| Forumi Horizont | Gjithsej 75 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
çfare ka te veçante muaji prill???
Citim:Sa e komplikuar ,,,,, kujtoja se ishin gjethet e fikut!!!!
Po citoj ato që tha Heyday
Eshte i vetmi muaj qe eshte midis marsit dhe majit.
Citim:
Sa e komplikuar ,,,,, kujtoja se ishin gjethet e fikut!!!!
Citim:Pikerisht,,,, ke ndonje ide si thjeshtohen,,,, gjethi i fikut rritet dalengadale nga fundi prillit behet sa kemba e pates...
Je ti qe e sheh komplikueshem....---,,,,, Po gjethet e fikut kur jane..............?????!!!!
Citim:
Einxhiii.....
Mire ia kalove ti?![]()

Citim:
,,, gjethi i fikut rritet dalengadale nga fundi prillit behet sa kemba e pates...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
mire flm ... po gatuaj qofte dhe pure ...hajd do vish![]()

Citim:E sheh qe je dakort me mua ----,,,,, shume e komplikuar duket,,,,,----- e thelle...
--- E thelle kjo,,,,,,; altro che Pinksa.........!!!!!!
Citim:
Uuuu qofte bera dje.. Si i ben ti? Te skuqura apo ne tave? Me galete apo pa?![]()
lool
Citim:
nuk e jap formulen (receten)....jane qoftet e shejtones do ja le trashegimni mbeses kur te deslool

hahahaha mos me prish imazhin prej sherifi te tij 
Citim:
hahahaha mos me prish imazhin prej sherifi te tij![]()
Citim:
Einxh.. Nuk mjaftojne dy gjethe fiku per t'ia prishur imazhin.. Jane te thellla keto pune---,,,.....!

Citim:medituar,,, kam kohe te reflektoj,,,
Ehe dridhe like se na fike thuaj... prit si e thua ti? lool
m.c. Po imagjinoj Piktorin ulur si budist duke reflektuar mbi gjethet e fikut,,,,,,,,,,,,.
Citim:----,,,,,,,,,,fiku fiku, ........------------100 perqind e sigurte-----------
gjethe fiku apo gjethe hithrash![]()
Citim:
gjethe fiku apo gjethe hithrash![]()

Citim:
I bere qoftet ti?![]()

Jete e poshter!
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Jete e poshter!
Po moj motrani 
Citim:
Po moj motrani![]()

Citim:
Hajt ia kepusim nga nje dore gjume tani![]()

Citim:
gjume kaq heret jo por e ndonje explorer channel me mire se forumi do ishte
naten piplla![]()

Si s'na e vari fare ky Russel Crow... 
Citim:
Si s'na e vari fare ky Russel Crow...![]()

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Prit sa te ambjentohet...![]()
Citim:
Moj une c'ti bej ndrojtjes po e kisha ambientuar vete.......

Citim:
Vetem kjo nuk eshte nje fjalim i nje te ndrojture![]()
Citim:
Ua korba pse ca fjalimi eshte kjo moj? Apo mos valle te jem duke u sheruar nga kjo semundje qe me ka pushtuar qe ne bark te mamit?????

Citim:
Tani une s'do behem psikologia e anetarve![]()

Citim:
E poshter, pse e modifikove?![]()

Citim:
Modifikova kohen![]()

M.C "U ngriten halet dhe u ulen malet "hahahah sa kam qesh me kete shprehje sot qe me tha im ate kur pame kete derr idiotje qe vesh e pispillos ja dha nje te beshtyme ne mes te rruges qe na e shpifi ...po ku i gjen kete shprehje mor zot t'kom shpirt babush mire e ke ka sjell gomonja lloj lloj robi shyqr qe kam ardh me avion per vete ...ciljeta ti me car ka erdh zemra ...
Ej pik e zez, s'kan pun me robt, ju njiten b*thet para pc, sikur kan gjith kohen e lir, n'dispozicion.
uh ça shanci!
Inter -Shalke 2-2 ...ja sdua te gezoj po te lini ju po si 2 here keni kaluar ne avantash dy here ju kan arrit ...Ka pa njeri gjo Piktorin me naj qoshe po Bruni ku o ...po Losti se Fajen e pashe si kshu kalimthi .
..
loje e bukur Bionde ka me shume shanse Inter me fitu
Citim:
loje e bukur Bionde ka me shume shanse Inter me fitu

po varja kot per sport e shoh sjam tifoze sma ndjen shume
Citim:
po varja kot per sport e shoh sjam tifoze sma ndjen shume
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
mire ben se po humbin dhe thelle Inter -Shalke 2-4 hahaha io amo Raul ...cfare kenaqesie ...Hey ti per cin ben tifo zemra

hahaha Hey vellain tim ta paguash e ste hap telefonin sot
do i iki sa te mbaroje ndeshja me nje vuvu -zela poshte ballkonit e do e cmend
do laj hakun e ndeshjs se shkuar ...
o Inter o t'..............
p.s. - qe na le pa kokrren e lekut n'xhep
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Inter -Shalke 2-2 ...ja sdua te gezoj po te lini ju po si 2 here keni kaluar ne avantash dy here ju kan arrit ...Ka pa njeri gjo Piktorin me naj qoshe po Bruni ku o ...po Losti se Fajen e pashe si kshu kalimthi .
..
Mendim çasti
Faje avash se me shkele kembet nuk shikon qe jam ngjitur me ty?
Pse, esmer dhe muskuloz qenka dhe Faja? 
Citim:
Pse, esmer dhe muskuloz qenka dhe Faja?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
o Inter o t'..............
p.s. - qe na le pa kokrren e lekut n'xhep

Sa me pihet nje kapucino tani.. Me kane thene qe ne Shqiperi kapucinon e bejne me "shllak".. E di ndokush prejardhjen e kesaj fjales? E cfare permbajtje ka ky shllaku? Mah.. Heren e fundit (dhe te pare ne fakt) qe kerkova ne Shqiperi nje kapucino me sollen nje gote te madhe me qumesht (pervelim) me kafe. Keta sikur te bejne budalla me pahir... Po une jam kurioze per kete shllakun, e ka provuar njeri? 
Citim:
Sa me pihet nje kapucino tani.. Me kane thene qe ne Shqiperi kapucinon e bejne me "shllak".. E di ndokush prejardhjen e kesaj fjales? E cfare permbajtje ka ky shllaku? Mah.. Heren e fundit (dhe te pare ne fakt) qe kerkova ne Shqiperi nje kapucino me sollen nje gote te madhe me qumesht (pervelim) me kafe. Keta sikur te bejne budalla me pahir... Po une jam kurioze per kete shllakun, e ka provuar njeri?![]()
.... shume e forte kjo ... te them te drejten dhe un e kam vere re ate shllakun 
Mendim çasti nervor: sa me acarojne disa zhgarravina me veprimet e tyre te ulta...me e keqja eshte se duken kilometra larg qe jane karnaval i gjalle...qe t'ju çjerresh masken kushedi se çfare zhuli ju del ne fytyre...!
Citim:
Mendim çasti nervor: sa me acarojne disa zhgarravina me veprimet e tyre te ulta...me e keqja eshte se duken kilometra larg qe jane karnaval i gjalle...qe t'ju çjerresh masken kushedi se çfare zhuli ju del ne fytyre...!
| Gjithsej 75 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.