| Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
per inat tujin e te naiveve une jam ne Shkoder neser 
tieeeeeeeeeeeee
- o Brisooooooo do e pimë nga nji gjo para se të ikim me bo nani ??
.. unë e du nji " xhek daniells " se shof ondrra të bukura kur jom gjys dejshëm
- ta porosis nji " spritz " për ty ?? ........
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- o Brisooooooo do e pimë nga nji gjo para se të ikim me bo nani ??.. unë e du nji " xhek daniells " se shof ondrra të bukura kur jom gjys dejshëm
![]()
![]()
- ta porosis nji " spritz " për ty ?? ........
flm...meqe insisti si mund te refuzoj?
:p

- as vet s'po e gjej dot shkakun se psee ?! ....
..... por po du me u deh içik ... t'kem ron n'dashni thuaaaaaaaa ??
- Enyaaaaaaaaa !!!
... ku jeeeeee ? e nga e dije që do na gjeje këtu sonte ? ......... ç'farë do marrësh ??
Citim:
- as vet s'po e gjej dot shkakun se psee ?! ......... por po du me u deh içik ... t'kem ron n'dashni thuaaaaaaaa ??
![]()

:p
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
per inat tujin e te naiveve une jam ne Shkoder neser
tieeeeeeeeeeeee

ty qejfi te konsistoka ne aktin e votimit dmth disa sekonda, mujte edhe me humbe e nga qejf te bahet deshperim
une e kam me jave qejfin
Tieeeeeeeeeeeee

Castet jane me te bukurat dhe ato kujton njeriu ma shpesh, zoti deputet..
..qefin e mire e pac gjithmone dhe kij kujdes anej nga shqipnia tash qe Kosova esht ne prag te Pavaresise, po te bajne me knu si kinez ciu ciu cerrr..tieeeeeee hahahaha
http://youtube.com/watch?v=k5GtGFA3TUg
Citim:Lol ka dy dite qe nuk asht kthy ne shpi Kiko, Se ku bredh ai kopuku, po s'erdhi deri neser do vej njoftim ne klub.
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
S'ke si thu po, me macen neper kembe...![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Lol ka dy dite qe nuk asht kthy ne shpi Kiko, Se ku bredh ai kopuku, po s'erdhi deri neser do vej njoftim ne klub.![]()
.. vetëm ti ke fest aaaa ??

Hahaha hajde pina per San Valentin, megjithse kto vjazat ktu sonte paskan hup, ndoshta e ka fajin festa:p ça ta po u ban san valentini sone papapappa.
ps U kthy mor çyrylyku e kishin ba copash dacat e tjere, por prap se prap ka fillu me dale vetem naten.
- vallaji Piktoro ...... ato ( gocat ) jan tu bo llogaritë .... kaq m'paska dash ??? :p kjo dhuratë ??
kaq vlej unë për të ....... :p ........ ahahahahahahahah ....
- kështu që ec e i harxhojm për shpirt ton kto lek që na kan ngel n'xhep .......... se " edrat " nuk ngopen asiher .......
Ja po e pi dhe nje gote ktu te qoshja te "REHATI"
I paskan vene celesin me duket 
asht pa letra ne regull edhe ky lokal dhe do vije edi me spate ne dore dhe ne fillim do presi dritat masnej do thirri fadromen e bashkise ku do ti rrije afer edi tjeter. 
Me sa shoh duhet me thene "Na ishte nje here nji mejhone REHATIA" qi tash nuk ekziston me
Ku jeni mer mejhan dashes se keni humb fare , apo keni pas shume pune keto kohet e fundit 
iu gjeta prap .... u vonova cik poooo sme ikni dot mua ...asnjeriiiiiiiiii :p:p :p
weeee nga nji dopio xhek t'gjith antarve online .............
- Eshit nji got verë
.. ( për ti heq lodhjen e ditës së sotme ) ..... gjithashtu edhe Demokrates , se ka kohë që nuk e kam parë ( m'kish marr malli ) ....gëzuar !!!
Citim:
![]()
![]()
weeee nga nji dopio xhek t'gjith antarve online .............
- Eshit nji got verë.. ( për ti heq lodhjen e ditës së sotme ) ..... gjithashtu edhe Demokrates , se ka kohë që nuk e kam parë ( m'kish marr malli ) ....gëzuar !!!
- shum mirë e bone Eshi ... ja ku u mblodh grupi ( u kthyen të gjithë në fole - koshere ) .... për meze kena ëmbëlsirat që ka bo tetoja ime ( targato made in Kotka
) ........... erdhi edhe Brisi ......... po kjo me kët minifunin kush qeka ? ... sa e mirëëëë ?! ....... se ku e kam pa kët gocën
Kthe, kthe!
Nje caj se na zuri ko-kolla!
weeeeeeeeeeeee kush qeka ?!
nga kishe humb mi ?? ........ pa hë njiherë , na trego içik ........ ( hajde të
iher .. se m'kish marr malli )
As minifundi im s'ben me efekt pffffffff
Une dua nje gote vere thnx 
pllaq- plluq , pllaq- plluq... kusurin shperndajua te tjereve qe do vijne! 
Po shkoj te bej nje caj ne shtepi, se me iku metroja! 
uaaa, na la ne kembe ky!
Njera humbet metrone e tjetra me minifund... shame on you glak! 
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
pllaq- plluq , pllaq- plluq... kusurin shperndajua te tjereve qe do vijne!
Po shkoj te bej nje caj ne shtepi, se me iku metroja!![]()
... jo lali se do ti mbaj të gjitha për vete , nuk i jap asnjonit .... ja ku e ke venin ktu afër meje ... 
Me duket se te kerkova cajjj...!
Edhe saken mos ma jep kinez!
ça thu lal ....... çaj luleshtrydheje ( nga ato origjinalet fare )
..... po na thuaj njiherë .... ku ishe ?? çfar bone ?? .......... mua më kan ardhur ca fjalë , por dua t'i dëgjoj nga ty
Naten, my friends! 
natën ( vetëm jo më mungesa afatgjata ) ........ Eshiiiiiiiii - të zuri gjumi ?!
eeeeeee e dashkena nji " napilon " më duket
........... muzik Brisi ......
Citim:
natën ( vetëm jo më mungesa afatgjata ) ........ Eshiiiiiiiii - të zuri gjumi ?!
![]()
eeeeeee e dashkena nji " napilon " më duket........... muzik Brisi ......

nje dopjo wodka mua se tani vetem ajo me ben derman mua
Si s'te ofron asnje nje gote Chianti merjahuuuu....
boooo sa kurnace keto cunat e forumit

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Si s'te ofron asnje nje gote Chianti merjahuuuu....![]()
boooo sa kurnace keto cunat e forumit![]()
![]()

O Elbasani po mjafton xhesti mer djale...c'rendesi ka cfare me jep per te pire....mjafton te jete e pijshme
:
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
O Elbasani po mjafton xhesti mer djale...c'rendesi ka cfare me jep per te pire....mjafton te jete e pijshme:

Pershendetje vajza dhe djem
Mire se ju gjej ne kete sofer rehati.
Nese ka mundesi ndonjeri prej jush nje leng Frutash Ace doja une.
Ju faleminderit te gjithve.
Nese ka deshire ndonje te me beje shoqeri e mirepres me gjithe qejf.
E di ti se fotomodelet nuk kane vend te kjo mejhonja se pastaj nuk quhet "rehati".
Hajt se po bajm nje perjashtim per ty .

Uaaaa edhe kete e the more djaleee???????????
Ok te faleminderit shume prej teje...se ndoshta del ndonje kavalier tjeter, qe me ofron dicka dhe qe ndihet rehat me ekstravagantet
Po ore po ktu ne mejhone do gjesh kavaljera ti. prit prit.
Pastaj he se te bej une shoqeri sa te vijn kaloresit.:p :p :p
Citim:
Po citoj ato që tha Ekstravagantja
Uaaaa edhe kete e the more djaleee???????????
Ok te faleminderit shume prej teje...se ndoshta del ndonje kavalier tjeter, qe me ofron dicka dhe qe ndihet rehat me ekstravagantet
Citim:
Po ore po ktu ne mejhone do gjesh kavaljera ti. prit prit.![]()
Pastaj he se te bej une shoqeri sa te vijn kaloresit.:p :p :p

Ueee Ueeee si qenkan bere keto djemt shqiptar????
Me verte une i njoh ndryshe, me te vertete me zhgenjyet.....
Ari77labi nuk ka te beje fare i te qenit te barabarte.
Ok pra une po i ofroj nga leng shoqeve te mia, se djemve nuk i kam ofruar pije asnjehere perkundrazi :p:p:p
Na i prezanto shoqet e tua moj , dhe shihe pastaj sa kavljera jemi ne shqipot. U pa puna u be pub ketu te rehati.
Kur te vijne do ti prezantoj pa problem. tani kane dale me bere njecik pazar.....se nga djemte s'mund te pretendojme asgje :p:p:p
Citim:Te thashe pra se te kjo mejhone spretendohet shume.
Kur te vijne do ti prezantoj pa problem. tani kane dale me bere njecik pazar.....se nga djemte s'mund te pretendojme asgje :p:p:p

Citim:

E sheh moj fotomodele ketu njerzit vijne per te pire çaj rehat rehat.
Nje çaj te ngrohte per bionden.
Citim:
E sheh moj fotomodele ketu njerzit vijne per te pire çaj rehat rehat.
Nje çaj te ngrohte per bionden.![]()
Citim:Si thua pas çajit nje pjate me makarona te ben mire ja sapo i pregadita.
Po citoj ato që tha BIONDIA
rrofsh piktor ah caj mali o caj kines me kujton shqiperine po qenka rehatshme kjo mejhane hera e pare qe hyj
| Gjithsej 109 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.