Forumi Horizont Gjithsej 80 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani,tani?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18214)

Postuar nga AngelDevil datë 09 Janar 2011 - 23:41:

shof lajmet pi vere

Postuar nga Iyua datë 10 Janar 2011 - 01:36:

...... hic just wating..... dhe po mendohem te kuptoj shkrimin e rajmos me gjith kte te qeshme dhe pika (...............................) hope he got some clothes on after getting out of shower .............

Postuar nga Ashley datë 10 Janar 2011 - 01:40:

Po flas ne tel me nje shoqe dhe po me thote shum gjera qe si dija....

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Janar 2011 - 01:47:

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Janar 2011 - 01:47:

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ---O Bjondeeee Juventusi po rrifeeeeet rencem fareeeeee L --hahahahahahahahaahahahaha
----------- -Tani po shof Napoli - JUVENTUSI i bjondes dhe rezultati eshte 2:0 --per Napoliiiiiiiiiiiiiin --hahahahahahahahaahhaahahahahahahahaha ------------Pash golin e dyte vetem, shume gol i bukur me koke------------

--By the way -- Do bej cike pastrim territori tuj la apartamentin , timin gjithmone hahahahahahaha

Postuar nga Ashley datë 10 Janar 2011 - 01:50:

Po qesh me shpirt)))))))

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Janar 2011 - 01:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
...... hic just wating..... dhe po mendohem te kuptoj shkrimin e rajmos me gjith kte te qeshme dhe pika (...............................) hope he got some clothes on after getting out of shower .............

Po qeshja se me kujtohet shpesh ajo thenie gjyshe sime dhe e bertas neper shpi se me shijon --- -Isha, isha i veshur ..... , por edhe po s'isha i veshur vetem jam.....

Postuar nga Ashley datë 10 Janar 2011 - 02:15:

♥ ..QUELLO CHE HA ROVINATO IL MONDO E' L'EGOISMO ..UNA VOLTA LE COSE FORSE FUNZIONAVANO MEGLIO PERCHE' C'ERA PIU' RISPETTO..♥

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 04:13:

po lexoj ... Kujtim kurvash te trishta

naten forumi !

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 04:30:

Po qesh me debillliqet ketu.

o niqua mka hip nje e qeshur

hahhahahahahhahahaah

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 04:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

gjane e mire patjeter duajn ta marrin neper goje.. u duket sikur po hajne sheqer...

Edhe..po jo tbejn nr kur sjam un ..

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 04:52:

Citim:

it takes one to know one... ishalla nuk te dalim ne enderr se do zgjohesh e zhgenjyer

eshte liber por ndoshta ske pas kohe ta lexosh

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 04:52:

Po citoj ato që tha Deb

Fleur s'te quaj une tip te ftohte. Ke deklaruar vet qe s'do t'ja dish per asnje!

........

Po citoj ato që tha Deb*

Nuk thua shyqyr, se bota do kishte marre fund nese ddo ishim te tera te ftohta ne ndjenja si pretendon ti qe je.

Jam e lumtur te jem tip i ftohte..e te arrij te kontrolloj e te vendos per ndienjat e mia vet .

AngelDevil

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Po dhe Lulja nuk ka rene ne dashuri se te bjeri e shef pastaj

pse i beson keto perralla ti ... lules po i qan zemra per cike dashni

Deb*

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Po dhe Lulja nuk ka rene ne dashuri se te bjeri e shef pastaj

Nuk me le ate pershtypje, pekundrazi. I ka furca, te luaj rolin e interesantes. Po e luan bukur gjersa u keputen nja dy ketu per te.dashuri me asnje.

Ja Deb cfare ke fol..un cuditem si sju vjen zor? hallall buken lali

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 05:15:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

eshte liber por ndoshta ske pas kohe ta lexosh

jo moj ca libri te lexoj une.. me mjaftojne shkrimet e tua.. akoma se ke kuptuar ti qe une marr mend nga ty..

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 05:16:

ahahahahahaha lule te garantoj qe me te bukur se surratin e angel e kam....

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 05:19:

Citim:

jo moj ca libri te lexoj une.. me mjaftojne shkrimet e tua.. akoma se ke kuptuar ti qe une marr mend nga ty..

e shoh e shoh gjithe mend je bere keto kohet e fundit

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 05:27:

Cool

hahahahah as qe me plase ta fsheh... kto mund mos ta nxjerrin por skan pse te paragjykojne ato qe i nxjerrin

Kujt ja thua ama

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 05:38:

Citim:

mbaje veten, mos i thuj njeriu se je dhe bukurane

patjeter qe do mbaj veten, sja vle te prish bukurin time

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 05:39:

Citim:

patjeter qe do mbaj veten, sja vle te prish bukurin time

ja e shef qe ca gjojna i kap kot sflas une

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 05:44:

Citim:

kap shume gjera une, kam dhe nga ato qe nuk hillen ktu

qenkemi njesoj pse sthua

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 05:46:

Citim:

kap shume gjera une, kam dhe nga ato qe nuk hillen ktu

Pse beb nga trut je ti ?

p.s sa jam tu cmen dike..niqua .. e mer me mend besoj..

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 06:14:

Citim:

as une ... se di pse u interpretua ne kete menyre ne keto 3-4 ore biseda

te kam ven re dhe ne shkrimet tjera.. mbase nuk di te shprehesh mire... se kuptoj pse.. ja pshm vizioneri me mua... ve foto te pushimeve te mia dhe ai me akuzon per foto fallco.. ik e nxjerr ishuj e anije te marre nga interneti.. se kam bere nje gje te tille kurre... dhe kur shoh qe tjeret ja fusin shume kot prap nuk u bi ndesh. nese fallcifiteti i ben te ndihen mire,, let it be.. as qe me intereson... apo komenti qe la amore se ne sharm el sheik apo turqi ikin shume shqiptar, une shume mire e kuptova me ca kuptimi e tha por sme interesoj shume ti kthej pergjigje..nese ikin shqiptar atje bravo u qofte sepse ishte me vertet nje mrekulli... ajo ki iken, dhermi patjeter.... i know who i am, nese tjerve su pelqe cfar tregoj une ktu mund te kalpjne rradhe, ske pse te ofendosh apo te perdoresh sarkazem tjere ... cdo njeri eshte per qefin e vet e jo per qefin e tjerve...

nejse nje mendim i imi

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 06:31:

Citim:

te kam ven re dhe ne shkrimet tjera.. mbase nuk di te shprehesh mire... se kuptoj pse.. ja pshm vizioneri me mua... ve foto te pushimeve te mia dhe ai me akuzon per foto fallco.. ik e nxjerr ishuj e anije te marre nga interneti.. se kam bere nje gje te tille kurre... dhe kur shoh qe tjeret ja fusin shume kot prap nuk u bi ndesh. nese fallcifiteti i ben te ndihen mire,, let it be.. as qe me intereson... apo komenti qe la amore se ne sharm el sheik apo turqi ikin shume shqiptar, une shume mire e kuptova me ca kuptimi e tha por sme interesoj shume ti kthej pergjigje..nese ikin shqiptar atje bravo u qofte sepse ishte me vertet nje mrekulli... ajo ki iken, dhermi patjeter.... i know who i am, nese tjerve su pelqe cfar tregoj une ktu mund te kalpjne rradhe, ske pse te ofendosh apo te perdoresh sarkazem tjere ... cdo njeri eshte per qefin e vet e jo per qefin e tjerve...

nejse nje mendim i imi

Niqua une kaloj pak caste ne forum per tu shkeputur realitetit ne momentet e lira te miat sigurisht qe do bej humor e do hedh ndonje batute neper te.. .. as me intereson se kush fshihet mbas nickut te askujt dhe as jeta e askujt qofte i bukur shemtuar i pasur i varfer i/e zgjuar apo trap/e si dhe sme pelqen te bej furca e te kem miqesi te rreme qe perfundojne ne thashetheme te rendomta. Skam ofenduar asnji ne forum deri tani perkundrazi dhe kam hapur rruge dhe kam toleruar per sa kohe jeta ime private nuk cenohet, pasi e kam te shenjte e nuk dua ta publikoj neper forume... zgjidhja ime kjo dhe skam pse te paragjykohem ashtu dhe sic nuk paragjykoj ty x apo y .... cdo koment i bere nga ana ime ketu eshte thjesht bisede normale dhe shaka per ato/ata qe i kuptojne sigurisht ... ne rast se jeni persona qe nuk i pranoni shakate dhe ato cka shkruaj une ju duken sarkazem me fal por seshte problemi im ... gjithsesi shume mire qe ma the ta kem parasysh here tjeter. Uroj mos perseriten ofendimet e sotme e ta kalojme ne menyre te civilizuar ketu.

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 06:52:

Citim:

Niqua une kaloj pak caste ne forum per tu shkeputur realitetit ne momentet e lira te miat sigurisht qe do bej humor e do hedh ndonje batute neper te.. .. as me intereson se kush fshihet mbas nickut te askujt dhe as jeta e askujt qofte i bukur shemtuar i pasur i varfer i/e zgjuar apo trap/e si dhe sme pelqen te bej furca e te kem miqesi te rreme qe perfundojne ne thashetheme te rendomta. Skam ofenduar asnji ne forum deri tani perkundrazi dhe kam hapur rruge dhe kam toleruar per sa kohe jeta ime private nuk cenohet, pasi e kam te shenjte e nuk dua ta publikoj neper forume... zgjidhja ime kjo dhe skam pse te paragjykohem ashtu dhe sic nuk paragjykoj ty x apo y .... cdo koment i bere nga ana ime ketu eshte thjesht bisede normale dhe shaka per ato/ata qe i kuptojne sigurisht ... ne rast se jeni persona qe nuk i pranoni shakate dhe ato cka shkruaj une ju duken sarkazem me fal por seshte problemi im ... gjithsesi shume mire qe ma the ta kem parasysh here tjeter. Uroj mos perseriten ofendimet e sotme e ta kalojme ne menyre te civilizuar ketu.

cdo njeri ka te drejten e vete, pse ti apo nje tjeter u pelqe te rri anonim sdo te thot qe ato qe s'jan lozin interesanten... nuk e kam vetem per ty por dhe per tjeret... une lexoj ca postime skandaloze ktu qe luajne interesanten dhe asiher si kam ra ndesh sepse sme ka interesuar... sa ve une dy- tre foto direkt ofendimet dhe paragjykimet...une kam me shume se 7 vite ne ket forum dhe jam me e pakta nga antaret qe ka lujte rrole te ndryshme... nejse

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 09:45:

po pi nje gote vere te kuqe...

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Janar 2011 - 10:23:

----------PO, Niqo me te drejte flet --Ajo nuk ka paragjikuar njeri-dhe gjithe femrat e tjera nuk duhet te paragjykojne tjetrin dhe te na hiqen ketu sikur kane ndonje jete WOW------Aman te keqen ....
-------Sepse dikush shpreh nje mendim te tijin , ashtu sic i vjen..... ---
----...dhe askush s'ka te drejte ta ofendoje apo ti thote direkt qe po genjen etj, apo indirekt te shprehi pakenaqsine -----Kjo tregon ligesi prej Njerezish primitive ---- qe e kane akoma koken brenda ne shpell, pavaresisht se ku jetojne e punojne .......
-------Ndaj kur kundershton , kundershtoje tjetrin duke paraqitur argumentat e tua qe ty te bejne te mos e besosh----

----------Sepse tek e fundit eshte mendimi i atij tjetrit , dhe ti s'ke te drejte te imponohesh se si do flasi tjetri.-----------Por natyrisht oponence do besh --por GJITHMONE TE ARGUMENTUAR --Ndryshe nuk duhet te flasesh ..... ...--
Ky eshte regulli , po s'ke argumenta nuk ke se si te flasesh.....

Ca po bej tani ???-----------..Tani po bej nje vrime ne uje ....

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 10:58:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
----------PO, Niqo me te drejte flet --Ajo nuk ka paragjikuar njeri-dhe gjithe femrat e tjera nuk duhet te paragjykojne tjetrin dhe te na hiqen ketu sikur kane ndonje jete WOW------Aman te keqen ....
-------Sepse dikush shpreh nje mendim te tijin , ashtu sic i vjen..... ---
----...dhe askush s'ka te drejte ta ofendoje apo ti thote direkt qe po genjen etj, apo indirekt te shprehi pakenaqsine -----Kjo tregon ligesi prej Njerezish primitive ---- qe e kane akoma koken brenda ne shpell, pavaresisht se ku jetojne e punojne .......
-------Ndaj kur kundershton , kundershtoje tjetrin duke paraqitur argumentat e tua qe ty te bejne te mos e besosh----

----------Sepse tek e fundit eshte mendimi i atij tjetrit , dhe ti s'ke te drejte te imponohesh se si do flasi tjetri.-----------Por natyrisht oponence do besh --por GJITHMONE TE ARGUMENTUAR --Ndryshe nuk duhet te flasesh ..... ...--
Ky eshte regulli , po s'ke argumenta nuk ke se si te flasesh.....

Ca po bej tani ???-----------..Tani po bej nje vrime ne uje ....

Rimond, do hapi nje teme time qe te knaqesh dhe ti.. vetem rrobat mos mi shaj more vesh hahahha...

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 11:10:

Mjesi popull!

Kush do Kaffee dhe Cigare, meqense po pije dhe une tani!

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 14:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Mjesi popull!

Kush do Kaffee dhe Cigare, meqense po pije dhe une tani!

una una

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 14:21:

Red face

Ja hyna me pa ca ndodhi pasi ika un...

P.s Mjesi e kalofshi mire !

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 17:42:

po pi kafe

lulee ku je????

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 18:06:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Vdeksha kush paska ardhe

..erdha ja po mar nje duhan ta pim me kafe ..

edhe une dua te bej nje hookah meqe cigaren se pi...

hmmmmm sa do me shijonte me ty afer

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 18:21:

Citim:

una una

Sa erdha ne shtepi. Po pije Kaffee e Cigare.

Angel, po te bej Kaffeen e drekes se ne mjes mu ba vone e ika shpejt.

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 18:23:

Citim:

hahahhahah po cuban cigar e pi???

Camel te uruarin cuban kush quhet mi? i dredhur e?

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 18:23:

me duket i thojne puro shqip

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 18:25:

Citim:
me duket i thojne puro shqip

Po pra i dredhur me gjethen e tij..dikur po loool tani ket..dhe ky i fort

Postuar nga Deb* datë 10 Janar 2011 - 18:31:

Citim:

cdo njeri ka te drejten e vete, pse ti apo nje tjeter u pelqe te rri anonim sdo te thot qe ato qe s'jan lozin interesanten... nuk e kam vetem per ty por dhe per tjeret... une lexoj ca postime skandaloze ktu qe luajne interesanten dhe asiher si kam ra ndesh sepse sme ka interesuar... sa ve une dy- tre foto direkt ofendimet dhe paragjykimet...une kam me shume se 7 vite ne ket forum dhe jam me e pakta nga antaret qe ka lujte rrole te ndryshme... nejse

niqua ja kemi kaluar mire bashke e nuk eshte mire ta prishim gojen, por asnje nuk eshte aq i perkryer sa hiqet ketu. Dhe ti vet fillove po beje thashetheme per te fejuarin e Ashleyt kur ajo nxori foton. I fejuari i Ashleyt u bo subjekt bisede ne shoqerine tate dhe ti se kishe problem ti sillje ato thashethemet qe kishe degjuar ne forum. Ti ben shaka, por ato lloj shakash jane shkaterruese per dike tjeter.

Kalofshi nje dite te bukur. Ika ne pune se jam vone.

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 18:33:

Deb te pakten Niqua ka cka ta thot nsy ..jo si vepruat ju dje !

kalofsh bukur dhe ti.

Postuar nga Deb* datë 10 Janar 2011 - 18:35:

Po dhe une ne sy ti kam thene mi goce dhe jo mp-ve.
Bye.

Postuar nga Deb* datë 10 Janar 2011 - 18:40:

Citim:

Po e nxituar dhe jo ato qe jan po ca deshe ti ..e sjan e njeta gje !!

Se mora vesh kete shkrimin tend. Sipas teje nese ti degjon nje thashethem e nxjerr direkt? Ka ca gjera qe per hir te shoqerise, respektit, nuk thuhen ne sy goce se kush e di si perfundon. Jo cdo e vertete eshte e bukur per tu degjuar.
Ika fare tani. Shihemi ne darke po hyra.

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 18:50:

Citim:

Engjell, mos bej pyetje, qe e kane pergjigjen mbrenda

Shume bukur te rrika ai fustani

ti i shef ne FB ske nevoje te komentosh ketu .... leji imagjinatat e shfrenuara te bejne punen e vet

ckemi si po te ec biznesi

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 18:59:

Citim:

ti i shef ne FB ske nevoje te komentosh ketu .... leji imagjinatat e shfrenuara te bejne punen e vet

ckemi si po te ec biznesi

Ja kam heq frenat fare

Biznesi qetsi ne moment. Kam dhe nje provim mbas ca ditesh dhe pastaj t'shohim.

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 19:01:

Citim:

shif punet e tua. durimi ka 1 kufi!

Hajt shnet!

jo vetem ti por dhe ca tjera.. duket fotoja fallco.. dhe se kuptoj pse i presin... me mire merr nje foto te shoqes se mbase do na mbushesh mendjen me shume se kto modelet..

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 19:03:

Citim:

Vertet? mos ja fut kot...

ahahahahahhahahah vdekte ada eshte mese e vertet... une loz rrolin e budallait ndonjher po kshu jam p@ same une, sma hedh njeri..

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 19:06:

Citim:

Mire ben ... e ka mire populli ate shprehjen ... qente le te lehin karvani te ec perpara

Qenkem ne qejf sot. E vuna ne une foton

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2011 - 19:07:

Citim:

Qenkem ne qejf sot. E vuna ne une foton

kujt modeli ja paske vjedh mo

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 19:08:

Citim:

as ti mos be pytje kur pergjigjen dhe faktin e kan mbrenda... more vesh Donald Trump i Frangfurtit

Niqua, do nje Kaffee?!

Postuar nga Niqua datë 10 Janar 2011 - 19:09:

Citim:

pse tallesh me gru?? e shikon qe jeni fallco

ps: Vizioner, nxirre ate me brek te verdha se dukesh me bukur

Postuar nga lule datë 10 Janar 2011 - 19:09:

Citim:

ahahahahahhahahah vdekte ada eshte mese e vertet... une loz rrolin e budallait ndonjher po kshu jam p@ same une, sma hedh njeri..

hahahahhahahahahahhaahhahaahahhahahahahha ua sa qesha po normal qe sta hedh kush..se e ka zanot moden looooooooooooool

Postuar nga Vizioner datë 10 Janar 2011 - 19:11:

Citim:

Plakes time. E mbaj mend si sot kur dola, e kishte me shell dhe me trembi

Gjithsej 80 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 3954 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.