| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- ~Cfare pije do te deshironit t'iu ofroja ne kete moment..?~ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15263)
O Agata te te pyes per dicka mos ma merr per kuriozitet te tepruar... je e lire e mos pergjigjesh.... je gje me origjine nga Skrapari ?
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
une dua nje gote vere te bardhe tani pas darke sepse me pelqen shija qe me ngelet nderkohe qe perpelitem ne jastek dhe neser ka per te qene nje dite e lodhshme...
naten e mire

dhe shampanja perfundon me ndonje te trullosme keq qe kur cohesh ne mengjes thua ca dua une ketu :p loool
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
O Agata te te pyes per dicka mos ma merr per kuriozitet te tepruar... je e lire e mos pergjigjesh.... je gje me origjine nga Skrapari ?

Citim:
Po citoj ato që tha agata
ahahahahah sa te forte jemi...
Nese duam Salen i bie te jemi maloke, Nese duam Meten jemi nga Skrapari... aman o Zot...
Po jo o xhan, per ta hequr kurjozitetin jam Tirance Puro, deri ne 5 breza, me para se 5 Breza se di, bo vaki jam nga skrapari para 6 brezash....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha agata
ahahahahah sa te forte jemi...
Nese duam Salen i bie te jemi maloke, Nese duam Meten jemi nga Skrapari... aman o Zot...
Po jo o xhan, per ta hequr kurjozitetin jam Tirance Puro, deri ne 5 breza, me para se 5 Breza se di, bo vaki jam nga skrapari para 6 brezash....![]()
po iki te pi nje kafe une se u merzita tani...
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
po iki te pi nje kafe une se u merzita tani...
nji kafe turke te mesme plz.
k ngel ndonje cik tonic per mua apo e keni mbaru
- po që osht pija ma e bukur tani në verë ..............
pale të kesh në tavolinë nga ai laknori Angelit
o zot sa shkon .......
noj gjo te ftohte me akull se po plas une knej 
hapni rrugën se u dogj tjetra
xhek & redbull për vete + nji special caraiben koktail për ty ( ene me shum akull )
........ a të keqen , mos plas pa hangër laknorin un ( se do m'ngeli pishmon )
hallo
une do te kisha deshire per nje krem wisky ne moment,
mundesishte te ftohte ju lutem
.
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
hapni rrugën se u dogj tjetra
xhek & redbull për vete + nji special caraiben koktail për ty ( ene me shum akull )
........ a të keqen , mos plas pa hangër laknorin un ( se do m'ngeli pishmon )
.... shume vape sot e e sidomos kur ben e plazh akoma me pervelon lekura nga dielli ....
Nje iced caramel mocha 
Edhe une du me ja honger laknorin Angjelit po ku ta le ajo.
nje espresso se u zhdepa me kete lengun e geshtenjes ketu ku jam
Kurse une kisha dasht nje leng shege te ftofteeeeeeeeeeeee dhe limonnnnnnnn,,,shume limonnnnnnn....kam ejte!
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Edhe une du me ja honger laknorin Angjelit po ku ta le ajo.

No i long kumblle ka ketu se kena ngel kaps ............... ![]()
jo por ka long thane
.... a do me ta mbush 1 gote :p

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
jo por ka long thane.... a do me ta mbush 1 gote :p
Citim:
Po citoj ato që tha turll
No i long kumblle ka ketu se kena ngel kaps ...............![]()
nji vodka me limon plz ene nja dy birra turllit nga une se i qeka tha gurmazi per birre me duket
nje on the beach please
merre vet se kamarieri e paska pjerdh...
| Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.