Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17697)
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Te kuptoj Cecilia. Ne femrat nga natyra dime te falim, dhe tolerojme me shume.
A do falnin burrat gruan ne nje rast te tille? Kemi pare burra te braktisin gruan kur ajo eshte semurur me semundje te keqe, jo per faj te saj. Po kur semundja vjen si rezultat i tradhetise a do e mbanin gruan?
Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Fatmiresisht ajo nuk eshte e infektuar.
Citim:jam komplet kunder ktij shkrimit/mendimit tend cecila, dhe faktikisht ma terhoqi vemendjen shpejt
Po citoj ato që tha cecilia
Tradhetia eshte teme me vete. Une do thoja qe duhet te jemi me realista ne kete bote te qelbur, s'ka besnikeri dhe perkushtim total nga asnje ne bote, njerzit genjehen per nje cop karrige e ku ta di une jo me per femra e meshkuj...Debora,tradhetine se shpikem ne por e kemi te trashiguar yyyyyyyyyy qe ne kohen e napoleonit. Tundimi i mashkullit eshte me e forte se ndjenja e besnikerise sic po e pershkrujane disa ktu...
Kot s'ka ngelur ajo shprehja "mendja eshte sa nje kokerr gruri" se genjehet shpejt e shkreta, keshtu dhe ajo puna e tradhetise.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
te jesh shpirt besnik si ne mardhenie bashkshortore dashurie apo thjesht me shoqerine, eshte dicka qe nuk mesohet por lind ne shpritin e dikujt..them une
nje shprit i drejt, sa do qe te tradhtohet, sa do qe te zhgenjehet, gjothmone i rrin besnik principaleve te tij/saj, pra nuk bie kure ne nivelin e nje qenie me to vogel
Re: Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Shyqyr qe paska qene e martuar dhe ka shpetuar ............ se po ta kishte patur te dashur apo te fejuar do e kishte ngrene edhe ajo .........................![]()
![]()
Re: Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Shyqyr qe paska qene e martuar dhe ka shpetuar ............ se po ta kishte patur te dashur apo te fejuar do e kishte ngrene edhe ajo .........................![]()
![]()
[QUOTE]Po citoj ato që tha kurti
[B]jam komplet kunder ktij shkrimit/mendimit tend cecila, dhe faktikisht ma terhoqi vemendjen shpejt
ktu vetem po flet per rrelitetin e nje bote/kulture apo shoqerie qe ty te rrethon noshta, por ske pse ti apo une e kushdo te behemi viktime e nje bote twisted dhe te prapambetur
te jesh besnik/besnike nuk e ben per hatrin e kujt, e ben per vete, for your principles.
kam pershtypjen se kjo i mungon kultures shqiptare sot, mungon individualiteti njerzit motivohen si per keq apo per mire, nga bota/kultura qe i rrethon.
te jesh shpirt besnik si ne mardhenie bashkshortore dashurie apo thjesht me shoqerine, eshte dicka qe nuk mesohet por lind ne shpritin e dikujt..them une
nje shprit i drejt, sa do qe te tradhtohet, sa do qe te zhgenjehet, gjothmone i rrin besnik principaleve te tij/saj, pra nuk bie kure ne nivelin e nje qenie me to vogel
Nqs kte temen e tradhestise e marrim personale do te thoja me shume siguri qe une personalisht kam njohur vetem nje mashkull fizikisht dhe besnikeria ime nuk varet nga veprimet e mija por sic e the dhe vete nga parimet e mija...
Nqs kerkon nje debat me te gjere dhe nje debat real midis dy te rriturve do te them gjera te tjera...
Tentacioni eshte shume i madh zoteri Kurti, vete une te kam lexuar ne kte forum kur ke treguar nje nate me nje vajze te sapo njohur (apo ti ke qene i lire dhe s'ke tradhetuar dike?! )
Tradhetia ka format, ngjyrat dhe arsyet e veta...s'mund te japim mend apo te paragjykojme ate apo kete...
Une do tregoj nje emision qe jepet ne kanalin francez. Quhet "ishulli i tentatives".
Atje shkojne 5 çifte te cilet jane shume te dashuruar dhe jo vetem, por fusionel.
Keto 5 çifte i vejne ne prova a do i rezistojne tentacionit ndaj nje femre apo nje mashkulli.
I ndajne 5 vajzat i vendosin ne nje ishull me 20 djem (o zot o zot) dhe 5 djemte ne mes te 20 vajzave yll fare...
Dhe imagjino cfare ndodh atje, fillojne cunat dhe terhiqen nga magjia e femres, fillojne dhe vejne ndjenjat reale ne dileme... A e duam aq sa mendonim te dashuren tone? A eshte personi i duhur? Njesoj edhe per femrat.
Perfundimi: ndahen e behen lemsh e li.
Pra, nuk ka besnikeri te perjetshme, nuk ka perkushtim total. Qe do te thote ndjenjat ndryshojne me kohen, me vitet dhe me moshen tone.
Nje shkrimtare ka thene "NUK JAM E SIGURTE PER ASGJE NE KETE BOTE" edhe une gjithashtu.
Ky eshte realiteti kurt. E di kur do te besoja une ty? Kur te me thoje, jam martuar 17 vjec, sot jam 50 dhe se kam tradhetuar gruan time kurre (as me mendje bile) kam parime e principe tradicionale. Vetem atehere do besoja qe paska akoma nje shqiptar apo njeri qe beson tek besnikeria.
Nqs ti je 40 vjec dhe beqar dhe s'ke lene kazino, femra, cupka pa shkuar atehere je i fundit qe mund te flasi per tradhetine...Ndoshta sepse te mungon familja dhe je i lodhur nga aventuarat.Kjo po mund te jete.
U zgjata shume por eshte sh e veshtire te kalosh opinionin tend ne dy rreshta kur vete ke po aq parime sa permende me lart.
Po do e falja edhe pse gjerat kuptohet qe do ndryshonin, po nq se do kisha fmije, per te mos prish jeten e tyre do e beja ate lloj sakrifice e do shkundesha dhe une neper lagje pastaj me ndonjeren . Ne kete rast ajo si ta fali si mos ta fali ca ndryshimi ka? Ajo te mundohet e te mare infot e duhura qe si mos te mare ndonje infeksion bashk me kalamojt edhe ti bjeji per vete me ndonje tjeter per ta shijuar jeten seksuale ne ndonje far menyre. Tradhetia eshte pjes e jetes ne cifte( jo te gjitha). Po sepse ndodhe sdo isha dakort per masa ekstreme kur ka fmije ne mest. Kuptohet nq se ajo do ishte e pavarur ne aspektin financiar (un se di eshte apo jo, po thjesht po mendoj se nuk eshte ) athere mendoj se ndarja do ishte gjeja me e duhur.
Citim:ok cecilia, nuk jam i sigurt se me sa femra kam fjetur gjithsej gjate jetes.
[QUOTE]
Kurti,
Mund te me thuash ti mua sa femra ke nderruar deri tani? Dhe pse? ( nqs deshiron)
Nqs kte temen e tradhestise e marrim personale do te thoja me shume siguri qe une personalisht kam njohur vetem nje mashkull fizikisht dhe besnikeria ime nuk varet nga veprimet e mija por sic e the dhe vete nga parimet e mija...
Nqs kerkon nje debat me te gjere dhe nje debat real midis dy te rriturve do te them gjera te tjera...
Tentacioni eshte shume i madh zoteri Kurti, vete une te kam lexuar ne kte forum kur ke treguar nje nate me nje vajze te sapo njohur (apo ti ke qene i lire dhe s'ke tradhetuar dike?! )
Tradhetia ka format, ngjyrat dhe arsyet e veta...s'mund te japim mend apo te paragjykojme ate apo kete...
Une do tregoj nje emision qe jepet ne kanalin francez. Quhet "ishulli i tentatives".
Atje shkojne 5 çifte te cilet jane shume te dashuruar dhe jo vetem, por fusionel.
Keto 5 çifte i vejne ne prova a do i rezistojne tentacionit ndaj nje femre apo nje mashkulli.
I ndajne 5 vajzat i vendosin ne nje ishull me 20 djem (o zot o zot) dhe 5 djemte ne mes te 20 vajzave yll fare...
Dhe imagjino cfare ndodh atje, fillojne cunat dhe terhiqen nga magjia e femres, fillojne dhe vejne ndjenjat reale ne dileme... A e duam aq sa mendonim te dashuren tone? A eshte personi i duhur? Njesoj edhe per femrat.
Pra, nuk ka besnikeri te perjetshme, nuk ka perkushtim total. Qe do te thote ndjenjat ndryshojne me kohen, me vitet dhe me moshen tone.
Nje shkrimtare ka thene "NUK JAM E SIGURTE PER ASGJE NE KETE BOTE" edhe une gjithashtu.
Ky eshte realiteti kurt. E di kur do te besoja une ty? Kur te me thoje, jam martuar 17 vjec, sot jam 50 dhe se kam tradhetuar gruan time kurre (as me mendje bile) kam parime e principe tradicionale. Vetem atehere do besoja qe paska akoma nje shqiptar apo njeri qe beson tek besnikeria.
Nqs ti je 40 vjec dhe beqar dhe s'ke lene kazino, femra, cupka pa shkuar atehere je i fundit qe mund te flasi per tradhetine...Ndoshta sepse te mungon familja dhe je i lodhur nga aventuarat.Kjo po mund te jete.
U zgjata shume por eshte sh e veshtire te kalosh opinionin tend ne dy rreshta kur vete ke po aq parime sa permende me lart.
Re: Re: Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
![]()
Citim:
Citim:
Po eshte perralle mo Beni eshte perralle .......... (cit) ..............![]()
Mqse Tema u shnderru:
Nje cift, shume i dashuruar dhe shume vite bashke, vendosen qe ate vit t'i kalojne pushimet vec e vec, ne vende te ndryshme.
Perpara se te niseshin, i dhane fjalen njeri-tjetrit qe do te tradhetonin dhe nqse, kur te ktheheshin do t'ja tregonin njeri-tjetrit cdo gje...
Keshtu, mbaruan pushimet dhe te dy u kthyen ne "folene" e perbashket.
-He,- e pyet gruaja burrin, me tradhetove?
-E di o grua,- fillon te flasi ai i skuqur ne fytyre, njohta nje vajze shume te bukur. Ma prishi mendjen dhe....shkuam ne dhome. Por, kur i hypa siper, kujtova fjalen qe te kisha dhene dhe "zbrita", nuk bera gje!!!
Po ti?,- i kthehet ai gruas.
-Eeehhh dhe une,- fillon ajo, njohta nje djale. Shkuam ne dhome. Kur me kishte hyp siper, m'u kujtua fjala qe i kishim dhene njeri-tjetrit por, une ishja poshte dhe nuk mund te largohesha!!!!
Citim:
Tradhetia eshte teme me vete. Une do thoja qe duhet te jemi me realista ne kete bote te qelbur, s'ka besnikeri dhe perkushtim total nga asnje ne bote, njerzit genjehen per nje cop karrige e ku ta di une jo me per femra e meshkuj...Debora,tradhetine se shpikem ne por e kemi te trashiguar yyyyyyyyyy qe ne kohen e napoleonit. Tundimi i mashkullit eshte me e forte se ndjenja e besnikerise sic po e pershkrujane disa ktu...
Kot s'ka ngelur ajo shprehja "mendja eshte sa nje kokerr gruri" se genjehet shpejt e shkreta, keshtu dhe ajo puna e tradhetise.
Ajo gruaja duhet te behet e forte dhe te marri situaten ne dore...kaq mjafton!
Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Duke u nisur nga nje ngjarje qe i ka ndodh kohet e fundit nje Shqiptareje ketu ku une jetoj, do desha te dija mendimin tuaj.
E martuar prej me shume se 10 vjetesh, me dy femije, jete normale, pa probleme bashkeshortore. Kohet e fundit meson se burri eshte infektuar me AIDS. Ai e ka marre npm marredhenieve sexuale, gje qe nuk pranon t'ja pohoj gruas se vet. Ajo ndjehet shume e vrare shpirterisht. Shume e zhgenjyer nga burri i saj me te cilin mendonte se kishin marredhenie te mira, dhe nuk kishte asnje arsye per ta tradhetuar, sipas asaj. Fatmiresisht ajo nuk eshte e infektuar.
Ajo u shpreh se nuk kam per ta lene vetem ne nje moment te tille, por e kam veshtire t'ja fal tradhetine. Nuk e kishte tradhetuar vetem nje here, por me shume, vetem se ajo nuk e di nese behet fjale vetem me nje femer apo te ndryshme. Ai nuk do te flasi rreth tradhetise.
Si do te vepronit ju? A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Gjeja qe kam "urryer" me teper ne forum ka qene kur nje teme eshte personalizuar ose (akoma me keq) idete e tua merren personale...
JO. Per mua nje teme duhet trajtuar si e pergjithshme, pa kunja e pa ironi...Nsq arrijme te kapercejme kte kap atehere ecim perpara, nqs jo, laisse tomber me mire, se kot grijme sallat :p
Une jeten time reale e kam te shkelqyer e pa zhgenjime. Zhgenjimi vjen si pasoje e ndjenjave qe jep... Kurse une s'jap ndjenja dhe keshtu s'kam zhgnjime...Duke ditur te mbash distance me cdo lloj robi atehere je top.
Citim:
Po eshte perralle mo Beni eshte perralle .......... (cit) ..............![]()
Citim:
Gjeja qe kam "urryer" me teper ne forum ka qene kur nje teme eshte personalizuar ose (akoma me keq) idete e tua merren personale...
JO. Per mua nje teme duhet trajtuar si e pergjithshme, pa kunja e pa ironi...Nsq arrijme te kapercejme kte kap atehere ecim perpara, nqs jo, laisse tomber me mire, se kot grijme sallat :p
Une jeten time reale e kam te shkelqyer e pa zhgenjime. Zhgenjimi vjen si pasoje e ndjenjave qe jep... Kurse une s'jap ndjenja dhe keshtu s'kam zhgnjime...Duke ditur te mbash distance me cdo lloj robi atehere je top.![]()
![]()
Citim:
Une jeten time reale e kam te shkelqyer e pa zhgenjime. Zhgenjimi vjen si pasoje e ndjenjave qe jep... Kurse une s'jap ndjenja dhe keshtu s'kam zhgnjime...Duke ditur te mbash distance me cdo lloj robi atehere je top.![]()
![]()
Gruaja dhe burri jane lere mos e pyet.
Kur tradheton burri, sigurisht qe shkon me nje grua. Burri i asaj gruas, shkon me nje grua tjeter. Pastaj vjen verdalle puna deri sa mbyllet rrethi tek gruaja e pare.
Ja kshu. Ma hipe, ta hipa. Genjejme veten, thuaj.
Ua bejme, na e bejne.
Pune muti, kur thote Turlli
Citim:
Po citoj ato që tha Agata-1
Se dyti, falja e nje parteneri, i cili te ka tradhetuar, por edhe te ka infektuar nje semundje seksuale ngjitese, nuk vjen si rrjethoje e opinioneve, apo parimeve qe na karakterizojne, por vjen si rrjethoje e dashuri qe mbartim per tjetrin...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Pa hyre ne replike ne komentet e tjera Agata - 1 apo Agata e vjeter si te duash doja te te pyesja ne lidhje me kete qe kam cituar .... si mund te falesh nje person qe te ka tradhtuar, dhe ka vene ne rrezik jeten tende e te femijeve te tu???!!!!! Une sdo arrija ta beja e kjo as ka te beje me mentalitet shqiptar. Do te tregoja 1 rast:
Une punoj per 1 organizate te huaj nderkombetare e fati i mire eshte qe ke te besh me shume kultura te ndryshme si rrjedhoje e me kolege te huaj. Nje shoqja ime e semure daneze me AIDS vjen si eksperte per 1 projekt te AIDS ne Shqiperi. Mesoj nga ajo qe ishte infektuar nga kjo semundje pikerisht nga burri i saj, qe kishte shkuar me 1 afrikane kur punonin atje. Ishin ndare normalisht. Pra ska te beje mentaliteti shqiptar ajo nga 1 vend shume perparimtar me liri mendimi e veprimi.
Se kuptoj cfare ka ketu per mendime perparimtare. Une personalisht nuk mund te rrija me 1 mashkull qe ka treguar mungese vleresimi apo respekti ndaj meje duke shkuar me 1 femer tjeter pa permendur AIDS-in sepse do e 10fishoja fajin e tij.
Besoj se jam brenda temes.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
po po te mos kishte AIDS ajo tjetra do e falje pak.
Citim:
ca po thoje zotrote se hiq ste morra vesh![]()
Citim:
Jaaa!
E ja te ta bej si me te qarte.
Keto semundjet ma shpifin. Puna eshte se njeriu i shkrete nuk eshte prej druri dhe kur shikon ca gjera, i prishet mendja.
Debora pyet Fajen. "je per lirine apo per familjen"
Mua kjo me duhet si pyetje e ngaterruar.
Citim:
te kapisha nashti .... ore njerez jemi tundohemi por ama kemi ca parime e ca objektiva ne jete ndryshe aha na rrofte liria pastaj ... ska mish e thua por ka vetem thua ... apo jo
si thu ti shoku
Citim:
E, ashtuu, ashtuuu.
Ti "thua", une them...brisku i berberit prape.
E di si eshte kjo pune, motra? Mjere ate qe e ze.
E di ate meselene nga Bibla?
Ja te ta them une qe ta dish
Krishti me nxenesit po shkonte rruges. Shohin nje grrumbull njerzish qe po ekzekutonin nje prostitute. Keta cifutet kishin zakon qe t'i vrisnin me gure keto motrat mekatare.
-Ndal, thote mesuesi. Ta hedhe gurin i pari, ai qe nuk ka mekatuar.
ja kshu.
Po te mekatosh me mend, quhet me motra?
Citim:
hahahaa na ngelu brisku ne goje thuaj
une po e hudh gurin, te tjeret le te bejne cte duan, si dhe ate qe quaj une mekat mbase se quan ti e anasjelltas .... snuk te ndihmoj dot ne ket drejtim
Citim:
Edhe une e hedh gurin, por jo mbi viktimen. Ja kshu, bej sikur qelloj dhe e hedh diku larg.
Nuk me dnihmon dot, e di, po ja qe vjen fjala de.
Kshu
Citim:
e une ne lume e hodha gurin ne fakt
po me qe ra fjala e dhashe mendimin tim, fundja i zoti/zonja e ka per detire te nxjerre gomarin nga balta ...
p.s. ne ket rast gomari eshte burri i asaj te shkretes.![]()
Citim:
Mmmm. Ki postim me duket shume i ngjeshur ne mendim, qe thua ti motra.
Hidh nje gur ne lume, kur i thone llafit. Mire e ke bere edhe ti.
Tani qe te hyme ne teme. Burri i asaj tjetres qenka gomar.
Emer i bekuar edhe ky. Jo per gje po gomari perhere ka personifikuar kafshen e zgjuar dhe veshgjate.
Ka shume shprehje edhe per gomarin, po lere se nuk eshte vendi ketu.
Ja njera: gomari zgjedh gjithmone rrugen me te shkurter.
Jo per gje po duke e krahasuar ate burrin me veshgjatin, mender teje,i ben nder se e justifikon.
Do thone mileti: e po ki gomar eshte aq di.
Citim:
Pa hyre ne replike ne komentet e tjera Agata - 1 apo Agata e vjeter si te duash doja te te pyesja ne lidhje me kete qe kam cituar .... si mund te falesh nje person qe te ka tradhtuar, dhe ka vene ne rrezik jeten tende e te femijeve te tu???!!!!! Une sdo arrija ta beja e kjo as ka te beje me mentalitet shqiptar.
Besoj se jam brenda temes.
Citim:
Angel qe te jem e sinqerte as un nuk e di si mund te falet... Por ja qe faktet kane treguar se ndienjat kane arsye, qe arsyeja nuk i kupton...
Dhe sinqerisht flas nga experjenca personale...
Me pelqejne femrat ose meshkujt besnik, ashtu sikur nuk me shqetojne perverset, homoseksualet, apo biseksualet... E pa hyre ne detaje se kujt preference i perket njeri apo tjetri, ajo qe po mundohem te them nuk eshte te mendoni sikurse un, por te pranoni ate qe mendoj edhe un, por edhe te tjeret.
Nese kjo teme do ishte hapur per nje femer te semure e cila kishte tradhtuar partenerin... Te siguroj qe do jepja te njejtin opinion, dhe jam e sigurte qe do kete meshkuj qe kane falur parteren e tyre qe i ka tradhetuar...
Sepse ndryshe nga shume femra qe mendojne se femra eshte seks i dyten dhe se zoti e ka krijuar te rri ne shtepi, per te bere femije e per te sakrifikuar karjeren e saj per hire te ashtuqujtur familje, Un mendoj pak ndryshe se "ajo" e ashtu quajtur femer, nuk eshte seks i dyte as i dobet ajo eshte e keq edukuar.
Ka shume femra qe thone ajo kurva ka tradhetuar te shoqin. Nuk kam degjuar meshkuj te thone, ai kurvari ka tradhetuar te shoqen... E me mjafton kaq pak, pa hyre ne mijera detaje te tjera, per te kuptuar, se sa mire e vleresojme ne femrat, te qenurit femer...
Meqe treguat te gjithe nga nje peralle ja te them dhe une nje.
...Erdhi e keqja ne bote, u ngrit plaku e tha,- larg prej vendit tone.
Mirpo e keqja perparoi dhe i erdhi ne vend,ngrihet prape plaku dhe thote,-larg, larg prej katundit tone. Nuk vonoi dhe erdhi e keqja ne katund. U ngrit prape plaku,-larg, larg larg prej shtepise sime. I mberriti e keqja tek shtepia, plaku duke e u fshehur mbas deres i thoshte -ja, ja ku e ke djalin merre.
Morali, nuk ka nevoj per moral.
Tani 10 vjet side burri i botes dhe shyqyr qe nuk ka infektuar gruan dhe femijet. Gruaja pa letra dhe ky garpi e trajtonte e ndoshta dhe e trajton akoma si lecke, çfare morali ka ketu brenda. Kur nuk rebelohet vete personi ne nuk na ngelet gje tjeter por te tregojme peralla. per mu rast i pashprese. Me vjen keq qe e them por...
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Tani 10 vjet side burri i botes dhe shyqyr qe nuk ka infektuar gruan dhe femijet. Gruaja pa letra dhe ky garpi e trajtonte e ndoshta dhe e trajton akoma si lecke, çfare morali ka ketu brenda. Kur nuk rebelohet vete personi ne nuk na ngelet gje tjeter por te tregojme peralla. per mu rast i pashprese. Me vjen keq qe e them por...
Citim:
Po ketu nuk behet fjale per te personalizuar dicka, por thjesht per te dhene nje mendim te pergjithshem, ndoshta duhet thene pergjithesues, pa pasur asnje insinuate filozofimi.
Jane te njejtat vleresime mendoj une si per femren si per mashkullin.
Puna eshte se kjo fjala "kurve" eshte pak relative.
Situata te ndryshme i japin kesaj fjale ngjyrime shume te ndryshme.
Re: Re: Re: Re: A do arrinit ta falnit partnerin tuaj ne nje rast te tille?
Citim:
Mund t'ia shpjegosh pak Debores te lutem ..............![]()
![]()
Citim:
Angel qe te jem e sinqerte as un nuk e di si mund te falet... Por ja qe faktet kane treguar se ndienjat kane arsye, qe arsyeja nuk i kupton...
Dhe sinqerisht flas nga experjenca personale...
Me pelqejne femrat ose meshkujt besnik, ashtu sikur nuk me shqetojne perverset, homoseksualet, apo biseksualet... E pa hyre ne detaje se kujt preference i perket njeri apo tjetri, ajo qe po mundohem te them nuk eshte te mendoni sikurse un, por te pranoni ate qe mendoj edhe un, por edhe te tjeret.
Nese kjo teme do ishte hapur per nje femer te semure e cila kishte tradhtuar partenerin... Te siguroj qe do jepja te njejtin opinion, dhe jam e sigurte qe do kete meshkuj qe kane falur parteren e tyre qe i ka tradhetuar...
Sepse ndryshe nga shume femra qe mendojne se femra eshte seks i dyten dhe se zoti e ka krijuar te rri ne shtepi, per te bere femije e per te sakrifikuar karjeren e saj per hire te ashtuqujtur familje, Un mendoj pak ndryshe se "ajo" e ashtu quajtur femer, nuk eshte seks i dyte as i dobet ajo eshte e keq edukuar.
Ka shume femra qe thone ajo kurva ka tradhetuar te shoqin. Nuk kam degjuar meshkuj te thone, ai kurvari ka tradhetuar te shoqen... E me mjafton kaq pak, pa hyre ne mijera detaje te tjera, per te kuptuar, se sa mire e vleresojme ne femrat, te qenurit femer...
Citim:
" ne te semes shkofte".
E shof une me opinionet qe kam do ngelem ne raft
E dini ju qe shejtonia dreqit me ka habit? Gjithe diten rri t'u u grric me cunat, (e jo vetem nje ) ne kur bohet llafi per ngjarje serioze eshte kategorike dreqi
S'te fal hiç.
po te kam thene moj dreq kur merr vendime serioze leje humanizmin menjane beju diktatore se kot se ka thene ky robi i mencem
humanizmi eshte shprehi e budallallikut ene dobesise ... e po u bere keshtu aha e hengre nuk je i/e zoti/zonja me nxjerr qimen nga qulli dhe do jesh gjithmone i varur nga te tjeret
si dhe mjer ai burre qe do me marre per grua kete hall qaj une Cec
hey mer zot si bojn ca e ca.. sikur skan tradhtuar kurre
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
hey mer zot si bojn ca e ca.. sikur skan tradhtuar kurre![]()
Citim:
Me vertet per te qesh...
Jo vetem sikur nuk kan tradhetuar kurre por edhe sikur nuk jan tradhetuar kurre...
Citim:
Me vertet per te qesh...
Jo vetem sikur nuk kan tradhetuar kurre por edhe sikur nuk jan tradhetuar kurre...
Nuk do i mar me serjozisht temat ne kete forum...
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
hey mer zot si bojn ca e ca.. sikur skan tradhtuar kurre![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
me leje ...me kan tradhetuar![]()
Citim:
e ca bere ti pastaj? jam kurioze ta di
Dritero Agolli.
Nëse dëshiron të shpëtosh nga kafshët e egra,
Mes pyllit kalo lakuriq, pa këmishë e pa brekë,
Dhe bishat do binden që s'ke synime të rrepta,
S'ke armë me vete, hanxharë e dyfekë
Dhe je i sinqertë si ujku, cakalli dhe dhelpra,
I zhveshur sic janë ata në pyje dhe bjeshkë.
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
me leje ...me kan tradhetuar![]()
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.