Forumi Horizont Gjithsej 9 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 »
Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Shiten Moderatoret !!!!!!!!!!!!! :D :D :D (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4485)

Postuar nga elbasanlliu_2003 datë 20 Mars 2004 - 02:13:

o SUN po une jam ortak ? Se une i kam heq nja 4 cope deri ime, megjithese hidhshin shkelma. Pse ta japesh falas Shenjtorin ? E shesim edhe ate ... kurse Fajtorin e shesim badihava, aman e nxjerrim ndonji euro. Megjithese ai shitet 200 euro vetem ne kohe inflacioni, kur te baje nji LM e kuqe 2000 euro.
Per Insomnia-n ke vene nje cmim nga 500-1500 euro...........le te themi 500 euro

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 02:17:

O elbasanlli.... do konsultohem me SUN qe te te fusim dhe ty ne listen e ankandit por me nje kusht : mos te te shesim te terin, por vetem nje pjese te vogel te trupit tend, nje pjese periferike te trupit tend. Diku afer kurrizit...........:p:p

Postuar nga SUNBELOVED datë 20 Mars 2004 - 02:55:

Elbasanlliu nuk eshte moderator, por eshte nje matrapaz nga Elbasani edhe eshte shume i sukseshem ne shitjen e moderatoreve. edhe mesa di une elbasanllinjte nuk e shesin kurre "ate pjesen" por e blejne dhe e keqperdorin me cdo lloj cmimi, madje elbasanlliu_2003 ne nje msg privat ne celular( gje e rralle qe harxhoi 200 leke) me kerkoi qe perqindjet e veta nga shitja e modertoreve ti merrte cash, me fal mish nga ajo lloj "pjese"

Shenjtori shit ndonje gje, nuk dua me mall. Shit Insomnia-n, Shenjtori, po hoqe Insomnia-n je me i madhi

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 03:01:

O SUN, te presim dhe ca..... Te heqim qafe keto qe jane akoma ne ankand dhe pastaj mendojme dhe per te.............:p:p

Postuar nga hirushja datë 20 Mars 2004 - 03:05:

Po mire Shenjo sa eshte "renti" vetem per ty?

Postuar nga SUNBELOVED datë 20 Mars 2004 - 03:13:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja

Hirushe lere shenjtorin yllo, shiko veten tende, ku te ngecesh me ndonje cep

Postuar nga Admirali datë 20 Mars 2004 - 03:20:

Hmmm

Pranoj cmimin qe ka ofruar mona, kshu qe per mua, deklaroni pazarin e mbyllur.

Postuar nga SUNBELOVED datë 20 Mars 2004 - 03:27:

Citim:
Po citoj ato që tha mona
Azurro ta kam falur Admiralin, si nga Deti qe je Ty do te te hyje me shume ne pune.... Ta mbash me NDER!!!!

Admiral, kam respekt per gradat e tua, por ty te paska azurro, jo mona... te kuptoj Admiral, qejfi ta kishte te te kishte Mona, por te ka Azurro

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 03:28:

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja

HIrushe, pas ekzaktesisht 33 minutash do jem free per kedo qe me kerkon..........:p Por kjo vlen vetem per dt.20/03......:p

Gjithesesi per momentin prit pasi me ka marr eliz.....

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 03:30:

Atehere, Admirali..............

570.5 e nje.....570.5 e dy.... 570.5 e tre......... I shitet azzuro-s per 570.5 Euro.......:p

Ja pra SUN, i fituam 570.5 Eurot e para..........:p

Postuar nga Ervisa datë 20 Mars 2004 - 03:34:

Po per Kenin s'me ktheu njeri pergjigjje:p:p:p????

P.s Po kete Admirali-n president e keni gjo keshtu se shume kerkesa paska...lol be careful se rreklama thon shet dhe mallin e skaduar

Postuar nga SUNBELOVED datë 20 Mars 2004 - 03:39:

Hallall Shenjtori, por duhet te heqesh Inson se na bllokon mallin edhe vertiten trafikantet pastaj psh Analisten ma kerkuan 10.000 euro ..po nuk e dhashe... nuk dua te permen emra trafikantesh ketu Shentori...dihet kush eshte trafikanti ketu hhahahaha. Shenjtori kujdes se mos i heqesh moderatoret badihava, se ai Elbasanlliu_2003 e kishte hequr Inson per nje steke me LM te kuqe, por nuk pranova, jo se vlen me shume, po nuk fitonte gje firma, se Elbasanlliu_2003 qekur ka filluar ankandi me ka mbaruar vetem mua me shume sesa nje steke, mos te permend ketu edhe kafet qe i kam dhene, kur gjoja ai diskuton per shitjet dhe mbarevajtjen e biznesit tone.

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 03:45:

Atehere, shitet KENI tek Ervisa per 15.000 Euro......:p

O Sun, me bej pak llogarite per keto dy qe kam shitur...:p i thone 750.5 Euro per te parin + 15 000 Euro per te dytin...= 15 750.5

Plak, per 8 ore i bera 15 750.5 Euro..............

P.S: Hiq nga lista KENI dhe Admirali pasi u shiten...............:p

Postuar nga Ervisa datë 20 Mars 2004 - 03:50:

Ding dong me rrah zemra si kembane sikur te isha e marre

Postuar nga SUNBELOVED datë 20 Mars 2004 - 03:52:

Shenjtori!
Ti dhe elbasanlliu po ma mbani biznesin gjalle.Jane shitje shume te sukseshme keto qe ke bere,i konfirmoj.Ervisa merre Kenin,por me cudit cmimi.Pse 15.000 euro kur une shpresoja qe ta hiqja per 300 ose te me ngelte stok?OK, ju femrat nuk i shikoni meshkujt vetem tek dhembet.

Postuar nga SUNBELOVED datë 20 Mars 2004 - 03:55:

Blediumi del perseri ne shitje sepse me ate cmim qe u shit nuk paguajme dot as qe4rane e grehines sone piramidale,lere me paketat ,kafet dhe fernjakun e agjenteve tane te sukseshmem,sidomos Shenjtorit dhe Elbasanlliut-2003 qe pi sa per nje brigade.

Postuar nga Ervisa datë 20 Mars 2004 - 03:57:

wow te ngel keni stok c'thua moj je ne vete ti
Keni po flitet e sterflitet per ty , epo kush po merzitet u da best

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 03:58:

Pi pi, por i meritoj ama.......................:p

Postuar nga azurro datë 20 Mars 2004 - 04:07:

Mbasi sigurova Admiralin (besoj se bera nje invastim te mire) po bej nje ofert edhe per Hirushen qe ishte e para qe me uroj mirseardhjen ne kete forum dhe i jam shume mirnjohes.
Pra oferta ime eshte 1550 euro

Postuar nga Admirali datë 20 Mars 2004 - 04:08:

Hmmm

Eh, na vajti jeta vetem duke u bere pazar i te tjereve.

P.S.
mona, nqs je e interesuar akoma, me bej nje ze, se i iki ketyre ene vij drejt e tek ty

Postuar nga azurro datë 20 Mars 2004 - 04:12:

Ej Admirali kjo me duket jo korrekte.Ti je ne shitje dhe un te bleva .

Postuar nga macekeqe datë 20 Mars 2004 - 04:12:

Citim:
Po citoj ato që tha SUNBELOVED
Blediumi del perseri ne shitje sepse me ate cmim qe u shit nuk paguajme dot as qe4rane e grehines sone piramidale,lere me paketat ,kafet dhe fernjakun e agjenteve tane te sukseshmem,sidomos Shenjtorit dhe Elbasanlliut-2003 qe pi sa per nje brigade.

Mor sun mor dreq pse ma hoqe bledumin nga duart? kush te dha leje ty te ma hiqje? bledumi nuk eshte ne shitje dhe kjo gje ka marr fund... nese eshte rritur pazari hajde se po paguaj akoma, po me "rate"( se di shqip si i thone) se i kam harxhuar leket

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 04:13:

Citim:
Po citoj ato që tha azurro
Mbasi sigurova Admiralin (besoj se bera nje invastim te mire) po bej nje ofert edhe per Hirushen qe ishte e para qe me uroj mirseardhjen ne kete forum dhe i jam shume mirnjohes.
Pra oferta ime eshte 1550 euro

Atehere oferata per hirushen fillon me 1550 Euro..........

Postuar nga azurro datë 20 Mars 2004 - 04:15:

Ore Shenjtor do mbash rregull ti se Admirali qe bleva filloj te hedhe vicka

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 04:17:

Azurro mos ki merak pasi ai tashme eshte i yti dhe ti je ligjerisht pronari i tij..........:p:p

Postuar nga Bledumi datë 20 Mars 2004 - 04:20:

Citim:
Po citoj ato që tha macekeqe

Mor sun mor dreq pse ma hoqe bledumin nga duart? kush te dha leje ty te ma hiqje? bledumi nuk eshte ne shitje dhe kjo gje ka marr fund... nese eshte rritur pazari hajde se po paguaj akoma, po me "rate"( se di shqip si i thone) se i kam harxhuar leket

Hej o sun,po qenke tradhetar ti mer..Si mor nuk e mbake fjalen fare..
SHife njehere cmimin qe me ka blere macka..Eshte cmimi me i larte deri tani..Une nuk pranoj te kthehem..U shita njehere..

Postuar nga Ervisa datë 20 Mars 2004 - 04:23:

Citim:
Ore Shenjtor do mbash rregull ti se Admirali qe bleva filloj te hedhe vicka

looool thash une qe reklamat e madhe shesim dhe mallin e padeshiruar , ik e gjej ndonje pa reklam se te del me besnik Ja merr shembull ne mua dhe Kenin se tradhetojme kurre njeri tjeterin:p:p:p

Postuar nga azurro datë 20 Mars 2004 - 04:24:

Shenjtor te faleminderit per sigurin ,por te lutem me jep nje keshill per ndonj blerje tjeter te rendesishme me perjashtim te Hirushes qe jam i vendosur te shkoj deri ne fund.

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 04:25:

Azurro ja ku i ke te gjithe......mjafton ti vesh syrin...........:p:p

Postuar nga azurro datë 20 Mars 2004 - 04:36:

Si thua per Fajtorin megjithse kam frik se dote me kushtoj nje djalle e gjysem po e bleva se me gjith ato faje qe ka bere do te me duhet nje brigat me avokater per ta shpetuar nga drejtesia.Apo te pres sa te kthehet ne Shqiperi dhe te paguaj ndonje gjyqetar keshtu kursej ca para

Postuar nga azurro datë 20 Mars 2004 - 04:46:

Shenjtor nuk e di se ku banon por n.q.s banon ne Europ tani eshte ora nje pa njezet dhe dote thot data 20 mars
Shpresoj te jeme i pari qe te te uroj GEZUAR DITLINDJEN,edhe 100 dhe tu plotesofshin te gjitha deshirat dhe gjith te mirat e kesaj bote.Shpresoj te jet nje pervjetor i sukseseshem per JU

Pra edhe nje here gezuar nga mua Azurro

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 04:48:

Rrofsh azurro per urimin..... nuk je i pari se po behet nami tek bari i thashethemeve dhe tek ditelindjet e anetareve por gjithesesi shume faleminderit prej teje...........

Postuar nga unforgiven datë 20 Mars 2004 - 08:56:

Exclamation Admirali! Nqs Azurro te trajton keq , arratisu....

Fakti qe Azurro eshte i pasur , s'do te thote qe ti do jesh i lumtur... Mendohu dhe vepro sa me shpejt!!!

Postuar nga unforgiven datë 20 Mars 2004 - 08:58:

Cool

Ok, oferta tjeter eshte per Blackun: 1001 euro...

Postuar nga azurro datë 20 Mars 2004 - 09:28:

O Admiral:

Mos degjo Monen ti se me ate flot te vjeter qe ke ne dispozicjon un te kap me not e jo me, qe po te marr nje gomone nuk ben as 10 m. Prandaj gezoju asaj qe te ra ne pjese!!!!

Postuar nga Admirali datë 20 Mars 2004 - 09:55:

Hmmm

Ore, o shkoj tek Mona, ose mbys veten me gjithe floten.

Azzurro, ligjerisht ankandi eshte mbyllur, dhe une te jam shitur ty, por ama jashte ligjit une shkoj tek Mona. Kshu qe o terhiqe oferten sa ke kohe, o me humb mua me gjithe eurot qe ke pagu.

Postuar nga eliz datë 20 Mars 2004 - 12:15:

Talking

Ahahahahahhaaaaaaaaaaaaaa
Aman Azurro terhiqu se kush rri e vajton pastaj :p .

Postuar nga Shenjtori datë 20 Mars 2004 - 20:43:

Admiral mos bej shume numra se....................:p:p

Atehere, qe nga ky moment, Black_eagle_01 eshte ne shitje me cmim 1001 Euro te ofruara nga mona....... Kush ofron me shume???:p:p

Postuar nga azurro datë 20 Mars 2004 - 20:48:

Do ta kerkosh Azurron Admiral por ske per ta gjetur me,prandaj mendohu mire!!!!

Postuar nga Admirali datë 21 Mars 2004 - 00:24:

Hmmm

Citim:
Do ta kerkosh Azurron Admiral por ske per ta gjetur me,prandaj mendohu mire!!!!

Mor po do ta kerkoj Monen e skam per ta gjet me, ate thuaj, pa azzurro, njoh nje sa per njeqind, ene ty me te pas mangut kisha. :p:p:p:p

Postuar nga azurro datë 21 Mars 2004 - 04:26:

More Admiral po Mona eshte per vete ne shitje.Po sikur te dale ndonje dhe ta blej do ngelesh si peshku pa uje!!!!!

Postuar nga azurro datë 21 Mars 2004 - 04:40:

Moj Eliz po u terhoqa humbas parat qe kam parapaguar dhe cu kuptua pastaj,un ketu u futa per te fituar dhe jo per te humbur.Pastaj sot edhe u sigurova keshtu qe jam i mbuluar nga asikuracion per cdo gje qe mund te beje Admirali !!!!!!

Postuar nga azurro datë 21 Mars 2004 - 04:45:

Shenjtor cu be pe oferten e Hirushes?Po kalojne gati 24 ore nga oferta ime dhe nuk kam marre asnje pergjigje.Do punosh ti apo je akoma i dehur nga festimi i ditelindjes.......!

Postuar nga hirushja datë 21 Mars 2004 - 21:11:

Haruat juve qe edhe une bera nje oferte per Blackun.
2000 euro per Blackun.

Azurro flm per oferten ishte kenaqesia ime te te uroja miresardhjen ty..

Postuar nga Shenjtori datë 22 Mars 2004 - 22:30:

Me falni per mos pranine time ketu dhe per mbyllje e ankandit keto dite por kam qene i zene me festimin e ditelindjes..... gjithesesi i kthehemi perseri shitjeve....:p:p

Ceshta Admiral, eshte e mbyllur.. Tani ti i perket azzuros.

Atehere, cmimi per Black_eagle_001 kalon ne 2000 Euro te ofruara nga hirushja..... oferta tjeter mona???

Oferta e dyte vjen nga Azurro per hirushja me 1500 Euro...kush ofron me shume???

Postuar nga Fajtori datë 23 Mars 2004 - 01:04:

Hahahahha

Plasen cokollatat edhe keteeeej...

Po mire mo kaq budallenj jeni ju djemte e fisit tone ?

Kjo qenka tema me gallate qe kisha lexuar muajt e fundit. Me ne fund po dilni nga komunizmi eee. Ce do qe po kalojme ne tranzicion dhe u bekan shume matrapazlleqe. Po keto jane pasur i shteterore ore, duhen privatizuar nga shteti. Po nejse, per hir te ndryshimeve ne tregun e lire pranojme dhe keto shitjet pa kriter. Rendesi ka qe nuk po shiten vetem gocat, perkundrazi, po zbulojme se edhe cunat vlekan goxha. Po ai Keni nuk duket. Te kete humbur valle? Apo ka frike nga Ervisa? Boh

Mos harroni tatimin mbi vleren e shtuar. 20% i shkon shtetit per mirembajtjen e sektorit publik Vazhdojme me ankandin tani po deshet.

P.s. Shenjto gezuar ditelindjen, vit te mbare.

Postuar nga Shenjtori datë 23 Mars 2004 - 01:36:

Faje rrofsh per urimin. Te uroj dhe ty per ate (-2), ishalla me sukses...

Hej o SHTET-i, sikur ta ulje pak ate TVSH-ne nuk do beje keq se nuk po na del as per shpenzime personale. Nuk po ecin shitjet fare. Deri tani vetem Admirali dhe Black_eagle_001 jane shitur......:p
Shpresoj qe kjo jave te na eci mbare....:p

Postuar nga Klodel datë 23 Mars 2004 - 23:08:

si vazhdojne shitjet ?

Postuar nga Admirali datë 23 Mars 2004 - 23:36:

Hmmm

Sa eshte kerkesa per Analisten, Shenjtor. Paguaj dhe me shkembime, pra te jap nje anije psh ne kembim te Analistes. Zgjidh ke anije te duash, kuptohet qe anija vjen me te gjitha opcionet, dmth armatimin, marinaret, pajisjet e tjera etj etj.

Jam ne pritje te pergjigjes suaj zyrtare.

Adresa

Flota Luftarake Detare

Distrikti Detar Durres

Attn: Admirali

Postuar nga unforgiven datë 24 Mars 2004 - 00:06:

Nqs Admirali blen Analisten, i bie qe Azurro tu kete te dyve...
Do ta kaperdish dot kete ti admiral...?

Gjithsej 9 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 »
Trego 431 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.