Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 72 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Me ne fund ne Shqiperi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16285)
Citim:Ne mos rrjedhte do pikoje. Iqvlora.
Po citoj ato që tha IQVLORA
Cupkat nuk dalin me si dikur te bejne vara-vingo lart poshte me kembe.Ato levizin me makina dhe i gjen neper lokale e klube nate me bollek.
Kjo eshte pershtypja ime gjate qendrimit ne Shqiperi.
Po nuk keni X5-a mos kerkoni dallandyshe rrugve.![]()
Sajmolabi me ato shikime idjote ata ose ato kane dashur te marrin masen e te qepnin ndonje kostum. Eshte si pune ydhre shikimi si i goditur i dashur.
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Une s'isha ne Shqiperi,por shpresoj vitin tjeter te shkoj.Sido qe te jete,kam 5 vjet pa e pare ne vere:eshte bukur thone![]()
Lexova shumicen e komenteve...s'ka asgje te re nga vitet e kaluara,po te njejtat sjellje te emigranteve dhe vendasve.
E vetmja gje qe do te me pelqente te gjeja ne Shqiperi jane njerezit qe kam lene dhe ata qe si mua mblidhen pas shume kohesh,me raste jane vite te tera...Per kete do suportoja edhe cmimet astronomike,qe sado te cudisin,ne nje fare menyre i kuptoj tregtaret(perderisa s'ka asnje fare kontrolli,pse te mos te rrisesh cmimin?).
Nuk me besdis asgje nga emigrantet,si ata qe u flasin femijeve ne gjuhen e vendit ku banojne,si ata qe bejne sikur s'kane qene dje banoret e atyre viseve dhe mbajne hunden perpjete...mund te me cudisnin dhe deri diku neverisnin ne fillim.
Lexova me siper se s'dilnin femrat ne darke?
Dilnim shpesh,edhe pse me familiare,para 5 vjetesh,kur kishte emigrante por me pak turiste e me pak te ardhur ne pergjithesi..s'kuptoj perse sot dhe sidomos ne vere te mos te dalin njerezit.Sigurisht ka me pak te pafajshem se c'mund te duket,por prap frike(si mund te quhet ndryshe?)
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Cupkat nuk dalin me si dikur te bejne vara-vingo lart poshte me kembe.Ato levizin me makina dhe i gjen neper lokale e klube nate me bollek.
Kjo eshte pershtypja ime gjate qendrimit ne Shqiperi.
Po nuk keni X5-a mos kerkoni dallandyshe rrugve.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Me X5 edhe gjyshi im kap gocat me te bukura! :p
Apo s'e kam edhe gjyshin me te bukur te Tiranes se Re!![]()
.
Te 21-shi
Kjo eshte Tirona jone, Tirona e kontradites
e luftes, e paqes, erresires e drites...
Mashtrimit, te vertetes, shpifjes, interesit,
e qejfit dhe e stresit, ahengut dhe biznesit
-Aty ku kryetari bertet me megafon
-Gjithcka mund te ndodhi, jetojme ne Tirone...
...ku lypsa e te papune
flasin me celular...
etj etj...
[QUOTE]Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
...ku lypsa e te papune
flasin me celular...
Gjergjo te vjen keq te te korrigjoj pak ,,, nuk flasin me celulare, do thoja, qe dhe te punesuarit mbajne celulare sa per t'nis zile.
Sa per temen, sa te jete mamaja gjalle duhet te kthehem ndonje here atje se per ndryshe s'ka me. I have better ways to waste my money.
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Gjergjo te vjen keq te te korrigjoj pak ,,, nuk flasin me celulare, do thoja, qe dhe te punesuarit mbajne celulare sa per t'nis zile.
nuk di se ku t'ia filloj, ndjej mall prandaj nuk hyj shume ne kto tema/muhabete...ndoshta me shume kurjozitet se malli shuhet mbas nje kohe te gjate, behesh i tretur...
me dergoj nipi nje text nje dite: si je daje? ishte 3 vjec kur u largova dhe tani eshte bere burre kaloi 18. eshte e mundshme se do martohet para meje!! kam ngelur duke thene vitin tjeter vitin tjeter, dhe fillon e ftohet gjithcka, edhe kurjoziteti... ndoshta kjo shpjegon pse jam vizitori me i shpesht i ktij forumi, ishte hera e pare qe fillova te kaloj kohe ne nje mes/ambjent shqiptar pas shume shume vitesh... me kishte marr madhi edhe te shahem pak, dhe as nuk e dija...
Me ne fund ne Shqiperi pas 1 viti...Sa me kishte mare malli... Kam rreth 1 muaj qe kam ardhur dhe akoma s'po le nje dite pa dale...I kam bere dhe foto Tiranes time
Nje kafe tek OPERA...
Banka Shqiperise...
.....
Skenderbeu
Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
.....
Qyqa Turllo se mban mend 15 katshin?????
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Qyqa Turllo se mban mend 15 katshin?????
nje gje te mire ka ketu ne albani
qe ta ngrene cel.ne cfar do ore qe te jete,dhe cfar do qjeje qe bejne...
nga albania con furore
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
nje gje te mire ka ketu ne albani
qe ta ngrene cel.ne cfar do ore qe te jete,dhe cfar do qjeje qe bejne...
e mo Ari kur do kthehesh ketej???
Lene se ka gjet rehat aty, mos e luj ..........
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 72 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.