| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Miss Universi 2009 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17227)
E lezeteshme(pavaresisht se qafen duhet ta mbante lart), te pakten ne foto.
... (ngrit ate dreq gushe lart!!)
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Po pse Universum ... Keshtu i thoni andej nga Gjermania?
Kjo Maqedonia me kujton Fifine tek ai teatri me kukulla kur ishim te vegjel, qenka si flete letre.
Ndonje me shpjegon nga vjen kjo e Shqiperise me emrin e cuditshem Hasna Xhukici? Cdo kombesi do kisha besuar po shqiptare jo.
Gjithsesi jo se ajo na perfaqeson ne por me pelqen nder femrat e tjera dhe pse hundes iu shtuan edhe dhembet.
Mah dhembet i kam fiksim.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Do isha kurioze te shihja partneret e ketyre nazelinjve te forumit(per meshkujt), per femrat do isha kurioze t'i shihja ato vete.
Sy te lezetshem ajo nga Columbia. As kjo shqipja s'mu duk keq.
se harrova ........... partneret i kam yje , qe vdeksha per ato .
Po tani te jesh miss s'te ben automatikisht partnere te mire mo. Sidoqofte ne rastin tend te paska dhene nje arsye per te rrahur gjoksin me konkuisten tende.
Eeee, yje i kane te gjithe. Ti na jep provat, jo fjalet. :p
PS. Une qe jam mbi 1.70m me vure vize eee? Qenke i shkurter per vete. 
- nji femer e gjate eshte gjithmon MISS , sa per vete ( 1.75 , 92 kg ) .........
..................
po un ca du ke tema misseve ??? ................
PS. Qenke me i shkurter se une. :p
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
....
Nuk e di origjinen e saj,por duke u nisur nga mbiemri mendoj mos eshte Vrakacore ,edhe pse ne wiki Fierake rezulton.Gjithsesi jo se ajo na perfaqeson ne por me pelqen nder femrat e tjera dhe pse hundes iu shtuan edhe dhembet.
Mah dhembet i kam fiksim.

Citim:
Kati po Vrakacore nga i bie te jete?![]()
Se emrin do e kete bashkim Hasna = Hasan (babai) + Nafije (mamaja)
mbiemrin mahhh ...
ishalla na e zbardh faqen, se po fituam Petri Bozgo eshte bere gati per te organizuar edicionin e ardhshem tek kantieret e rruges Durres-Kukes :p

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
![]()
- nji femer e gjate eshte gjithmon MISS , sa per vete ( 1.75 , 92 kg ) .........
..................
po un ca du ke tema misseve ??? ................

Citim:
PS. Qenke me i shkurter se une. :p
, Lela 8 e din vet per postimet jasht teme )
Citim:
Qenke shendoshur?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- mos me ngacmo mo , ............... po te jap prova ( i takon o me u feju o me e nda nganjonen )
- iiiiiiiiiiiiiiiiiii i nxorra zorret e barkut sonte , por nuk jam i keq jo, Lela 8 e din vet per postimet jasht teme )
- nuk flas mo ....................

Kati po ku i di une emrat e ketyre katundeve te vogla di vec katundet e medha Tirane, Durres, Elbasan, Shkoder etj, informohu pak per origjinen e mbiemrit :p
Po them se do fitojme, jemi rrace e bukur shume ... te gjate po, trup po, te zgjuar po, sharm po. E kemi ne xhep si gjithmone.
Citim:
Ky te pakten guxoi te jape permasat hapurazi. :p Per kete meriton nje kompliment.
E rendesishme eshte qe njeriu ( F apo M) te ndihet rehat me veten, permasat s'kane rendesi fare.
Citim:
Kati po ku i di une emrat e ketyre katundeve te vogla di vec katundet e medha Tirane, Durres, Elbasan, Shkoder etj, informohu pak per origjinen e mbiemrit :p
Po them se do fitojme, jemi rrace e bukur shume ... te gjate po, trup po, te zgjuar po, sharm po. E kemi ne xhep si gjithmone.
Citim:

Citim:
Permasat hapurazi? Eh , rreth e rrotull nesh ka aq njerez te kompleksuar
Citim:
krieqiteti.
Citim:
Po ti mos e ndrydh veten me kaq pak moj cuce.Je si ketu poshte psh. e lirshme, pa komplekse,...aq sa dhe Cedrusi do te te kishte zili.

Bej shaka.
Citim:
Hahaha pa problem , si cuce qe jam te kompleksuarat i luaj nga mend fare.Bej shaka.
![]()

Lezhjani se kam vene Lezhen ne liste se eshte metropol :p
ps. Kati se harrova tani qe u ktheve nga pushimet duhet te punosh shume, se e kane rradhen shefat e te duhet te merresh me PR 
Esht me esht se kemi Plazh, kala , Lumin Drin, Vendvarrimin e Skenderbeut, etj...Ca don ma :p
Citim:
Lezhjani se kam vene Lezhen ne liste se eshte metropol :p
ps. Kati se harrova tani qe u ktheve nga pushimet duhet te punosh shume, se e kane rradhen shefat e te duhet te merresh me PR![]()
ka ma??:p
Po po kam harru me shtu se ka edhe cuna te bukur :p
Qyre qyre modestia ka marre malet..
Mos dil nga tema ti, a jemi te Mister Universi apo jo 
Po , po Msiter shkalla, lagja, klasa , kalaja 
Tapo te denon lela per mesazhet jasht teme se mua ska cme ben 

Nuk e ben Lela kete jo ,se do te akuzohej per diskriminim pastaj.
Diskriminim per ca ? Boll te kena majt me hater je shum e parregullt, do e hash 
Jo flm , e kam lan as nuk ha as nuk pi.
Une shquhem per rregullsi ,c'jane keto llafe qe me nxirrni ? Do ju hdh ne gjyq.
Ti thuaj shyqyr qe e kemi Erian me preokupime.
po si ja ben ? 

Citim:
Po pse Universum ... Keshtu i thoni andej nga Gjermania?

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
Fajtor, shikoje nje here kete pune![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Shumica qenkan merre me leng se mishi mbaroi. Shoh me te bukura ne autobus se tek keto fotografite.
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
shyqyr qe e the ti fajtor se po ta thoja une do thonim qe jam xheloze ...ajo shqipja mos ka nderruar program sepse me ate lloj poze na hapi barkun ...me pelqeu ukraina ... Talesofadrem pse i nenvlereson keto konkurset e vogla ti... "

Citim:
.....
Jo moj jo nuk i nenvleresoj se nje here e nje kohe i merrja une vendet e para lol..![]()

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Neper misset e shkolles mi?![]()
Hahaha madje me kujtohet qe ne klasen e 5-te nje vajze qe mbahej per bukuroshe ne klase protestoj per fitoren time dhe kerkoj te perseritej Miss Klasa.
Perseri fitova une lol..
Eh kur ishim vogelushe , krenoheshim edhe me rekorde bukurie, tani kemi rekorde te tjera.
Citim:
.....
Jo moj jo nuk i nenvleresoj se nje here e nje kohe i merrja une vendet e para lol..![]()
Citim:
hahahaha e pra se ne une kam marre nje cmim te pare "mis mbesa " ku konkuroja vetem une juria e perbere nga gjyshi qe here here e zinte gjumi , gjyshja qe here braktiste jurine se i digjej gjella me bamje ne qeni me macen qe sa here kercisja takat e tezes lihte ...si cmim i pare i dyte dhe i trete nje akullore mbasdite ..

Citim:
....
Wawww kjo paska qene e papare , i vetmi konkurs qe nuk kam bere . Por do e fitoja gjithsesi :d se jam e preferuara e gjysherve ,mbeska e tyre e embel.![]()
Citim:
eshte nje nder kujtimet ma te bukura qe kam me gjysherit sa here hyj ne oborrin e shtepise me kujtohet kjo skene...

Citim:
....
Beja kerdine ne keto konkurse Bris. Miss shkolla,kalsa,shkalla,lagjia..Hahaha madje me kujtohet qe ne klasen e 5-te nje vajze qe mbahej per bukuroshe ne klase protestoj per fitoren time dhe kerkoj te perseritej Miss Klasa.
Perseri fitova une lol..
Eh kur ishim vogelushe , krenoheshim edhe me rekorde bukurie, tani kemi rekorde te tjera.
![]()

:p
Nuk me kujtohet te kem mbajtur ndonjehere floke te gjate deri ne vitin e pare te shkolles se mesme e as te kem marre pjese ne nje konkurs bukurie!

Citim:
E forte kjo perseritja e Miss Klassa hahaha![]()
Une vetem per bukuri nuk shquhesha kur isha e vogel.:p
Nuk me kujtohet te kem mbajtur ndonjehere floke te gjate deri ne vitin e pare te shkolles se mesme e as te kem marre pjese ne nje konkurs bukurie!
![]()
![]()
![]()
Bionde i lezetshem ky konkursi Miss Mbesa!![]()
Edhe atehere kur thashe "Nuk dua" ,me lane ne dore prezantimin. Eh ,kujtime te bukura.
Bris ,sa per floket mbaj rekord tjeter. Ne 8-vjecare isha bjonde me floke te gjate dhe i kisha te kapur gersheta-gesheta ( si negrot sot
) ,eh kam pasur premisa per mode qe atehere,po qe do u bera psikologe.
La bella, buona e Briseida ............ ![]()
Citim:
Bionde i lezetshem ky konkursi Miss Mbesa!![]()
Or Trull!!!
I bie te jem e keqja. ![]()
Citim:
.......
Une edhe po te mos doja me perfshinin te tjeret.Edhe atehere kur thashe "Nuk dua" ,me lane ne dore prezantimin. Eh ,kujtime te bukura.
Bris ,sa per floket mbaj rekord tjeter. Ne 8-vjecare isha bjonde me floke te gjate dhe i kisha te kapur gersheta-gesheta ( si negrot sot
) ,eh kam pasur premisa per mode qe atehere,po qe do u bera psikologe.
:pCitim:
"preferuara,bukuroshja ,llapazanja,selvi e namazgjaze " e gjyshit

Citim:
selvi e namazgjaze " e gjyshit ...
| Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 » Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.