Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 81 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Pershtypje qe me la Shqiperia kete vit. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17261)

Postuar nga AngelDevil datë 09 Shtator 2009 - 02:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Po te krahasosh fotografite e vitit dyte gjimnaz me keto kumbullat qe ka sot neper gjimnaze, duken tamam burra me floke te gjata. Feminilitet fshataresk, me floke pe kref, vetulla si shtupa, triko gjyshesh, etj.

jo mo jo sme ke njof mua ti atehere kumbull kam qene e jam akoma vetem qe atehere nuk perdorja tualet fare triko te gjyshes perdorja po ne shpi se kur shkoja ne shkolle eh vishja xhinse pak te gjera po hajd mo vishja e ca bluza te stampuara qe kur i kujtoj sot qesh se kane qene bluza promocionesh

kam idene qe jemi 1 brez ne Faje

Postuar nga Roi datë 09 Shtator 2009 - 02:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Ta zeme se...

C'te keqe do kishte? Te pakten ti provojne gjimnazistet e sotem se ne kohen tone i kishim femrat si burra (si thote nje shoku im).

Nejse,pune e tyre xhanem !
Mjafton te perdorin masat e duhura mbrojtese,se pastaj ndonjeres kam frike se do i dali femija me floket qe i ngjajne x-it, syte z-it dhe biblushi i vogel si ai i y-it !

Postuar nga AngelDevil datë 09 Shtator 2009 - 02:33:

Postuar nga shelgu datë 09 Shtator 2009 - 04:17:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Fjalet banale dhe ofenduese jane gjithmone ato qe shkojne kunder nje sistemi qe konsiderohet i shenjte. Keshtu per shembull 100 apo 200 vjet me pare, (dhe me heret) banalitete apo fjale fyese ishin shprehjet me karakter fetar. Psh "pune e mallkuar" do te konsiderohej si banalitet i rende. Me cvleresimin e fese ne shekullin e 20-te, fjale banale dhe ofenduese filluan te konsiderohet ato me karekter seksual.

Sot bota e qyteteruar e ka kaluar edhe kete faze qysh me revolucionet shoqerore qe ndodhen ne shekullin e 20-te. Shprehjet banale seksuale "fuck" apo "cazzo", jane mese normale dhe ne norme ne nje ambient informal midis shokesh dhe shoqesh.

Ne Shqiperine e gjore ererat e perendimit dhe zhvillimeve shoqerore kane fryre gjithmone me vonese, prandaj edhe sot jane tabu perdorimi i fjaleve seksuale sidomos ne nje mjedis me femra. Megjithate, (qe te jem brenda ne teme), heren e fundit qe isha ne Shqiperi degjoja grupe gjimnazistesh (cuna dhe goca) qe shume natyrshem dhe lirshem perdorin "fjale te pista" me njeri-tjetrin; - dhe te them te drejten m'u zemra mal.

PO ne pune a perdorni nga keto fjalet ju Losti?

Postuar nga lost_soul datë 09 Shtator 2009 - 05:19:

Me duket se e permenda qe ato fjale permenden me shoke dhe shoqe qe kam konfidence, qofte edhe neper ambjent pune.
Kompania zyrtarisht nuk lejon fjalor te tille se nuk e permban etika e punes, ashtu sic nuk permban veshjen e xhinsave apo atleteve.

Postuar nga ksovari datë 09 Shtator 2009 - 17:14:

DO DESHIROJ TE JEMI NE TEME.

NUK E DI, POR ARSYEJA PSE ASHTU VESHEN VAJZAT TONA SOT,MUND TE JETE E NDRYSHME, ÇMENDIM KENI JUVE, CILAN JANE SHKAQE.

Postuar nga erious datë 09 Shtator 2009 - 17:27:

ketu nuk flitet per veshjen...

sidhe ti nuk ke jetuar ne shqiperi, pra s'ke as argomenta te forta per kte teme

si thu ti..?

Postuar nga ksovari datë 09 Shtator 2009 - 17:35:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
ketu nuk flitet per veshjen...

sidhe ti nuk ke jetuar ne shqiperi, pra s'ke as argomenta te forta per kte teme

si thu ti..?

O ERIUS PSE NUK MERR NJE SHPATE E TE LUFTOSH, UNE JA NE SHQIPERI SEPSE BEJ PROJEKTET PER HIDROCENTRALET QE DO TE NDERTOHET. ME FALNI POR MJAFTON 4 ORE DHE MAKINA IME ME SJELL NE DURRESIN E EMBEL PER NE, PIME KAFE ME STAFIN, BEJME KONTRATA DHE IKIM...

KESHTU QE VESHJEN E SHOHIM BUKUR MIRE, DHE NJE KRAHASIM, KOSOVE SHQIPERI NUK KA DALLIM ASGJE NE VESHJE VETEM QIK DIALEKTI.. OK

SHPRESOJ SE JU DHASH PERGJIGJEN EDUHUR. NESE DO SA TE DUASH DISKUTOJME.

P.S. FALENDEROJ ZOTIN QE JAM SHQIPETAR DHE KRENOHEM ME VAJZAT QE KEMMI, MJAFT TE BUKURA DHE SHUME, SHUME INTELEGJENTE,,,

Postuar nga erious datë 09 Shtator 2009 - 17:40:

shiko: e para mos shkruaj me germa te medhaja te shtypit, e dyta nuk i rruhet kujt se ç pune ben ti

dhe e treta ketu flitet per pershtypjet... pra ne qe kemi jetuar dhe shikojme ndryshimet, jo ne muaj por ne vite

a mkuptove ndopak mre inxhinjero..?

Postuar nga ksovari datë 09 Shtator 2009 - 17:53:

Citim:
Po citoj ato që tha erious
shiko: e para mos shkruaj me germa te medhaja te shtypit, e dyta nuk i rruhet kujt se ç pune ben ti

dhe e treta ketu flitet per pershtypjet... pra ne qe kemi jetuar dhe shikojme ndryshimet, jo ne muaj por ne vite

a mkuptove ndopak mre inxhinjero..?

JU FALEMINDERIT PER KESHILLAT.

E PARA E DREJTA IME ESHTE SI DUA TE SHKRUAJ....

NESE NUK TE INTERSON TY NUK ME MBETET MERAKU )SESPE EDHE KESO SHTRESASH TE NJEREZVE DUEHT TI PRANOJME NE SHOQERI),

E TRETA, NDRYSHIMET ME MIRE I VEREJN TE TJERET SESA JUVE QE JENI ATY.

NE LOJE ME MIRE SHEF PUBLIKU SE LOJTARET....

PRA NESE DO TAKOJA NJEREZIT SI JU, DO THOJA SE SHQPETARET NE SHQIPERI JANE SHUMEEEEEEE BANALE DHE KOT FARE, POR NUK ESHTE E VERTE SE JANE TE TJERE QE IA NGRITIN VLEREN VENDIN, P.SH. CEDRUS,ETJ , ETJ QE TE LENE PERSHTYPJE SE KANE NJEHURI DHE KONCEPTE ME TE GJERA, EDIN KUR ESHTE PER SHAKA DEH KUR ESHTE SERIOZE.

Ne tme: kerkesa ime eshte qe per tema te caktuara te diskutohet arsyeshem

RRESPEKTE

Postuar nga AngelDevil datë 09 Shtator 2009 - 18:13:

une per vete di te vishem mire per te zhvesh sdi fare

Postuar nga ksovari datë 09 Shtator 2009 - 18:27:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

ashtu qenka puna...e sa me bete te qesh....nuk me ka rasitsur ndonjehere te degjoj per keso rastesh,,,,

Ne teme: Pershtypjen qe e lene se paku te disa nga te huaj qe me ka rene te punoj ishte: te bukura dh ekane sens ne veshje, por ne disa raste ishin edhe shprehjet vullgare.

mbase eshte qefe njerezish dhe stilesh...

Po pse vetem vajzat kritikoni, edhe djemte sia thone fare, mua me se shumti me pengon se edhe ne Kosove edhe ne Shqiperi dhe gjetiu n etrojet shqiptare veshj aeshte thuajase se e njejte, farmerke, na u eshte bere si veshje kombetare, dhe te lene pershtypjen se te gjithe jemi fermere...

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Shtator 2009 - 18:59:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

E PARA E DREJTA IME ESHTE SI DUA TE SHKRUAJ....

E shkruara me shkronja kapitale nenkupton te foluren me ze te larte, me sakte bertitjen ............. nuk besoj se diskutohet duke bertitur ............. .

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Shtator 2009 - 19:01:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Mahhhh ........... nuk di te zhvishesh apo te zhveshesh te tjeret ?????? Either way ....... nuk besoj se do e kisha problem .........

Postuar nga ksovari datë 09 Shtator 2009 - 19:18:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

E shkruara me shkronja kapitale nenkupton te foluren me ze te larte, me sakte bertitjen ............. nuk besoj se diskutohet duke bertitur ............. .

Ju faleminderit per keshillen, nuk e dija kete me besoni, isha rruGes kur shkruaja, e per ti ikur gabimeve. ky ishte qellimi im.

Ju faleminerit

Postuar nga Enya datë 09 Shtator 2009 - 20:05:

Dhe nji pershtypje tjeter nga Shqiperia. Ma ne fund vajzat e djemt dashurojne lirshem. Sjellin te dashuren (in)  ne shpi, dmth e presantojne me familjen. Leni te fejumit. Ata edhe flejne ne shpi te prinderve te djalit apo vajzes, njesoj sikurse flejne ne shpit e tyne. Me bahet qejfi gjithashtu qe femrat ngasin makinat, sepse na ishin mesu syt vec tuj pa meshkuj me makina.

Tjeter? Me dhimbsen femrat ne Shqipni vetem per faktin se shum pak prej tyne mbajne diamante ne duar.:p  Vajza, plackitini meshkujt, as mos te ju dhimbsen hic! Ju ju jepni gjana ma te shtrenjta atyne, pse ata juve jo?

ps: Me mu fitojn te gjitha femrat Shqiptare! Do hedh kandidaturen per Deputete ne Shqiperi, mas nja 5 vjetesh.:p  

Postuar nga ksovari datë 09 Shtator 2009 - 20:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Dhe nji pershtypje tjeter nga Shqiperia. Ma ne fund vajzat e djemt dashurojne lirshem. Sjellin te dashuren (in)  ne shpi, dmth e presantojne me familjen. Leni te fejumit. Ata edhe flejne ne shpi te prinderve te djalit apo vajzes, njesoj sikurse flejne ne shpit e tyne. Me bahet qejfi gjithashtu qe femrat ngasin makinat, sepse na ishin mesu syt vec tuj pa meshkuj me makina.

Tjeter? Me dhimbsen femrat ne Shqipni vetem per faktin se shum pak prej tyne mbajne diamante ne duar.:p  Vajza, plackitini meshkujt, as mos te ju dhimbsen hic! Ju ju jepni gjana ma te shtrenjta atyne, pse ata juve jo?

ps: Me mu fitojn te gjitha femrat Shqiptare! Do hedh kandidaturen per Deputete ne Shqiperi, mas nja 5 vjetesh.:p  

mbase do fitoni voten e popullit, por kur do amrresh pushtetin a do jesh e drejt

Postuar nga Piktor datë 09 Shtator 2009 - 23:47:

Ajo qe vura re kesaj rradhe kur isha ne Shqiperi ishte se anes rruges shihje me pak njerez se zakonisht. Mu krijua me te vertete nje pershtypje e mire nga ky fakt domethenes, kjo vihej re edhe nga nr i paket i furgonave qe qarkullonin rreth e rrotull. Ishte nje kenaqesi e vertet te udhetoje ne autostrade dhe te mos shihje me njerez ne çdo meter te saj dhe qe kepusnin xhaden pa te keq.
Per tu veshur vishen mire tashme vetem se eshte e vertet se nuk e merr vesh se eshte vajze apo grua e martuar.

Postuar nga eliz datë 10 Shtator 2009 - 00:31:

Mu duk me mire se vjet.Mbase nga rruga e rregulluar.Vajta me shpejt dhe me e shplodhur.
Por kishte dhe gjera qe me vrane syte.Ja p.sh. Bregdeti mbushur me shezlloge(7 euro per ata qe jane te interesuar te dine cmimet).Dhe nuk po flas per ato cadra te ngritura para ndonje hoteli,por per metra te tera te shfrytezuara nga njerez qe kane nje barrake ne ane te rruges.Dhe mendoja vitin tjeter do kene privatizuar dhe detin

Postuar nga ksovari datë 11 Shtator 2009 - 02:23:

Me vjen mire qe me ndertimi e rruges iu eshte ngritur vlera edhe Kukesit,dhe tani kultura ndershqiptare do jete me e unifikuar. Ndersa me zhvilllimin ekonomik dhe vetedijesimin e popullit dalngadale do jemi njshi ne Ballkan dhe pse jo edhe me gjere...

Kemi qen,jemi dhe do te mbetemi shembul per te mire ne historin e njerezimit....

Keto veshje jane periudhe tranzicioni,me kalimin e kohes gjithqka do vije ne vendin e vet, saqe per te mire kane per tu habiturnjerezimi....

I hope

Postuar nga Misha datë 11 Shtator 2009 - 11:59:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz
Mu duk me mire se vjet.Mbase nga rruga e rregulluar.Vajta me shpejt dhe me e shplodhur.
Por kishte dhe gjera qe me vrane syte.Ja p.sh. Bregdeti mbushur me shezlloge(7 euro per ata qe jane te interesuar te dine cmimet).Dhe nuk po flas per ato cadra te ngritura para ndonje hoteli,por per metra te tera te shfrytezuara nga njerez qe kane nje barrake ne ane te rruges.Dhe mendoja vitin tjeter do kene privatizuar dhe detin

Varet ne cilen zone te bregdetit ke qene.

nese flasim per jugun edhe ne Dhermi qe njihet qe eshte me shtrenjte shezllonet i ke maksimumi me 4.5 euro dhe 7 , gjithsesi shume eshte nuk diskutohet.

Por nese flasim duhen apo jo , une si banuese dhe frenkuentuese them se po , sepse nuk rrihet mbi gur zalli apo rere, por shkon ne plazh dhe rri si njeri nuk te mbushen mender mbadhjet me rere dhe mezi pret te futesh ne uje e te lahesh.

sa per privatizimin aty ke plotesisht te drejte , por nuk besoj se ketu eshte faji i njerezve por Shtetit. Ne nuk kemi shtet i cili te vendosi dhe te financoj andaj financimet kryhen vetem nga njerez privat dhe detyrimisht kur dikush hedh leke te tijat ndihet edhe pronar asaj qe ka paguar.
Shteti nuk duhet te ndertoje vetem rruge Arbrish por edhe infrastrukture te brendshme ...e di ti sa pjese bregdeti jane fare po fare te paprekura vetem sepse askush nuk ka mundesi te vere e te bej plazh...pse?? sepse mugon infrastruktura .

Gjithsesi per mua Shqiperia eshte Jeta mjaft te dijme ta zhvillojme ate .

Postuar nga ksovari datë 11 Shtator 2009 - 14:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Misha

nese flasim per jugun edhe ne Dhermi qe njihet qe eshte me shtrenjte shezllonet i ke maksimumi me 4.5 euro dhe 7 , gjithsesi shume eshte nuk diskutohet.

Por nese flasim duhen apo jo , une si banuese dhe frenkuentuese them se po , sepse nuk rrihet mbi gur zalli apo rere, por shkon ne plazh dhe rri si njeri nuk te mbushen mender mbadhjet me rere dhe mezi pret te futesh ne uje e te lahesh.

sa per privatizimin aty ke plotesisht te drejte , por nuk besoj se ketu eshte faji i njerezve por Shtetit. Ne nuk kemi shtet i cili te vendosi dhe te financoj andaj financimet kryhen vetem nga njerez privat dhe detyrimisht kur dikush hedh leke te tijat ndihet edhe pronar asaj qe ka paguar.
Shteti nuk duhet te ndertoje vetem rruge Arbrish por edhe infrastrukture te brendshme ...e di ti sa pjese bregdeti jane fare po fare te paprekura vetem sepse askush nuk ka mundesi te vere e te bej plazh...pse?? sepse mugon infrastruktura .

Kjo e fundin nuk duhet asnjehere te mohohet. Shqiperia nga do qe shkon te lere syrin qelen, per shtetin ♪5'ti besh, ashtu e kemi fatin, por me kalimin e kohes, gjerat do te ndryshojne per kah pozitivja, deri sa po shkruaj, u permallova per Kalan e Krujes.

Postuar nga eliz datë 13 Shtator 2009 - 05:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Misha

Misha,nuk po flisja fare per shtrenjtesi.Sic kam paguar ne Durres,Sarande me pak kam paguar edhe neper ishuj a vende te tjera qe kam qene me shume.S`me ben hic pershtypje.Ate e thashe per informacion.Mund te kete njerez qe kane vite pa ardh

Duhen apo s`duhen?Edhe une me ty jam,edhe une them qe duhen por me leje nga shteti dhe te mbeshtetura mbase nga nje restorant apo dyqand pijesh freskuese dhe jo nga cadra jevgjish.Njefare rregulli.Leje nga shteti.Taksa shtetit.Edhe te ndertohen ato rruge.

Sa per pjesen e trete ndihen nuk eshte baraz me te qenit n.q.s. nuk jane dhe pronare te tokes.Mendimi im.

Per pjesen e fundit e kam parasysh cfare do te thuash.Nje levizje me makine mund te kthehet ne stres te vertete.Per kete duhet te pergjigjet shteti(une bera ca munda me pikat e siperme:p )pasi eshte mjaft serioze,ndikon direkt dhe turizmin.Pershendetje!

Postuar nga ksovari datë 13 Shtator 2009 - 06:11:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz

Misha,nuk po flisja fare per shtrenjtesi.Sic kam paguar ne Durres,Sarande me pak kam paguar edhe neper ishuj a vende te tjera qe kam qene me shume.S`me ben hic pershtypje.Ate e thashe per informacion.Mund te kete njerez qe kane vite pa ardh

Duhen apo s`duhen?Edhe une me ty jam,edhe une them qe duhen por me leje nga shteti dhe te mbeshtetura mbase nga nje restorant apo dyqand pijesh freskuese dhe jo nga cadra jevgjish.Njefare rregulli.Leje nga shteti.Taksa shtetit.Edhe te ndertohen ato rruge.

Sa per pjesen e trete ndihen nuk eshte baraz me te qenit n.q.s. nuk jane dhe pronare te tokes.Mendimi im.

Per pjesen e fundit e kam parasysh cfare do te thuash.Nje levizje me makine mund te kthehet ne stres te vertete.Per kete duhet te pergjigjet shteti(une bera ca munda me pikat e siperme:p )pasi eshte mjaft serioze,ndikon direkt dhe turizmin.Pershendetje!

Mos u beni merak aspak dhe se shteti ve doren ku eshte leki..keshtu qe viteve te fundit shqiperia ka marr hov me turizmin. Ne fillim te sezonit turistik mesova nga lajmet e BBC, qe organizimi i turizmit, hotelet, ciceronet, etj, etj, vetem kishin filluar te rezervohesi, por, nje ishte pakez problem, çmimi jo shume konkurrent , pra, pakez i shtrejte....

Por lum ne qe kemi Shqiperin, dhe rinin shume shume te shkelwyer ne krahasim me gjithe vendet e botes...

Postuar nga al74 datë 13 Shtator 2009 - 15:28:

Nuk di sa mund te kete te beje me temen ky episod:
ja si shprehet nje femer per nje kolege te saj:
Sa me fat "filania"...e martuar, me dashnor e si te mos mjaftonte e kane perdhunuar!

Postuar nga ksovari datë 13 Shtator 2009 - 16:19:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
Nuk di sa mund te kete te beje me temen ky episod:
ja si shprehet nje femer per nje kolege te saj:
Sa me fat "filania"...e martuar, me dashnor e si te mos mjaftonte e kane perdhunuar!

Me falni, por nuk e kuptova mire shkresen tuaj, keshtu qe nuk di si te prononcohem

Postuar nga NS-6 datë 22 Shtator 2009 - 03:23:

jemi te intoksikuar nga "standartet evropiane"...cdo shqipetar eshte bere sipas "standarteve evropiane"! ah,po...tani do fillojm me perdor ene euron!
vjen nje moment qe mendoj se kemi rene aq poshte saqe kemi mberrit fundin por kupton qe mund edhe te gerrmosh...

Postuar nga Anemone datë 11 Tetor 2009 - 02:01:

Ende te perdhunoheshin veshet nga fjale mashkullore, te cilat perdoreshin plot trimeri nga femrat. Per cudi, perkedheleshin me cilesime meshkujsh

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Tetor 2009 - 20:07:

Gjenialitete shqipetare?????

Postuar nga agata datë 22 Tetor 2009 - 20:08:

Kur ishe ne Shqiperi ti ore... dhe nuk erdhe te me takosh mua?

Postuar nga AndreaPirelli datë 22 Tetor 2009 - 20:13:

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Kur ishe ne Shqiperi ti ore... dhe nuk erdhe te me takosh mua?

Kishe ikur nje dite me pare .........

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 81 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.