| Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 175 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush eshte i merzitur te shkruaje ketu (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17069)
ooo ashtu ? E mire 
jam e merzit se sdi cme behet ne keto momente dmth deshire kam te bej dicka por ide skam pffff
Si paske qene o shejtane. Per dy dite 6 faqe paska shkuar tema. Si fole merzie qenka bere ketu. Pale, tani, te ka hipur deshira qe nuk e kthen dot ne ide konkrete
Si qofte ne tigan me ngjan. Kthehu andej, kthehu ketej. Se per çfare po skuqesh se kuptoj. 
te paska shku mendja per qofte te skuqme ne tigan ty Fajtori 
Ne zgare me mire. Te them dhe vendin ku gjehen shko nje vrap.
Po ti me keto qoftet se ke mire. Njerezit hane gjera te lengshme ne vere, tip shalqiu.
o Fajtoro mos me harxho energji dhe ti se jam dhe e merzit dhe pa dreke mos me kujto qofte e karpuz tani se duhet me hap teme per te uriturit pastaj 
se me hape oreksin tani ku me te tymi e kishe per ato qoftet e zgares
Selvia.
Porosit dhe ca gjendra se duke u marre me ty erdhi vakti darkes. S'po na puno as truri duke menduar keto gjera.
sa dite e merzitshme sot vape e madhe njerezia shkon ne plash e une 4 ore ul para pc po me dhembin syte .....dhe pastaj Brunetta thote qe spunojme ....
Pas shume ditesh vape, sot koha beri kerdine, ere, fortunal, bubullima, shi.....
Si perfundim spo marrim vesh ket dreq kohe, sot ne dreke 35 grade, tani 20 grade.
mo vapes edhe i behet dicka po termetit qe ra ne TR cti besh 
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Pas shume ditesh vape, sot koha beri kerdine, ere, fortunal, bubullima, shi.....
Si perfundim spo marrim vesh ket dreq kohe, sot ne dreke 35 grade, tani 20 grade.
pffffffffffffffffff, sa e merzitur jam ne keto momente. Me duket sikur cdo gje po me iken se prapthi....................................................................................................
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
pffffffffffffffffff, sa e merzitur jam ne keto momente. Me duket sikur cdo gje po me iken se prapthi....................................................................................................
- ça me shkrujt me ??????
a jam mërzit ????????????????????? .......................
vetëm futboll nuk isht ky ................
prandaj nuk shof futboll se me ngrihen nervat .... mos qe e shitme ndeshja gje
cdo gje ne ket bote komerciale po behet kane humbur vlerat vetem para para e asgje tjeter pffffffffffffff
ah sa thjesht dhe sa bukur e ke than .............
- pse nuk hap nji teme :
Vlerat apo Paraja
( e sigurt lal qe .............. kush osht ai idiot qe do flasi per vlera , ktu nuk kan mo vlere - vlerat )
e di Glaukus e prandaj po vuajme pasojat....
une akoma vazhdoj te jem e merzit po sot prej verteti
Angel -shejton se na bete lamsh me keto nikname mos u merzit se mbas nje dite te merzitur vjen gjithmon nje dite e gezuar ...shko futi nje dush te ngrohte dhe mos mendo asgje fli e qete ..dite e re shprese e re qe cdo gje do shkoje mire ..nje perqafim per keto qe jan merzit
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Angel -shejton se na bete lamsh me keto nikname mos u merzit se mbas nje dite te merzitur vjen gjithmon nje dite e gezuar ...shko futi nje dush te ngrohte dhe mos mendo asgje fli e qete ..dite e re shprese e re qe cdo gje do shkoje mire ..nje perqafim per keto qe jan merzit
o Shejtane o Shejtane
menjen ti lamsh ma bane
kaq osht konga , nuk e di mo vazhdimin
..............
p.s. - si i thon Shejtanes ndryshe ??????
looool o Glaukus angeldevil i thone ndryshe kot se ndrova nickun tju ndihmoja ju gjelave qe spo e gjenit dot :p
e po kjo rinia po e merzitur ngeli .....si ka thene ai "jam 20 vjec e jeta me therret " ne ai tjetri "qeshu rini qeshu bota eshte e jotja"....ika se kam pune kam marre vizoren te bej matjet ...
hahahaaaa Bionde u infektove nga Brigo po paske ndryshu njesine matese jo kavanozin te pakten loool
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
hahahaaaa Bionde u infektove nga Brigo po paske ndryshu njesine matese jo kavanozin te pakten loool
po qeshem pak te pakten naten e dashur e une po fle tani
- sa shpejt u iken merzia ktyre ?!
p.s.- naten e mire Bionde dhe Shejtane ............
hehe kesaj i thone qesh se sqaj dot
ika tani se filloj e shiu gjume rehat.
naten
:lexim
......................
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
......................
- nuk ishte leter joooooooo - ishte SMS , po mire qe s'thyva telefonin thuj ( le qe me blinin tjetrin direkt ) :p
... si nuk me ra nji dathnore me shkoll merjahu , po te gjitha o shitse botiku o shitse bulmeti :p
Citim:
......................
Ne fakt jam happy
dhe doja tju thoja atyre qe jane unhappy ... cheer up
)))
Citim:
![]()
- nuk ishte leter joooooooo - ishte SMS , po mire qe s'thyva telefonin thuj ( le qe me blinin tjetrin direkt ) :p
... si nuk me ra nji dathnore me shkoll merjahu , po te gjitha o shitse botiku o shitse bulmeti :p
Citim:
![]()

- oh te keqen lali ty - me dashke te miren , te rrij tu blej edhe libra , fustane apo tu paguj edhe noj kurs privat un atyne . Jo lali se jan me shpenzime shum ato , t'cojn n'xhins shpejt e shpejt
- ma mire me shitset , se nuk kan tangarllik ( i mulojn vete shpenzimet ) maximumi nji karte telefoni dhe o burra n'pun t'vet ....
epo cke qe ankohesh atehere rri shtregoji fort e coju ndonje karte e rehat je :p
pastaj keto te shkollave private i kane prinderit me pare ore mbase te bjejne ty ndonje gje
behu cike i zgjuar e ti une do te mesoj ty lool
Citim:
- oh te keqen lali ty - me dashke te miren , te rrij tu blej edhe libra , fustane apo tu paguj edhe noj kurs privat un atyne . Jo lali se jan me shpenzime shum ato , t'cojn n'xhins shpejt e shpejt
- ma mire me shitset , se nuk kan tangarllik ( i mulojn vete shpenzimet ) maximumi nji karte telefoni dhe o burra n'pun t'vet ....
Citim:
epo cke qe ankohesh atehere rri shtregoji fort e coju ndonje karte e rehat je :p
pastaj keto te shkollave private i kane prinderit me pare ore mbase te bjejne ty ndonje gje![]()

aaaaa kshu jam me seder une ( nuk i bi qylit hic ) , nashiiii coku e boj pieno makinen nojher ... ja ku u morr edhe noj parfum te mire ........ ja edhe noj bluze jarmani apo verace , po e boj rralle 
- edhe ato te shendoshat kan lezetin e vet Bionde , e kane icik te veshtire kamasutren , po hajt moooooooo
do bojm si do bojm hahahahahaha
ah , paskam le me vujt 

hajd mo vuajtje te tilla pac gjithmone mor djale 

- llafi yt ... n'vesh atyne ishalla ......
qe jam cike e merzit jam por nga e kam se di 

- se mos ke te vjella apo marrje mendsh .......... e te keqen , se mos ka ndodh noj gjo nga ndermarrja , magazina ....
jo jo kshu me shendetin jam top fare ... po se di ckam dreqin :p
jam e merzit se dua te iki ne plazh neser por qe sdo ik se do bjere shi
Citim:
mire e ke ti po skam shume shoqni ne DR e ata qe jane aty kane ik neper bote
po te vija atje a do kishe qejf me pi 1 kafe bashke?
Citim:

e di mo e di po doja te thekesha ne diell e te notoja prandaj
mqse vdes te lahem ne det kur bie shi .... kur me shohin me thone ti ke lujt mendsh une them ku merni vesh ju mor te shkrete se ca kenaqsie eshte
Citim:
mire e ke ti po skam shume shoqni ne DR e ata qe jane aty kane ik neper bote
po te vija atje a do kishe qejf me pi 1 kafe bashke?
| Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 175 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.