Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 68 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Shkodra (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16818)
Citim:another country never heard from
Po citoj ato që tha AngelDevil
Realiteti eshte i hidhur asnje nuk e pranon ... nejse sja vlen te diskutohet te kjo teme.
asnje gja skuptova ne cfare lexova
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
another country never heard from
angel, nese don te kuptosh! e kam bere te qart pse kthehet personale ne drejtimin tim personalisht tek cerdrus!
nese don te futesh ktu e te bejsh tifozdhek te kalbur ballkani per hire te nje soap-opera te flliqur tipike shqiptare qe eshte si mode e dites per shume tipa medioker atje dhe ktu, atehere jam i bindur qe te kam dhene bodh materjal te argetohosh veten
e kam kthyer personale sespe ktu ka kohe qe njihemi me njeri-tjetrin si tipa, sidomos nje grup goxha i madh prej nesh.
ti je femer dhe e ke aq burrni dhe me e rendesishmja ke aq karakter qe edhe nese ne te dy nuk e pelqejm njeri-tjetrin, ne nje teme shoqerore kur une te bej nje koment me shaka qe ska lidhje me shqipreine apo historine apo fene apo geg e tosk, shpresoj qe nuk je aq njeri i vogel te perdoresh cheap shots si cedrus qe ne mebdjen e tij "clever" perdor the most lame pathetic cheap shots.
ne cdo minute pasi i djeg diku perdor: kurti eshte nga bajza! dhe gjoja perdor dialktin tim qe sja ka haberrin qe vetem tregon injoracen tij te nje mediokri ballkanas thirsty oh so pahtetically thirsty to be labled as a civilized moron.
me bezdis vetem fakti qe ka nje mungese karakteri qe ska shkolle asnje numer librash qe tja mesoje. e ka te lindur ne gjak medioikritetin shpirteror gje qe njerzit e vegjel e kane ne genes to never self-reflact and be honest with themselves.
sespe jane shume te zene me pune dhe vikipidia per te gjetur te metat e mija apo malsorve historikisht
dhe t'i perdoresh kta sikur ndonje "comeback gjeniale" neper tema shoqerore cdo minut qe skane lidhje, ku perdorim humor te shendoshe dhe te persosur, dhe ky me idene medioker in any childs standarts let alone adults, kujton qe kjo i ven kapakun cdo muhabeti!! me duket kulmi i absurditetit. and its anoying
cedrusi nuk ka karakter burri as femre, por subcosciously ka zgjellur the worst of both, qe shume bukur e karakterizon maska e tij ne avatar, qe gjoja ne mendjen e tij "madheshtore" makes him intrueging mysiterious pretentious pathetic wannabe moron!
Cedrus, nese do thoja qe nuk e kam shijuar companine tende ne forum, kjo do ishte rren me bisht, (si i thojm na anej):P
zhgenjehemi vetem nga ata qe presim dicka prej tyre, dmth njerzit qe i rrespektojm na zhgenjejn se me te tjeret ja fusim nje shkurt "fuck off" pa shpjegime te gjata as if pahtetically pleading for aproval, like in my case here! talk about pathetic?!:D
nejse, was thinking i know that you know that i know better. eh, fuck it anyway:P
anyway, bodh me kto kalamanlleqe! kur tme dali rasti do shkoj ta provoj ate gjizen e veliterrnes ndonjehere:P
Shkodranet ju thone domateve molla t'arta. Pomod'oro, mire edhe kjo.
keta italianet qe kam ketu afer ju thone tomato. Une gjasme tuj fol italisht me ta e ju them pomod'oro.
WTF me hidhet italiani, gjith bota i thote domate.
Molla t'arta - shkurt mollatarta...
Gjithsesi une kam 1 jete qe i them domate.
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Molla t'arta - shkurt mollatarta...
Gjithsesi une kam 1 jete qe i them domate.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Po kartollave si ju tha ti ta marrrsha.
![]()
na paska ardh enya, roll the carpet please
nuk i thuhet mullotarta, thuhet mollatare.
I missed u Kurt.
Eshte 1 link ne fcb qe flet mbi Shkodranet...Meqe po e lexoja thashe ta share ketu meqe flitet per Shkodren.
Je Shkodran kur....
- Tjert bajn demek se nuk t'kuptojn kur flet me dialekt edhe ja kthen me ironi "A han Shqip ti ?
-Je Shkodran kur me ta fy kush Shkodren t'bahen nervat kaçurrel
-Je Shkodran kur fton ne dasmen tande 400 vete edhe gjysen nuk i njef hiç.
-Je Shkodran kur edhe me t'çu ne vendet ma te bukura te bots, prap Shkodra t'duket ma e bukura.
-Je Shkodran kur ke pak tangerllek.
-Je Shkodran kur ta kane mesu biçikleten kur ke ken te pakten 5 vjeç.
-Je Shkodran kur kenaqesh me humorin Shkodran.
-Je Shkodran kur alfabeti jot ka 37 shkonja.(ND)
-Je Shkodran kur nuk arrin te gjesh nje sinonim ne shqip per fjalen HARDHEK.
Je Shkodran kur thu "Ta hangshaaaa Zemrennnnn " , e mbush gojen plot.
-Je Shkodran kur ke Benz te shpija, edhe je ala i papune.
-Je Shkodran kur 1 here ne jave shpise tande i vjen era peshk.
-Je Shkodran kur hala te bertet nana nese nuk vesh kanatjeren.
-Je Shkodran kur dikush te pyt,* nga jeni?* dhe ti i pergjigjesh krenar, UN JAM SHKODRAN/E.
Hahahahaha ka harru edhe nja 2 gjana vec:
Je Shkodran kur ke pus te shpia dhe flen ne zheg
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Eshte 1 link ne fcb qe flet mbi Shkodranet...Meqe po e lexoja thashe ta share ketu meqe flitet per Shkodren.
Je Shkodran kur....
- Tjert bajn demek se nuk t'kuptojn kur flet me dialekt edhe ja kthen me ironi "A han Shqip ti ?
-Je Shkodran kur me ta fy kush Shkodren t'bahen nervat kaçurrel
-Je Shkodran kur fton ne dasmen tande 400 vete edhe gjysen nuk i njef hiç.
-Je Shkodran kur edhe me t'çu ne vendet ma te bukura te bots, prap Shkodra t'duket ma e bukura.
-Je Shkodran kur ke pak tangerllek.
-Je Shkodran kur ta kane mesu biçikleten kur ke ken te pakten 5 vjeç.
-Je Shkodran kur kenaqesh me humorin Shkodran.
-Je Shkodran kur alfabeti jot ka 37 shkonja.(ND)
-Je Shkodran kur nuk arrin te gjesh nje sinonim ne shqip per fjalen HARDHEK.
Je Shkodran kur thu "Ta hangshaaaa Zemrennnnn " , e mbush gojen plot.
-Je Shkodran kur ke Benz te shpija, edhe je ala i papune.
-Je Shkodran kur 1 here ne jave shpise tande i vjen era peshk.
-Je Shkodran kur hala te bertet nana nese nuk vesh kanatjeren.
-Je Shkodran kur dikush te pyt,* nga jeni?* dhe ti i pergjigjesh krenar, UN JAM SHKODRAN/E.
Hahahahaha ka harru edhe nja 2 gjana vec:
Je Shkodran kur ke pus te shpia dhe flen ne zheg![]()
shelg tani po kapesh mbas shprehjeve shkodrane ti?????? po gjith krahinat kan dialektin e tyre...dhe sa per dialekt cke cfar te thuash, e kemi njesh...
eroisit me duket ja paska thy hundet ndonje malok qe i paska marre kaq inat.. eeee eriosss mos u kap me shkodren por ik e kapu me shkodrant nese ta mba bythaaa...
shkodra cdo dite dhe me e bukur po behet.. vjet qe isha per mrekulli.. ke lezet kur del xhiro tek pjaca.. rinia shkodrane me te marr ne qafe.. uffffff femra e meshkuj.. dy metra. me pas lezet ti shohesh...
sec mu kujtua.. nje shok i imi me fton te ikim ne durres me nje party ne anije... ,meqe ishte anije vesh kepuce te sheshta qe mos te rrezohem... dhe ky me m'thot dukesh qe je shkodrane, je me e gjata ktu... e mire qe nuk vesha taka se do dilja dhe me e gjate se meshkujt..
per jugun spo flas fare... o zot o zotttt rrugen tirane-sarande e kam ba me sy mbyllur... mu duk si shtet lufte.. gjith rruget me lapidare...
sa me pelqe kjo vjersha
Eca Kalova
neper bote jetova
por askund nuk gjeta
si token ku lulezova.
Eca neper bote
Eca ane e mbane
por askund nuk gjeta
si DIALEKTIN shkodran.
Nji toke bujare
me zemer krenare
me kulture e tradite
eshte SHKODRA jone
e do t'jet pergjithmone.
Eca neper bote
Eca ane e mbane
por askund nuk gjeta
Si POPULLIN Shkodran.
Jena popull plot humor
Jena popull plot gezim
se kur qesh nji shkodran
qesh me te dhe shpirti im.
Kena ROZAFEN madheshtore
qe ne tane Shqipnin na krenon
kena male te lart trimerore
atje ku dielli perendon,
Kena dhe Drinin bashke me Bunen
qe ne shpirt na freskon.
Ja pra kjo eshte Shkoder Locja
nji qytet qe e njohin tane
dhe kudo qe te jeni o BIJT e Shkodres
mos harroni se jeni 'SHKODRAN'
Cohu Shqiptar, cohu sot se neser eshte shume vone
Citim:Ku i ke marr kto t dhana ma zotni?SHKODRA asht e ka me ken ajka e tan shqiptaris se pa shkodren ju sjeni shqipni.SHKODRA asht aq shum qytetare dhe shum e njoftun sa ti edhe nanen tande nuk enjef hala.NUK FLITET ASHTU SI KE CITU TI ME ATO FJAL FEMIJESH.Katolik apo Musliman jan NJI NE SHKODER,e ti qa po di une Se prej ciles kasolle je se malokt si thu ti kajn jetu gjithmon ner shpija te mdhaja guri ku sot ne evrope vetem bossat jetojn ne keto shtepia JU jo malokt KATUNART jetoni hala ner fusha bashk me bagti ne ato kasollet me cerpic si deri ne TIRANE. SHKODRA KA EDHE KA ME PAS TIPA TE SJUT E INTELIGJENT .KA VAJZA E DJEM MA TE BUKRIT NE SHQIPNI .Ka natyren qe zoti ja ka dhuru dhunti nga ma prradhoret ne shqipni, ka zemren e shpirtin qe rrijn perdit tuj gezu e qesh.qa den ti ma shum?den humor ekena ,den politik po ju drejtojm, don pare edhe ato ikena ,don qytet te paster edhe ajo exsiston ca dush ma kena ti vec hap gojen si thojm ktu te ne ne shkoder.......
Po citoj ato që tha erious
ishte dikur... sot eshte mut me lule.
ishte jo se shkodranet jane tipa te zgjut, por sepse te tilla qene kushtet gjeopolitike te kohes
katoliket shkodrane ishin minoranca, si pedet sot, e kjo i bente shume te zellshem e te dukshem ne propagandim idesh t'kulturume
me hapjen e gjithe shqiperise drejte botes si dhe rritjen e qytetarise tek geget e tjere (veçanerisht ''maloket'') shkodra e humbi shkelqimin e saj tu u kthy ne gjol bretkocash
e keqja eshte se shkodrant s'kan kuptu hala gjo... dhe rrine e kendojn veç kong te vjetra.
Citim:JO KUR STHONI MUTMUTARTA HHAAHAHAHAHA VEC MULLATARTA I THUHET.
Po citoj ato që tha kurti
na paska ardh enya, roll the carpet please
nuk i thuhet mullotarta, thuhet mollatare.
[QUOTE]Po citoj ato që tha SHKODRA4001
[B] Ku i ke marr kto t dhana ma zotni?SHKODRA asht e ka me ken ajka e tan shqiptaris se pa shkodren ju sjeni shqipni.SHKODRA asht aq shum qytetare dhe shum e njoftun sa ti edhe nanen tande nuk enjef hala.NUK FLITET ASHTU SI KE CITU TI ME ATO FJAL FEMIJESH.Katolik apo Musliman jan NJI NE SHKODER,e ti qa po di une Se prej ciles kasolle je se malokt si thu ti kajn jetu gjithmon ner shpija te mdhaja guri ku sot ne evrope vetem bossat jetojn ne keto shtepia JU jo malokt KATUNART jetoni hala ner fusha bashk me bagti ne ato kasollet me cerpic si deri ne TIRANE. SHKODRA KA EDHE KA ME PAS TIPA TE SJUT E INTELIGJENT .KA VAJZA E DJEM MA TE BUKRIT NE SHQIPNI .Ka natyren qe zoti ja ka dhuru dhunti nga ma prradhoret ne shqipni, ka zemren e shpirtin qe rrijn perdit tuj gezu e qesh.qa den ti ma shum?den humor ekena ,den politik po ju drejtojm, don pare edhe ato ikena ,don qytet te paster edhe ajo exsiston ca dush ma kena ti vec hap gojen si thojm ktu te ne ne shkoder....SHKODRA qyteti me ivjeter shqiptar daton 500vjet para krishtit,sot ka rreth 200 000 BANORE, dhe ka nje siperfaqe prej 370 km2.QENDER e rendesishme politike, kulturore dhe ekonomike e shqiperise.Ne shkoder eshte universiteti shteteror LUIGJ GURAKUQI,Instituti shkencor i misrit dhe orizit,RTVSHQIPTAR DEGA E TV DHE RADIO SHKODRA,laboratori mikrobiologjik,zona INDUSTRIALE,blloku i spitaleve rajonal,TV 1CHANNEL,TV ROZAFA,ANTENA NORD,radio jehona,radio maria.KA LAGJE TE VJETRA KU NJIHEN EDHE NE BALLKAN,lagje RUS MAXHAR,SERREQ,ARRA E MADHE,KIRAS,PARRUCE,PJACA.....KAFJA E MADHE eshte ne rinovim.Ka plazhin ne adriatik velipoja 26KM,SHIROKA 4km,zogaj 7km,dogana e muriqanit drejt ulqinit, dhe dogana HANI HOTIT mal i zi.LIDHJE HEKURUDHORE INTERNACIONALE SHKODER-BAJZE-PODGORICE -ZAGREB.eshte ne punime autostrada SHKODER _HANI HOTIT_PODGORICA.Qe do lidhe shqiperine me europen.ALPET E SHKODRES JANE GJIGANDE TEPER MAHNITESE DHE VIZITORET ME TE SHUMTE JANE ATO QEKIA,POLONIA,HOLLANDEZET,FINLANDEZET,SERBET,HUNGA
REZE.Ne qender te qytetit gjendet qendra e orientimit, CELESI,aty gjeni cdo gje qe ju keni nevoje per ndihme.NJe nate ne nje hotel ne shkoder vijon nga 30 deri 150euro.
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 68 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.