Forumi Horizont Gjithsej 26 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)

Postuar nga klaudia_usa datë 18 Janar 2004 - 01:30:

Talking ahahahahha

i so wanna know what u guys are sain in this funny things lol
Its kool !
I donT know anything like that so HEre is a POem its Cute HOPe u like it guys!!!!!!!!!!

{PROud TO BE BLOndE}

__

Let It Be Me

There are many things that I want to be
Let me tell you in case you don't see
Let it be me
Because I want to be...
The shoulder you cry on when nothing goes your way
The person who tells you...when no one else will say
The one to catch you when ever you may fall
If ever you need anything I'm at your beck and call
The first thought you have upon waking
As long as you can give I'll keep taking
I want to be your joy when you have pain
Your sunshine when you are soaked with rain
Your strength when you are weak
The one who loves to hear you speak
The reason for the smile upon your face
The one you run to when you have been disgraced
Let me be your reasoning when you are confused
Your comfort when you feel your being used
The one who holds you when you are afraid
The one who does the things you never said
Let it be me because I know you see
Let it be me...because I want to be

Postuar nga vipi31 datë 18 Janar 2004 - 02:19:

Smile

kujdes !!!

nje majmun i vogel pyet te emen
MAJMUNI--po sa i pameshirshem zoti moj ma sa rrace te shumtuar na beri
E EMA- ne jemi me fat te keqen nena po te shohesh ste qe po lexon kete mesazh c`far fytyre qe ka

Postuar nga _mIzZzA_ datë 18 Janar 2004 - 02:31:

klaudia me fal qe nuk ikupton shpirt
the poem is cute I love it it's nice

Postuar nga _mIzZzA_ datë 18 Janar 2004 - 02:35:

ishte njeher dy budallenj u merziten edhe than te fillonin te luanin me mitinge....e mir filluan te bertasin si miting kuptohet
ky mbrapa e godet kete shokun para dhe ai i pari i thot shiko se kush me goditi do tja bej fytyren me gjak mir tha ai qe e goditi do ta shikoj un kush te goditi epo he se mos meret vesh ketu se kush te goditi- tha ai -"miting eshte"

Postuar nga klaudia_usa datë 18 Janar 2004 - 02:50:

Talking FUnny?

ahahhaah iam funny po kto qe thoni ju si kam degjuar donjer pranaj sdo te thot qe sjam un funny po si dita kto! nese un kam qef te shkruaj poems lol

{prOUd To be BLonde}

holy mother, full of grace
bless my boyfriends goreous face bless his hair that tends to curl keep his hands where they belong bless his dick,the one i sucked .. bless the bed , in which we fucked and if my mom happen to walk in bless the shit i would be in
i know im a cheater ...but its a physical attraction ..nothin i can do! * u know im stubborn..so y the fuck u act 1 too??

Postuar nga vipi31 datë 18 Janar 2004 - 03:17:

e fort kjo

ne oren e bologjise ne nje klase kishin pune laburatori(analizimin e peshtymes ne mikroskop)
nje grup cunash ,njeres nga vajzat e klases ne vend te pershtumes i vene
spermadozoide.

mesuesja pasi fillon ti kontrolloje analizat e klases ngel tek kjo .

MESUESJA-te cohet ne kembe personi qe i perket kjo gjeja
NXENESJA-me perket mua mesuse
MESUESJA-VAJZ E MIR BEN CFAR BEN NATE KUR VIHET NE SHKOLLE LAHET GOJA

Postuar nga _mIzZzA_ datë 18 Janar 2004 - 04:31:

ahahahahah vipi funny kjo

Postuar nga _mIzZzA_ datë 18 Janar 2004 - 04:39:

ta lash

ishin njeher 2 budallenj edhe po loznin me ta lash (tag)
edhe po ndiqnin njeri tjetir edhe aty afer vjen nje doktor edhe ky qe e kishte ... po i vinte para tij doktorit me vrap
doktori u frikos tha aman me vrau se nuk mbushin shume keta edhe doktori filloi te vraponte donte te ikte po ku budallai po i vinte nga mbrapa me vrap pasi ben nga nje 2 mile run
udorzua doktori opo me vri u dorzova se nuk vrapoj dot ne
kur pa priturasi budallai i thot doktorit
"ta lash"
edhe iken me vrap
hihiihihihi funny he

Postuar nga Albanian man datë 18 Janar 2004 - 05:24:

Teoria dhe praktika

Nje dite djali kthehet ne shtepi dhe pyet te atin se ku ndryshonte teoria nga praktika, hmmmm thote i ati-- shko pyet mamin se a do te bente sex me dike per $1000, shkon djali i vogel dhe pyet te emen , perpgjigja ishte- per te marre $1000 per familjen , do ta beja. Djali i thote te atit pergjigjen e nenes-- tani shko pyet motren e madhe-i thote i ati, dhe djali i vogel pyet te motren nese ajo do te bente sex me dike per te njejten shume paresh, pergjigja e te motres ishte e njejte me pergjigjen e te emes. Tani shko pyet motren e vogel- i thote i jati djalit. Dhe pergjigja e motres se vogel ishte e njejte me dy pergjigjet e para. Pra-i thote i ati djalit te vogel- teorikisht ne kemi tre kurva ne shtei, ndersa praktikisht nuk kemi asnje.

Postuar nga DON-KISHOTI datë 18 Janar 2004 - 06:07:

per MIZZEN

sa doja qe te qeshnim bashk moj zonjush mizza ke nje te qeshur shume sexy :p

Postuar nga DON-KISHOTI datë 18 Janar 2004 - 06:36:

per MIZZEN

o mizzza do me qesh dhe nje shoku im bashke me ne a'qeshim qe te tre pra

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Postuar nga DON-KISHOTI datë 18 Janar 2004 - 06:43:

per klaudian

moj goce meqe ke muhabet me mizen thuj asaj goce te nderrroj emrin .ta vej MuSHKONJ te pakten

Postuar nga klaudia_usa datë 18 Janar 2004 - 06:53:

ahahahahahahah omg

DOnkishotii , lal car kam un me mizzen mo/??? ajde njeri ajde kyyyyyyyyyyyyy llol ajde Caio '

{prOUd TO BE BLOnde}

Postuar nga DON-KISHOTI datë 18 Janar 2004 - 20:06:

hi kladuia

nje dite ne nje pub hyn nje prift dhe thot kush nga ju do me shku ne parajs te gjith ngriten doren vetem kladuia rrinte me nje cep dhe se ngriti doren ,i afrohet prifti dhe i thot bija ime i thot ti sdo me shku ne parajs ? dua i thot kladuia si sdu por kujtova se don me i cuar tani :p

Postuar nga i_pafajshem datë 19 Janar 2004 - 04:02:

Pak me te permbajtur ne "shakate" tuaja ju lutem. Ketu jemi thjeshte per te qeshur dhe per tu argetuar pak me njeri-tjetrin dhe jo te kalojme ne fyerje te tilla.

Don Kishot, eshte mire te kaloni ne ndonje site tjeter humori sexual dhe jo ne kete forum me te tilla mesazhe. Ashtu si nuk na pelqen te ndihemi te fyer, duhet dhe te respektojme te tjeret.

Kalofshi momente te kendshme.

Postuar nga DON-KISHOTI datë 19 Janar 2004 - 19:57:

hmmmm

me sa shoh arrita qellimit te krijoj armiq te humorit paska shume naive ne ket chat ,megjithate nese nuk arrini te pranoni satiren qe bera ,kerkoj falje trupit gjykus sidomos ketij eagel femer &mashkull eshte ,besoj se jan me te mira se ato qe thoni ju zemra e mushkria bini ne dashuri duke ber chat ,une hyra ne nje tem ku vet thot PER TE QESHUR mbase duhet te vini nje kusht ne ket teme
se ca lloj humori doni te beni se i keni ngaterruar gjerat vini ca kushte se eshte me mire dhe une do di si te shprehem me mire me humorin tim nese do ta quajme keshtu ato qe kam shkruar thjesht jan ca grimca humuristike te cilat nuk jan te krijuara nga une . po ju le rradhen ju mbase gjeni dashurin e vertet adoleshentet e mi t'ja kaloni mire dhe mos u merzitni se nuk ju shkruj me ,vetem kur te rritni atehere do ju tregoj na nje perrall me LAKURIQ NATE :::p

Nuk besoj se jam armiku i humorit per aresyen se dhashe nje keshille Donkishot. Thjeshte kam pershtypjen se nuk do tju vinte mire sikur ate "humor" ta perdornin kundrejt jush ose nje te afermi tuaj qe e doni fort . Pra, mos e perdorni tek te tjeret ate lloj "humori", kur vete do hidheshit perpjete sikur tju kish pickuar grenxa. :p
____________ __________________ ___________

Postuar nga G-[UniT] datë 19 Janar 2004 - 20:39:

SEXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYy

O shpirt!!!!!!!!!!!

Pse sme thua ti mua se fliske ne forum ti?

Yt dreq, ca motre e keqe jeeeeeeeee,

( si shpirttttttttttt)

kot fola skisha ca boja,

MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SEXY

MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH mizzzzaa

Shpirt jeni qe te dyja

Postuar nga klaudia_usa datë 20 Janar 2004 - 00:29:

omg

Don_kishoti ktu po eshte per shaka edhe humor po jo ti besh shakat me njersit ajo quet tallje jo shaka me fjal te tilla shko meso njer car eshte HUMOR pastaj hajde ketu edhe na thuaj dicka ok TANI per tani nuk dike ajde Ciao!!!

(ProuD To BE BLoNDe}

Postuar nga lulka datë 20 Janar 2004 - 02:07:

prezervativi

Nje cift burre e grua kishin shume kalamanj po ketij prape nuk i rrihej rehat :Grua si thua te pergatis nje nate romantike?
-Mire, i thote ajo ,po shko bli nje prezervativ.
Shkon ky i shkreti ne farmaci po smerrte pyke fare dhe i thote teta farmacistja :
-Si i do se kemi jeshil -5 leksh ,te zi-10 leksh dhe blu 15-leksh?
Mendohet ky dhe thote :-Nje te zi te lutem
Pas ca kohesh behen perseri me femije keta po ishte zezak ky se gruaja e kishte tradhtuar nderkohe.
Rritet femija dhe vjen nje dite duke qare nga shkolla .
-Ca ke ,e pyet i ati
-Po ja o ba thote ky ne shkolle te gjithe me tallin thone pse je i zi ti kur i ke prinderit te bardhe
-Rri mor urte i thote i ati se mire je keshtu per 5 lek do na dilje jeshil
Shpresoj tju kete pelqyer.

When you were born, you were cryin and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're the one smiling and everyone around you is crying.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 20 Janar 2004 - 03:34:

hey per don_kushotin

hahahahahah oh shpirt ca the ti U love me laughin ahahhahahahaha thats cute
hahahahahhahahahahhahaha kjo ishe per ty enkas se je si honey

Postuar nga _mIzZzA_ datë 20 Janar 2004 - 03:37:

hey g

g ckemi oh shpirt oh njesh fare
kush eshte ajo re e keqa si shpirt fare qe ti nuk dinke gje about?????????se po ne le ne merak ozot ozot pa gjum fare oh figure...!!!!!!!!
ahhahahahha
muuuuuuuuuuuaaaaaaaahhhhhhh miss ya

Postuar nga Ana_Detroit_Playa datë 20 Janar 2004 - 07:04:

Smile Edhe une di barcaleta.....

Ishte njehere nje djale i vogel, ky shkonte ne kopesht dhe e conte cdo dite i jati me makine...
Nje dite, djali, ndersa po shkonte ne VC (banje), pa ne dhome edukatoren e tij qe po q*** me babin.
Te nesermen i thote te jatit qe ai dinte gjithcka rreth lidhjes se tij me edukatoren dhe se do ti thoshte mamin sa me shpejt te ishte e mundur .I jati i frikesuar mundohet ta genjeje duke i thene se do ti pergjigjej me cdo gje dhe do ti blente cdo gje qe ti shkonte mendja atij.
Cuni-si i "zgjuar" qe ishte, e ropi te jatin duke i kerkuar ti belente ca ti shikonte syri ne dyqan.
Nje dite ei keroki ti blente Mercedes. I jati, i loshur nag gjithe ato shpenxime qe kishte bere per te , kundershton dhe cuni e kercenon duke i kujtuar se do ti thoshte mamit per ate qe dinte....(i jati dorezohet dhe e le te beje cte doje ).
Ne darke kur te gjithe po hanin buke, cuni i thote te jemes:
-Mami, e di ca bere dje babi me edukatoren time????
-Jo te keqen mami, he ca beri, ma thuaj?????
-Beri ate qe bere ti pardje me xhaxhi Hasanin !!!!!!!!!

Postuar nga klaudia_usa datë 20 Janar 2004 - 07:17:

ahahahahahhaha omg

ANA me ke shkrire moj e zeze boboobobobo ahahahahah so funny nice one

{ProUD To BE WILD}

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 07:20:

Shpirtrat e mi!!!!!!

po ca bohet aman!!!!!!!!!!!!!!!!! jam mbush me femra sexyyyyyy,

SEXY_GIRL05 -- o motra ca bon ti shpirt? ehh, si ma ke fierakun? shpresoj mire, edhe me dergo nja 2 ftesa, nje un nje e dashura :p

MIZAA -- Small S ckemi zemer? a don te boj shpirti Medium S? se je bor si zemer tani, me ke hyr ne zemer,

ANA -- po ti moj komshie si shpirt????? cpo ben?? ehe, i love u too :p. per zotin je si shpirtttttttttttttttttt

Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh qe te treja,

Ju ju kam edhe ca te tjera, .

Kidding .

Postuar nga Ana_Detroit_Playa datë 20 Janar 2004 - 07:21:

Wink to klaudia_usa

klaudia_usa aman goce mos u shkri se pastaj e zeza un, hajd te gjej vrime e te futem

Postuar nga Ana_Detroit_Playa datë 20 Janar 2004 - 07:23:

Cool G-unit

kushtu e kemi ne detroit playas-ja bejme BAMMMMM!! qe me here te pare

muahhhhhhhhh-G

i love u to hun

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 07:34:

ehh.

Po jemi ca te mire ne ketej nga detroit, po ata posht nga florida jan ca mendje medhenj.

Eh Sexy, per ty e kam llafin shpirt :p.

Sna flet fare. lere chatin po ketu, se eshte vend tejter, atje me flasin te ter, :p
Ketu, well, shumica, :p

Smbahem fare eh?
:p

okok. sme ngel qejfi,

si shpirt jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,

edhe Shkruani ca barcaleta ketej o njerez, te mira!!

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 07:41:

Djeta,

Ishte nje grua edhe ishte nja 20 kile mbi peshe,

Shkon tek doktorrie dhe i thot: - Doktorr dua te humb peshen edhe skam ca ti bej -

i thot doktorri ha buke 2 dit, edhe hidh nje dit, e keshtu me rradh, domethen ha buk 2 dit e mos ha te treten, edhe perserit kete.

Pas nja 2 muajsh kjo kishte humbur 2 her me shum peshe se sa doktorri parashikoi,

Shkon doktorri i thot -Si humbe kaq shum peshe, a bere cte thash? a ishte e lehte-

Po i thot gruaja, po nuk ishte e lehte, ajo pjesa me u hedh lart e posht ter diten e tret ishte cik e veshtire. Lodhesha shum

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 20 Janar 2004 - 07:52:

G UNIT hahaha

O shpirt qe te ka (motra ) si zjarr lol
qe te hongsha synin e ballit une ty oj aman

HI ju te tjeret se ju harrova pa ju pershendet...
Se pastaj me thoni menjemadhe lol
po ju them edhe une i tash po une kam pakez me fjale banale nese me lejoni po ja filloj te ndez motorin lol
VELLAI G QESHME NJE CIKE TI
(te raft pika lol)

ISHIN DY DEMA NE NJE LENDINE EDHE ISHIN DUKE KULOTUR EDHE ATY AFER ,
VERTITEJ NJE LOPE KINGE (lol) EDHE UAAAAAAA THONE DEAMT NE NJE KOHE

AJO DO BEHET DASHNORJA IME EDHE FILLUANTE ZIHESHIN QE TE DY KETA

JO IM JO IMJA, PO NUK ZGJIDHEN DOT GJE. e PO MIRE TE VEM TA PYESIM

LOPEN KE PELQEN ME SHUME NGA NE TE DY. SHKOJNE KETA QE TE DY TEK

LOPA EDHE I THONE QE TI MOJ LOPE NA PELQEN TE BEHESH E DASHURA O

IMA OSE E KETIJ. LOPA U MENDUA EDHE THA JU QE TE DY JENI TE MIRE PO

UNE PO JU THEM DICKA ME BO SHIKONI ATE GARDHIN ATY EDHE KUSH E

SHKAPERZEN DO BEHET I DASHURI IM OK THANE KETA LESHKOT QE TE DY.

IKEN I PARI HIDHET PO SE SHKAPERZEN DOT, IKEN I 2-TI E SHKAPERZEN

EDHE VJEN TE LOPA GJITH QEJF SE U BO ME DASHNORE. E MIRE FILLUAN

PREZANTIMET KETA TE DY LOPA HIDHET EDHE THOTE UNE JAM LOPA SHAMI

KUQJA GEZOHEM I THOTE DEMI KURE SE UNE QUHEM
TOPET E MEDHA I LASH TE GARDHIIIIIII>
HHAHAHAHAHAHA

g unit QESH ME NJE CIK VELLAI IM
IKA TANI EDHE MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHH ENE PER DASMEN MO CAJ KOK VELLA SE TI JE NE KRYE TE TAVOLINES NGJITUR ME MUA SE NJE VELLA KAM UNE TY QE TE KAM AMAN O ZOT SI FLORI IKA SE ME LODHE DREQ SE PO BOJ ROMAN MUAHHHHH

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 08:01:

SEXYYYYYY

aman, sme dergon ndonje barcalet me femra, po me lope? ehe, ishte si ato per karagjoz,
thoj ndonje gje te mrie e ti,

Ste nxori ajo goja ndonje gje te mire ndonje her ne jet?
po bej shaka se je si shpirt.

--XHaja--

Ishte nje xhaje edhe ishte ul ne nje lulishte. Stolat ishin me 3 vende edhe xhaja kishte zen vendin e mezit.

Shkon nje cift atje edhe djali ulet ne nje an edhe femra ne nje an tejter.

I thot djali xhajes, o k`a`r - ik qe ketu shpejt, nuk e shef?

i kthehet xhaja, Po te rrish ne mes te dy b`o`l`e`v`e, domosdo k`a`r do behesh.

-G-

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 08:07:

Nxenesi

Një nxënës i sapoardhur ne klasën e re pyet mësuesen
: “Mesuese a dënohet dikush për diçka që nuk e ka bërë?
–“Jo asnjëherë” përgjigjet mësuesja.
– Atëherë se besoj se do të më dënoni për detyrat që nuk i kam bërë.

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 08:09:

Pleshti

Një shkencëtar Shqiptar po studionte një plesht. “Hidhu” i thote pleshtit, pleshti hidhet, “hidhu” pleshti hidhet. Më pas i këput krahët. “Hidhu” i thotë pleshtit, pleshti hidhet. Raport1: Pleshti me krahë të këputur u hodh. Më pas i pret këmbët. “Hidhu” i thotë, pleshti hiç, “hidhu” edhe një herë, pleshti hiç. Shkencëtari shkruan: Raporti2: Pleshtit kur pret i këmbët, nuk dëgjon nga veshët.

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 08:11:

Arkeologjistet

Një shkencëtar Shqiptar merr pjesë në një konferencë rreth kërkimeve arkeologjike. Filluan të mburren Amerikanët: - në vendin tonë gërmuam 25 metra nën dhe dhe gjetëm kabllo telefoni. Dmth të parët tanë kanë përdorur telefona. I vjen rradha Shqiptarit: - Ne në vendin tonë gërmuam 50 m sgjetëm gjë, gërmuam edhe 50 m të tjerë prapë sgjetëm gjë ... dmth. të parët tanë kanë përdorur celular.

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 08:16:

Sulmuesi

Ishte ndeshje e madhe, vetëm se pjesa e parë mbaroi keq. Sulmuesi i qendrës i shkoi huq të gjitha pasat. Përveç kësaj hëngrën edhe tre gola. Në pushim ne dhomat e veshjes sulmuesi qëndror sla llaf pa thënë për albitrin: “ Albitër i shitur, padrejtësi...” Sa të gjej rastin do ti fus nje shkelm b... Trajneri duke i rënë supeve..: “Kam frikë se do të të shkoj huq edhe ajo...”

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 08:17:

Beni edhe Magjistari

Beni kthehet nga shkolla me hundën të gjakosur, e jëma fillon të bërtasë...Bobo..ctë ndodhi, ndonjë aksident? – Jo ..e ka fajin magjistari. – Cili magjistar - Erdhi ne shkollë për shfaqja. Më mori në skenë dhe me nxorri 100 lekshe nga hundët. – A maskarai... – Jo jo në fakt ai nuk bëri gjë, fajin e kanë shokët e klasës..pasi iku magjistari filluan të kërkojnëe a ka para të tjera ne hundë...

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 08:20:

Dhembjet e barkut e te kokes

Beni para se të shkojë në shkollë i thotë të jëmës se i dhemb barku. E jëma: "Nuk ke ngrënë bukën, e ke barkun bosh ndaj të dhemb, po të ishte plot nuk do të të dhembte. Në shkollë mësuesi mxënësve "Fëmijë më dhemb koka, mos bëni zhurmë ju lutem." Beni ngrihet në këmbë "Mësues, e keni kokën bosh prandaj, po të ishte plot nuk do të të dhimbte"

Postuar nga Ana_Detroit_Playa datë 20 Janar 2004 - 08:27:

Talking 4 G

looooooooooooool G
lmao
hahahahhahhahha-ke te tjera se gati jam te qesh un-e qeshura te zgjat jeten....

Postuar nga Albanian man datë 20 Janar 2004 - 11:06:

Mesuese a ka zemra kembe-- pyet Beni mesuesen

Jo Beni- pergjigjet mesuesja- perse pyet?

Mbreme degjova babin ne dhomen e gjumit qe thoshte hapi kembet zemer- thote Beni

Postuar nga Rrugeci datë 20 Janar 2004 - 15:30:

Njeri kishte dhimbje te forta barku e shkon te doktori.
Doktor mbarova nga barku--i thote!
Po cffare ke ngrene mbreme?--i thote doktori
Nje konserve peshku!
Po kur e hape--i thote doktori--mos binte gje ere te keqe?
Pse duhej hapur doktor!?

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 21:28:

Ana,

E shpirt, te zgjat jeten e qeshura po e di ate shprehjen ti?

Mos qesh sum se do qash sa ke qesh?

Dmth rri urt se te erdha te hyra ne dru te bera te qash.
Bej shaka se te kam si shpirt.

Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

-G-

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 21:40:

Zjarrfikesit

Ishin 2 zjarrfiksa ne shqiperi e ishin ne krye te detyres. Njeri e kishte emrin Beni e nje Faje.
Merr nje grua ne telefon i thot se po digjet nje pallat 3 katesh.

Shkojn keta zjarrfikesit. Hapin shkallet gjysma gjysma edhe hyp Faja lart.

Merr kalamaj qe lart qe kishin ngel edhe i hidhte nga kati i tret, edhe Beni i priste posht. Priti nja 2 a 3 kalamaj edhe i erdhi rradha nje jevgu. E hedh faja se kap beni.

nejse, kalojn 2 a 3 kalamaj tjer, edhe i vjen rradha nje jevgu tjeter.

E hedh faja e beni se pret.

I thot faja ca ben ore?

Po pse lodhesh kot me keta te djegurit ti mo? i thot beni

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 20 Janar 2004 - 22:17:

Thumbs up hahahaha ore G

vellai G UNIT c`paske qene mor dreq fotokopje qe i ke shkru aq shpejt me siguri mbreme gjith naten pa gjume ke ndet per me i shkrujat ato barcoleta me zemer qe te vdes une per ty lol (qe te mbetesh pa moter)
ore po une di shume er dreq po jane me fjale pe perdheri lol hahahah po ti dergoj me e-mail
Moj ANA_Detroit_playa po edhe ti me dreq ketu me ne lol
ti vellai im degjo nje cike leni cupat rehat mos i ngacmo shume se i thashe (mamit) lol
IKA G [UNIT] TE KAM SI YLL BOTEEEEEEE
MUAHHHHHHHHHHHH

Postuar nga G-[UniT] datë 20 Janar 2004 - 23:06:

Sexy.

Ehe,
Na thuaj ndonje gje tjeter me shpirt.
Tu then je si shpirt si zemer si yll je, apo jo?
po tani e mora vesh, gje ndonje llafe tjeter, ummmmm, how about SEXY? :p
SEXY_G-UniT05 ahahahhahhahahhahaha

po bej shaka.

SEXY, dergome ndonje email se kam ca foto te miat, ti shofesh, do lodhesh tu thene SEXY SHPIRTI ZEMRA YLLI e ku ta di un tjeter. :p

Muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

-G-

Postuar nga CAMJA datë 20 Janar 2004 - 23:45:

Lightbulb

dy cuna nga veriu ikin me provu me u bo polica
ene futen ne konkurs
futet i pari dhe komandanti i pol i ben nji pytje gjoja si per gallate-*ca esht nji gjo i thot qe ti e ve ne kembe e lidh ene iken ne krye te detyres*-u menu ky cuni dhe nuk e gjeti-*eshte kepuca i thot komandanti*
e mori testin ky dhe del nga salla dhe per ta ndimu ket cunin tjeter i thot kur te futesh aty do te pysi ai komandanti per kepucet.ene futet ky lali tjeter gjith qef.
ene komandanti masi e mer ne pytje i thot a te bej nji pytje tjeter-ok i thot ky cuni.dhee komandanti shton-*ca esht nji gjo qe ti e ve ne kok ene iken ne krye te detyres*.ky cuni tani me dal me i zgjut i thot*o komandant a ka lidhse kjo gjeja*-jo,i tha komandanti
*epo atehere eshte kepuce me llape o komandant*-tha cuni

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 21 Janar 2004 - 22:35:

ANA edhe ti G UNIT

ore na i kthyhet bashe bisedim temen te qeshim pak ca beni mor e aman se lat koqe e namit
edhe ti G i ashtu quajturi vellai im mos na bej shume fjale se ca e ca kane bere krushqo nga copmjuteri lol hahahhaha edi ti se kush eshte lol hahhahaha
po ju tregoj nje une

ISHTE NJE CUN EDHE SHKONTE NE KOPESHT EDHE NJE DITE I PYET EDUKATORJA SE CA DO BEHESHIN KUR TE RITESHIN I PYETI QE TE GJITHE EDHE ERDHI RADHA E ALBANIT PO TI ALBAN CA DO BEHESH UNE EDUKATORE KUR TE RITEM DO PI WHISKI EDHE DO Q,,,,, P...... UAAAAAAA
THOT EDUKATORJA EDHE DRU KETIJ TE SHKRETIT. EDUKATORJA I THOTE TE JEMES TE JATIT TE ALBANIT EDHE KETA QE TE GJITHE E SHTRUAN NE DRU FEMIJENE SHKRETE. VJEN DITA E NESERME ALBANI SHKON NE KOPESHT EDHE EDUKATORJA NIS PRAPE TE PYESE EDHE E PYET ALBANIN HE I THOTE PO TI ZOTERI CA DO BEHESH KUR TE RITESH OO I THA KY UNE TIE DUKATORE DO PI COCA- COLA EDHE DO I BIE ME DORE
IKA SE U TURPEROVCA TE THASHE TY G UNIT SE I DI EM FJALE PE PERDHERI HAHAHA IKA SE JAM NE SHKOLLE VELLAI MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Postuar nga Shenjtori datë 21 Janar 2004 - 23:22:

Post Kujdes!!!

Ju lutem leini bashkebisedimet midis njeri tjetrit ne chatt ose me Mesazhe Private.

Te gjitha mesazhet e postuar, te cilat nuk i perkasin temes do te fshihen.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 22 Janar 2004 - 05:49:

ahhahahahhaha shume te bukura ishin bigg G hey nuk ka gje edhe small s mir eshte n/p po nuk jam kondra un shpirt jo

per sexy_05
hey po ti me ca ke sy ne ball qe mi thua g's syrin e ballit come on now nuk make sence

ana shume te bukura ishin ato barsaletat edhe he kur do me ftosh ti se vdiqa un per ur cookin
ahhahaha kiddin

muah g

Postuar nga _mIzZzA_ datë 22 Janar 2004 - 05:54:

hey potani te perpiqet papuli tu tregoj edhe una nje barsalet

ok 1.2.3. filllojm
ne nje klas po beheshin kontrolli per morra kush kishte morra ne kok
edhe i shikon te ter ajo e kontrollit po kur iken te Miri shikon nje morr edhe e mer edhe e vret edhe i thot ik ne shtepi ti pastroj mamaja
kur vjen te nesmen Miri e shikon prap ajo po cte shoi koka plot me morra
i thot ajo po ca ndodhi un te thash ti heqesh ca te eshte mbushur koka keshtu
epo tha ai "i erdhen shoket per ti ber varrimin"

Postuar nga _mIzZzA_ datë 22 Janar 2004 - 06:00:

na ishte njeker nje çift i ri sa ishin martuar edhe ven ne plazh per honey moon
edhe aty ne plazh ai i dashuri i saj sheh dy vajza te reja e te bukura
edhe i thot gruaj po time pse nuk je si ato po ja keshtu me rri aty si autokombajn...(e shau ky)
edhe kur ven te shtrihen per ne krevat ne dark ky burri po e ngacmonte te gruan donte ta bente
edhe i thot ajo
ik re se nuk e ndes autokombajnen per nje kalli gruri un
hihiihihihihihihih
hope u like it

ika ika se ra zilja duet te iki en klas
se mender jush nga shkolla po flasim neve ne keto momente!!!!!!!!

Postuar nga _mIzZzA_ datë 22 Janar 2004 - 06:03:

ahhahahahhaha g me ato barsaletat e tua kam qeshur shume ishin shume te bukura leqe un gjithmon dhembet jasht i mbaj hiihihihihihihiihihh

Gjithsej 26 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.