| Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 » Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)
LALA QORR
Nje lal qorr ne vareza pyet nje lab qe po kalonte aty afer.
A eshte ky varri 200?
Po ti pse dole o lal kur nuk di te kthehesh -ja ktheu labi.
Ahahahahaha e bukur kjo.
forca laberia gjithe kohes je shquar per trimerine dhe zgjuarsine tende.I pershendes te gjith labt kudo qe ndodhen
hi
ishin 2 polica,1 lale edhe 1 lab edhe ishin shoke se punonin bashk. Edhe nje dite ne wekend thane,_ do dalim per qef sot thane te ikim te pime edhe te bejme qef_ ok edhe iken pine ne bar pasatj thane.. sikur te iknim njeher andej nga bordelloja"" tha lala_ ok tha labi edhe iken.vene atje edhe futen Labi i pari. mbaron pune edhe thote-- ehe nuk ishte gje me mire te ikja te gruaja ime"" tha,_ Prit njeher tha lala edhe u fut edhe ai... Doli edhe tha, Kishe te drejte ti, me mire te q.... gruan tende
ore fieraku po ti c'do te thuash me kete qe lali eshte me i zgjuar se labi eh me duket se te rren mendja mor i shkrete. Me vjen keq por e ke gabim.
hi
kujt i djeg le ta mbaj Brigid , se un barcaleta po them ashtu si keni thene edhe ju apo jo????? hajde Ciao edhe fol mire here tjeter
Shiste lala veze ne pazar dhe shkon labi e i thote: sa i shet ato vezet mo. Dhe lala i thote:nga 10 leke veza. Labi i thote:po ule mo se... Dhe lala i thote: po mire me jep 8 leke per veze. Labi i thote: po une te thashe ta ulesh cmimin mo jo ta ngresh e i jep 100 leke e i thote: me jep 10 veze me10 leke veza dhe e pastaj iku i kenaqur se kishte marre vezet me cmim te ulur.
Re: hi
Citim:
Po citoj ato që tha Fieraku
kujt i djeg le ta mbaj Brigid , se un barcaleta po them ashtu si keni thene edhe ju apo jo????? hajde Ciao edhe fol mire here tjeter
e moj te keqe xhaxhi
e moj brigid pse i ncehur te dukem un ty? si thua ti?
nje jave qe iki me pushime une, ju ngjallen pleshtat juve?
Deshira per tu bere polic
Ashtu si barcaletat e tjera ne kete teme ............................Na ishin nje here dy studenta ne akademine e rendit, gati per mbaruar shkollen, njeri Lale e tjetri Lab.
Ne menyre qe te dilnin ne pune duhet te kalonin dhe nje provim mjaft te thjeshte sa per formalitet.
Futet Lala i pari dhe e pyet Kapiteni
- C'fare eshte kjo? - duke i treguar me gisht lart nga tavani.
-Llambe - tha Lala
- po ajo qe e mban llamben? - pyeti perseri kapiteni
-portollambe - iu pergjigj Lala
.....urime - tha kapiteni- suksese per me tej
>>>>Labi tani degjonte pas deres, dhe kur doli Lala, u fut ne dhome shume konfident qe do ta merrte provimin.
-C'fare eshte kjo? - i thote kapiteni
-Poc - thote Labi
-Po ajo qe mban pocin?
- Portopoc!!!!! - ia kthen Labi gjithe gezim
Doli ne drite dhe zgjuarsia e Labit ........E kuptove Brigid?
Re: e moj te keqe xhaxhi
Citim:
e moj brigid pse i ncehur te dukem un ty? si thua ti?
Re: nje jave qe iki me pushime une, ju ngjallen pleshtat juve?
Citim:
Po citoj ato që tha Albtiger
Doli ne drite dhe zgjuarsia e Labit ........E kuptove Brigid?
Bera nje xhiro andej nga Florida.
Bye bye
kohe me shi ?
moj brixhid po ti merr nje cader moj se do me lagesh edhe do me ftohesh... pasatj do jesh ncef ti prandaj nuk hap koha si puna e ' ZENOS'' buzeqesh moj se e ncive qiellin
meraku
o fieraku po ti mos ma qaj hallin se fundja dhe po u ftoha burrin doktorr e kam keshtu qe me sheron ai.pastaj une nuk jam nhehur ore jo nuk nxehem kollaj une
ehe
bravo Bigid te lumte. po ti infermiere punon?
shaka moj_____ '' italione'' 
epo shyqyr ore shaka te bejme se debatet i bejne qeveritaret apo jo? ne jemi njerez te thjeshte te popullit.si thua ti belgjikan
ehe ehe
e moj Italione e ashu eshte..... po edhe ti thoj mendimin tend me politik se demokraci jemi jo per gje
nejse ti me dukesh goc e ndrojtur mua po sidoqofte po bie me shi ne Itali moj?....
beqma
Une them beqma. Ju si thoni?
Pershendetje
PEMA
Dy lale poshte nje peme po vrisnin mendjen se c'fare gjinie kishte pema.Njeri thosh eshte mashkull edhe tjetri femer.Aty afer po kalonte nje lab dhe ata e pyesin;
-O lab ca eshte kjo pema mashkull apo femer?
-Mashkull-i thote labi -se shoh qe ka dy koqe poshte.
Ne Xhungel
Na ishin nje here nje lab e nje lal dhe po vinin verdalle neper xhungel. Kur papritur pane nje tufe me majmune qe po i ndiqte. Majmunet ishin meshkuj te gjithe....dhe qene ndezur keq. Labi dhe Lala nga frika po iknin me vrap, por majmunet sa vinin dhe po afroheshin. Duke vrapuar, pengohet labi te nje rrenje peme dhe bie pertoke. Lala dha e dha u ngjit ne nje peme pak me tutje. Labit iu kujtua historia me ariun qe kishte bere para se linte shkollen dhe mendoi te bente si i vdekur. Po harroi qe keta ishin majmune dhe sic e donte fati, e perdhunuan keq labin. Te nesermen e njejta gje: ik e ik keta pane majmunet .....bie labi......vijne majmunet dhe i hyjne dore. Diten e trete po e njejta gje: pane majmunet dhe iken me vrap. (mendohej labi si tja bente qe mos ta kapnin majmunet) dhe cben; pengon lalen dhe vete ngjitet ne peme. Majmunet iu afruan lales, dhe i thane njeri tjetrit.
"Kete qe rrezohet e kemi ... dy here, hajde zeme ate qe hipen lart ne peme"
...................................
.................................
...............................
Re: Ne Xhungel
Citim:
Na ishin nje here nje lab e nje lal dhe po vinin verdalle neper xhungel. Kur papritur pane nje tufe me majmune qe po i ndiqte. Majmunet ishin meshkuj te gjithe....dhe qene ndezur keq. Labi dhe Lala nga frika po iknin me vrap, por majmunet sa vinin dhe po afroheshin. Duke vrapuar, pengohet labi te nje rrenje peme dhe bie pertoke. Lala dha e dha u ngjit ne nje peme pak me tutje. Labit iu kujtua historia me ariun qe kishte bere para se linte shkollen dhe mendoi te bente si i vdekur. Po harroi qe keta ishin majmune dhe sic e donte fati, e perdhunuan keq labin. Te nesermen e njejta gje: ik e ik keta pane majmunet .....bie labi......vijne majmunet dhe i hyjne dore. Diten e trete po e njejta gje: pane majmunet dhe iken me vrap. (mendohej labi si tja bente qe mos ta kapnin majmunet) dhe cben; pengon lalen dhe vete ngjitet ne peme. Majmunet iu afruan lales, dhe i thane njeri tjetrit.
"Kete qe rrezohet e kemi ... dy here, hajde zeme ate qe hipen lart ne peme"
...................................
.................................
...............................
Vellazeri
Te ura e Mifolit nese e dini ku eshte na kishin dale nje lale e nje lab per te peshkuar dhe ne nje moment te caktuar te dy grepat ngrene te njejtin peshk. Labi terhiqte e lala tehiqte e si perfundim takohen siper ne ure. I thote lala labit eshte imi peshku jo i thote labi eshte imi. Filloi nje sherr i madh. Labi i thote lales, degjo ketu ti o hu do bejme nje gje tjeter qe te mos zihemi se jemi vellezer. Mire i thote lala ç'do bejme ? Labi i thote kush q* me forte shokun do marri peshkun. Mire i thote lala. Labi i thote do te te q* une i pari se jam nga zone me e madhe. OK dhe e q* Labi i pari lalen deri ne piken qe lala thote boll se me kete te q*re me bere te dhjes rehat per nje muaj. Tani kthehu ti i thote lala labit. Si ore i pergjigjet labi te kthehem une ? po ore i thote lala eshte rradha ime te te q*. Labi per te rruajtur miqesine me lalen i thote: o vella per nje peshk do zihemi na po merre ore mere se ke familje per te ushqyer.
per fierakun psikolog
uuuaaa po si e gjete ore babam qe jam e ndrojtur mos je gje psikolog ti. ( O fieri na bere me balte na le pa shkuar tek nusja) kjo eshte shprehje qe e perdorin per fieraket
na bere balte?
ja ke fut kot se un s'e kam degjuar ndonjeher,nejse sa te rrosh do mesosh ( sidomos me infermiere si ty)
Qetesi, do te ndjejne disa prej jush kur te keni mbaruar se lexuari...
Ishe nje djale lale dhe donte nje goce labe. Nje me dy donte ta ndalonte por goca si e ndershme nuk pranonte...thone se qe e virgjer. Duroi sa duroi goca, vajti e i tha te jatit se e gacmonte nje cun lale. Babai u be keq nga ky lajm dhe vendosi ta shoqeronte te bijen kudo qe te shkonte. Vec asaj do merrte dhe ciften me vete. (Mbahej babai, veteran lufte.) E shikon cuni nje here, dy here dhe po mendohej cte bente. Shkon ne shtepi dhe vishet si grua. Merr dhe nje jastek e ve ne bark qe te dukej si shatezane. Ngaqe e dinte qe goca gjithmone kalonte nga lulishtja, shkon atje dhe shtrihet pertoke. Sa shikon gocen me te jatin fillon e renkon sikur do lindte femije.
Babai i goces e degjon dhe i thote goces qe te shkonte dhe ta ndihmonte gruan shtatezane. Meqe vet ishte burr me namus vendosi qe te fshihej mbas nje shkurreje te larte e te dendur qe te mos e shikonte gruan se ishte turp.
Sa vete goca per te ndihmuar i hidhet lart cuni dhe fillon nga puna...
Ne pune e siper...mjaft e frikesuar dhe e tronditur berrtet goca:
-"O ba qenka djale"
Babai me gezim merr ciften dhe qellon dy here ne ajer "Bam ...Bam"
-Hajde te na rroj dhe me jete te gjate - therriti babai
......................................................................................
Per ata qe nuk e kuptojne, rekomandoj ta lexojne dy here. Faleminderit
Re: interesante!!!!!
Citim:
S'po e hapin me gojen Labet!!!!! Shume e cuditshme.....:o:p
I can't hear you....who is your daddy????
Re: ec aty
Citim:
histori e vertete
Nje Lab ishte transeferuar me pune ne Fier (punonte te Azotiku). Qellon qe kishte ditelindjen i vellai dhe shkon ne Vlore per dreke. Kur mbaron dreka, dalin te dy me te vellain dhe kerkonin per fugon. Kalon nje fugon para tyre qe lexonte "Vlore-Fier". I nxjerrin kallashin keta dhe ndalon fugoni. I thote ky Labi, qe kishte ditelindjen, shoferit:
-Merrma vellain deri ne Fier!!!!!
-Skam vend- ia kthen shoferi.
- Opo fute aty!! - i thote Labi.
-Ku ta fus o ku, nuk e shikon qe eshte plot- fillon e u nxeh shoferi.
- Opo ngjishe aty q. nenen- ngriti labi zerin.
I still believe that to this day...He still hasn't realized that his brother's mother was actually his own mother. Sad isn't it?
Po c'fare do besh nuk ka pyll pa derra.
Peace
edhe qe the ti
Jan disa shprehje andej na ne P.S ri o njeri s ena q1ve nenen, po jo s eekmei ne ate kuptim q e emerni ju lalet, se po te jet per tjeter gje i *1me motren me te mirt,
Mirkuptime,power, respect
ore Kota
ore cun ketu thyen barcaleta nuk tregohen trimerira.. prandaj fol mire trimerite leri hajde Ciao
Bravo Kota 97!
Shoku Kota me fal qe te nenvlehtesova; Te dija me dy klase shkolle, por qenke me tre ...urime. Ma merr mendja me i zgjuari i fshatit ti je. Fshati Kote eshte shume krenar per ty djalosh prandaj vazhdo sic e ke zene dhe do Zoti nuk bie ne ndonje pusete duke ecur rruges.
Do flasim.....
Meqe do barcaleta ti, po them dhe nje tjeter une ( u hap thesi tani).
Ishin mbledhur veteranet e luftes Nacional Clirimtare per te festuar pervjetorin e clirimit. U be nje kongres i gjere me delegate nga te gjitha zonat e Shqiperise. Sigurisht kishte te ftuar dhe nga zonat e Laberise Trime. Ne konference e siper filloi debati kush kishte luftuar me shume ne lufte. Kuptohet qe te gjithe donin te mburreshin. Jo luftuam ne, jo luftuat ju....budallalliqe te tilla......pleq ke parasysh.... u kishte ikur truri. Pas ca kohe debat u cua nje burre ne moshe pak te thyer, dhe pasi u prezantua (ishte bashkefshatari i kotes 97), tha me gezim dhe krenari:
- "Ne labet kaq kemi luftuar" - tha- "sa dhe emrin ia kane vene labidar dhe jo malokdar apo laledar apo ndonje ....dar tjeter prandaj neve na takon merita!"
I love it
when you call
me Big Pop-pa
MOS U ZINI
O cuna mos u zini se s'ju ka lezet.Zihuni me barcaleta po e pate te arsyeshme keshtu qe te qeshim te gjithe.
Na ishte nje here nje cun lal qe vendosi te shkonte ne emigrim.Niset arrin ne perendim, gjen nje pune rregullohet si ai e s'ka me.Pas ca kohe na i vete mendja te provoje femrat po s'dinte si t'ia bente.Pyet andej e pyet ketej na gjen nje prostitute.
-Sa do -e pyet lala gjithe delikatese.
-50 euro per nje pune me dore -i thote ajo.
-Ou,- thote lala- me dore e bej vete une ca me duhesh ti.
-E shef ate Ferarin e parkuar aty- i thote ajo.-E kam blere vetem me punen qe bej me dore dhe derisa me paguajne domethene qe e bej mire.
U pa puna thote lala i shkrete hajt po e provoj njehere.E provoi dhe i pelqeu shume.
-Dua prape -i thote lala.
-100 euro per nje pune me goje -i thote ajo.
-Shume -i thote lala.
-E sheh ate vilen e bukur te cepi i rruges?E kam blere vetem me pune me goje, keshtu qe nuk eshte shume se e bej mire.
U pa puna tha lala me vete po e provoj nje here dhe ngeli shume i kenaqur se me te vertete e bente mire.
Sa do ti qe ta bejme njehere tamam -i thote lala?
-Si tamam?
-Aty ne p... pra -i thote lala
-E sheh ate avionin aty?Sikur te kisha p... do ta kisha blere i thote ai.
O lale po u merzitet thoni se ju tregoj ndonje tjeter.
ishin nje here dy laler dhe hiqeshin si gjithmon te zgjuar,nje dite shkojne ne malet e laberis per gjueti lepujsh, u munduat lalet te vrisnin lepuj por kishin frik se lepujt ishin te medhinje, atehere pane nje coban lab dhe thane te talleshin pak me te. I therrasin o coban mos pe gje nje derr femer te kalonte se e plagosem ne. cobani pergjigjet: e pash more e pash po me duket se ish mashkull se kur kaloi ate qafen atje tha: te me thuajne topet ata lalat se nuk me vrane dot.
Re: MOS U ZINI
Citim:
Po citoj ato që tha qorri
O cuna mos u zini se s'ju ka lezet.Zihuni me barcaleta po e pate te arsyeshme keshtu qe te qeshim te gjithe.
Na ishte nje here nje cun lal qe vendosi te shkonte ne emigrim.Niset arrin ne perendim, gjen nje pune rregullohet si ai e s'ka me.Pas ca kohe na i vete mendja te provoje femrat po s'dinte si t'ia bente.Pyet andej e pyet ketej na gjen nje prostitute.
-Sa do -e pyet lala gjithe delikatese.
-50 euro per nje pune me dore -i thote ajo.
-Ou,- thote lala- me dore e bej vete une ca me duhesh ti.
-E shef ate Ferarin e parkuar aty- i thote ajo.-E kam blere vetem me punen qe bej me dore dhe derisa me paguajne domethene qe e bej mire.
U pa puna thote lala i shkrete hajt po e provoj njehere.E provoi dhe i pelqeu shume.
-Dua prape -i thote lala.
-100 euro per nje pune me goje -i thote ajo.
-Shume -i thote lala.
-E sheh ate vilen e bukur te cepi i rruges?E kam blere vetem me pune me goje, keshtu qe nuk eshte shume se e bej mire.
U pa puna tha lala me vete po e provoj nje here dhe ngeli shume i kenaqur se me te vertete e bente mire.
Sa do ti qe ta bejme njehere tamam -i thote lala?
-Si tamam?
-Aty ne p... pra -i thote lala
-E sheh ate avionin aty?Sikur te kisha p... do ta kisha blere i thote ai.
O lale po u merzitet thoni se ju tregoj ndonje tjeter.

Re: ore Kota
Citim:
ore cun ketu thyen barcaleta nuk tregohen trimerira.. prandaj fol mire trimerite leri hajde Ciao
me sa po shof po me ulet e me shtruar laler, se mesa po shof kjo teme o per te qeshur, edhe un me kete shenje( :p ) me duket se nunkupton qeshje gallat, nejs enejse mos te zgjatem, bofshi qe laler, se labrit e di qe bejen qef, se kan bere qe kur lindi njerzimi
:p
se na i moren keta :p 
Qorri
e thote mire Keni ti mos gjej barcaleta ne vend tjeter edhe i thua ketu se ska lezet. Kollaj eshte nderro emrat edhe e thua. se keshtu e ke bere edhe here tjeter ti ,nejse puna jote ajo hajde Ciao
pse o djema
o cuna po pse barcaleta me gay and other bullshit like that...
kjo barcaleta tani titullohet peshkatari
Ishte nje burre lale dhe kishte marre grepat me vete dhe i kishte hedhur ne nje pellgace afer lulishtes. Kaloi nje shok i tij lab dhe e pyet se cpo bente.
- po peshkoj - i tha lala
- po ku ka peshk aty - tha labi me cudi
- ka - tha lala - me degjo mua ti
jo ka , jo ska , filluan po benin llafe
dha dha labi e pa qe nuk po e gjente gjuhen me lalen, e ftoi te nje lokal aty te cepi te pinin ndonje gote raki. Megjithese po pinin dhe po hanin perseri debati ndermjet te dyve vazhdonte. Pasi pagoi leket labi, e pyet lalen:
Po mire, ti thua qe ka peshk, pa me thuaj sot sa zure?
- aha- tha lala - ti je i treti sot, e hengra dhe darken une, tani do vete te fle hajde naten!
Albtiger po ku ju vete mendja mor te uruar.
Ja dhe nje nga mua. Eshte e vjeter po mu kujtua tani rastesisht.
Na ishin nje lal dhe nje lab dhe po ktheheshin nga puna. Meqen se ishin te lodhur u kthyen nga nje rruge e shkurten. Duke ecur i del perpara nje kanal dhe nuk dinin cte benin. Pan se mos kishte ndonje rruge kalimi ose ndonje ure po me kot. Vendosen ta kapercenin. Mer vrull labi dhe e kalon kanalin.
- hidhu - thot lalit . Po lali nuk hidhet.
- hidhu si u hodha une se nuk eshte shume e veshtire.
- Nuk hidhem dot- ja kthen lali.
- Hidhu si u hodha une - i thote labi.
- JO sekam frike se bie ne kanal.
- Po une pse nuk rash - i thot labi
- Po ti nuk ke tru or tu befsha dhe e kalove kanali se nuk ka ca te rendoj - ja ktheu lali.
lol keno
Citim:
Po citoj ato që tha Keni
Albtiger po ku ju vete mendja mor te uruar.
Ja dhe nje nga mua. Eshte e vjeter po mu kujtua tani rastesisht.
Na ishin nje lal dhe nje lab dhe po ktheheshin nga puna. Meqen se ishin te lodhur u kthyen nga nje rruge e shkurten. Duke ecur i del perpara nje kanal dhe nuk dinin cte benin. Pan se mos kishte ndonje rruge kalimi ose ndonje ure po me kot. Vendosen ta kapercenin. Mer vrull labi dhe e kalon kanalin.
- hidhu - thot lalit . Po lali nuk hidhet.
- hidhu si u hodha une se nuk eshte shume e veshtire.
- Nuk hidhem dot- ja kthen lali.
- Hidhu si u hodha une - i thote labi.
- JO sekam frike se bie ne kanal.
- Po une pse nuk rash - i thot labi
- Po ti nuk ke tru or tu befsha dhe e kalove kanali se nuk ka ca te rendoj - ja ktheu lali.
edh evet e kthen na ajo te ura a te trari mbi lum ete kanali :p
:p 
Nje kuriozitet:A e dini cila eshte kafsha me e eger pe lalet?
LEPURI. HAHAHAHAHA
Forca laberia mos u perul qendro e forte si gjithmone .qente le te lehin karvani te shkoje perpara
Tani po tregoj nje barsalete qe nuk ka lidhje me lalet apo labt.
nje dite vdiq nje kardiolok dhe shoket i bene nje kurore ne forme zemre.njeri i tha nje shoku qe kishte afer po une qe jam gjinekollog cfare kurore do me beni?
shpresoj ta keni kuptuar
nje dite lali hyn ne dhomen e gjumit dhe i thote gruas : moj grua cben ky burre poshte krevatit? gruaja i thote poshte nuk e di se cben po siper ne krevat po.
nejse brigid degjo kete
ishte lali edhe labi shoke edhe punonin ne 1 nderrmarje. edhe shteti u dha shtepin ne 1 pallat,edhe u martuan keta. kur dilnin ne mengjes qe iknin ne pune pinin kafen e mengjesit keta. Edhe i thote labi lalit'' ore sa here e q.... nusen mbrem i thote??? 1 here thote lala'' po ti e pyet ?? un thote labi 4 here.. edhe nejse kaluan disa kohe edhe e pyet labi prap 1 here un tha lala'' un thote labi 3 here, edhe kaluan ca kohe edhe i thote labi he sa here? 1 here un thote lala ehe tha labi mua spo me behet fare edhe u merzit labi... edhe lala si shok qe e kishte e ngushelloi duke i thene'' epo ti mos u merzit o burr i dheut se do ta gjej edhe nusja jote nje njeri qe ta q..... te pelqeu brigid? hajde Ciao
kjo eshte e forte...
Ishte labi dhe donte nje goce labe. Ne fillim ajo nuk e donte por kur labi i tha qe ai kishte dy penise, ajo vendosi ta martonte djalin. Pasi u martuan ata shkuan ne muajin e mjaltin. Pasi konsumuan martesen se bashku, vajza vuri re se djali kishte vetem nje penis. Shume e zhgenjyer ajo pyet burrin:
Ti me the qe ke dy, por ti paske vetem nje!!
Labi nuk dinte c'fare t'i thoshte keshtu qe vendosi t'a genjente.
Ia kam dhene komshise poshte borxh - tha labi
Diten e neserme qe ne mengjes, doli nusja nga dhoma dhe shkoi te komshia poshte. Trokiti ne dere dhe doli Lala.
-Cfare do? - e pyeti lala
-ate - i thote goca, dhe shikon poshte
-Ke ? i thote lala prape
-Ho mo ate? ia kthen nusja duke i treguar me gisht ne drejtim te "drejtorit".
-ooooooo- i thote lala- hajde se ta jap une
E mori brenda miku kete nusen e re dhe i plotesoi deshiren.
Pasi mbaruan pune keta, cohet goca dhe i shkon burrit ne dhome. Sa hap burri deren, ia mbledh me pellembe gruaja gjithe nerva:
-Po ti o budalla, ate me te madhin, me te mirin ia kishe dhene komshise?!
Re: Qorri
Citim:
e thote mire Keni ti mos gjej barcaleta ne vend tjeter edhe i thua ketu se ska lezet. Kollaj eshte nderro emrat edhe e thua. se keshtu e ke bere edhe here tjeter ti ,nejse puna jote ajo hajde Ciao
Na ishte nje here nje lal ironik qe na kishte vene ne loje nje jevg nga Vlora.
Nder te tjera i thote a e di ti pse je krejt i zi dhe pellemben e dores e ke te bardhe? Jo i pergjigjet Vlonjati.
Se kur te leu Zoti i kishe mbeshtetur duart ne mur- i thote lala dhe u shkri se qeshuri.
A e di ti- i thote labi -pse je krejt i bardhe dhe vrime e b.... e ke te zeze?
Jo -i thote lala.
Se kur ta hipa boja nuk me ishte thare akoma.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahhahahahahahahahahahahahhaahahahahahah
aaaahahahahahahahaahaahaahahahhahhahahhhahaahhahha
hahhahahaahah
Citim:
Po citoj ato që tha brigid
Nje kuriozitet:A e dini cila eshte kafsha me e eger pe lalet?
LEPURI. HAHAHAHAHA
Forca laberia mos u perul qendro e forte si gjithmone .qente le te lehin karvani te shkoje perpara
o qorri mire thua ti , se pataj i del lepuri ne enderr laleve dhe nuk jane me ne gjendje te tregojne barsaleta.hahahahahaha
po pse ju e mbani veten per trima??????
ore ate trimerin tuaj e di un se ju kam pare ça jeni... nejse thoj degjoni ketu juve leber nqs jeni te zgjuar ma thoni pse e keni gjoksin grop???????????? dhe sa per dijeni po ju tregoj 1 histori.... ishte 1 lab edhe iken per te vjedhur posht me myzeqe edhe iken me gjithe vellan edhe duke vjedhur i zoti i shtepis i qelloi me cifte edhe ky labi e la vellan shtrire edhe mori delen ne kurriz edhe iku. kur vete ne shtepi i thote nena'' ku e ke vellane more?'' e lashe nene, i thote se koke _lashe _koke mora. se ju leberit tere jeten duke grabitur keni jetuar edhe kete e quani trimeri? akoma nuk jeni pjekur nga truri ju, prandaj mendohuni para se te flisni,hajde Ciao
| Gjithsej 5 faqe: « 1 [2] 3 4 5 » Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.