Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga Deb* datë 25 Gusht 2010 - 19:01:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Deb, si je sot ti? Dite me shi.

Ja ashtu.
Qe kur kam ardh une nga Shqiperia vetem shi ka rene.

Postuar nga kotka datë 25 Gusht 2010 - 19:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Ja ashtu.
Qe kur kam ardh une nga Shqiperia vetem shi ka rene.

me mire se te ndihmon te gjesh vetveten

Postuar nga BUCS datë 25 Gusht 2010 - 19:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Jane kontigjenti i repartit komunist qe Shqiperia volli nga sikleti.

E bukur kjo

MC: Shi edhe ketej. Ka nje jave qe bie...na mbyti.

Postuar nga Eria datë 25 Gusht 2010 - 19:28:

Hotttttttttttttttttttttt plasem

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 19:53:

.....mc

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 19:55:

Gjithmon kam menduar se dija te frenoja veten ne cdo situate e kam menduar veten ndryshe me shume te keqija e pak te mira o anasjelltas mendoja qe mund te komandoj cdo gje brenda meje te vendos une kufijte deri ku ta arrij ...mjaftoi 1 minute per te kuptuar se nuk e njifkam aspak e qe nuk vendos asgje ...

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 20:42:

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
E bukur kjo

Po,po,...per te mbajtur barkun me dore, sidomos kur di se nga cfare kontigjenti komunizmi vjen ky. Po se ku e gjen guximin te flase per komunizem ai nje dreq e di!

Mendim i çastit: C'dite fantastike.

Biondja tjeter, c'ke zemra ti?

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 20:50:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Biondja tjeter, c'ke zemra ti?

Pak si depresion na erdhi kshu mbas mengjezit te degjosh kenget shqiptare e mos te vije ,paskemi qen komb i shkit per icik dashni
ja nigjo e me jep te drejte hahahahah
http://www.youtube.com/watch?v=5aG-JVSGexw

Postuar nga shelgu datë 25 Gusht 2010 - 20:55:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Pak si depresion na erdhi kshu mbas mengjezit te degjosh kenget shqiptare e mos te vije ,paskemi qen komb i shkit per icik dashni

Postuar nga BUCS datë 25 Gusht 2010 - 20:57:

Citim:

Po,po,...per te mbajtur barkun me dore, sidomos kur di se nga cfare kontigjenti komunizmi vjen ky.

Kush eshte "ky"?

Citim:
Po se ku e gjen guximin te flase per komunizem ai nje dreq e di!

Duhet te jete i guximshem ai...kot nuk e ka nick-un fajtor

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 20:58:

Citim:

Ndaj degjoj kenge popullore une, s'mund te duroj qaravitjet e dashnise qe ka zene nje popull te tere.

Ja psh. kete("e kam dahon por lala s'kom letra, eh c'mu kujtun lal plaget e vjetra" hahahaha):
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UrhKjNHHqc0?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UrhKjNHHqc0?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
Duhet te jete i guximshem ai...kot nuk e ka nick-un fajtor

Eshte i llahtarshem fare. Sidomos kur kap penen e arte te literatures ne mes te nates dhe fillon te te thure vargje tek ditari.

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 20:59:

Citim:

ja miqte virtuale i gezojne fatkeqesise tende ...petlla per darke

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 21:02:

Citim:
[B]

Ndaj degjoj kenge popullore une, s'mund te duroj qaravitjet e dashnise qe ka zene nje popull te tere.

Ja psh. kete:
/B]

amon o Amor se une vdes per icik aheng duhet me bo DNA se ska mundesi apo nuk nxihem ne diell si jevge ska mundesi duhet me gjet kush o baba ...
ky vargu "e burrin isha me jaranin jam " na futi ne mendime ma keq

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 21:07:

Citim:
amon o Amor se une vdes per icik aheng duhet me bo DNA se ska mundesi apo nuk nxihem ne diell si jevge ska mundesi duhet me gjet kush o baba ...
ky vargu "e burrin isha me jaranin jam " na futi ne mendime ma keq

Eeee, po ti i ke hallet e nderlikume moj Bionde. Une e shkreta jam e thjeshte ne ato fusha.
Ahhh, per aheng jam e para une. Si jevgjit me nje dajre e dy cironka dhe une.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/7qTH-_cZWb0?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/7qTH-_cZWb0?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Postuar nga shelgu datë 25 Gusht 2010 - 21:09:

Citim:

ja miqte virtuale i gezojne fatkeqesise tende ...petlla per darke

O i kishte pjelle macja kojshies, hengra dje.

Po lere se m'u shpifen fiqte me ca foto qe po shikoj.

Bjonde, Ke rene ne dashni me duket.

Citim:

apo nuk nxihem ne diell si jevge

Poso imaxhinare.

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 21:14:

Citim:

Bjonde, Ke rene ne dashni me duket.

ehuuuuuuuuuuuuuu sa larg je o cedrus kjo llafja qe thua ti o gjeja e fundit qe mendoj ....

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 21:16:

Citim:

Eeee, po ti i ke hallet e nderlikume moj Bionde. Une e shkreta jam e thjeshte ne ato fusha.
Ahhh, per aheng jam e para une. Si jevgjit me nje dajre e dy cironka dhe une.

Amor me le pa pune o goce jam tu kercy per shtepi po habis familjen ,duhet me martur noj forumist qe te shkojme te kercejme u pa puna ...ka noj kandidate me u martua ?

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 21:17:

Citim:
Amor me le pa pune o goce jam tu kercy per shtepi po habis familjen ,duhet me martur noj forumist qe te shkojme te kercejme u pa puna ...ka noj kandidate me u martua ?

Hajt mi, familja t'çohet vete t'i beje punet.

Do i gjejme ndonje vejushe Cedrines e do e martojme.

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 21:19:

Citim:

Do i gjejme ndonje vejushe Cedrines e do e martojme.

hahahahah hahahahah po kam hall se cedrina nuk na e merr masanaj na shkon mundimi kot se ky me duket ka pretendime
familjes i dhashe qe jam ne greve ska darke

Postuar nga BUCS datë 25 Gusht 2010 - 21:21:

MC: Plasen mbleserirat ketej

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 21:22:

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS

amori e ka fajin me ato kenge popullore qe vuni ...

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 21:23:

Citim:
hahahahah hahahahah po kam hall se cedrina nuk na e merr masanaj na shkon mundimi kot se ky me duket ka pretendime

Hajt mi se me nje cope...femer mjaftohet dhe ky. Mashkull hesapi. S'pret ndonje filozofi nga keta.

Do i kendojme pastaj:"te ka forumi qun, hajdeee, qun gushe-pellumb".

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS

Plasem ta heqim dere Cedrinen por aha, kjo qenka laraske qe kur i shkul bishtin s'u çirrka fare.

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 21:26:

Citim:

Hajt mi se me nje cope...femer mjaftohet dhe ky. Mashkull hesapi. S'pret ndonje filozofi nga keta.

Do i kendojme pastaj:"te ka forumi çun, hajdeee, çun gushe-pellumb".

po ai nuk eshte nga shqiperia e mesme moj cupe ai eshte nga jugu moj ja kenge qe duhet me mesu e me kendu

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fM1gVxsPIwQ?fs=1&hl=it_IT"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fM1gVxsPIwQ?fs=1&hl=it_IT" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Postuar nga kotka datë 25 Gusht 2010 - 21:30:

Ne s'keni ke te martoni, me martoni mua qe te kercejme te gjithe...
martohem une edhe dy here edhe tre here, sa te doni juve, vetem te kercejme.
nje fustan i bardhe dhe nje vello i sjell njerezit ne qejf. ideja e marteses celebrohet jo vete martesa. E ka thene Kanti jo une

Postuar nga BUCS datë 25 Gusht 2010 - 21:33:

papapa c'jeni bere, juve te martokeni me zore

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 21:34:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
, vetem te kercejme.

shume perqafime kotka jam e kenaqur qe te lexoj ...

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 21:35:

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
papapa c'jeni bere, juve te martokeni me zore

S'kemi ç'te bejme qe u martove me dashje ti.

Postuar nga BIONDIA datë 25 Gusht 2010 - 21:37:

Citim:

S'kemi ç'te bejme qe u martove me dashje ti.

nuk eshte vetem io jo qe u martua me dashje e bere dhe une ate gabim hahahah amor te pershedes se me duhet te dal urdher i prere nga amoret e mia ...

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 21:38:

Citim:
nuk eshte vetem io jo qe u martua me dashje e bere dhe une ate gabim hahahah amor te pershedes se me duhet te dal urdher i prere nga amoret e mia ...

Eeeehh, vuani pasojat pra.

Puçje, Bionde. Kalofsh mire bashke me ato shefat andej qe te japin urdhra.

Postuar nga BUCS datë 25 Gusht 2010 - 22:03:

Citim:

Eeeehh, vuani pasojat pra.

Seicili ankohet per vete

Ai bashkimi tende ishte me deshire apo me dhune

Postuar nga Fajtori datë 25 Gusht 2010 - 22:15:

Komikja e mendjeve lineare eshte qe nuk dine te marrin kthesa. Shtyjne si penise vetem drejt. Peniset nuk kane aftesi te shikojne henen, maksimum shikojne gishtin qe i tregon henen. Dhe mendojne se gishti eshte per tu ferkuar.
Komikja e mendjeve lineare eshte se mungon reparti i vetedijes, i rivleresimit. Ti i thua te ka rene nje kopse, tjetri thote "po ti pse s'ke xhakete". Ahhh moj pari moj pari, kush t'ka qit me krye n'hi. Ti ke pas qene nje zonje e rande, zonje me penis na dole n'ket vend.

Postuar nga shelgu datë 25 Gusht 2010 - 22:20:

Citim:
Komikja e mendjeve lineare eshte qe nuk dine te marrin kthesa. Shtyjne si penise vetem drejt. Peniset nuk kane aftesi te shikojne henen, maksimum shikojne gishtin qe i tregon henen. Dhe mendojne se gishti eshte per tu ferkuar.
Komikja e mendjeve lineare eshte se mungon reparti i vetedijes, i rivleresimit. Ti i thua te ka rene nje kopse, tjetri thote "po ti pse s'ke xhakete". Ahhh moj pari moj pari, kush t'ka qit me krye n'hi. Ti ke pas qene nje zonje e rande, zonje me penis na dole n'ket vend.

Edhe ti c;ja fut kot. Peniset shkojne edhe drejt edhe shtrember, ja dine radhen edhe kthesave. Mos na ngaterro tani.

E ndonje vegjetable mundet sort of banana, kstraveci etj . U po prasi se per pak harrova.

Penisit i marsh te keqen zotrote. Oj,

Postuar nga Fajtori datë 25 Gusht 2010 - 22:27:

Citim:

Edhe ti c;ja fut kot. Peniset shkojne edhe drejt edhe shtrember, ja dine radhen edhe kthesave. Mos na ngaterro tani.

E ndonje vegjetable mundet sort of banana, kstraveci etj . U po prasi se per pak harrova.

Penisit i marsh te keqen zotrote. Oj,

E paske bo noiher kaçurrel ti? Kta normalet rrine vetem drejt. Veç kur behen bibilush pastaj, po paria jone nuk eshte ne nivel bibilushi, eshte e erektuar.

Postuar nga cecilia datë 25 Gusht 2010 - 23:06:

Ca s'po me lexokan syte te meditimet e çastit

Amor ku jeeeeeeee????

Faje kom 1 pytje per ty, a ta boj?

Postuar nga Fajtori datë 25 Gusht 2010 - 23:14:

Temat e fundit ne forum

P.s. Boje Cecilia, se mos ma fut me kepuce si ai gazetari iraken

Postuar nga dylan datë 25 Gusht 2010 - 23:19:

cfare dite emrekulueshme po mendoja sot une kto me syt ne pc kur ka njeri chancin me qen diku ne nje kafe per qef ne fresk

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 23:24:

Citim:
Po citoj ato që tha BUCS
Ai bashkimi tende ishte me deshire apo me dhune

Here me dhune, here me deshire,...

Mendimi i çastit: ç'privilegj tere ajo kohe e konsumuar ne masturbime mendore, kjo e gjitha ne misionin e shenjte per te me ndriçuar me multifokusimin e tyre te supozuar. Gjynah qe mendjet qe vuajne nga kapslleku patologjik s'kane kuptuar akoma qe kane humbur efektin; komente shterpe, me arsye poaq shterpe, qe shpresojne te nderzehen me pak reagime emocionale ndaj asaj qe pjellin. Kam filluar madje te pyes veten shpesh se pse tere ajo nevoje per te shkaktuar diçka tek une, qofte dhe nje reagim negativ,...
Por serish, s'duhet te deshperoheni; prania e ca groupies qe po iu plasin vezet per pak masturbime verbale fjalesh qe tingellojne bukur, duhet te iu nderzejne egon virtuale, te pakten momentalisht.

Cécé, bonsoir poupée.

Postuar nga dylan datë 25 Gusht 2010 - 23:27:

Citim:

Mendimi i çastit: ç'privilegj tere ajo kohe e konsumuar ne masturbime mendore, kjo e gjitha ne misionin e shenjte per te me ndriçuar me multifokusimin e tyre te supozuar. Gjynah qe mendjet qe vuajne nga kapslleku patologjik s'kane kuptuar akoma qe kane humbur efektin; komente shterpe, me arsye poaq shterpe, qe shpresojne te nderzehen me pak reagime emocionale ndaj asaj qe pjellin.
Por serish, s'duhet te deshperoheni; prania e ca groupies qe po iu plasin vezet per pak masturbime verbale duhet te iu nderzejne egon virtuale, te pakten momentalisht.

Cécé, bonsoir poupée.

love komentin tend amour gjithe si amour tregon vet nick ma belle

Postuar nga cecilia datë 25 Gusht 2010 - 23:27:

Re: Temat e fundit ne forum

Citim:

P.s. Boje Cecilia, se mos ma fut me kepuce si ai gazetari iraken

Po pra ca bohet keshtu sot me erosin?

Apo stina thuj

Pyetja ime: Nqs 1 dite vendos te mbyllesh FH perfundimisht, a do kemi akse te pakten per te lexuar?

Ose me thuaj si mund te ndodhi, gjithmon nqs ndodh?

Ps: Po e bej tani kete pyejte ( e menduar disa kohe perpara) se hajde te te gjej une ty nqs kercet e iken.

Postuar nga shelgu datë 25 Gusht 2010 - 23:28:

Citim:

E paske bo noiher kaçurrel ti? Kta normalet rrine vetem drejt. Veç kur behen bibilush pastaj, po paria jone nuk eshte ne nivel bibilushi, eshte e erektuar.

Mos me bej te leshoj gojen Faje po rri urte. Oj

Pa ule koken dhe pyete njehere se do te thote ndonje gje qe s'e di akoma.

Postuar nga cecilia datë 25 Gusht 2010 - 23:30:

Citim:

Cécé, bonsoir poupée.

Bonsoir!

Si ja kalove diten sot?

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 23:33:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Bonsoir!

Si ja kalove diten sot?

Ne fakt me ka shijuar aq shume dita e sotme, ma belle, sa s'ja ke idene.
Ti si je? C'bere? Kafshove ndonje kofshe gjeli?

Postuar nga shelgu datë 25 Gusht 2010 - 23:36:

Citim:

Mendimi i çastit: ç'privilegj tere ajo kohe e konsumuar ne masturbime mendore, kjo e gjitha ne misionin e shenjte per te me ndriçuar me multifokusimin e tyre te supozuar. Gjynah qe mendjet qe vuajne nga kapslleku patologjik s'kane kuptuar akoma qe kane humbur efektin; komente shterpe, me arsye poaq shterpe, qe shpresojne te nderzehen me pak reagime emocionale ndaj asaj qe pjellin. Kam filluar madje te pyes veten shpesh se pse tere ajo nevoje per te shkaktuar diçka tek une, qofte dhe nje reagim negativ,...
Por serish, s'duhet te deshperoheni; prania e ca groupies qe po iu plasin vezet per pak masturbime verbale fjalesh qe tingellojne bukur, duhet te iu nderzejne egon virtuale, te pakten momentalisht.

Amor, jepe veten, mos u terhiq.

Harremet jane ndertuar ne nje shoqeri bamirese, zaten pikerisht ky ka qene edhe qellimi i ndertimit te tyre.

Shoqeria kristianoperendimore e ka demtuar moralin shpresedhenes te altruizmit te vertete, per te cilin kane funksionuar e funksionopjne akoma, duke nxjerre fjalen orgji si analoge te harremizimit.

Ti aspak mos bjere pre e kesaj ideologjie destruktive.

Postuar nga cecilia datë 25 Gusht 2010 - 23:37:

Citim:

Ne fakt me ka shijuar aq shume dita e sotme, ma belle, sa s'ja ke idene.
Ti si je? C'bere? Kafshove ndonje kofshe gjeli?

Jo. S'me lexove qe me buke te thate e nxorra diten sot

Me behet qefi per ty.

Postuar nga Antip@tre@ datë 25 Gusht 2010 - 23:39:

kaq ne kriz qenkan mo
ça behet vetem tema sexi
si ju pelqen çfar ju pelqen bohhhhhhhhhhhh
paskan mbet per forum me mesu dynjaja

Postuar nga amor alucius datë 25 Gusht 2010 - 23:40:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Jo. S'me lexove qe me buke te thate e nxorra diten sot

Me behet qefi per ty.

Ca thu mi? Buke e uje tere diten? Auuuuuuuuu, ti ke nevoje urgjentisht te kalosh kendej nga une.

Cedrus, ne fakt une shoh pozitiven: nevojen per te prekur dike, qofte dhe negativisht.

Postuar nga kotka datë 25 Gusht 2010 - 23:47:

paska plas sexi roncem kendej ha haha

Postuar nga Katilesha datë 25 Gusht 2010 - 23:49:

Kotka kur po te lexojme andej nga " shkrime te ndryshme", sepse i duhet pak energji + ketij forumi....

Postuar nga dylan datë 25 Gusht 2010 - 23:50:

sa inat te vjen nganjehere kur njerezit bejene sikur duan te shofim e ne te vertet jane shume larg nga kjo
se cme erlli dicka me mendje qe me beri te mendon mendime pas mendime sdo mudn tu largohem kurr si duket

Postuar nga shelgu datë 25 Gusht 2010 - 23:54:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
sa inat te vjen nganjehere kur njerezit bejene sikur duan te shofim e ne te vertet jane shume larg nga kjo
se cme erlli dicka me mendje qe me beri te mendon mendime pas mendime sdo mudn tu largohem kurr si duket

E pra, bejne sikur duan qe te shofin.

Hiqi mendimet e keqia dhe bej ndonje pune te hajrit dylan.

Gjithsej 218 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.