir kjo teme edhe ne jeten reale.
E dini qe tani duhet te ndryshojm stilin e titullit. Njerezit kane filluar te krijojn lidhje edhe midis televizorit. Allah si te babzitur bejn djemt. Kan ren ne hall.
Re: NYC girl!
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Nuk eshte puna se une besoj dhe e di qe ajo qe thashe me larte ekziston 100%,por e kisha fjalen se kur njihesh me dike ne internet flet,njihesh me fotot,me ze,me takim,vertete formon dicka rreth tij ose saj dhe detyrimisht fillon te krijosh ose dhe ndjenjat,apo jo!Dhe me pas krijion dhe besimin fiziknqs dashuria varet ne ate aspekt.
Nejse se ketej nga une eshte vone,por besoj te me kesh kuptuar,ne te kundert po te vij ne Astoria dhe po ta sqaroj live:p:p
Ciao!
Citim:
Po citoj ato që tha Bebe_Inteligjente
pse jo mos me besu,,,,,,i love u Roke![]()
Citim:
Po citoj ato që tha darke
ohhhhhhhhh... she loves you Roke![]()
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Dont worry dark!I love you both:p:p:p:p
Citim:
Po citoj ato që tha roke
Ja kjo si shqiptare,xheloze.
Dont worry dark!I love you both:p:p:p:p
bebe!Nuk ndryshova taktike jo,por edhe ti do sqarim live me duket
:p:p
dashurise nepermjet internetit ahahahhahhaha,, for sure the person that thought of this is desperate...ya need to get a life people... dashuria ne internet s'egziston..thjesht tall k.... ne internet te kalosh kohen
varet nga njerezit qe takon ne internet, por te dashurohesh se besoj........
Une i besoj plotesisht!
Pergjigja ime eshte "PO"!
No coment!
Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Sa besoj tek dashuria virtuale ? Aq sa besoj se fluturon gomari..lol
Besoj tek njohja virtuale e cila me pas mund te kthehet ne njohje reale e cila mund te kthehet me pase ne dashuri ose ne asgje !
Virtualiteti eshte si hija e njeriut e cila perputhet me permasat e tij sipas deshires qe ka vet personi per te treguar vetveten prandaj zakonisht keto permasa jane me te egzagjeruara se sa permasa reale fal anonimitetit qe te fal virtualiteti !
Mendoj se dashuria virtuale eshte per ato qe nuk e kane kaluar akoma moshen e adoleshences ( ose e kane kaluar por me mend jane akoma aty lol) e cila mbaron nga mungesa e kontaktit fizik !
Sic thote populli...larg syve larg zemres , prandaj ne menyre qe nje njohje virtuale ti rezistoje kohes , duhet qe keta dy njerez te kene kontakt fizik !
Otherwise , is gonna finish as soon as they meet someone else with more virtual interesting values![]()
dreqja shkodrane
S'te shikoj dot
S'te kam pran..
Por gjith c'far ndjej esht
Mall
Citim:
Po citoj ato që tha Proud_to_Be_Albanain
dreqja shkodrane
S'te shikoj dot
S'te kam pran..
Por gjith c'far ndjej esht
Mall
Dashuria nga interneti eshte nje telenovele,ku aktoret shnderrohen ne te dashur !
Jam shprehur dhe nje here qe i besoj dashurise nga interneti!
I besoj si ndjenje qe lind,
si nje imazh i mrekullueshem,-por tek e fundit eshte thjesht
nje mesazh ndjenje,
perderisa mund te takohesh, te flasesh, te bisedosh,
te krijosh dicka reale!
Ka shume te fshehta njohja ne internet,
por ka dhe shume te verteta,
-pasi arrin te kuptosh karakterin e bashkebiseduesit
deri diku!
Sidomos kur luhaten "message history",
aty fillon zhgenjimi i internetit!
Por i besoj faktit qe "Cdo i dashuruar ne net,
mund t`i krijoje kushtet dhe mundesite
per te exagjeruar kete lloj dashurie,
qe te gjithe ne e quajme te fshehte!
Te gjitha dashurite jane njesoj,
perderisa ndjen,
do te thote se ka dashuri dhe besim ne net...
(sesi ma dha truri te shprehem ne kete moment,
thjesht thashe ate qe eshte ne realitetin tim..!)
Pashim nga sykaltra...
Une i besoj sic ke me te vec ishalla sme kap me ndonje larg se e baj rrugen Amerike-Evrope si Shkoder Bacallek....
hahahahahahaha Dreqe, sa here lexoj shkrimet e tua me ban me qesh ....
Edhe vet pra jam gadi mu nis per Europe!
Mos tu vin cudi kur naj dite te keni marr vesh se jam tu jetu ne Italy!
Po s`kam shoqnus per avion!
Si me ia ba?!-S`kam as Lap top temin, hahahahahahaaha!
Ja maj:-e doni i menim final prej meje?-se nuk me gjeni ma ni ket
menje si jam itesh!ahahhaahahahahahahha...paskam lajthit maj!
"Dashuria ne inernet asht aq e magjishme,
aq e bukur,
sa t`i merr krejt mendt e te ban me fjet vec i ore gjume pa andrra!"
Mu me ka ba te smure kjo dashuria Ime!
Ua them sinqerisht!
Jam ba me fixime, kam nevoj me kontaktu i psikolog
per ner te kumshive!
sinqerisht Syri!
hahahahahahah Sykalter per kryt tem stallem mu gjithmone me kap aty ku sduhet,, Ishalla se kam rrezik mem kap me ane internetin ku ku
i besoj sepse jam i dashuruar nga interneti
dashuria nuk ka sy
a i besoni dashurise permes Internetit
Cdo gje ben vaki ka ndodhur dhe ndodh perdite. Vec mos te zente se te ben te vuash
Kalofshit mire
Citim:
Po citoj ato që tha artidr
i besoj sepse jam i dashuruar nga interneti
dashuria nuk ka sy
Gjithsej 8 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.