| Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 » Trego 307 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Kerkoj Nuse Ne Forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18460)
Re: Kerkon nuse ne you tube.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor

Do p.. Miku & e do te rr..
Te mos ket femi. Po patì femi t'ja mbaj mami vet
Piktoro pika ty degjove
ku e gjete aman!!
E dum nje video si ky durrsaku qe ka sjell piktori te shohim cfare ofron. Keshtu kot s'te pranon asnje.
"S'pi duhan dhe alkol" ! Oh te keqen e kritereve. 
Une te sugjeroj ta provosh te keqen e alkolit dhe duhanit keshtu te pakten ben ndonje çmenduri ne ndonje gentlemen's club dhe kupton qe ca gjera jane overrated. 
Se harrova te pyes Mondin: gjete nuse mer? 
Citim:vllai im eshte ,po ma ka fut se ka dal ne you tube, u ka tregu me i shpejt,
Po citoj ato që tha Deb*
E dum nje video si ky durrsaku qe ka sjell piktori te shohim cfare ofron. Keshtu kot s'te pranon asnje.![]()
,piktoro hallall
Nje djale me te dashuren me makine shkojne drejt nje pylli...Aty djali pyt nje plak.- O xhaje ku te con kjo rruga ktu?
Xhaja -Ruju or bir e kthehu me mire se kjo rruga te çon drejt marteses.
Mod dil teme piktoro po gjej nuse per fan fan -in ate bej ti 
Citim:Po teme me nuse eshte, qe thua ti ja dhe nje tjeter.
Po citoj ato që tha AngelDevil
Mod dil teme piktoro po gjej nuse per fan fan -in ate bej ti![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Amelie
haahhaah sa gjynof qe po mvje per ty......iii hat per te mira pra!!::gaagaggaga

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
duhet ta ndihmojne gocat e lokalit te durresit.

Si perfundim u gjet nusja? Apo kam ardhur ne kohe?...
Charlotte e hodhe CV ti?? 
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Si perfundim u gjet nusja? Apo kam ardhur ne kohe?...![]()
Luleee po ne vend,gati e kam..
Ku duhet vene?
Dylan mos dek maj,se tash po ti la nji xhiro 
Po si su hap nje teme kerkoj burre ne forum. I kemi gjitha te martuar gocat ktu.
Po pertoj ta hap une 
Filloje ankandin
ti gjejme lules nje djal nga franca
Endri
tek tema nqs hapet 'Dua burre ne forum' ti do jesh nr. 1 ne liste mqs te paska vajtur ne mendje. 
Ca do te thuash qe ti do zgjidhje mua? Ma fryve gjoksin shume. 
e gjeti apo jo
Citim:
Po citoj ato që tha Charlotte
Luleee po ne vend,gati e kam..
Ku duhet vene?
Citim:
Po citoj ato që tha fan fan tulipan
JU LUTEM PARAQITUNI ME CV E JETES

Citim:
Filloje ankandinti gjejme lules nje djal nga franca
ishalla te ecen .
hahahhaha shkoni moj shijoni jeten po ca duhet burr gru
dhe pse jam une qe hapa teemen ,jam gjithmone kundra marteses
sikur te ishte per mu e te cbeja cfare ehst ber behet fjale ktu kurr sdo isha martu jo qe jo po as jetu me nje mashkull,po kalu me mashkull deshira sme iken kurr po ta kem mbernda mureve ne nje vend me mu do isha kunder gjithmone
teepr te besdisshme ska njeri q ei duron
ca me pelqen qetsia zot ,zhurma ma merr mendjen qetsia liron trunin me mungon
Citim:
Ankand?? un di qe ne ankand hyn gjerat demode ore ...
Mos ngaterrove termin Endri , pastaj ça ngec ke lulja ti per burr??
e sidomos nga Franca ?
t'ka zen keq me francezt , me gjuhen etj etj ..tek e fundit ti u ngrefose![]()
p.s u hap tema per burr , ik e hidhe Sv e jetes atjeishalla te ecen .

Citim:
lol si nevrikoset dhe rrudhe vetullat...

Citim:
do ta hidhja sv-en po te kishte ndonje goc qe nuk do humbisja kohe por...![]()

sipas ketij pershkrimi. burri jot ideal eshte nje balerin qe zoteron disa gjuhe? 
deshe me thene tenor Endro 
e paskan kthy forumin ne agjenci martesash 
Citim:
Po citoj ato që tha lule
edhe mua po me ngacmon tundimi.. po kam nje kusht kryesor te cilin e ndjek perhere , po s'me diti burri fr , it , angl,, arabisht.. tamilce
me t shkrujtme e me t folme ta harroj cv me mua
se desh harrova, duhet me m'knu edhe opera ..se e kam te domosdoshme para gjumit..![]()
ky me siper ca ishte mos po kerkonte gru dhe ky

Citim:Paskam cituar gabim mesazhin e lules por ky saimiri ja ploteson kushtet qe kerkon lulja vetem se nuk e di se eshte ne kerkim te fatit apo e ka henger.
Po citoj ato që tha dylan
ky me siper ca ishte mos po kerkonte gru dhe ky![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
e paskan kthy forumin ne agjenci martesash![]()

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Sa te shkon maska Anti
![]()

Citim:mos e ngacmo lulen se nuk vuan per asgje , ne terezi i ka gjerat dhe tregohu me i sjellshem kur flet se je dhe artist piktor dhe nuk eshte ne" rrangun" tuaj te shpreheni ne kete menyre
Paskam cituar gabim mesazhin e lules por ky saimiri ja ploteson kushtet qe kerkon lulja vetem se nuk e di se eshte ne kerkim te fatit apo e ka henger.
Per kuriozitet ky Saimiri eshte shume i famshem ketu ne Itali biles kohet e fundit ne rai tre folen per operan Dolceamara.
Citim:ca pret perfito nga rasti,
Citim:

Kush eshte ai sucker mashkull qe do nuse.
me e udhes do kishte qen te hapte temen..kerkoj friend with benefits ne forum lol
Citim:kjo faktikisht eshte pyetje qe te ben te mendosh
e marrin gruan si nevoje komoditet i jetes, dhe hidhen ke tjetera nese nuk shkon mire me te paren, e nejta gje edhe me femrat.
dhe nuk martohem sepse I'm fucking loser and somewhat arrogant dhe nuk e ul koken para ndokujt kaq leht tma kujotje gjithe jetes kte gje. so far! lool
ca pod eksha me vdek beqar ky me siper

Mire ne teori. Por ne praktike pak veshtire te ndash ndjenjat. Lol te kesh nje nuse eshte si te kesh nje bebe. Kur ke nje femije duhet re mendosh perpara per diapers. Per situaten ekonomike. Per shqetsimet e tyre. Ne ca shkolle e kopesht do i cosh. Te njejtat gjera duhet te mendosh kur merr nje femer. Per pms-et. Why on earth would someone want that? :p
Citim:Pikerisht pra edro. Ata qe pershkrova une nuk e vrasin mendjen per kto gjera:d selfish smart advanced e marrin per komoditet:d
Mire ne teori. Por ne praktike pak veshtire te ndash ndjenjat. Lol te kesh nje nuse eshte si te kesh nje bebe. Kur ke nje femije duhet re mendosh perpara per diapers. Per situaten ekonomike. Per shqetsimet e tyre. Ne ca shkolle e kopesht do i cosh. Te njejtat gjera duhet te mendosh kur merr nje femer. Per pms-et. Why on earth would someone want that? :p
Im still a hopeless romantic though. Lol
sometimes... not all the time. Kurto nje pyetje. Ti vete ke deshire te gjesh dike? Apo je i kenaqur me ndejt beqar (your choice)?
Citim:of course, do ishte edhe me mire tme gjejn mua, less work this way
Kurto nje pyetje. Ti vete ke deshire te gjesh dike?

Citim:

Citim:
Po citoj ato që tha fan fan tulipan
ca pret perfito nga rasti,

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Me keq se gazeta celesi thuj, me banane ne dore te kastrabeu![]()

Citim:leni fiqte e vapen se kane punt e veta po ec tani dhe shpehu sille cv
te piqen fiqt
![]()

Citim:
Paskam cituar gabim mesazhin e lules por ky saimiri ja ploteson kushtet qe kerkon lulja vetem se nuk e di se eshte ne kerkim te fatit apo e ka henger.
Citim:
sipas ketij pershkrimi. burri jot ideal eshte nje balerin qe zoteron disa gjuhe?![]()

Citim:
Citim:

As 1% te dites nuk me vete ne mendje pervec bottocks e tyre. Te garantoj. 
| Gjithsej 7 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 » Trego 307 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.