Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Komentet e Albumit fotografik!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18220)
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
lulke te ongsha lali limonat ty se po na shko goja leng![]()
te qiru mi lal
Sa perpara paska ecur shqipria, ashli sa kushton ta bersh reserve limuzinen atje?
o cuno mis qe spaske thy qafen me ato atletet ne bor
a sme shef qe jam atletik?
Ncuq nuk te shikoj kthehu njecik majtas dhe njecik djathtas bej dhe nje hedhje sportive and than I'll make up my mind
Ai qeni qenka cute po ti sqenke gje
ai qe kafshon ka rendesi tjet cute
puppy says thnx, lol
Po ai puppy sna the c'fare ishte male apo female
Po ma mer mendja se dhe ti je nje qen i vertete qe kafshon kot si thon "me ke te rish ashtu do behesh"
ta pret mendja
Citim:
ska rendesi gjaku, rendesi ka konsiderata..nejse, gjona qe ndoshta si merr vesh, lol........... ke menduar ndonje here se te qenit gay, mashkulli mund te perdor kete termin qe perdore ti per shoket e tu qe ndihen te ofenduar per te shkuar me nje femer me nivel te ulet??
p.s. si ka mundesi qe nje krijese e embel nga pamja e jashtme si ti, te jet kaq cinike dhe pa pike feminiteti sa te mendoj se mund ta nxef nje bashkbisedues duke i prfshire familjen ne bisede!
Cudirat per kete bote jane ne fund te fundit...nejse ashly edhe pse twisted dhe pa takt qe je ( gjithnje mendimi im ky ) i would still do u![]()
Citim:
ta pret mendja![]()
--------------------------------------------------------------------------------
Po citoj ato që tha al74
hmmm....duke pa shkrimet e Ashley ne forum kisha kriju bindjen qe i leshonin syte xixa prane te fejumit...u zhgenjeva ...ishalla gabohem!
--------------------------------------------------------------------------------
Cfare konkretisht te beri te zhgenjehesh?
Ashley , gjithsesi mos merr per baze kto qe them
Citim:nese e ke fjalen te fotot aty nuk ndodhet i fejumi im te ato foto
Po citoj ato që tha al74
Po citoj ato që tha al74
hmmm....duke pa shkrimet e Ashley ne forum kisha kriju bindjen qe i leshonin syte xixa prane te fejumit...u zhgenjeva ...ishalla gabohem!
Cfare konkretisht te beri te zhgenjehesh?
Ashley , gjithsesi mos merr per baze kto qe them![]()
Citim:
te qiru mi lal![]()
i referohesha vere 2010- nqs ai nuk eshte i fejumi - terheq ca kam thane...po shikimi gjithsesi i ftohte ngelet
Citim:ai eshte nje shoku im i femijerise
Po citoj ato që tha al74
i referohesha vere 2010- nqs ai nuk eshte i fejumi - terheq ca kam thane...po shikimi gjithsesi i ftohte ngelet![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
![]()
![]()
Citim:Jo jo jo nuk eshte nga ata shaqo bregu.
Po citoj ato që tha Ashley
ca ka piktori
shprehu
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Jo jo jo nuk eshte nga ata shaqo bregu.![]()
![]()
![]()
Kam besim tek shoki Al.
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Shif dreqi te paska tranjuar mir usa![]()
Citim:
wanna try ?
lulke ajo ka rendesi qe un kam vend ky me mbajt kontakt![]()
rrifem sjam kondra
Citim:
rrifem sjam kondra![]()
Citim:
wanna try ?
mire si te duash
petter, he se me ke mua.. lol
Na cila pjese deri ne cilen pjes te trupit te kam ty jo per gje po ke femra me pelqejn shume ato pjes ku vihet brisku
Citim:
mire si te duash![]()
Jo moj se te me lusnin mua, sdo me kishit len that ju
Citim:
Na cila pjese deri ne cilen pjes te trupit te kam tyjo per gje po ke femra me pelqejn shume ato pjes ku vihet brisku
![]()
![]()
Ca ke per te me qit nga rruge zotit ti vec kur lexova "all" ne dy tre vende mshkoi menja direkt
Citim:
Ca ke per te me qit nga rruge zotit tivec kur lexova "all" ne dy tre vende mshkoi menja direkt
![]()
Une ne pune ku tjem tjeter... Dalim na fundjava po ashtu
Skemi lulken ketu te beshim nje treshe. Dmth dalje per kafe te tre :p
ehe mori denim lulja..
niqua ka 1 shale te papame...mekat qe o shale qe ka dale nga moda po prape shale ngelet...e zbulume mbi te gjitha , ngacmim fantazie : zero!
Citim:
Po citoj ato që tha al74
niqua ka 1 shale te papame...mekat qe o shale qe ka dale nga moda po prape shale ngelet...e zbulume mbi te gjitha , ngacmim fantazie : zero!
Thenia e dites
Citim:
Po citoj ato që tha al74
mekat qe o shale qe ka dale nga moda po prape shale ngelet...e zbulume mbi te gjitha , ngacmim fantazie : zero!
shyqyr qe te pash njeher tu qesh amore
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
cfar mode ka dale andej nga lagjia e jote??
Citim:
Po citoj ato që tha al74
koment niqua . n'lagje time nuk ka hic mode , as fotomodele![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
ma mori mendja
Citim:
Po citoj ato që tha al74
koment niqua . n'lagje time nuk ka hic mode , as fotomodele![]()
Location, location ..... location ............. .
Ku ke humb ti, na I thave syte me keq se Enigma , se dhe ajo vetem duket si ylberi pas shiut dhe zhduket masanej
Very busy .............. po merrem me ceshtjen Floro Flores ........... sa te mbarojme ridimensionimin dhe do kthehem.
une s'jam kaq busy sa dubel A Demo ...ca thua ti s'na mjaftojne lajmet e dites ndjekim here here dhe lajmet e fundit te fh
Ke pare ti ...t'i hapesh pune vetes i thone kesaj.
Mqs jam ne komentet, demo eshte si yll Perqafime e befsh qef kete weekend.
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Mqs jam ne komentet, demo eshte si yll
edhe amonth eshte si yll
Ajris qenke me vertet yll
Citim:
Une ne pune ku tjem tjeter... Dalim na fundjava po ashtu
Skemi lulken ketu te beshim nje treshe. Dmth dalje per kafe te tre :p
Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.