Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Miss Universi 2009 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17227)

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 03:47:

E lezeteshme(pavaresisht se qafen duhet ta mbante lart), te pakten ne foto.

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 03:53:

... (ngrit ate dreq gushe lart!!)

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 03:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Po pse Universum ... Keshtu i thoni andej nga Gjermania?

Kjo Maqedonia me kujton Fifine tek ai teatri me kukulla kur ishim te vegjel, qenka si flete letre.

Ndonje me shpjegon nga vjen kjo e Shqiperise me emrin e cuditshem Hasna Xhukici? Cdo kombesi do kisha besuar po shqiptare jo.

....

Nuk e di origjinen e saj,por duke u nisur nga mbiemri mendoj mos eshte Vrakacore ,edhe pse ne wiki Fierake rezulton. Gjithsesi jo se ajo na perfaqeson ne por me pelqen nder femrat e tjera dhe pse hundes iu shtuan edhe dhembet. Mah dhembet i kam fiksim.

Postuar nga Glaukus datë 12 Gusht 2009 - 03:59:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Do isha kurioze te shihja partneret e ketyre nazelinjve te forumit(per meshkujt), per femrat do isha kurioze t'i shihja ato vete.

Sy te lezetshem ajo nga Columbia. As kjo shqipja s'mu duk keq.

Amor ........

un ke gustot e mia jam all shqiptar , pra kam qef material , dhe pik te dobet kam femrat e gjata ( mundesisht tek 1.70 ) .
kto me permasa missi , normal qe jan gjo e bukur kur i sheh , por ............. mua me kan zhgenjy .

- p.s. - aooooooooooooo Faje ( dhe gjith moderatoret ) sonte po e shikoj qe jam icik overtap , prandaj po kputa noj kumull , ............. do me falet ahhahhahaha

o Turllllllllllllllllll , po bie bore ne mes te gushtit knej

Postuar nga Glaukus datë 12 Gusht 2009 - 04:01:

se harrova ........... partneret i kam yje , qe vdeksha per ato .

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 04:03:

Po tani te jesh miss s'te ben automatikisht partnere te mire mo. Sidoqofte ne rastin tend te paska dhene nje arsye per te rrahur gjoksin me konkuisten tende.

Eeee, yje i kane te gjithe. Ti na jep provat, jo fjalet. :p

PS. Une qe jam mbi 1.70m me vure vize eee? Qenke i shkurter per vete.

Postuar nga Glaukus datë 12 Gusht 2009 - 04:11:

- nji femer e gjate eshte gjithmon MISS , sa per vete ( 1.75 , 92 kg ) .........

..................

po un ca du ke tema misseve ??? ................

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 04:12:

PS. Qenke me i shkurter se une. :p

Postuar nga Tulipani datë 12 Gusht 2009 - 04:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

....

Nuk e di origjinen e saj,por duke u nisur nga mbiemri mendoj mos eshte Vrakacore ,edhe pse ne wiki Fierake rezulton. Gjithsesi jo se ajo na perfaqeson ne por me pelqen nder femrat e tjera dhe pse hundes iu shtuan edhe dhembet. Mah dhembet i kam fiksim.

Kati po Vrakacore nga i bie te jete?

Se emrin do e kete bashkim Hasna = Hasan (babai) + Nafije (mamaja)

mbiemrin mahhh ...

ishalla na e zbardh faqen, se po fituam Petri Bozgo rrezik eshte bere gati per te organizuar edicionin e ardhshem tek kantieret e rruges Durres-Kukes :p

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 04:17:

Citim:
Kati po Vrakacore nga i bie te jete?

Se emrin do e kete bashkim Hasna = Hasan (babai) + Nafije (mamaja)

mbiemrin mahhh ...

ishalla na e zbardh faqen, se po fituam Petri Bozgo eshte bere gati per te organizuar edicionin e ardhshem tek kantieret e rruges Durres-Kukes :p

................

Vraka, rrethine e Shkodres moj  ( 7 km larg).

Ai bashkimi i emrave i papam lol.

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 04:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

- nji femer e gjate eshte gjithmon MISS , sa per vete ( 1.75 , 92 kg ) .........

..................

po un ca du ke tema misseve ??? ................

....

Qenke shendoshur?

Postuar nga Glaukus datë 12 Gusht 2009 - 04:19:

Citim:

PS. Qenke me i shkurter se une. :p

- mos me ngacmo mo , ............... po te jap prova ( i takon o me u feju o me e nda nganjonen )

- iiiiiiiiiiiiiiiiiii i nxorra zorret e barkut sonte , por nuk jam i keq jo , Lela 8 e din vet per postimet jasht teme )

- nuk flas mo ....................

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 04:22:

Citim:
Qenke shendoshur?

Ky te pakten guxoi te jape permasat hapurazi. :p Per kete meriton nje kompliment.
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
- mos me ngacmo mo , ............... po te jap prova ( i takon o me u feju o me e nda nganjonen )

- iiiiiiiiiiiiiiiiiii i nxorra zorret e barkut sonte , por nuk jam i keq jo , Lela 8 e din vet per postimet jasht teme )

- nuk flas mo ....................

Uuu, larg qofte! Hahahaha! Te fejohesh per sherrin tim!

Postuar nga Tulipani datë 12 Gusht 2009 - 04:25:

Kati po ku i di une emrat e ketyre katundeve te vogla di vec katundet e medha Tirane, Durres, Elbasan, Shkoder etj, informohu pak per origjinen e mbiemrit :p

Po them se do fitojme, jemi rrace e bukur shume ... te gjate po, trup po, te zgjuar po, sharm po. E kemi ne xhep si gjithmone.

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 04:29:

Citim:

Ky te pakten guxoi te jape permasat hapurazi. :p Per kete meriton nje kompliment. 

.....

Ah ,komplimente i kam dhene me shumice..:p

Permasat hapurazi? Eh , rreth e rrotull nesh ka aq njerez te kompleksuar saqe te besh dicka te tille ( kur kjo i bie ndesh atyre) , merret si shitje mendsh apo ndonje gje tjeter. E rendesishme eshte qe njeriu ( F apo M) te ndihet rehat me veten, permasat s'kane rendesi fare.

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Gusht 2009 - 04:29:

Citim:
Kati po ku i di une emrat e ketyre katundeve te vogla di vec katundet e medha Tirane, Durres, Elbasan, Shkoder etj, informohu pak per origjinen e mbiemrit :p

Po them se do fitojme, jemi rrace e bukur shume ... te gjate po, trup po, te zgjuar po, sharm po. E kemi ne xhep si gjithmone.

Po Lezha

Hajt se te pkten s'qenkemi katund :p

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 04:31:

Citim:

....

Ah , mendoja se Shkodra isht me HD , e tipit Malesi psh..

Kurse Lezha eshte krieqiteti.:p

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 04:33:

Citim:
Permasat hapurazi? Eh , rreth e rrotull nesh ka aq njerez te kompleksuar

Po ti mos e ndrydh veten me kaq pak moj cuce.

Ja si ketu poshte psh. e lirshme, pa komplekse,...aq sa dhe Cedrusi do te te kishte zili.
Citim:
krieqiteti.

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 04:46:

Citim:

Po ti mos e ndrydh veten me kaq pak moj cuce. Je si ketu poshte psh. e lirshme, pa komplekse,...aq sa dhe Cedrusi do te te kishte zili.

....

Hahaha  pa problem , si cuce qe jam te kompleksuarat i luaj nga mend fare. Bej shaka.

Postuar nga amor alucius datë 12 Gusht 2009 - 04:51:

Citim:
Hahaha  pa problem , si cuce qe jam te kompleksuarat i luaj nga mend fare. Bej shaka.

Vallai keshtu me pelqen!!

Po si nuk po i ndihet zeri Cedrusit? Po filloj te behem merak.

Postuar nga Tulipani datë 12 Gusht 2009 - 04:51:

Lezhjani se kam vene Lezhen ne liste se eshte metropol :p

ps. Kati se harrova tani qe u ktheve nga pushimet duhet te punosh shume, se e kane rradhen shefat e te duhet te merresh me PR

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Gusht 2009 - 05:02:

Esht me esht se kemi Plazh, kala , Lumin Drin, Vendvarrimin e Skenderbeut, etj...Ca don ma :p

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 05:06:

Citim:
Lezhjani se kam vene Lezhen ne liste se eshte metropol :p

ps. Kati se harrova tani qe u ktheve nga pushimet duhet te punosh shume, se e kane rradhen shefat e te duhet te merresh me PR

.............
Patjeter merrem ue me PR, PS, PD, PSD, PBDNJ.. ka ma??:p

ps: Lezha ke harru me shtu se ka rruge dhe ate kompleksin e ri turistik qe ta shpif qe ne emer..:p

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Gusht 2009 - 05:09:

Po po kam harru me shtu se ka edhe cuna te bukur :p

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 05:12:

Qyre qyre  modestia ka marre malet..

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Gusht 2009 - 05:14:

Mos dil nga tema ti, a jemi te Mister Universi apo jo

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 05:16:

Po , po Msiter shkalla, lagja, klasa , kalaja

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Gusht 2009 - 05:19:

Tapo te denon lela per mesazhet jasht teme se mua ska cme ben

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 05:21:

Nuk e ben Lela kete jo ,se do te akuzohej per diskriminim pastaj.

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Gusht 2009 - 05:25:

Diskriminim per ca ? Boll te kena majt me hater je shum e parregullt, do e hash

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 05:28:

Jo flm , e kam lan as nuk ha as nuk pi. Une shquhem per rregullsi ,c'jane keto llafe qe me nxirrni ? Do ju hdh ne gjyq.

Ti thuaj shyqyr qe e kemi Erian me preokupime.

Postuar nga lezhjani-82 datë 12 Gusht 2009 - 05:31:

po si ja ben ?

Postuar nga Katilesha datë 12 Gusht 2009 - 05:31:

Postuar nga Vizioner datë 12 Gusht 2009 - 13:02:

Citim:
Po pse Universum ... Keshtu i thoni andej nga Gjermania?

Tulipani, po keshtu i thojne ketej!!!

Mund ta ndryshojne Moderatoret e ta shqiperojne!

----------

Po ne pse nuk zhvillojme nje here Miss (Forumin) Horizonti 2009 ???!!!

Sigurisht, pastaj dhe Mister Horizontin!

Tani mos te zihemi se cili te zhvillohet me pare! Kemi respekt per Femrat, t'a fillojne ato!

Fajtor, shikoje nje here kete pune

Postuar nga Fajtori datë 12 Gusht 2009 - 13:20:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

Fajtor, shikoje nje here kete pune

E shikoj une, ç'ke ti. Me fal moj shoqe, a ka hekur biçikleta (kush nuk di barcaleten te pyese).

Ore po keta kur flene, ne kohen e lire?

Se ma kujtove. Ne kohe te xhaxhit neper aksione donin te zgjidhnin kush ishte goca me e mire. E keshtu njeri propozoi nje metode interesante per vleresim. Ne mengjes i vinin kundra diellit e shikonin hijet ne toke. Kush kishte marre drite ne mes te shaleve skualifikohej...

Kjo Miss Universi gjithmone konkurs koti ka qene. Para ca vjetesh e bene ne Durres, tani mire e ka Tulipani, ta bejne ne autostrade. Ndersa Miss Bota eshte konkurs tjeter dhe me duket eshte shume me cilesor.

Postuar nga BIONDIA datë 13 Gusht 2009 - 00:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Shumica qenkan merre me leng se mishi mbaroi. Shoh me te bukura ne autobus se tek keto fotografite.

shyqyr qe e the ti fajtor se po ta thoja une do thonim qe jam xheloze ...ajo shqipja mos ka nderruar program sepse me ate lloj poze na hapi barkun ...me pelqeu ukraina ... Talesofadrem pse i nenvlereson keto konkurset e vogla ti... "

Postuar nga Katilesha datë 13 Gusht 2009 - 01:04:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

shyqyr qe e the ti fajtor se po ta thoja une do thonim qe jam xheloze ...ajo shqipja mos ka nderruar program sepse me ate lloj poze na hapi barkun ...me pelqeu ukraina ... Talesofadrem pse i nenvlereson keto konkurset e vogla ti... "

.....

Jo moj jo nuk i nenvleresoj se nje here e nje kohe i merrja une vendet e para lol..

Postuar nga briseide datë 13 Gusht 2009 - 01:12:

Citim:

.....

Jo moj jo nuk i nenvleresoj se nje here e nje kohe i merrja une vendet e para lol..

Neper misset e shkolles mi?

Postuar nga Katilesha datë 13 Gusht 2009 - 01:16:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

Neper misset e shkolles mi?

....

Beja kerdine ne keto konkurse Bris. Miss shkolla,kalsa,shkalla,lagjia.. Hahaha madje me kujtohet qe ne klasen e 5-te nje vajze qe mbahej per bukuroshe ne klase protestoj per fitoren time dhe kerkoj te perseritej Miss Klasa.  Perseri fitova une lol.. Eh kur ishim vogelushe , krenoheshim edhe me rekorde bukurie, tani kemi rekorde te tjera.

Postuar nga BIONDIA datë 13 Gusht 2009 - 01:19:

Citim:

.....

hahahaha e pra se ne une kam marre nje cmim te pare "mis mbesa " ku konkuroja vetem une juria e perbere nga gjyshi qe here here e zinte gjumi , gjyshja qe here braktiste jurine se i digjej gjella me bamje ne qeni me macen qe sa here kercisja takat e tezes lihte ...si cmim i pare i dyte dhe i trete nje akullore mbasdite ..

Postuar nga Katilesha datë 13 Gusht 2009 - 01:23:

Citim:

hahahaha e pra se ne une kam marre nje cmim te pare "mis mbesa " ku konkuroja vetem une juria e perbere nga gjyshi qe here here e zinte gjumi , gjyshja qe here braktiste jurine se i digjej gjella me bamje ne qeni me macen qe sa here kercisja takat e tezes lihte ...si cmim i pare i dyte dhe i trete nje akullore mbasdite ..

....

Wawww kjo paska qene e papare , i vetmi konkurs qe nuk kam bere . Por do e fitoja gjithsesi :d se jam e preferuara e gjysherve ,mbeska e tyre e embel.

Postuar nga BIONDIA datë 13 Gusht 2009 - 01:28:

Citim:

....

Wawww kjo paska qene e papare , i vetmi konkurs qe nuk kam bere . Por do e fitoja gjithsesi :d se jam e preferuara e gjysherve ,mbeska e tyre e embel.

eshte nje nder kujtimet ma te bukura qe kam me gjysherit sa here hyj ne oborrin e shtepise me kujtohet kjo skene...

Postuar nga Katilesha datë 13 Gusht 2009 - 01:30:

Citim:

eshte nje nder kujtimet ma te bukura qe kam me gjysherit sa here hyj ne oborrin e shtepise me kujtohet kjo skene...

Postuar nga briseide datë 13 Gusht 2009 - 01:32:

Citim:

....

Beja kerdine ne keto konkurse Bris. Miss shkolla,kalsa,shkalla,lagjia.. Hahaha madje me kujtohet qe ne klasen e 5-te nje vajze qe mbahej per bukuroshe ne klase protestoj per fitoren time dhe kerkoj te perseritej Miss Klasa.  Perseri fitova une lol.. Eh kur ishim vogelushe , krenoheshim edhe me rekorde bukurie, tani kemi rekorde te tjera.

E forte kjo perseritja e Miss Klassa hahaha
Une vetem per bukuri nuk shquhesha kur isha e vogel. :p Nuk me kujtohet te kem mbajtur ndonjehere floke te gjate deri ne vitin e pare te shkolles se mesme e as te kem marre pjese ne nje konkurs bukurie!

Bionde i lezetshem ky konkursi Miss Mbesa!

Postuar nga Katilesha datë 13 Gusht 2009 - 01:37:

Citim:

E forte kjo perseritja e Miss Klassa hahaha
Une vetem per bukuri nuk shquhesha kur isha e vogel. :p Nuk me kujtohet te kem mbajtur ndonjehere floke te gjate deri ne vitin e pare te shkolles se mesme e as te kem marre pjese ne nje konkurs bukurie!

.......

Une edhe po te mos doja me perfshinin te tjeret. Edhe atehere kur thashe "Nuk dua" ,me lane ne dore prezantimin. Eh ,kujtime te bukura. Bris ,sa per floket mbaj rekord tjeter. Ne 8-vjecare isha bjonde me floke te gjate dhe i kisha  te kapur gersheta-gesheta ( si negrot sot) ,eh kam pasur premisa per mode qe atehere,po qe do u bera psikologe.:p

Postuar nga AndreaPirelli datë 13 Gusht 2009 - 01:40:

La bella, buona e Briseida ............

Postuar nga BIONDIA datë 13 Gusht 2009 - 01:46:

Citim:

po isha e vetme mbese per gati 10 vjet te gjithe djem ...ne me plotesonin te gjitha kapricot ne pse nuk quhej "mis"ate kohe po flasim per vitet 80-85 quhesha e "preferuara,bukuroshja ,llapazanja,selvi e namazgjaze " e gjyshit ...ateher une ecja nga fillimi i baces deri ne fund dhe thoja me ze te larte" perpara jush artisja e popullit " thoja emrin tim dhe ato perplasnin duart ...eh cme bere te me mbushen syte me lot me keto kujtime ...

Postuar nga briseide datë 13 Gusht 2009 - 01:46:

Or Trull!!!
I bie te jem e keqja.

Postuar nga briseide datë 13 Gusht 2009 - 01:48:

Citim:

.......

Une edhe po te mos doja me perfshinin te tjeret. Edhe atehere kur thashe "Nuk dua" ,me lane ne dore prezantimin. Eh ,kujtime te bukura. Bris ,sa per floket mbaj rekord tjeter. Ne 8-vjecare isha bjonde me floke te gjate dhe i kisha  te kapur gersheta-gesheta ( si negrot sot) ,eh kam pasur premisa per mode qe atehere,po qe do u bera psikologe.:p

Nuk ishte per ty ajo jete :p,u lodhe qe e vogel. :p
Kshu eshte kur rritesh shpejt e kerkon emocione te reja! :p

Citim:

"preferuara,bukuroshja ,llapazanja,selvi e namazgjaze " e gjyshit

Gjysherit e kane si oksigjen te perkedhelin niperit.

Postuar nga Tulipani datë 13 Gusht 2009 - 02:13:

Citim:

selvi e namazgjaze " e gjyshit ...

C'fare domethene kjo, Bionde na ndrico

Gjithsej 3 faqe: « 1 [2] 3 »
Trego 105 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.