Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)
Citim:E disha une.:p
Po citoj ato që tha BIONDIA
une spi kafe po nuk erdh faja
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
nigjo tashti , nuk asht nevoja me e ba ni aq tmadhe , kshu qe lenm mu tpaguj ene u zgidh muhabeti , mos u mezit ti ktu jena ne ...
a jeni tui porosit oj qika ?
Po erdhi glaku ok paguj ti Smo'.
ksovari si i behet me te pagu veresie.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
hahahaa kuku bre kosovar a po a?
tash po porosis a ka naj sen me hanger se jam e unt une :p
Citim:
ndakik erdha une
mirembrema ksovari qysh je ... lene bre Mishen se ka ca probleme shendetsore
po tybe bereqavers :p
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
E disha une.:p
Citim:
Po erdhi glaku ok paguj ti Smo'.
ksovari si i behet me te pagu veresie.
Citim:
po tybe bereqavers :p
Smoke kam 3 miq shume te mire kosovare qe i kam njoft prej forumit (jo ketij ketu) sa here shkoj andej sme lene vend pa me cuar vetem ne Mitrovice skam shku se kane hall se bej sherr me shkjaun une
me ket kafic qe ke nuk ma merr menja se ke me pas pune
Citim:
Po citoj ato që tha ksovari
fare do per darken, me fal se ndoshta nuk ia them por me ka rene gjithmmon si ne guret ti bej vet ca specialitete te shpejta edhe pse nuk ia kam vu emrin ende, vetem menjehere so sahtoni ne pesh
Jane shume te shijshme
Citim:
une spi kafe po nuk erdh faja
Citim:
jo bre mos u lodh vec me qit pak buke djathe sharri e suxhuk e ne rregull jam![]()
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
me ket kafic qe ke nuk ma merr menja se ke me pas pune
Citim:
A me lejo te bej pak suxhuk prizreni te perzhitur me keqqap, ah nuk do mund te ngopesh...
Citim:
ma ke gjet tamam ksovari .... me kujtove Sylen atje![]()
Citim:Bionde shih se kane filluar te behen me nerva njerzit si i thone nji llafi "miq te asnjeriu"
e pra meqe e ke shok thuaji nje fjale te mire per mua ...
Citim:
paslka kopju menyne, haha, po qaj rusi je mesuar te pish
ksovari,
Kaaaafeeeee per te teeeereee ree!
I paguj une reeee, pini cer te doni!
Hakde dhe aheng po vej une!
Hooopa Hoooopa!
hajt bre mos bani sikur kini pare tgjith , merni ca tdoni se paguj un
kqyreni ni sen tek nenforumi "te qeshim pak" shume i forte
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
ksovari,
Kaaaafeeeee per te teeeereee ree!
I paguj une reeee, pini cer te doni!
Hakde dhe aheng po vej une!
Hooopa Hoooopa!
![]()
![]()
![]()
ksovari na trego pak si ishte ajo puna e atyre femijeve ne shkolle .... kush i helmoj ka noj thashethem me shume?
Un po marr i dopje konjak se vetem aj ma heq merzin...
Citim:
Waw hajde perhajr na kofte, do kesh zbritje ne fakturen, urdheroni qfare te doni se kemi rastin te na gostise nje zemer luan, nje bujar shumeeeeee i madhe...tamam bujar....vetem pse i ka shku mendja lere me qe po e bene me veper...beni porosin dhe vetem urdheroni, nuk dua te shohsonte njerez te merzitur ne mesin tone...
une skam pa gjo kush erdhi ne tavoline :p
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Me lejoni te ju tregoj se per ddy dite rend u bera fare i ri para fiks dhjete vitesh u ktheva ne kohe...patjeter se jeni kureshtare te dini..komisioni i studimeve dhe disa profesor universitar me bene ftese te ndihmoj komisionete pranimit te studenteve ne afatin shtes, dheme besoni rreth 8 mije student per sy dite i kalova neper duart e mia...o sikur ti shihnit ato fytyra plote shpres e intuziazem, plote vullnet per jete, te gezuara te pafajshme...mendoja me veten me besoni mundohesha secilin ta ndihmoja ne menyren me te mire, tere diten asgje nuk kam futur ne goje as nje gote uje, me besoni, por as qe e kam verejtur lodhjen....as etjen e as urine..tek ne mbremje pasi punoja jasht orarit te parapare se nuk kisha deshire ti endja perseri, atehre vereja lodhje, por ja kafeja me ju po me shlodh perseri... sot ishte nera nga ato dite...
nje dopio raki nga jo me e forta...
Citim:
Ksovari, une skam fjale, por vepra! jam nga Elbasani une dhe ne qejf e aheng ene.... dum!![]()
Hajde mos tut he burre se do i paguj une.....! ma bjer llogarine te henen ne darke ke rruga elbasanit!![]()
Hooopa , e ju lumt goja o Vellezerit Zena! Hooopa
Citim:
Citim:
ksovari na trego pak si ishte ajo puna e atyre femijeve ne shkolle .... kush i helmoj ka noj thashethem me shume?
Citim:
Citim:
cope 2 dhe une njesoj
Citim:
Me lejoni te ju tregoj se per ddy dite rend u bera fare i ri para fiks dhjete vitesh u ktheva ne kohe...patjeter se jeni kureshtare te dini..komisioni i studimeve dhe disa profesor universitar me bene ftese te ndihmoj komisionete pranimit te studenteve ne afatin shtes, dheme besoni rreth 8 mije student per sy dite i kalova neper duart e mia...o sikur ti shihnit ato fytyra plote shpres e intuziazem, plote vullnet per jete, te gezuara te pafajshme...mendoja me veten me besoni mundohesha secilin ta ndihmoja ne menyren me te mire, tere diten asgje nuk kam futur ne goje as nje gote uje, me besoni, por as qe e kam verejtur lodhjen....as etjen e as urine..tek ne mbremje pasi punoja jasht orarit te parapare se nuk kisha deshire ti endja perseri, atehre vereja lodhje, por ja kafeja me ju po me shlodh perseri... sot ishte nera nga ato dite...
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Citim:
serbet, se mesojne ne ndrrimin e paradites serbet e pastaj te pasdites jane shqipetaret, une vetem sa mbarova mbledhjen me keshilltaret e ministrise se arsimit, dhe ende do e vazhdojme me te keshillit kombetare, por pak kam kekuar pauz, se gjate dites isha i zene shume me komisionin e pranimit te studenteve...njerin nga zyrtaret qe ka urdheruar te futen nxenesit ne shkolle pasi u dyshua ne montim helmi e kane burgosur per momentin...bile e konsultuam edhe disa nga viktimat edhe ne qe shkuam ne mbremje ne vendin e ngjarjes dhe ne qendren emergjentene Prishtine, na ka prekur pak, por shpresojme se na kalon, une personalisht ndjeva plogeshti dhe lodhje, edhe pse jam tip sportiv sot me lodhen matorin
Citim:
ksovari, te lumte, respekt! Te ishin shume shqiptare si ty, eeehhhh!
Te takon te te qeras tani. Shko ulu atje se je lodh, sherben BIONDIA me Shejtonen sonte!![]()
Citim:
ksovari, te lumte, respekt! Te ishin shume shqiptare si ty, eeehhhh!
Te takon te te qeras tani. Shko ulu atje se je lodh, sherben BIONDIA me Shejtonen sonte!![]()
Citim:
une kujtova se qe 8 marsi sot sherbenin meshkujt femrave :p![]()
Citim:Per ty gjithmone 8 mars eshte ja pysim Glak.
une kujtova se qe 8 marsi sot sherbenin meshkujt femrave :p![]()
Citim:
po pse bre i lejoni akoma atje serbet se kuptoj kete gje une pffffffffff
Citim:
Per ty gjithmone 8 mars eshte ja pysim Glak.
Citim:
8 marsi iku, prit te vij tjetri!![]()
Hajde tani se ska lezet, leviz i cik!![]()
Citim:
eh llaf i gjate ky, por, nje gje te tregoj se neve duhet te tregohemi shteti me demokratik ne bote, po te them te drejten une me shoket ende nuk jemi te ç'armatosur, pasi ende nuk ndjehemi te sigurt, por pa na urdheruar shteti nuk i kapim, sepse nuk ia vlen per qfaredo rasti te bejme tollovi....po kjo eshte e mire, ne nje aspekt sepse tash ata do izolohen dhe do mirren dsanksione..por kjo eshte edhe neglizhenca jone sishtet, sespe shume po tolerojme ne keto raste..
Citim:
per mua eshte gjithmone 1 prilli me sakte Piktor po leje se esht muhabet i gjate duhet dite dimri me tregu :p
a me jepni leje te iki une nashti, tju le vetem se u bo tavoline burrash grate duhet te ikin te flejne lol
Citim:Pa na qeras ne, ku po shkon ti.
per mua eshte gjithmone 1 prilli me sakte Piktor po leje se esht muhabet i gjate duhet dite dimri me tregu :p
a me jepni leje te iki une nashti, tju le vetem se u bo tavoline burrash grate duhet te ikin te flejne lol
Citim:
ca shtet bre ku jane politikane ata mos prisni prej tyre.... hajd se e diskutojme neser ket teme se jam e lodhur sot
hajd pra nga 1 pije e po iki se jam e lodh
kjo per Lezhjanin
ket gin-in kush e do :p
Gjithsej 12 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.