Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 91 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mediat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=129)
-- Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16624)

Postuar nga mio Mondo datë 07 Dhjetor 2008 - 12:54:

Keshtu eshte kur kemi mentalitete te tilla. Vajzat edhe 18 vjeçare jane te vogla per tu martuare. Lere pasatj qe vendosin prinderit ke nuse duhet te marresh dhe ku. Te gjen babai nje nuse tamam per ty, te bukure, te urte qengj, punetore si bleta dhe qe nuk del perjashta por rri gjithe diten e ditese ne shtepi e mbyllur brenda kater mureve dhe qe nuk e ka mendjen te lyeje thonjte apo te zbukuroje fytyren dhe trupin.

Postuar nga IQVLORA datë 07 Dhjetor 2008 - 18:51:

Patjeter e pershtateshme do te ishte nje nuse me thonje te gjata,me unaza florori edhe poshte te brendshmeve,te biridhte night club-eve,te perdorte edhe pak nga ajo e bardha e te vinte ne shtepi Weekend-ve atu nga ora 04 am.
Askush nuk i detyron sot vajzat qe te martohen nen moshe,por 18 vjet.Kjo moshe martese po aplikohet ne USA e disa vende te tjera te civilizuara ne ditet e sotme.Djemte mendojne te kene nje lule te fresket ne krah ne krevat e jo nje kerre e cila eshte fishkur e nuk te vlen per asgje.Sado te lyhet e te beje makiazh ajo mbetet nje gjethe vjeshte ne peme,qe pritet te bie ne toke. Djemte pelqejne te hane mish thelleze e jo mish sorre!

Postuar nga landi1 datë 07 Dhjetor 2008 - 18:54:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Patjeter e pershtateshme do te ishte nje nuse me thonje te gjata,me unaza florori edhe poshte te brendshmeve,te biridhte night club-eve,te perdorte edhe pak nga ajo e bardha e te vinte ne shtepi Weekend-ve atu nga ora 04 am.
Askush nuk i detyron sot vajzat qe te martohen nen moshe,por 18 vjet.Kjo moshe martese po aplikohet ne USA e disa vende te tjera te civilizuara ne ditet e sotme.Djemte mendojne te kene nje lule ne krah ne krevat e jo nje kerre e cila eshte fishkur e nuk te vlen per asgje.

O Vlora. Mos ja fut kot tani. Nje grua qe te vjen ne shtepi ne 04 am nuk eshte grua, gruaj po doli duhet te rrije 3-4 dit jashte se neuk eshte grua pastaj

Postuar nga IQVLORA datë 07 Dhjetor 2008 - 18:55:

Lumi qe mori Vunon,pse s'mori dhe Qeparon thuhet andej nga ne!Pirth ne ate stan thuaj!

Postuar nga Piktor datë 07 Dhjetor 2008 - 19:41:

Miku im vlonjat.
Te gjithe jemi dakort qe nuk eshte e llogjikeshme te martosh vajza nen moshen 18 vjeçare, kjo ndodh edhe ne bote biles edhe ne europe apo usa ku merren leje te posaçme. Nga shteti natyrisht.
Para pak ditesh degjova se nje qytetar britanik e kishin futur ne burg per nje shpulle bythve qe i kishte rene femijes se tij.
Mirpo mendoj se keto ligje shume shpejt do te ndryshojne.

Postuar nga mio Mondo datë 07 Dhjetor 2008 - 20:04:

Citim:
Askush nuk i detyron sot vajzat qe te martohen nen moshe,por 18 vjet.Kjo moshe martese po aplikohet ne USA e disa vende te tjera te civilizuara ne ditet e sotme.Djemte mendojne te kene nje lule te fresket ne krah ne krevat e jo nje kerre e cila eshte fishkur e nuk te vlen per asgje.Sado te lyhet e te beje makiazh ajo mbetet nje gjethe vjeshte ne peme,qe pritet te bie ne toke. Djemte pelqejne te hane mish thelleze e jo mish sorre!

Po kush te tha zoterote, vajzat duhet te kene patjeter thonjete e gjate apo unaza e pircingje neper trup.
Pika po pse ore kaq frike i keni femrat ju saqe as koken nuk duhet ta nxjerrin jashte nga shtepia. Hajde ajdeee mentalitet njerez me pamje europiane e brendesi aziatike nga ata poshte stepave.

Epo nuk thote kote populli yne kur s'ke pulene, do hash sorren.
Varet nga shijet se ke quane ti pule dhe une sorre apo laraske.

Postuar nga briseide datë 07 Dhjetor 2008 - 20:47:

Citim:

Hahahahahhaha te paskan tromaksur ato ingleskat IqVlora?
Po thonjte e gjate cfare kane qe s'shkojne?
Ec e gjej nje vlonjate ti sot qe s'i ka thonjte te gjate,te lyer me ngjyra te flakta,fytyren plot makiazh(sepse vetem per shqiptaret s'mund te thuash qe nuk lyhen e mosha kur fillojne po ulet gjithnje e me teper me kalimin e kohes)
Njeriu si punon studion pastron etj do kete dhe jete sociale,pse t'i mohohet?!
Nje person qe rri 24 ore ne shtepi,sado te jete rritur si yllke shembullore, e te dije te beje byrek ne kater menyra te ndryshme do jete gjithnje me pak e deshiruar nga ai bandilli qe merr per krah ne krahasim me dike qe ka mundesine te shprehe personalitetin e vet.

Postuar nga ColdFire datë 07 Dhjetor 2008 - 23:32:

Briseide. Une jam vlonjate dhe nuk kam as thonje te gjate dhe as fytyren plot makiazh. Ke plotesisht te drejte kur thua qe vajzat qe qendrojne 24 ore te mbyllura brenda (fenomen qe nuk me duket i vertete, sepse kam shkuar shpesh ne shqiperi dhe s'kam pare dicka te tille), nuk mund te jete me shume e deshiruar nga i shoqi, por keto jane gjeneralizime. Mesa kam kuptuar te rinjte shqipetar si djem dhe vajza sot ne shqiperi dhe ne dhe te huaj punojne, studiojne dhe bejne jeten sociale ashtu sic e deshirojne ata.
Qe te mos dalim nga tema, martesa nen moshen 18 vjec me duket e panevojshme. Mirepo c'do njeri vendos vete si do ta jetoje jeten e tij. S'ka shume kohe qe degjova per nje djale shqipetar 36 vjec ketu ne amerike qe u martua me nje vajze 17 vjecare ne shqiperi. Absurde? Keshtu mu duk ne fillim. Megjithate shpresoj te trashegohen. Shume njerez mund te mendojne gjitheshka, me e rendesishmja eshte se eshte pikerisht ky cift qe do ndeshet me problemet qe jeta sjell dhe sigurisht mosmarreveshjet e zakonshme per arsye te differences se madhe ne moshe.
IQ Vlora, kam respekt, dhe kur te lexoj gjithemone buzeqesh.
Mio Mondo, nuk me duket se e kuptove qe IQ Vlora po bente shaka. Ndonjehere duhet dhe dicka kontroversale ti japi shije muhabetit. Ai ka humor te holle dhe te lezetshem dhe sigurisht i takon te thote nje fjale me teper meqe eshte dhe me i madh ne moshe (mesa kam kuptuar, te me falesh nqs nuk eshte keshtu IQ Vlora).
Prandaj nuk ka nevoje te jemi te pasjellshem duke u drejtuar me ate gjuhe edhe pse disa kane mendime te ndryshem nga tonat.
Emancipimi emancipim por respekti dhe edukata jane me te rendesishme.
Pershendetje te gjitheve

Postuar nga briseide datë 08 Dhjetor 2008 - 13:24:

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Ke plotesisht te drejte kur thua qe vajzat qe qendrojne 24 ore te mbyllura brenda (fenomen qe nuk me duket i vertete, sepse kam shkuar shpesh ne shqiperi dhe s'kam pare dicka te tille), nuk mund te jete me shume e deshiruar nga i shoqi, por keto jane gjeneralizime.

Kam te drejte apo jane gjeneralizime?Gjithnje relativisht flasim,njoh boten qe me rrethon,jo te gjitha
Marr si shembull vlonjatet se jane nga qyteti i Iq,fundja te gjitha femrat si te tilla mund te mbajne thonjte si te duan,dhe keshillat vijne nga gjyshe e halla,jo vetem nga bashkemoshatare.Kjo per te te thene qe disa gjera qe i perkasin botes se femres nje mashkull nuk mund t'i kritikoje.

Postuar nga bruni22 datë 08 Dhjetor 2008 - 19:07:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Hahahahahhaha te paskan tromaksur ato ingleskat IqVlora?
Po thonjte e gjate cfare kane qe s'shkojne?
Ec e gjej nje vlonjate ti sot qe s'i ka thonjte te gjate,te lyer me ngjyra te flakta,fytyren plot makiazh

ke te drejt brisede nuk ka....
po nje me unaz posht te brendshmeve ma gjen dot??

Postuar nga ColdFire datë 08 Dhjetor 2008 - 20:49:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Kam te drejte apo jane gjeneralizime?Gjithnje relativisht flasim,njoh boten qe me rrethon,jo te gjitha
Marr si shembull vlonjatet se jane nga qyteti i Iq,fundja te gjitha femrat si te tilla mund te mbajne thonjte si te duan,dhe keshillat vijne nga gjyshe e halla,jo vetem nga bashkemoshatare.Kjo per te te thene qe disa gjera qe i perkasin botes se femres nje mashkull nuk mund t'i kritikoje.

Ke te drejte kur thua qe nje femer qe qendron 24 ore brenda nuk mundet te vleresohet me shume nga i shoqi. Ben gjeneralizime kur thua qe te "me gjej nje vlonjate qe s'ka thonj te gjate dhe unaza ne vende personale". Ta them une me siguri qe shume vajza qe s'mbajne as thonje te gjate dhe as unaza ne ato vende.
Persa i perket vajzave te kene te drejte per te mbajtur c'te duan, per kete ke te drejte , por perse pikerisht u drejtohesh vajzave te qytetit te IQ? Ai nuk po fliste ne vecanti per vajzat e qytetit te tij. Ai foli per te gjitha vajzat.
Nejse duke shkuar shpesh here ne Vlore dhe e rrethuar nga shume bashkemoshatare dhe familje, qe mos te bej dhe une gjeneralizime, po shprehem me siguri qe shumica e vajzave qe takova ne vlore ishin shume te thjeshta dhe pa keto "zbukurimet " fallco qe thame me lart.
Persa i perket unazave ne vendet personale , per ato nuk di, por do ja le ne dorezim ALDO, se ai me duket si shume i "zoti" per ti zbuluar.

Postuar nga bruni22 datë 08 Dhjetor 2008 - 22:24:

Citim:

Persa i perket unazave ne vendet personale , per ato nuk di, por do ja le ne dorezim ALDO, se ai me duket si shume i "zoti" per ti zbuluar.

flm donika x misionin qe me ngarkove

me gjith respektin qe kam x brisede nje gabim e beri qe permendi vetem vlonjatet. un nuk jam vlonjat. po nuk besoj qe esht korrekte nga te gjith ne kur japim mendimet tona personale duke theksuar "nje vend" o kur i fusim te ter ne nje thes.

Postuar nga ColdFire datë 08 Dhjetor 2008 - 22:48:

Citim:
Po citoj ato që tha aldo11

flm donika x misionin qe me ngarkove

me gjith respektin qe kam x brisede nje gabim e beri qe permendi vetem vlonjatet. un nuk jam vlonjat. po nuk besoj qe esht korrekte nga te gjith ne kur japim mendimet tona personale duke theksuar "nje vend" o kur i fusim te ter ne nje thes.

.

Postuar nga briseide datë 08 Dhjetor 2008 - 23:01:

Citim:

Persa i perket vajzave te kene te drejte per te mbajtur c'te duan, per kete ke te drejte , por perse pikerisht u drejtohesh vajzave te qytetit te IQ? Ai nuk po fliste ne vecanti per vajzat e qytetit te tij. Ai foli per te gjitha vajzat.
Nejse duke shkuar shpesh here ne Vlore dhe e rrethuar nga shume bashkemoshatare dhe familje, qe mos te bej dhe une gjeneralizime, po shprehem me siguri qe shumica e vajzave qe takova ne vlore ishin shume te thjeshta dhe pa keto "zbukurimet " fallco qe thame me lart.

U permenden thonj te gjate e makiazhe(ju lutem per piercing ne vende personale s'kam folur ndonjehere sepse do ishte e tepert edhe per nje perendimor doc) si dicka deri diku te papranueshme e qe nje vajze E MIRE nuk duhet te kete etj etj sikur s'jane pare me pare,duke u nisur nga gocat e qytetit te lindjes,shqiptaret te lyera e te mbajtura me raste me teper se ato qe sheh rrotull ne vendin ku banon.Per kete permenda vlonjatet,s'kam asgje kunder.

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Dhjetor 2008 - 00:11:

Se me kujtove vajzat e MIRA ............. dhe me lindi pyetja ...... po nje vajze qe ben "Breast enlargment/augmentation" quhet vajze e MIRE????????????

Postuar nga ColdFire datë 09 Dhjetor 2008 - 00:23:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Se me kujtove vajzat e MIRA ............. dhe me lindi pyetja ...... po nje vajze qe ben "Breast enlargment/augmentation" quhet vajze e MIRE????????????

NQS ti paguan per to Turli, quhet qe cke me te ! .
Me kenaqe. .

Postuar nga diabolic datë 09 Dhjetor 2008 - 00:26:

Po mire kshu se keni ngel beqar dhe sna merr me njeri , a ka ndonje 17 vjec e 11 muaj per mua se dua te martohem me mbleseri .E kam vendos , jo po e kam vendos se lun as topi.

erdha grua erdha.Po iki se po therret gruja.
Ps:Kete e kam marre me dashni po nuk eshte gja

Postuar nga IQVLORA datë 09 Dhjetor 2008 - 17:15:

Citim:
Po citoj ato që tha mio Mondo
Po kush te tha zoterote, vajzat duhet te kene patjeter thonjete e gjate apo unaza e pircingje neper trup.
Pika po pse ore kaq frike i keni femrat ju saqe as koken nuk duhet ta nxjerrin jashte nga shtepia. Hajde ajdeee mentalitet njerez me pamje europiane e brendesi aziatike nga ata poshte stepave.

Epo nuk thote kote populli yne kur s'ke pulene, do hash sorren.
Varet nga shijet se ke quane ti pule dhe une sorre apo laraske.

Zonjushe qe ke eksperience te madhe me 16 mesazhe e ke kaluar cakun me mua,megjithate po ta fale mendjelehtesine tende.Mua nuk me ka hije te debatoje ashper me ju.Po qe se te ecen te vafte mbare,por dije edhe kete une jam me i perparuar edhe se yt ate,por ne lirine e madhe personale,duhen respektuar edhe disa ligje te pashkruara te shoqerise. Kembet duhen shtrire sa te gjat e ke jorganin.
Une jam kunder mendimeve te tua se si duhet te jete paraqitja e nje gruaje qe eshte bere nene.
Brisi une kam pare femra skandal,por edhe shume te rregullta dhe nuk me bene pershtypje,sepse sejcili ka jeten e tij private.Edhe nqse do te doja te ndryshoja boten femerore kush jam une?Askushi eshte pergjigja.Ky diskutim eshte midis shqiptaresh.
Me ka keqkuptuar vajza.Nje femer qe di te mbahet tregon rregullsi.Paraqitja e jashtme, e shoqeruar me ide te qarta per jeten,familjen dhe shoqerine e bene nje femer te jete nje krijese e bukur dhe delikate e qe meriton perkujdesje.Bukuria fizike eshte nje zero,nqse nuk shoqerohet me veti e vyrtyte te vlefshme.Ne Shqiperi vetem nje 5% e grave te bisnesmenve i kane kushtet per te mbajtur thonje te gjate e ti perkushtohen paraqitjes estetike,ndersa te tjerat jo.Ato duhet te shkojne ne pune,te gatuajne,te lajne e plot detyrime qe ka nje familje.Cfare do te ndodhte nqse e zonja e shtepise do te bente gjithe diten make-up,,te mbante thonje artificial,te rrinte ne maje te takave,te shihte telenovela e shtepia te ishte rremuje?Besoj se duhej t'i bente hysmeqari kur te kthehej nga puna.Po ato vajza,gra e nena qe jane ne emigracion,te cilat bejne punet me te veshtira me ndonje perjashtim te rralle a do te kishin mundesi per ekstra thonje e pircingje? Le te dale dikush qe te na vertetoje te kunderten.Edhe ime shoqe mbahet shume mire,vishet bukur dhe ne raste te vecanta shkon dhe rregullohet per evenimentin ku do te shkojme.Une nuk kam ndonjekundershtim per kete.Thonje te gjate nuk mban dot,sepse edhe po te doje nuk mundet,sepse do te gatuaje per familjen.Ajo eshte nene e tre femijve.Sigurisht si cdo femer i lyen thonjte,ndersa une kur ndjeje eren e dyluemntit largohem sa me larg.
Dikush mund te jete rast special. Mund te jete studente e nuk ka proekupime familjare e per kete cdo gje eshte ne rregull.Ka disa te tjera qe babai i tyre ose nena mund te jete nga ata bisnesment e ''ndershem'' shqiptare,mund te jete nje nga ata hajdutet e korruptuar qe ka vjedhur pare me thes nga djersa e shoqerise,sepse ka patur nje karrige pushteti,mund te jete trafikant droge e femrash etj e nuk e ka problem qe ta mbaje cupen si vajza e Huan Karlosit.Nuk i perjashtoj edhe kete mundesi.Nje tip i till mund te jete edhe puntore sexi e keshtu ja do puna.

Postuar nga girl22 datë 02 Tetor 2009 - 23:58:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

po cfar te keqe ka more turli
nese nje femer do te permisoje
pamjen e jashtme ska te beje me karakterin dhe katigorine e njeriut te mire/keq

pasaj ne kete BOTE qe jetojme UNE MENDOJ

QE KOHE qe ka ardhur i vemi shume rendesi 'pamjes te jashtme"

----pelqejme me sy dhe shume ralle ne karakater---fillimisht

drejt ...

Postuar nga girl22 datë 03 Tetor 2009 - 00:05:

Re: Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.

Citim:
Po citoj ato që tha lornida
Pershendetje ty qe po e lexon kete shkrim.

Pavaresisht se vitet kane kaluar dhe koha ne te cilen ne jetojme eshte ndryshe , ne nuk po u shmangemi mendesive te shume koheve me perpara.

Akoma sot ,ne shekullin e 21-te ,prinder te vertequajtur te pergjegjeshem japin aprovimin per martesen e bijave te tyre.Keto vajza ne te njejten kohe jane edhe minorene edhe bashkeshorte.
Ne fakt ajo qe une do te deshiroja eshte te dija mendimin tuaj ne lidhje me kete teme.Do jem duke mirepritur cdonjerin nga opinionet tuaja.Faleminderit.

JETJOJ NE SHBA DHE E KONSIDEROJ VETEN SHUM ME FAT PER SHAKAK SE JETOTJ NE NJE KULTURE TJETER EDHE PSE MUNDOHEM TE MOS HAROJ INDENTITEN TIME SHQIPAT ASHTU EDHE TRADITAT, KAM SHUM "LIRI" (TE TEPER HAHAHA..) TE VENDOZ PER JETEN TIME QOFTE DHE PER MARTESA QE FLITET TE KJO TEME.

MIRPO NUK MUND TE THEM SE JAM KUNDRA KESAJ TRADITE QE PRINDERIT NE SHQIPERI FEJOJNE FEMIJET E TYRE NEN MOSHE PER ARSYJE TE SHUME--1. NUK JUA A DI GJENDJEN EKONOMIKE TE TYRE. 2. TIPI I FEMRES (I.E. SHUME FEMRA NEN MOSHA JANE SHUME TE PJEKURA PER MOSHEN QE KANE)
3. TE TJERA ARSYJE FAMILJARE

POR EDHE KETU NE SHBA ka pasur raste qe prinderi i ka fejur qe 16 vjet pa deshire te tyre, dhe jam dakord ne nje pike sepse per veten time kur njeriu eshte 16 vjet detyre te pare ka shkollen dhe jo nje ngarkese tjere si martesa, POR smund te them qe ka raste qe femra ...............eshte dakord, se pasaj ne fund te fundid ME ZORR NUK TE MARTOEN NJERI.....

mund te thuash se genjehen nga prinderit ,,,ose ka raste qe prinderit kane pretendime te tjera per ato dhe athere eshte gje tjeter

gabim eshte....po sikushdo flet sic ka pejetur dhe nuk besoj se ky teme i pergjgigjes me mire ose keq...

Postuar nga Deb* datë 03 Tetor 2009 - 00:26:

Re: Re: Shqiperi,martesat e vajzave nen moshen 18 vjece.

Citim:
Po citoj ato që tha girl22

MIRPO NUK MUND TE THEM SE JAM KUNDRA KESAJ TRADITE QE PRINDERIT NE SHQIPERI FEJOJNE FEMIJET E TYRE NEN MOSHE PER ARSYJE TE SHUME--1. NUK JUA A DI GJENDJEN EKONOMIKE TE TYRE. 2. TIPI I FEMRES (I.E. SHUME FEMRA NEN MOSHA JANE SHUME TE PJEKURA PER MOSHEN QE KANE)
3. TE TJERA ARSYJE FAMILJARE

...

Femija eshte femije kudo girl22!

Ka femije qe mund te jene me te pjekura se te tjerat, por kjo s'do te thote se kane arritur pjekurine e duhur per martese e o burra ti martojme. Martesa eshte e veshtire per moshat e medhaja e jo me 16 vjecaret qe nuk dine kush jane vet. Lol

Ai qe niset me mendimin se do ndryshoje disi gjendja ekonomike me martesen e cupes bejne gabimin me te madh. Me shume do ti hapin telashe vetes dhe femijes.

Cfare arsye tjeter mund te kete familja per ta martuar nje femije?

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 00:59:

per ku behet fjale per ne malsi? se akoma jane me Kanun ata i fejojne qe ne djep akoma e kesaj dite

Postuar nga erious datë 03 Tetor 2009 - 01:04:

Citim:

JETJOJ NE SHBA DHE E KONSIDEROJ VETEN SHUM ME FAT PER SHAKAK SE JETOTJ NE NJE KULTURE TJETER EDHE PSE MUNDOHEM TE MOS HAROJ INDENTITEN TIME SHQIPAT ASHTU EDHE TRADITAT, KAM SHUM "LIRI" (TE TEPER HAHAHA..)

te paska pare perendia hallet, dhe shyqyr per ty qe je ne sh.b.a

Citim:
MIRPO NUK MUND TE THEM SE JAM KUNDRA KESAJ TRADITE

keto martesa ishin te denuara nga opinioni i qyteteruar e i emancipuar, ndodhnin vetem neper malesi.

Citim:
POR EDHE KETU NE SHBA ka pasur raste qe prinderi i ka fejur qe 16 vjet pa deshire te tyre

per gjera te tilla i quanin ''maloke njerez'' e jo se ushqehen me mish njeriu.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 01:26:

kjo eshte e vertete .... isha para ca javesh ne ca vende te thella malore te veriut (spo jua them emrin se sdua te ofendoj ndonje ketu qe mund te jete prej andej) dhe jam skandalizu kur mora vesh qe vajza vetem 3 vjec qe e fejuar me dike qe ishte 19 vjec .... ca njerez te eger me ka bere shume pershtypje e te mendosh shekulli i 21

Postuar nga Piktor datë 03 Tetor 2009 - 01:39:

çfare i kishe ata lol dhe a te priten mire, siç u ka hije atyne aneve. Apo nuk u jepnin xhevap çikave te qyteterume.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 01:42:

hajd po zbuloj dicka nga vetja Piktor nomi u boft mo... punoj per 1 projekt te BE ne lidhje me politikat gjinore bla bla spo hyj ne detaje ... nje komponent i programit eshte e kjo qe po flasim ketu e me bie rasti te vizitoj njerez nga me te cuditshem e historira nga ato qe te ngjethin mishin vertet

po me presin mire por ama takohem vetem me grate burrat nuk mund te me takojne sjua lejon kanuni ... bile e kur takojme kryetar komunash kryepleq etj mezi ulemi ne tavoline mendo ca behet

Postuar nga Piktor datë 03 Tetor 2009 - 01:52:

Ehe kanuni.
Shiko mos bridh shume atyre aneve se do te martojne andej dhe ja pe hajrin Be e Ke e Okb.

Postuar nga erious datë 03 Tetor 2009 - 01:55:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
vajza vetem 3 vjec qe e fejuar me dike qe ishte 19 vjec

ky 19 vjeçari pershembull qe piktorit nuk i ben pershtypje... duhet futur ne burg, bashke me prinderit e vajzes 3 vjeçare.

dhe jo burg per sy e faqe... por ''shembull'' nga nje dru mundesisht te trashe ne bythe te gjitheve familjarisht mengjes, dreke e darke per 15 vjete jete.

nuk e di, por deri me sot s'kam pare ndonje minoren ti shkoj mendja te bej femije

bile them po te kete te tilla, duhet te jene psikopate... pra njerez jo normale

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 01:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ehe kanuni.
Shiko mos bridh shume atyre aneve se do te martojne andej dhe ja pe hajrin Be e Ke e Okb.

jo mor jo sme bejne dot gje mua, po ta haje dreqi te dhimsen ato femra qe skane njerez e perkrahje per ti mbrojtur ti shofesh si e hedhin kokrren e lotit kur shofin qe burrat e tyre bejne pazaret me motrat e bijat e tyre.... te pakten une bej dicka dhe pse e pafuqishme para ketij sistemi barbar qe eshte i rrenjos prej brezash te ta ... per te ardh keq sinqerisht

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 02:01:

Citim:
Po citoj ato që tha erious

ky 19 vjeçari pershembull qe piktorit nuk i ben pershtypje... duhet futur ne burg, bashke me prinderit e vajzes 3 vjeçare.

dhe jo burg per sy e faqe... por ''shembull'' nga nje dru mundesisht te trashe ne bythe te gjitheve familjarisht mengjes, dreke e darke per 15 vjete jete.

nuk e di, por deri me sot s'kam pare ndonje minoren ti shkoj mendja te bej femije

bile them po te kete te tilla, duhet te jene psikopate... pra njerez jo normale

kush ti fuse erious .... ky 19 vjecar qe kusheriri i kryetarit te komunes qe bente ligjin ne ato ane

Postuar nga Piktor datë 03 Tetor 2009 - 02:01:

Prinderit e vajzes jam dakort dhe une biles edhe ne Indi eshte ngritur ky problem.

Postuar nga Deb* datë 03 Tetor 2009 - 02:02:

Citim:

jo mor jo sme bejne dot gje mua, po ta haje dreqi te dhimsen ato femra qe skane njerez e perkrahje per ti mbrojtur ti shofesh si e hedhin kokrren e lotit kur shofin qe burrat e tyre bejne pazaret me motrat e bijat e tyre.... te pakten une bej dicka dhe pse e pafuqishme para ketij sistemi barbar qe eshte i rrenjos prej brezash te ta ... per te ardh keq sinqerisht

Ti vetem sa u jep nje shami tu fshish lotin grave besoj. :p Ju duhet te takoheni me burrat e jo grate. Grate shkreta s'kane asgje ne dore. 

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 02:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Ti vetem sa u jep nje shami tu fshish lotin grave besoj. :p Ju duhet te takoheni me burrat e jo grate. Grate shkreta s'kane asgje ne dore. 

sju jap shami jo por i ndihmoj te hapin syte.....

ke qene ndonjehere ne ato zona Deb???

Postuar nga Piktor datë 03 Tetor 2009 - 02:08:

Une jo. Sinqerisht.

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 02:09:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Une jo. Sinqerisht.

shko shikojini njehere e pastaj diskutojme bashke

Postuar nga Deb* datë 03 Tetor 2009 - 02:09:

Citim:

sju jap shami jo por i ndihmoj te hapin syte.....

ke qene ndonjehere ne ato zona Deb???

Asnjehere. Duhet tu hapen syte burrave ne fillim, se jane ata pengese per emancipimin, dhe jo femrat. C'tjua hapesh syte atyre te shkretave. Vetem te ndahen nga burrat pastaj.

Postuar nga Piktor datë 03 Tetor 2009 - 02:11:

Ku pra. Shkohet me makine atje apo vetem me mushka.

Postuar nga AndreaPirelli datë 03 Tetor 2009 - 02:14:

Citim:

po cfar te keqe ka more turli

Une me duket se pyeta, nuk dhashe opinion ......

Postuar nga AngelDevil datë 03 Tetor 2009 - 02:16:

prit te te tregoj 1 fakt.... qeme ne X komune te Shqiperise inagurimi i X shkolle dhe vjen si perfaqsues i qeverise vete krieministri Nano .... mbas inagurimit ulet "gju me gju me popullin me i qajt hallin' dhe ju thote qe cfare propozimi keni ju tju ndihmoj une qe te zhvilloheni si zone

cohet 1 grua dhe thote po ja ne mjelim qumeshtin e cojme te fabrika qe na e ble me cmim te lire dhe e shet shumefish me shtrenjte... po sikur qeveria te na jepte ne micro-kredi te zbutur ta benim vete ket fabrike te vogel qe te kemi me shume te ardhura (pra kishte 1 ide plan biznesi te paster e te bukur qe as burrave sju shkoj mendja)

dhe paturpesia me e madhe qe qe vete Nano qesh me te madhe e ju thote burrave .... po sju vjen turp qe flasin grate para jush ore e sec dha 1 shembull me pula e kotec nejse.... ajo e shkreta u be e kuqe e sfoli me (kurse puna ime e kolegeve te mi deshtoj ) te huajt qe qene me mua u skandalizuan nga kryeministri

ja realiteti i hidhur

Postuar nga AndreaPirelli datë 03 Tetor 2009 - 02:21:

Citim:

kush ti fuse erious .... ky 19 vjecar qe kusheriri i kryetarit te komunes qe bente ligjin ne ato ane

Ketej nga ne nuk te fut kryetari i komunes ne burg, as ligjet nuk i ben ai ......................

Postuar nga Piktor datë 03 Tetor 2009 - 02:40:

Citim:
prit te te tregoj 1 fakt.... qeme ne X komune te Shqiperise inagurimi i X shkolle dhe vjen si perfaqsues i qeverise vete krieministri Nano .... mbas inagurimit ulet "gju me gju me popullin me i qajt hallin' dhe ju thote qe cfare propozimi keni ju tju ndihmoj une qe te zhvilloheni si zone

cohet 1 grua dhe thote po ja ne mjelim qumeshtin e cojme te fabrika qe na e ble me cmim te lire dhe e shet shumefish me shtrenjte... po sikur qeveria te na jepte ne micro-kredi te zbutur ta benim vete ket fabrike te vogel qe te kemi me shume te ardhura (pra kishte 1 ide plan biznesi te paster e te bukur qe as burrave sju shkoj mendja)

dhe paturpesia me e madhe qe qe vete Nano qesh me te madhe e ju thote burrave .... po sju vjen turp qe flasin grate para jush ore e sec dha 1 shembull me pula e kotec nejse.... ajo e shkreta u be e kuqe e sfoli me (kurse puna ime e kolegeve te mi deshtoj ) te huajt qe qene me mua u skandalizuan nga kryeministri

ja realiteti i hidhur

Duhet te bejne raki te mire atyre aneve per me u ul gju me gju me popullin.
Ku tamli ku rakia.

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 91 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.