| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 89 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Kerkoj Burr (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18468)
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
E di, e di. Un gjithmon pa fat
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha black
Shelgu mos u merzit se grat jan si autobusi iken njera dhe vjen tjetra
Mos gabo te vraposh nga mrapa - se ngel pa gjo .... a mir ??

Citim:
Shelgu mos u merzit se grat jan si autobusi iken njera dhe vjen tjetra
Mos gabo te vraposh nga mrapa - se ngel pa gjo .... a mir ??

DYLAN -edhe burr me eksperienc nuk deshe (un)
po na thuaj si e don te pakten ???
E njof njonin ..... vetem se ka nje problem te vogel
kur ishte i vogel... po i bie shkurt .
-Ka nje koqe te veten dhe nje ko.. qeni dhe kur ben
shurren e ngren nje kemb (i ngrihet automatikisht vet)
per kusurin alamet burrit .
ca eshte kjo vape keshtu ketej ???

kur ta zgjell uen burrin tim te arllshem sdo ti mungoje asgje te jet orinci im i kerkuar ose ose sdo ja nis asaj pune fare ,po me sa shof dhe pricat kan fillu me na dal homo sdi gje me duket se kam mbet pa gje
e fundja spo lypja dicka ka mbaru afati asaj kerkeses me siper do e trellja me dor me mir se ta degjeneroja me lloj lloj trapi
fundja qetsia eshte gjeja qe me pelqen me shum ne ket jet ateher qetsi ne dy veshtir te gjesh
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
kur ta zgjell uen burrin tim te arllshem sdo ti mungoje asgje te jet orinci im i kerkuar ose ose sdo ja nis asaj pune fare ,po me sa shof dhe pricat kan fillu me na dal homo sdi gje me duket se kam mbet pa gje![]()
e fundja spo lypja dicka ka mbaru afati asaj kerkeses me siper do e trellja me dor me mir se ta degjeneroja me lloj lloj trapi
fundja qetsia eshte gjeja qe me pelqen me shum ne ket jet ateher qetsi ne dy veshtir te gjesh![]()
I paskeni hyre filozofise me not ketej me sa shoh une.. Po ti shelgu paske filluar vrapin keshtu?
Po un thash te bej nje te mir ,dhe te gjej nje vend ne parajs.
Meqe ra fjala a e don edhe ti nje burrrrrr Dolce ???
Citim:
Po un thash te bej nje te mir ,dhe te gjej nje vend ne parajs.
Meqe ra fjala a e don edhe ti nje burrrrrr Dolce ???
Citim:E kunderta dylan duhet princi te kerkoje tyre se ndryshe te del ashtu sikurse the.
kur ta zgjell uen burrin tim te arllshem sdo ti mungoje asgje te jet orinci im i kerkuar ose ose sdo ja nis asaj pune fare ,po me sa shof dhe pricat kan fillu me na dal homo sdi gje me duket se kam mbet pa gje![]()
fundja qetsia eshte gjeja qe me pelqen me shum ne ket jet ateher qetsi ne dy veshtir te gjesh![]()
Citim:
Princi i Anglise po shef tenis dylan. By th w ajo qika nuk me duket gje si shume pa leng duket
sdi gjithe ekam pas inat kshu si ftyr at neri lol per plakun behet fjale se ai i riu duket cik me intelegjennt them nga zgjellja e femrave per tjeter sdi skam ide un cbejn ata
Citim:
eh shelgu ai per zotin gjynaf mos me i hyp rryp pantallonash tre her ne ditsdi gjithe ekam pas inat kshu si ftyr at neri lol per plakun behet fjale se ai i riu duket cik me intelegjennt them nga zgjellja e femrave per tjeter sdi skam ide un cbejn ata
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Kjo po ishte e forte;
Ah dashuria!
http://top-channel.tv/artikull.php?id=237960&ref=ml

nuk ka burra sot kot lodhesh
te garantoj un
kam 1 shok keteu ne uk .inteligjent me humor fantastik.34 vjec sa i beri.me pune me dokumenta.familje inteligjente.prindrit te 2 ka qen mesues ne shqipri,kan emigruar jasht qe ne 1993.shoku im eshet rritur jashte shtetit me 1 fjale.
nqs jeni nje vajze per shpi inteligjente ju garantoj se ky do jete nje bashkshort i sigurt per 1 familje te sukseshme.
mos e merni per ters nuk i pelqejne vajzat e trasha nga truri dhe nga trupi.
un per vete jam i martuar dhe me thon te drejten do me behet qefi qe ai te gjej nje vajze te mire dhe ne te njejten kohe te dalim jashte ndonjehere te katert do jete me mire.;]]
nqs jeni te interesuar mund te me coni msn the ne privat.thx
per hajer kjo reklama

;]]
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
per hajer kjo reklama![]()
![]()
Re: Kerkoj Burr
Citim:
urgjentisht
gjithmone tema ne diskutim ne pritje tan jeten u plakme e hajt
Re: te garantoj un
Citim:
Po citoj ato që tha dodgy
kam 1 shok keteu ne uk .inteligjent me humor fantastik.34 vjec sa i beri.me pune me dokumenta.familje inteligjente.prindrit te 2 ka qen mesues ne shqipri,kan emigruar jasht qe ne 1993.shoku im eshet rritur jashte shtetit me 1 fjale.
nqs jeni nje vajze per shpi inteligjente ju garantoj se ky do jete nje bashkshort i sigurt per 1 familje te sukseshme.
un per vete jam i martuar dhe me thon te drejten do me behet qefi qe ai te gjej nje vajze te mire dhe ne te njejten kohe te dalim jashte ndonjehere te katert do jete me mire.;]]

po njof dike tjeter ky ehste fis 29 vjec.ska dokumenta cun flori me thon te drejten,jeton ne londer ,cun i gjate i pashem ,mbi te gjitha njeri i mire
Re: Re: te garantoj un
Citim:Dylan nese ke lind ne 1980 sic e ke ne profil duhet te jeni moshatar.
ndonje me te ri ake kot se ky si teper i vjeter per mu me duket si baba jem![]()
Fakti qe paska goxha ne emigrim eshte plus? Vetem po te ket ik ne emigrim me familjen, ndryshe i bie te mos kete arsimin, edukaten e duhur.
ded un thash qe ka ik me familje kaqen i vogel kur ka ik.me shkoll me te gjitha lol
Gabimi im. :p
Re: Re: Re: te garantoj un
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Dylan nese ke lind ne 1980 sic e ke ne profil duhet te jeni moshatar.Fakti qe paska goxha ne emigrim eshte plus? Vetem po te ket ik ne emigrim me familjen, ndryshe i bie te mos kete arsimin, edukaten e duhur.

Re: te garantoj un
Citim:
Po citoj ato që tha dodgy

me duket s epo bahet dicka ishlla mir kena fat ne 2013 se ngjan si vit chanci 
Citim:
me duket s epo bahet dicka ishlla mir kena fat ne 2013 se ngjan si vit chanci![]()
Shelgu mendo pak dhe per ne te Italise 
Citim:
Te te gjej nje burre ne Angli dylan?

Re: Re: Re: Re: te garantoj un
Citim:S'te jap dot mendim. Provoje njehere, hahah
hahah ne fakt une e du me te ri se vetja me me rini dhe mu pak se thojn gruja e re e burri i ri e rinojne gjinine ekundert sdi sa esht e vertet po kisha qef me provu![]()
Re: Re: Re: Re: Re: te garantoj un
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
S'te jap dot mendim. Provoje njehere, hahah
ateher kam frike them per sa kohe ma var

E gjeti burrin Dylani? 
Re: Re: Re: Re: Re: Re: te garantoj un
Citim:
deb kam frike me hy me provu a ka gja qe fillon rrit fmi pashe zotin lol se qef kisha pas pse me rrejtateher kam frike them per sa kohe ma var
ma bani njari mrom pas qe me shikoi ne do foto tha po me dukeshe re ,po he i thashe sa ere jo tha ske me shume se 45 hahhhaa thahse ku ku per mu dhe kerkoj mu rini me te ri po kush me shef ma,ndonej plak qyqar dhe mezi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do te kete gjet Dylan burrin, burrin qe enderronte?
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Do te kete gjet Dylan burrin, burrin qe enderronte?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Do te kete gjet Dylan burrin, burrin qe enderronte?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
leje dylan po ti a ke gjet gru![]()
Pershendetje, Angel.
| Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 89 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.