Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Per ke keni simpati ketu? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5374)
po per ata qe kan per mua, dihet dhe un ja kthej flm
Citim:
Po citoj ato që tha roke
ndersa une nga gocat do te vecoja(ne fakt jane shume,shume fare,keshtu spo i permend,por me e vecanta e di vete))
ndersa nga djemte per BUcs,I- lire,keni,plloshtani,jimmy,diabolik'c,bledumi,shen
jtori,brave heart,e shume te tjere qe spo me kujtohen tani.....
prsh
simpati kam per durrsake topolaken dhe Isran..
chao
Simpati per te gjithe ju te dashur miq te mendimit te lire!
Nuk vecoj asnje, pasi te gjitheve ju konsideroj njesoj!
Pashim nga Sykaltra.
Citim:
Po citoj ato që tha sUgA__tIlOnCe
nga cunat as1
Vallaj bilaj e ti El_Fatih qe e ke hap kte tem du me te thon qe une si ndaj dot, perpiqem me ate timen me i nda po e he te gjith me duken terheqes. Po qeni qepen ta haj mos me ta cu punen kot po ta them se per nji kam me shum simpati. Simpatizoj Plloshtanin se esht kaq i urte saqe sja prish asnji njeriu. Vallaj kaq i urte saqe me vjen me qajt nganjher qe eshte aq i urte. Sja prish asnjonit, mir e ma me t'gjith. Ta fut nganjiher si kau Peles po prap se prap po ai ngelet.EDHE KE FOTOGRAFIJA QE KA KE AVANTARI E SHEF DUKE HONGER FARA LULEDILLI ASHTU URT E BUT, PER QEF TE VET PRA MO, SI QENIE E PAFAJSHME. Ca me thon mo une e simpatizoj kaq shum sa zbo vaki. Nuk po shkruj mo se me vazhdu ma gjat duket sikur jam dashuru me Plloshtin.
une kam simpati per Durrsakun dhe Topolaken....
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
. Nuk po shkruj mo se me vazhdu ma gjat duket sikur jam dashuru me Plloshtin.
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
perse del qe je dashuru me plloshtanin? apo perse lind ylberi me shtate pale ngjyra
Simpati, kam per shume persona ketu ne forum.
Do veçoja Iqvloren per mendimet e pjekura.
Kotken dhe Enyan per shkrimet origjinale.
Gjergjin per temat qe hap.
Glaukus per qetsine qe e karakterizon.
Katin per zellin qe shkruan.
Halfgang tek qyfyret.
Tresh per hostenin.
Diabolic per forcen e shprhjes se ndjenjave edhe prozat i ben poezi.
po e mbyll ketu se per te gjithe kam simpati, pa u mbetur hatri
ktu vijn antaret me ba group hugs eee?!?!
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ktu vijn antaret me ba group hugs eee?!?!![]()
per shkrimet spontane dhe te sinqerta te Enyas,
per shkrimet e pjekura profesionale te NS-6,
per humorin fantastik te treshit dhe te ish-peshtimit,
per shkathtesine dhe zhdervjelltesine e cupkes,
per sinqeritetin e piktorit,
per dashurine e Glaukus,
dhe ne fund per veten time kur e lexoj ketu....
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
per shkrimet spontane dhe te sinqerta te Enyas,
per shkrimet e pjekura profesionale te NS-6,
per humorin fantastik te treshit dhe te ish-peshtimit,
per shkathtesine dhe zhdervjelltesine e cupkes,
per sinqeritetin e piktorit,
per dashurine e Glaukus,
dhe ne fund per veten time kur e lexoj ketu....![]()
[QUOTE]Po citoj ato që tha kotka
dhe ne fund per veten time kur e lexoj ketu....
_______________________________________________-
e kunderta ndodh me mua kotka, ne asnje menyre nuk e lejoj veten te lexoj shkrimet e mija se pastaj suicide might be the only option... kam fut vetem veten time ne listen e injorimit...
Kurti qenka si Woody Allen qe filmat qe ben nuk i sheh asnjehere. Vetem se Woody ka kaluar kohe te konsiderueshme te psikanalisti :p
Mua ketu me pelqen Akrepi se eshte preciz (ne thumbim)
Pjesa me e madhe e forumisteve, si cdo njeri jane me te mirat dhe te metat e tyre.Cdokush nga ne ka preferencat e tij per sejcilin.Sigurisht disa prej tyre jane me simpatiket dhe te preferuarit e mij.
1-Po e filloj me nje zonje qe dikur ka qene footboll-iste dikur.E vleresoj per pjekurine , zemergjeresine dhe inteligjencen e saj per vleresimin qe ju bene problemeve dhe fenomeneve jetesore.Kjo eshte e nderuara kotka.
2-I dyti eshte Puntori i dikurshem,sot Piktor.Ne shpirtin e ketij djali shkodran jane pikturuar peisazhet e dashurise,miresise e thjeshtesise njerezore,dashuria per atdheun e kombin.
3-arturm,megjithse kemi bindje te kunderta, jemi miq te mire e te sinqerte.
Ai eshte prototipi i njeriut zenergjere e babaxhan.Syri i tij i mprehte di te vleresoj e te respektoje njeriun dhe mendimet e tij kushdoqofshin ato.
4-Vajza nga Brukseli,doktoresha jone e cila eshte shume mbreselense me mendimet dhe vizionin e saj per jeten.Kjo vajze jeton plotesisht me kembet ne toke.Racionale e pagabueshme,me nje zgjarsi te lindur.
5-arilabi sinonom i labit trim, te dashur e fisnik.Di te te jap pergjigjen qe meriton.Prototipi i djalit simpatik.
6-Ignmetalboy poeti jone i mrekullueshem,lezeti i FH.Shpirti i tij flori na bene te ndihemi me shqiptar se kurre.
6-Glaukus je nje djale me veti e vyrtyte te shkelqyera.
7-Fajtori te vleresoj!
Te gjithe jeni te mire!Kam edhe te tjere miq dhe mikesha te mira te cilve s'po ua permend emrat,por ata e dijne konsideraten time.
God bless you my friends!
Citim:FLM per sygjerimin:p
Po citoj ato që tha Fajtori
Kurti qenka si Woody Allen qe filmat qe ben nuk i sheh asnjehere. Vetem se Woody ka kaluar kohe te konsiderueshme te psikanalisti :p
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
[QUOTE]Po citoj ato që tha kotka
dhe ne fund per veten time kur e lexoj ketu....![]()
_______________________________________________-
e kunderta ndodh me mua kotka, ne asnje menyre nuk e lejoj veten te lexoj shkrimet e mija se pastaj suicide might be the only option... kam fut vetem veten time ne listen e injorimit...
![]()
per dreqen shkodrane
UN ME SHUME SE SIIMPATI, KAM RESPEKT PER
DREQEN
ENYA
ESHI
GLAUKUS
OLIINTER
AMOR
DEMOKRATE4EVER
DURRSAK
MYZEQARI
Askend.
Citim:
Po citoj ato që tha Bootylicious
Askend.
Simpati ? ....
Kam per ca e ca...........
Kotka, Cedrus, Kurti, Katilesha, Lela, Briseide, Diabolic, Petter, Bjondja, Debora, Angel, Glak, IshPeshtimi, Bleta-Puntore, Fajtori, Ruby, Lezhjani,Genti, Durrsak, Evisa, dhe s`me kujtohen me pseudonime.
Ke paskam harruuuuuuuu, mossssssss!
Per Amor. Vdes per shkrimet e saj.
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.