Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Psikologjia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=6)
-- Enderrat qe shikojne anetaret. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13876)
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Pershendetje debora,
Kjo tregon se do te kete ndodhur ndonje fatkeqesi ne jete...Shpesh kemi frike nga vdekja...per kete arsye u shmangemi endrrave...
Mendimi im personal eshte se endrrat kane nje interpretim te thelle,ngjyrat simbolizojne shume faktor ne nje enderr...
Amerikanet kane qene populli i pare qe ka formalizuar nje metode, dmth kane ndare endrrat e mira nga ato te keqijat...Zgjidhja qe i dhane ishte "gracka e endrrave".
Historia e "grackave te endrrave" ka rrenje te thella, origjina e tyre eshte serioze dhe spirituale.
Une i besoj endrrave.![]()
kush di ti shikoje endrrat na tregoje pak
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
kush di ti shikoje endrrat na tregoje pak
Citim:
Une i besoj endrrave.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
un e pashe qe Juvja doli kampion ne une me turllin po festonim tu pi birra e ty bo rremuje ...pastaj fat erdhi nje vajze kshu si esmere me floke te gjata dhe fliste nje gjuhe qe thoshte kshu...Qu'est-ce que vous faites ici et qui vous...ky justifikohej i shkreti po ku donte tja dinte ajo ....ne une i thashe ;ment parce qu'il n'a pas fait quelque chose de si mauvais et un bon gars...me doli endrra u zgjova ......
cecilia dua shpjegim kush ishte kjo ne cfare me tha e cfare gjuhe eshte kjo![]()
![]()
![]()
Citim:
![]()
Une mund te perkthej vetem fjalet ne frengjisht por se kush ishte ajo dhe cfare kerkonte s'te ndihmoj dot...
Pyet me mire turll-in se ai ka qene prezent.![]()
Citim:
mos u lodh me ma perkthy se cfare do te thone llafet se shyqyr zotit ka menu google per ne na ka van nje PERKTHYES ne jam mire ...shqyr qe eksiton nje perkthyes se na ven ca kenge indiane ti e hec e merre vesh car thote ...ne menoj une e shkreta sa gjuhe di kjo dreq cecile moj habi:
Citim:
![]()
Ehe, po ka avancuar teknologjia.
Eshte e vertet i perkthej kenget ne google.![]()
Citim:
po sje e vetmja qe i perkthe ndoshta e vetmja qe e thua..si puna shejtones thua te dije arabisht qe me ven buda barin ...
shume mire e ban pune tjeter ske ti ...hap tema psikologjie..seksologjie...ne duben kishe manget
Citim:
shume mire e ban pune tjeter ske ti ...hap tema psikologjie..seksologjie...ne duben kishe manget
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
hajd shprehu se jam si liber endrrashlol
dylan une ne pergjithsi shof endrra por qe problemi qe kam eshte qe si mbaj mend eshte e cudtishme ne fakt booh sja kam idene pse
mbase ka ndonje psikolog ne forum e me thote noj fjale pse ndodh kjo
Citim:
dylan une ne pergjithsi shof endrra por qe problemi qe kam eshte qe si mbaj mend eshte e cudtishme ne fakt booh sja kam idene pse
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
ket qe shkrova me siper angel per sot skam tjeter sfle gjithe diten moj me sy hape e shikova nje sot po eee asgje e zene smund bej fjale
pikerisht kur ke shume mendime ne koke para se te flesh ndodh e ajo qe them une e ti Deb
Citim:kjo shpjegon pse gjitha kto gocat e forumit bejn dashuri me mua cdo nate?!
Po citoj ato që tha cedrus
Thone se po e ngule nje mendim ne koke para se te flesh te del ne enderr.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
kjo shpjegon pse gjitha kto gocat e forumit bejn dashuri me mua cdo nate?!![]()
lie to me!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Hm, shume e dhishme kjo kurt. Ato bejne qejf me ty, pa e ditur ti fare.
Ken ju imejxhen?
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 70 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.