Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ajo ishte 47 vjece at'here... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17030)

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 03:34:

Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

hajde bringo na trego se i ben intriguese tregimet, gjithashtu eshte interresante per mua meqe nuk e kam patur fatin te njoh goca shqiptare ktu, e sidomos nga ato qe ti pershkruan as nuk i kisha imagjinuar...:p

e clidhje kishte kjo qe the ti... pse gjithe gocat shqiptare ne 1 thes futen o kurt

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2009 - 03:39:

Re: Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju

Citim:
Po citoj ato që tha shejtania

e clidhje kishte kjo qe the ti... pse gjithe gocat shqiptare ne 1 thes futen o kurt

hahahah e kam theksuar ne fjaline e fundit, sidodmos nga ato qe pershkruan briganti, as nuk i kisha imagjinuar:p

hajde mos u ban shejtane me mua tani

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 03:41:

ehe e kapa me vonese, por te pakten kishe thene goce ne moshe se jo per gje po 47 vjec protagonistja kryesore e romanit aventurat e Brigos

Postuar nga Briganti datë 14 Maj 2009 - 03:50:

:)

Kolopoca, he mor juuu. Niset te tallni byçen e palare me Brigon, e! Heheheee, germoni Tare germoni. Edhe ti Brut (Kurt)?! Nga ty nuk e prisja. Lere, e ke qelb fare meselene! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem!

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 03:51:

Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Kolopoca, he mor juuu. Niset te tallni byçen e palare me Brigon, e! Heheheee, germoni Tare germoni. Edhe ti Brut (Kurt)?! Nga ty nuk e prisja. Lere, e ke qelb fare meselene! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem!

he mo dhe ti se dhe pak humor do bejme sa seriozisht i merrni sikur po vendosni fatet e kombit ketu ej zot.

Brigo hap 1 teme tjeter e kam seriozisht tani hajd se ketu i dhame mendimet.

p.s. bycpalare je vet se une jam pastertore

Postuar nga amor alucius datë 14 Maj 2009 - 03:58:

Exclamation

Ore, nje gje s'kuptoj une: meqe ju acaron aq shume ky pse nuk e lini menjane? Nga njera ane ju pelqen griçja me te, rasti perfekt per te treguar vlerat tuaja, nga tjetra ane shani lare e palare dhe pastaj habiteni kur hani nje te share.

Nese ky eshte delir, lerini ne delirin e tije. S'keni pse te perziheni ne te njejten vorbull me fjalor rrugesh!

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2009 - 04:21:

Citim:
shko mor pyk, po ku te ofendova dhe ku t'u shpifa!!?per intelektual e mban veten! 170 femra i ke pas qe i pohon cfar thashe une qe tingellon si shpifje apo tallje?!!
hajde tani mor merhum se as nuk me plas te bej shaka me ty, te tillla shaka qe ti as nuk i kupton here pas here qe vec te rrisin vlerat si karakter me sense humori te persosur nese do e kishe sadopak intelektin ti kuptosh... konsideruar rrethanat e temave te tua...

Enya, nuk ja vlen te shajsh ashtu, njerzit ose i pranon ashtu sic jane, ose nuk flet me to aspak, kshutqe mos u shaj me, keshille miqeosore meqe te kam shoqe dhe patriote...

Postuar nga Briganti datë 14 Maj 2009 - 04:23:

he praaaa amor!

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ore, nje gje s'kuptoj une: meqe ju acaron aq shume ky pse nuk e lini menjane? Nga njera ane ju pelqen griçja me te, rasti perfekt per te treguar vlerat tuaja, nga tjetra ane shani lare e palare dhe pastaj habiteni kur hani nje te share.

Nese ky eshte delir, lerini ne delirin e tije. S'keni pse te perziheni ne te njejten vorbull me fjalor rrugesh!

Po he praaaaa, ate them dhe une! Ketyre iu ha, e kruajne, pasi e kruajne, pastaj iu djeg. Hej zot! Ore bebusha, nese s'me pelqeni, lermeni ore en hallin tim! Hej zot! Me lini ore, se kaurdisem vetem me IQVLOREN une, me abndononi po ua mbajti! Hahaahaaa! Ufffff c'me ka gjet mu. Hyra ne valle e nashithi nuk dal dot!
P.S. Miqesisht femrave iu bej kujtese te permbahen ne te shara. Mua nuk me bejne gje, asnje qime nuk me leviz, per zotin. Vetem kam hall se vene ne dyshim feminilitetin e tyre. Nuk me vjen mire te komunikoj me mushka! Vec SHEJTANES qe eshte me mira ne bote, kuptohet!

Postuar nga Iyua datë 14 Maj 2009 - 04:41:

Hajde teme hajde...

Dembele te lexoj me imtesi :p

Postuar nga shelgu datë 14 Maj 2009 - 04:51:

Po si shkoi pastaj kjo pune. Mos hap teme tjeter pa mbyllur kete, pash zotin.

Postuar nga Iyua datë 14 Maj 2009 - 04:54:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Po si shkoi pastaj kjo pune. Mos hap teme tjeter pa mbyllur kete, pash zotin.

Postuar nga kotka datë 14 Maj 2009 - 06:12:

e lame tek motelet e Shqiperise..............te vitit 90 a 91

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 11:02:

pse qe ne ate vit kishte motele ???

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 13:31:

Citim:
[i! E shoh qe ju hyri paniku qe do pajtohem me IQVLOREN, po skam ca te bej. Kishte shume influence "lart", e kuptoni vete ju. Histori tjeter? Harrojeni nese nuk lehtesohet, ose hiqet censura ketu! Kam rastis shqiponje e lire, krenare, i urrej vargonjte. Jo shqiponje e amerikanizuar, si ndonjeri ketu... me te cilin kam vendosur te pajtohem! [/B]

O xha Kusari.o dashnor i 170 femrave,o sulltan me harem,o shit prind po ju them nje shprehje popullore te nje moshatari te ketij Don Zhuani shqiptar.Nje plakaruq si puna e Bigandit duke ecur per diku ,i doli perpara nje kanal me uje rreth 1.5-2 m gjeresi.Une e kaloj kete si sorkadh tha dhe u hodh.Kanalin nuk e kaloi dot dhe ra belldym brenda si top .....Kur isha i ri une e kaloja pa marre vrull tha.Shikoi edhe njehere rreth e rrotull,pa qe nuk kish njeri afer dhe tha:''Edhe kur isha i ri,mutin te haja une dhe qeshi me vete''.
Po pse nuk te ha mortja o i mbaruar.Keshtu i ke edukuar edhe femijet e tu o njeri pa dinjitet,o mashtrues.Per moshen e femijve te tu dhe te mijte eshte turp e faqja e zeze te konstatojne se kane nje baba te tille,qe e trajton nenen e tyre si nje lacke.Nuk e imagjinoj dot veten ne nje situate te till.Hapu dhe te futem.A mund t'i shihja dot ne sy femijet e mij?Ty ndofta nuk te bene pershtypje,sepse je varri hapur 4x4 ne mes te shtepise.Cdo mashkull ka eksperiencat e tia ne jete,por nuk i bne ato publike.Vite me pare do te shkoja diku dhe isha me djalin e vogel atehere 5 vjecar.Ishte dite e premte kur njerzit kthehen nga puna e mendojne te relaksohen gjersa te vije ''fucking Monday''.Nje bukuroshe bjondine, angleze rreth te tridhjetave qendroi para meje dhe me tha :''Deshiron te kalojme nje mbremje te kendeshme se bashku sonte ,ju lutem?''.Faleminderit i thashe,por nuk mund tua plotesoj deshiren,sepse une jam i martuar dhe ime shoqe eshte si nje lule dhe une e dashuroj ate''.
Simbas mendjes tende une jam treguar budalla,por jo or i degjeneruar,jo.Une edhe ti me shume se te tjeret duhet te frenohemi para instikteve kafsherore,sepse ai akt eshte njesoj e ajo hole eshte njesoj per te gjitha.Shume nga keta ketu kane eksperienca te tilla,por asnjeri nuk eshte treguar kar agjoz si ty e t'i nxjerr ne gazeten tende te Erion Braces.
Ke kurajo te na tregosh pak per familjen tende dhe mardheniet me te?Ne te martuarit e FH,dijme per familjet e njeri tjetrit ketu.Dikush ka publikuar edhe fotot e familjareve duke u treguar i/e vertete.Shume prej tyre edhe njihen me njeri tjetrin,sepse qytetet tona jane te vogla e le me fshatrat.
Moshes tone nuk i ka lezet te diskutoj tema te tilla,sepse japim shembull te keq tek femijet tane.Ke bythe ?Shko paraqitu ne ndonje Tv,sepse ka emisione qe trajtojne tema shoqerore.Eksperiencen tende te ''vyer'' shko dhe jepe per gjithe shqiptaret.Po deshe mund te ndermjetesoj une tek Alban Dudushi,gazetari i TopShow te te ftoje ty.A ke kurajo?Ta mbane bytha e fishkur?Ndryshe je nje mi qe fshihesh ne virtualitet!Kopto dicka qe je futur ne mesin tone dhe ne po zbavitemi me brockullat e tua idjote prej plakaruqi.

Postuar nga Briganti datë 14 Maj 2009 - 13:49:

Re: Re: :)

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

.Nje bukuroshe bjondine, angleze rreth te tridhjetave qendroi para meje dhe me tha :''Deshiron te kalojme nje mbremje te kendeshme se bashku sonte ,ju lutem?''.Faleminderit i thashe,por nuk mund tua plotesoj deshiren,sepse une jam i martuar dhe ime shoqe eshte si nje lule dhe une e dashuroj ate''.
Simbas mendjes tende une jam treguar budalla,

Gaagagagaaa! Ja le ta thone edhe kete te tjeret se c'je treguar. Me qe kam vendos te pajtohem, nuk po prononcohem. Ama icik fare si rrokja e pare e fjales kar-agjoz je treguar, kjo duket hapur, edhe pse une te mbaj me hater. Ej dua pergjigje publike. Do pajtohemi apo jo?

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 13:50:

Citim:

Bravo shejtone!Genjeshtrat e ketij te paudhi po dalin nje nga nje.Ishte 25 e kish shkuar ne nje dasem ku perdorej duvaku.Dihet nga te gjithe se mbas vitit 60 ky zakon nuk u lejua me nga komunistet.Sidomos ne Laberi,ku 99% ishin komuniste e per partine ata nuk te falnin.Me kujtohet ne vitin 65 po kthehesha me nenen time dhe dajen tim nga Maliqi i KKorces.Gjer ne rrogozhine erdhem me tren e atu mbetem sepse nuk mundem te presim bilete per ne Vlore.Nje person burre rreth te 40-ve i tha shoqes qe priste bileta(e them si ne ate kohe):''Do me japesh bilete se zs'bene sepse jam familje deshmori.Atehere si i mitur qe isha i thashe dajes,se pse tha ashtu ai xhaxhi?Daja im ish partizane,nje njeri i ndershem gjer tek zoti me kujtohet si tani kur tha(Rahmet paste):''Ai eshte nje kerric gomari''.Pra ne labet kemi qene fanatiket me te medhenj te komunizmit.Dua te them se nje pordhe te leshonte Enveri ne Tirane ,krisma i kish shkuar se pari ne Laberi brenda minutit.Ne ato fshatra nga eshte Kusari te kerkonin pasaporten grate po mos te te njihnin.Nuk ju them genjeshtra te dashur forumiste.Te veme koke muhabetit qe ky palo burre ka qene ne moshe adoleshence atehere.Pra kjo verteton se ky eshte mashtrues.
Vogelushja agata,te lutem mos i fshije keto postime edhe pse mund te jene jashte teme.Ato jane informacione qe ju nuk i dini dhe nuk eshte keq qe ju te rinjte t'i mesoni.

Postuar nga Briganti datë 14 Maj 2009 - 13:57:

Po kishte motele!

Citim:

Po shejatane, kishte motele dhe hotele. Nuk ishin te shumte sic jane tani, po ne Tirane kishin filluar. Ky qe them une ishte diku matane Vaqarrit, nga rruga e vjeter Tirane -Durres. Po kishte edhe shtepi qe lironin dhoma te tperta si motele ose hotele, se kishte shume varferi ato vite dhe per leke ishte bere keq.

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 14:05:

Re: Re: Re: :)

Citim:

Gaagagagaaa! Ja le ta thone edhe kete te tjeret se c'je treguar. Me qe kam vendos te pajtohem, nuk po prononcohem. Ama icik fare si rrokja e pare e fjales kar agjoz je treguar, kjo duket hapur, edhe pse une te mbaj me hater. Ej dua pergjigje publike. Do pajtohemi apo jo?

Une nuk e kam surratin si tendin Kusar.Jam nje bashkshort e nje baba me veti e vyrtyte shqiptare e jo nje laro si puna jote.Raste te tilla ne perendim ka sa te duash,por duhet te jesh nje zorraxhi e langaraq si puna jote qe te ulesh ne gjunje para cdo femre qe te del perpara.Me mua ti nuk ke per tu pajtuar kurre,sepse ti je nje qenbirqeni e une nuk jam i till.Si mund te imagjinosh nje pajtim ti me mua?Morali yt me timin jane shume larg.Yti eshte bernut,ndersa imi jo.Cfare kujton ti se une miqte e mij si ne Shqiperi e ketu ku jam i kam delenxhinj si puna jote.Une mund te beje mik qe qe eshte njesoj me mua,bile edhe me i mire.Po ti kush je a ja ke bere pyetjen vetes?
You are very nasty!My friends aren't dogshit!
Never,never,never friend with you!Fuck off!

Postuar nga erious datë 14 Maj 2009 - 14:08:

e bote me turp agaten... gjithsesi mire kshu te vacinohet dhe ajo

dhe un jap voten per PRO pajtimit, boje zemren gur o IQVLORA

p.s. motelet me dy dhoma gjumi kan qen te parat qe u ndertuan ne Shqiperi si popull qeflij qe jemi

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 14:30:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious
e bote me turp agaten... gjithsesi mire kshu te vacinohet dhe ajo

dhe un jap voten per PRO pajtimit, boje zemren gur o IQVLORA

notorius qenka marifetci,per t'i hedhur zjarrit benzine.Ju po ijepni zemer ketij karagjozi.Me ngjan si historia e Ylli Spangos.
Ai kujton se ti po e ndihmon,por ne rast po ja fut sa krahu.
Une jam njeri serioz miku im.Me karagjozet nuk me lidh asgje.Ai eshte i pandershem me familjen e tij,si mund te jete me ata qe nuk e njih.Une nuk kam blere ndonjehere lecka tek gabi djalo?Po ju keni blere atje?Eshte e njejta gje edhe ajo qe kerkoni ju.Nuk dua te te mburrem,sepse nuk e kam zakon,por miqte e mij jane te gjithe te mire.Ata fillojne qe nga VIP-at e gjer tek me te thjeshtit.Nqse ju keni vene re gjate ketyre viteve ne forum ndonje veti te kesaj natyre tek une,jua them seriozisht me kryqezoni si krishti..Le te thote ndokush edhe nje rast te vetem , qe une ju kam derguar PM te turpeshme si vajzave po ashtu edhe djemve.Po ky hajvan plak e dini se cfare pislleku nuk ka nxjerre nga ajo goja e tij e ndyre ne PM derguar vajzave dhe grave ketu ne forum.Ato nuk pajtohen me moralin e ketij zhigoloje.
Tung

Postuar nga erious datë 14 Maj 2009 - 14:40:

ok... respektoj mendimin tend,

p.s. zjarrit ne mungese te ujtit i hidhet benzin por jo pak e nga pak si shatervan po me kova, per ta fikur... t pakten kshu e di un

Postuar nga Briganti datë 14 Maj 2009 - 14:55:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA

Nuk dua te te mburrem,sepse nuk e kam zakon,por miqte e mij jane te gjithe te mire.Ata fillojne qe nga VIP-at e gjer tek me te thjeshtit.Po ky hajvan plak e dini se cfare pislleku nuk ka nxjerre nga ajo goja e tij e ndyre ne PM derguar vajzave dhe grave ketu ne forum.Ato nuk pajtohen me moralin e ketij zhigoloje.
Tung

E mire pra, na thuaj nje emer VIP-i qe eshte miku yt, dhe jo qe ti ta quash mik, se ti mund te quash mik edhe Papen. "Zhigolo" !? Heeemmm flm. Me duket titull me i nderuar se sa "Nderi i Kombit"!
Ej nuk e kuptoj se si MP bien ne dore te IQVLORES. Kjo nuk me duket normale!

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 15:08:

tani une mendoj qe Brigo te hapi nje teme te re te na tregoje historine qe i ka lene mbresa me shume e ta studiojme me seriozitet punen

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 15:41:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious
ok... respektoj mendimin tend,

p.s. zjarrit ne mungese te ujtit i hidhet benzin por jo pak e nga pak si shatervan po me kova, per ta fikur... t pakten kshu e di un

po ti i ke heq batanijet nga perdorimi me fik zjarrin eee

Postuar nga eliz datë 14 Maj 2009 - 16:33:

Iqvlora mund te vete-ban-ohesh per nja dy dite sa te qetesohesh?C`eshte gjith ky mllef?S`le gje pa i thene per familje e femije nderkohe qe s`ja ke idene n.q.s. ka a s`ka. Ai s`te shau as familje asgje.Perpiquni ti ndani gjerat,temat, mendimet. Paqe per ju!Respekt.

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 16:39:

Brigo mos e ler zjarrin te digjet se do na digjet fshati

Postuar nga Katilesha datë 14 Maj 2009 - 16:52:

Kjo teme eshte bere shume argetuese dhe interesante x te mos humbur asnje postim. Meson njeriu ketu, meson shume per karakterin njerezor, per ata qe na rrethojne e qe na lepihen, qe shesin moral me kuintale pa ia kerkuar kush, qe na nderojne prej andej nga shkruajne dhe qe na mundohen te na diktojne modele " per tu ndjekur" pasi kane arritur te krijojne nje baze, te kene nje familje, grua,femije etc....

Dyshoj qe disa prej njerezve ketu  te arrijne ne ato nivele te vetpranimit te tyre dhe te tjetrit me  pas, sa te bejne nje debat konstruktiv, te bashkebisedojne pa fyerje,sharje,moralizma, gjykime apo paragjykime.

Ka deshire njeriu te jape nje mendim , edhe pse subjekti i temes mund te jete i trilluar (aq ma ben),por disa postime ketu te ngjallin mosdeshire per t'u perfshire.

Sharje te mbare te gjitheve!

Postuar nga AngelDevil datë 14 Maj 2009 - 16:58:

Talking

une po pres temen e re ....

Postuar nga kurt datë 14 Maj 2009 - 17:17:

drejtuar IQvlores dhe Brigantit

IQ, relax, mos u sill kaq ashper me brigantin, te gjithe te njohim ktu se kush je, edhe e vura ne dukje stilin tend oldschool familjar shqiptar qe ka lezet per nje te moshes tende, lirshem ne rrethin tend familjar dhe e vlersoj. po te isha i martuar me femije/familje timen me gjithe qejf do ta beja nje ftese per bbq ne shtepin time...

por sinqerisht qe po e ofendon shume kyt njeri! e di se nuk te mungon burrnia, dhe kur tjetri te shtrin doren, ti mund edhe mos ta pranosh por gjeja e fundit qe ben njeriu eshte ta shajsh edhe me keq...
kalofsh mire IQ...

e verteta eshte se briganti nuk eshte i vetmi mashkull ne bote qe tradhton gruan, dhe fakti qe ky eshte vetvetja dhe i ndau me ne kto historina, duhet vlersuar deri diku... nje person qe e njeh veten dhe e din se kush eshte nuk kemi nevoje ta kryqezojm ne kete menyre...

Brigant, te lutem mos mi merr per keq gallatat qe kam bere, dhe te kerkoj falje nese te kam ofenduar rende ndokun, dhe sinqerisht per te dyten here te uroj tja kalosh sa me mire midis nesh...

ktu ka dy menyra njerz: njeriu ose pranohet ashtu sic eshte ose nuk flet me te aspak, une kam folur ne temat e brigantit shume, kam bere shaka, por duhet vlersuar nje dicka! briganti nuk eshte gac e mbuluar te pakten, qe ne fillim nuk eshte hequr me i ndershmi ne bote, por ndavi me ne disa historina personale, te verteta apo jo pak rendesi ka! une dua t'i besoj...

kalofshi mire te dy...

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2009 - 18:35:

kurti me gjithe qef do te vija per bbq tek garden-i jot,por do isha i gezuar te ulesha me dike qe meriton respektin dhe dashurine e shoqerise,familjes e miqesise.Une do t,ju ftoja ju qe keni marre pjese ne keto debate te gjithve per nje bbq,sepse prezenca e njerezve pa vese e nderon tryezen e familjes sime.Ti je malesor dhe i di keto tradita njesoj si une.
Te uroj gjithe te mirat

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Maj 2009 - 19:33:

Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk e kam patur fatin te njoh goca shqiptare

Mahhh ......... kaq vjete ne forum, .............. dhe akoma thate???????? Mahh .......

Postuar nga Deb* datë 14 Maj 2009 - 20:05:

Si perfundim Briganti ndonje detaj tjeter nga historia, apo aq ishte ?!

Postuar nga erious datë 14 Maj 2009 - 21:32:

mirmbrema te nderuar...

po i jap nje shpjegim te vogel origjines fjales BURRE

BURRE vjen nga BIRRE (jo birra qe pijme) por BIRRE = VIRRE = VRIME

Burre pra quhet ai mashkull qe ka gjet nje birr per me u fut...

edhe fjala VIRIL vjen prej te njejtes rrenje, pra VIRE = BIRE (vrime, brime)

nga kjo fjale magjike vijne edhe derivatet e tjere BIR = djale BIJE = vajze, por dhe bythe, bole, vesh = vrime, etj

pra me demek... ke brima dalin t'gjitha

Postuar nga 3ngjell datë 14 Maj 2009 - 21:37:

Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:

Une perkundrazi, mendoj se pyetja e pare, pikerisht detaji i permendjes se emrit te burrit te saj, gje qe sic duket nuk e kini kuptuar thuajse te gjithe, ishte nje ritual instiktiv ne seksin e saj. E kishte regull qe ne momentin e depertimit, theriste mashkullin ne emer! Kete e perjetova vete me vone, kur here peshperinte dhe here ulerinte emrin tim. Po nuk eshte ketu fjala. Une e shtroj se pyetje per te rikujtuar nje gje te thjeshte. Dhuntia e leximit te detajeve te pazeshme, dmth jo fjala, po xhestet, jane shume shpesh provat me te mira per te verifikuar pretendimin e secilit jo vetem per sexin, por per cdo pune qe bejme. Nese dikush betohet per besnikeri, une per vete nuk do ta besoja. Etj etj. Nese xhestet e saj/tij, ato qe nuk dine t'i lexojne te gjithe, do te pohonin edhe fjalen, njeriu eshte me bindes. Ne rastin qe parashtoj une, ju siguroj qe vetem fjala e saj per besnikeri te gjer atehershme nuk do me bindte. Ndersa xhesti qe beri ne nje cast inkoshience, ishte mese bindes. (Kur ja kam kujtuar kete detaj pas ca kohesh, me ka ndjekur me shuplaka ne kuriz neper dhomen e motelit ku ishim, duke thene: " O zot sa maskara qe je! Une e ndjeva qe me iku fjala, po mendova se nuk do ma permedje ndonjehere! Ah maskarai im, maskara! Me mer ne krahe tani dhe beme te vdes)

Cdo gje varet nga personi i nderuar si fjalet dhe gjestet e tij/saj ke shume femra qe e kane krijuar besimin tek dikush vetem me nje fjale qe kane thene por gjithashtu ke shume femra qe e kane krijuar kete besim nga gjestet e tyre . Mgjt ju i referoheni asaj pyetjes se pare qe keni shtruar se mqs ajo citoi (thirri) emrin e burrit te saj, atehere kjo gje ju bindi qe ju ishit i dyti per ate ? Une do e merrja kete gjest apo thenien e emrit te burrit te saj, ne momentet e mardhenieve me ju, si dicka shume te kundert nga mendimi qe keni krijuar ju. E marr si: ajo e do akoma burrin e saj perderisa dhe pse eshte ne shtrat me dike tjeter ajo perseri tha emrin e tij dhe nuk e marr si nje gjest qe ju jeni i dyti per te. Lind pyetja: Pse ajo shkoi me ju edhe pse ishte e martuar? Mendoj se ndoshta ju i keni dhene nje kenaqesi shtrati te kenaqshme, dhe burri i saj ndoshta jo por qe nuk do te thote se ajo se do burrin e saj edhe pse e tradhetoi me ju. Mbi kete ceshtje, qe ju keni hedhur, jane bere shume hulumtime dhe ka mendime te ndryshme dhe hipoteza qe jane hedhur, atehere mendoj se asnje nuk mund te dije vertet se cfare fshehin njerzit ne thellesine e tyre dhe qe nuk i shprehin kurre por ne pamje te jashteme me fjalet dhe gjestet e tyre hiqen shume ndryshe. Dhe ka ndodhur shpesh qe jane zhgenjyer nga fjalet apo gjestet e dikujt . Ju pershendes

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Maj 2009 - 23:19:

Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha 3ngjell

Pse ajo shkoi me ju edhe pse ishte e martuar? Mendoj se ndoshta ju i keni dhene nje kenaqesi shtrati te kenaqshme, dhe burri i saj ndoshta jo por qe nuk do te thote se ajo se do burrin e saj edhe pse e tradhetoi me ju.

Ajo kur shkoi me te nuk e dinte se sa i mire ishte ai ne shtrat ... (apo makine). .......... .Kenaqesine (ne qofte se e ka marre), e ka marre pasi ka bere "tradhetine".

p.s. Ka ndonje arsye te vecante qe shkruan ne Bolt????

Postuar nga kurt datë 15 Maj 2009 - 01:03:

Re: Re: Re: Re: Re: Veshtire te meresh me ju

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Mahhh ......... kaq vjete ne forum, .............. dhe akoma thate???????? Mahh .......

hehehe, sinqerisht qe nuk jam munduar te njoh personalisht thelle askend ktu, nuk me duket rrealitet kur distanca eshte e larget me diken, me pak fjale nuk kam bere gjueti ktu. nje dembel si puna ime, pertoj te dal ne nje bar afer shpise nganjehere, lene ma...
faktikisht ti turll me kujtove ne nje postim tendin, te jap edhe nje pergjigje te sakt pse nuk kam takuar goca shqiptare kurre...
jemi rritur me ate traditen qe nje mashkull duhej te bente premtime martese qe te dilte deri diku me nje goce shqiptare...dhe sikur mos te perfundonin bashke, drama dhe urrejtje e zhgenjime lendime etj etj, i pertoj shume ktyre gjerave kur me kujothen c'benin njerzit ne ate kohe..."sounds like a lot of work!!!":p
thjesht as nuk kam kthyer koken me te shikoj se si kane ndryshuar kohet atje, deri sa kam hy ktu ne forum...

nuk eshte keq jeta e baqarit ktu, nuk eshte e nevojshme te premtosh dhe te genjesh kurre, in order to get lucky with girls:p
i like that kind of freedom in life...

Postuar nga Briganti datë 15 Maj 2009 - 01:12:

Filloi prape gershera dhe censura ketu!

Me sa duket ka plasur prape gershera dhe censura ketu. Me sa duket eshte me lehte te qethesh te tjeret, se sa te angazhohesh vete ne diksutim. Zeri i Popullit dikur, ka qene me tolerant se keta moderatore. Nejse pune per ata qe e bejne. Befshi qejf, zor se do angazhohem me ne keto kushte! Me rri ngushte ky kostum. Nese ndryshoni mendim, me lajmeroni. Me beni hallall ndonje keqkuptim! Bye bye!

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Maj 2009 - 01:16:

Mos harro t'u lesh kontaktin ku te te gjejne ........ se do fillojne protestat ketu .... dhe do jene te detyruar te te therrasin .............

Postuar nga bruni22 datë 15 Maj 2009 - 01:35:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

me kete fjali qe te ka thene nuk je ndiere pak i "perdorur /shfytezuar nga ajo grua per te marre ate qe ai " lolua " qe ka pas ne shtepi sja jepte ???????

me pak fjal i bie qe te mos shkosh me asnje femer qe mund te jet e zen fejuar-martuar apo ku din. se te perdor x interesin e saj! po nuk esht njelloj dmth interes i perbashket.
gjynah pasi ka shum nga ato qe nuk ndjehen mir me "loluan" duhet ven dora ne zemer ne te tilla raste apo jo??? alla fine non e micca una pena ke si consuma

Postuar nga BIONDIA datë 15 Maj 2009 - 01:48:

Re: Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha aldo11

me pak fjal i bie qe te mos shkosh me asnje femer qe mund te jet e zen fejuar-martuar apo ku din. se te perdor x interesin e saj! po nuk esht njelloj dmth interes i perbashket.
gjynah pasi ka shum nga ato qe nuk ndjehen mir me "loluan" duhet ven dora ne zemer ne te tilla raste apo jo??? alla fine non e micca una pena ke si consuma

neselecon mire gjithe mesazhin kupton me shume sesa te marresh vetem nje fjali ..shoku ne fjale thote qe ne ate moment kur ai po e vdiste ne e njallte ajo tha emrin e burrit ishte referuar asaj .thenie ....nese shikohet dashuria si interes ateher te jap te drejte ....

Postuar nga Deb* datë 15 Maj 2009 - 01:53:

Re: Filloi prape gershera dhe censura ketu!

Citim:
Me sa duket ka plasur prape gershera dhe censura ketu. Me sa duket eshte me lehte te qethesh te tjeret, se sa te angazhohesh vete ne diksutim. Zeri i Popullit dikur, ka qene me tolerant se keta moderatore. Nejse pune per ata qe e bejne. Befshi qejf, zor se do angazhohem me ne keto kushte! Me rri ngushte ky kostum. Nese ndryshoni mendim, me lajmeroni. Me beni hallall ndonje keqkuptim! Bye bye!

Kushtet Briganti vijne sic i krijon.

P.S Mosssssssss, po iken?  Isha shume kureshtare te degjoja historine tende te 170 -te.

Postuar nga bruni22 datë 15 Maj 2009 - 02:06:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

neselecon mire gjithe mesazhin kupton me shume sesa te marresh vetem nje fjali ..shoku ne fjale thote qe ne ate moment kur ai po e vdiste ne e njallte ajo tha emrin e burrit ishte referuar asaj .thenie ....nese shikohet dashuria si interes ateher te jap te drejte ....

e kam lexuar shum mir, po citova vetem ate pjes pasi nese un shkoj me nje te martuar vetem x sex e ne momentin qe ajo "gati po jep shpirt" si thua ti e te me therras ne emrin e burrit mir nuk do ndjehem po i perdorur jo!

( nese shikohet dashuria si interes?) un se di si ka qen puna e ktij mikut ne fjal as me interesojn brrockullat qe sajon ky, po kur hyn dashuria ne mes ateher rreziku esht i lart.
ketu ngre duart lart me dashuri nuk ka shaka e pastaj nuk i kontrollon dot gjerat sic duhet

Postuar nga ingmetalboy datë 16 Maj 2009 - 01:44:

Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:

Gjer pak para aktit, nuk besoja pothuaj fare, qe une te isha mashkulli i dyte i jetes se nje gruaje 47 vjecare, nene e dy femijeve. Mirepo ajo, pa e ditur as vete, me dha nje prove, sipas meje, te pakontestueshme.
- Ohhhh, Filannnn!... - renkoi emrin e burrit te saj, ne castin sublim te kontaktit...

1. Mua me mjaftoi te bindesha qe isha vertet mashkulli i dyte i jetes se saj. Juve ju mjafton ky detaj si prove?
2. A besoni se ka nje moshe limit, tek e cila duhet krijuar bindja absolute, se nje grua ndan mendjen: nese mund te "reshqase", ose ta mbylle jeten vetem me babain zhvirgjerues, me te cilin ka edhe femijet e saj?

Meqe po i lexoja te gjitha mesazhet thashe te shkruaja dy fjale pa u perpjekur te bej moral, mbasi me beri pershtypje qe asnje nuk ka folur per kete deri tani.
1- Per menyren se si e tregove ndodhine dhe duke marre parasysh qe ishin vitet 90' mendoj qe mund te ishte mashkulli i dyte per ate, por ajo puna e emrit nuk eshte prove per ate pune. Jo per tu mburrur por ka patur raste ku vajza qe une kam "njohur" kane thene emrin tim ne krevat me dike tjeter dhe te siguroj une qe nuk isha une i pari per to. Ata meshkuj qe ju ka ndodhur kjo gje kane ardhur dhe kane filluar sherr me mua, mbasi ju dukej sikur i ulej burreria kur nje femer thote emrin e nje mashkulli tjeter ne krevat me ta. I mean duhh ajo po mendon per nje tjeter kur eshte duke mardhenie me ty??!! Une kur jam me nje femer nuk dua vetem trupin e saj. Dua qe ajo te me fale cdo renkim, cdo mendim, cdo ndjenje dhe gjithcka qe ka, te pakten ne ato momente. Keshtu qe po te isha ne vendin tend une do te isha i fyer megjithese ai ishte i shoqi i saj.
Nejse ky eshte mendimi im ne fakt vajzat e forumit mund te na sqarojne me shume ne kete aspekt.

Sa per piken e dyte ti nuk mendoj qe vertet pyet shume per mendimet e njerzve keshtu qe peace.

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2009 - 02:11:

Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Nejse ky eshte mendimi im ne fakt vajzat e forumit mund te na sqarojne me shume ne kete aspekt.

Cfare do qe te te sqarojme? Shoot se jam ne dell sqarimesh.

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 02:16:

Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:

.

Me gjithe qejf, por nuk kam patur eksperienca te tilla.  

Postuar nga ingmetalboy datë 16 Maj 2009 - 02:20:

Re: Re: Re: Ajo ishte 47 vjece at'here...

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Cfare do qe te te sqarojme? Shoot se jam ne dell sqarimesh.

Hahaa thanx amor
Pyetja ime eshte: pse nje vajze mund te thote emrin e nje mashkulli kur po kryen mardhenie me dike tjeter?
My guess was sepse ne ato momente deshirojne te jene me ate tjetrin ndaj dhe po mendojne per te.

Ju si thoni?

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2009 - 02:24:

Citim:
Hahaa thanx amor
Pyetja ime eshte: pse nje vajze mund te thote emrin e nje mashkulli kur po kryen mardhenie me dike tjeter?
My guess was sepse ne ato momente deshirojne te jene me ate tjetrin ndaj dhe po mendojne per te.

Ju si thoni?

Mah, mua pyet ti per ashtu gjonash? S'di gjona turpe una.

Mgjth, kete historine qe sapo tregove ti une perhere kam besuar qe meshkujt e tregojne sa per te bere veten te duken te deshiruar nga ekset e tyre. Si thua ti? Duhet te filloj t'i besoj? :p

Postuar nga ingmetalboy datë 16 Maj 2009 - 02:31:

[QUOTE]Po citoj ato që tha amor alucius

Mah, mua pyet ti per ashtu gjonash? S'di gjona turpe una.

Mgjth, kete historine qe sapo tregove ti une perhere kam besuar qe meshkujt e tregojne sa per te bere veten te duken te deshiruar nga ekset e tyre. Si thua ti? Duhet te filloj t'i besoj? :p
[/QUOTE

Nuk po perpiqesha te nenkuptoja qe dicka e tille mund tju kete ndodhur ju apo dikujt tjeter. Une thjesht kerkova mendimin tuaj si vajze.

Une nuk kam ndonje eks ketu ne forum qe te perpiqem ta bej te me deshiroje serisht o amor. Pastaj une mendoj qe ka menyra me interesante per te bere ate pune.

Ate qe tregova une do te desha te ishte thjesht trillim, por kam nje shenje ne fytyre qe te me kujtoje. nejse...
Per sa i perket te tjereve nuk ve doren ne zjarr.

Postuar nga AngelDevil datë 16 Maj 2009 - 02:37:

Citim:

Ju si thoni?

mendoj qe po te mendonte per ate mashkullin tjeter atehere kurre sdo ishte ndodhur ne krevat me 1 mashkull qe seshte ai qe ajo deshiron.

Postuar nga amor alucius datë 16 Maj 2009 - 02:40:

Citim:
Nuk po perpiqesha te nenkuptoja qe dicka e tille mund tju kete ndodhur ju apo dikujt tjeter. Une thjesht kerkova mendimin tuaj si vajze.

Une nuk kam ndonje eks ketu ne forum qe te perpiqem ta bej te me deshiroje serisht o amor. Pastaj une mendoj qe ka menyra me interesante per te bere ate pune.

Ate qe tregova une do te desha te ishte thjesht trillim, por kam nje shenje ne fytyre qe te me kujtoje. nejse...
Per sa i perket te tjereve nuk ve doren ne zjarr.

Ah, jo-jo, mos u shqeteso per nenkuptimet. S'jam njeri i kompleksuar ne ate pike, te kisha eksperienca te tilla s'do e kisha problem fare ti ndaja ketu, sic bere ti. Thjeshte situata me duket pak funny...

Hahaha! Cfare mazokistesh qe date ti mo! Duhet te kesh dhe kapilare te dobet ti (me bruises te rehateshme). Hahahahaha! Kujdes lekuren djalo, se vetem gruaja do ia vlente ta lije te te "brandmark for life".

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 128 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.