Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Psikologjia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=6)
-- A eshte krim........? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=540)
Re: A eshte krim........?
Citim:
Po citoj ato që tha juliana
a eshte krim te dasurosh nje djale kur nuk e di qe ai eshte i martuar dhe pasi te genjen qe te don shume dhe te shfrytezon ne maksimum te thote ik tani se sje me per mua!!....
kjo pra eshte historia e nje vajze qe e njoha dje nga vollga rastesisht.tani e ka marre vesh qe ai eshte i martuar dhe nuk din se cte beje.te ndahet nga ai apo ti thote familjes se saj se cfare i ka bere ai njeri?
pres pergjigjen tuaj.
po e drejte nuk mund te quhet krim...do ta quaja krim nga ana e atij mashkulli qe ka arritur te luaj me ndjenjat e nje femre te pafajshme per hir te egos se tij....
Gjithsesi une mendoj se nuk do te ishte e nevojshme ti thonte familjes se saj ajo vajze perse per te lindur nje sherr i dyte....
Per mendimin tim te largohej te vazhdoje jeten e saj ....jeta eshte e gjate dhe dashurive mjafton ti hapim deren ajo do ta gjej perseri lumturine...
Citim:
a eshte krim te dasurosh nje djale kur nuk e di qe ai eshte i martuar dhe pasi te genjen qe te don shume dhe te shfrytezon ne maksimum te thote ik tani se sje me per mua!!....
kjo pra eshte historia e nje vajze qe e njoha dje nga vollga rastesisht.tani e ka marre vesh qe ai eshte i martuar dhe nuk din se cte beje.te ndahet nga ai apo ti thote familjes se saj se cfare i ka bere ai njeri?
pres pergjigjen tuaj.
a eshte krim.......
krim te dashurosh nuk eshte
se zemra nuk pyet se ken dashuron
dashuria prandaj eshte e embel dhe e idhet pasi i ka keto sende mbrenda
krim e gabim nuk eshte
ishte dhe kaòoi
HEI Përshëndetie
Hei çkemi si po ja çon.
Sa per dashurin ke te drejt se nuk dashuron dhimbjet jan të mëdha.
Pasi sdashuron dashuria po zemra .
Dhe një njeri me zëmër të coptuar është vërtet i dobët dhe i varfër.
sa me larg atij njeriu
O Goce, thuaji asaj goces se mashtruar nese mundet te gjeje nje kapak te maaaaaadh dhe t'ia vere ketij muhabeti, se s'ka lezet me. T'i japi duart atij njeriu sa me shpejt dhe mos ta kete problem se jeta eshte e gjate dhe ai do ta kete dikur riskun qe i takon per kete qe ka bere. Sa per familjen nuk medoj se duhet ta vere ne dijeni te pakten nese nuk e ka lene me psoja te renda kjo histori.
Te mashtrosh sot, eshte bere e modes. Mos e ler me zemren te te pikoje e mbylle ate "dreq" rubineti se nuk ia vlen per ato fare burrash.
Re: sa me larg atij njeriu
Citim:
Po citoj ato që tha lady
O Goce, thuaji asaj goces se mashtruar nese mundet te gjeje nje kapak te maaaaaadh dhe t'ia vere ketij muhabeti, se s'ka lezet me. T'i japi duart atij njeriu sa me shpejt dhe mos ta kete problem se jeta eshte e gjate dhe ai do ta kete dikur riskun qe i takon per kete qe ka bere. Sa per familjen nuk medoj se duhet ta vere ne dijeni te pakten nese nuk e ka lene me psoja te renda kjo histori.
Te mashtrosh sot, eshte bere e modes. Mos e ler me zemren te te pikoje e mbylle ate "dreq" rubineti se nuk ia vlen per ato fare burrash.
Citim:
pres pergjigjen tuaj.
A eshte krim........?
a eshte krim te dashurosh nje djale kur nuk e di qe ai eshte i martuar dhe pasi te genjen qe te don shume dhe te shfrytezon ne maksimum te thote ik tani se sje me per mua!!....
Un e hapa me vrap se ç'fare do kishte interesante, kur pashe titullin, bah..! borxh nje got uj me akull juliana .
ajo spaska qen as ndonje e humbur, qe te arrij deri aty, te dashurohet, me dike, pa dijt as gjerat me elementare per ate njeri.
Gjithsesi, ka ber nje gabim, qe nfund te fundit e shijoi, vdekje ska, ( teksa ska vdekje, smund te quhet krim, )se as e ka dhunuar, asgje.Madje do thoja faji qendron tek ajo dhe jo tek ai.
arrtija e te genjyerit nje femer qe te bije ne dashrui me ty si beqar kur je i martuar me duket forma me e ulet e nje mashkulli si karakter. me e ulet se nje hajdut xhepash, faktikisht hajdutin e xhapve e respektoj se ka nje zokurvdhek mashkullor ne karakter.
pse kurt, pse keshtu ti? lol
dont u see ur self one day as a married man? mu sme duket ide e keqe ne te jesh i martum ne te kesh noi tjeter qe te do dhe qe e do ( in some way )
kur i kruhet asaj, ç'faj ka mashkulli? ..keq ashtu e keq kshu, se femres si gjendet, ndonjeher tben dhe budall
un jam vet femer, prap se mbeshtes kete gocen ne ket rast, njeriu mendohet perpara se te krijoje ne lidhje.
Citim:nuk kemi nevoje me genjy, femra ne pergjthesi don me shume kur i thua qe je i martuar. e kam fjalen per ato good girls
Po citoj ato që tha Petter
dont u see ur self one day as a married man? mu sme duket ide e keqe ne te jesh i martum ne te kesh noi tjeter qe te do dhe qe e do ( in some way)
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
kur i kruhet asaj, ç'faj ka mashkulli?..keq ashtu e keq kshu, se femres si gjendet, ndonjeher tben dhe budall
Un jam vet femer, prap se mbeshtes kete gocen ne ket rast, njeriu mendohet perpara se te krijoje ne lidhje.
Deb :
fjala* kruajtje* per nje mashkull qe ndihet bosh, ose e ka ne gjak, te arrij ne ate pike, nuk thuhet, sepse tek e fundit ka bere sex..me te, kan shijuar momente, pune e tyre, pak rendesi ka... po nje femer sot, dreqi ta haje eshte ne gjendje te nuhasi dike, per te cilin ka interes...t'pakten te arrije te dalloje situacionin e tij!.. ti thua se ka te shkruar ne ball...jam dakort me ty.. po me thuaj ti, nje beqar dhe nje i martuar kane te njejtat impenjime?
Mos pretendon qe ky mashkull ka qen non stop me kete kokeboshen, (qe tani ankohet..dhe kete lidhje e quan krim )..aq sa te arrij ta njohi pas nje fare kohe..Boh!
Mendje ,mendje kjo dynja, jam dakort qe ka *colpo di fulmine* ,, ama nuk zgjat shume, nese ka diçka qe nuk shkon,, gjithsesi dhe ai Plehra s'po them se eshte sjell mire, po eshte diçka e ulet e *non acceptable*, t'pakten un e ktij mendimi jam.
Nje femer qe ul veten e shkon me nje te martuar, dhe Ai qe mashtron dike, duke patur nje familje...jane i njejti nivel .
Citim:
dont u see ur self one day as a married man? mu sme duket ide e keqe ne te jesh i martum ne te kesh noi tjeter qe te do dhe qe e do ( in some way)
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
nuk kemi nevoje me genjy, femra ne pergjthesi don me shume kur i thua qe je i martuar. e kam fjalen per ato good girls
por te genjesh nje goce beqare qe e ka mendjen e paster not twisted te bie ne dashuri dhe noshta te martohet apo te ket ndonje rromance mardhenie serioze me nje cun, me duket krim. dhe ky dhoj mashkulli per mua eshte pa vlere edhe ne shoqeri business etj
Citim:yep, je 100% correct.
Po citoj ato që tha ingmetalboy
Une kete nuk e kuptoj. Te ndertosh nje mardhenie me nje vajze duhet te shpenzosh kohe, lek dhe bile pjese nga vetja. Duhet te degjosh cfare kane per te te thene, ta mbash gojen mbyllur kur thone ndonje budallallek, duhet te jesh ne sjelljen tende me te mire dhe te ndash gjera prej vetes vetem per te thene disa. Edhe une lodhem vetem duke menduar per te gjitha keto. Si valle ka njerez atje qe i hyjne gjithe kesaj pune dhe bile i perkushtohen aq shume sa te bejne vajzen te bjere ne dashuri vetem per seks i guess?! Ndoshta jam une teper i ceket, por dreqi ta marre ku qendron ideja ketu? The hunt is better than the catch?? Fuck me.
Deb, me kripsh kukurecin inshallah lol
Kurt se kisha fjalen per noi te pafajshme, e kisha per ato qe jeta e tyre ska kuptim without havin sex at least twice a day lol
Only twice a day?...lol
Un mendoj se asht krim mendafshi !
"at least" thash lol
Citim:
Kurt se kisha fjalen per noi te pafajshme, e kisha per ato qe jeta e tyre ska kuptim without havin sex at least twice a day lol
Citim:nuk ka femer te pafajshme. lets just clear this out
Well dihet qe ne kohen qe po jetojme makine dhe femer te pa gervishur ska lol
Nq se ti I ke then 20 her ok, po te ishe I martuar, do I kishe then vetem nje here, dhe ajo goca do cmendej me shume pas teje :p dhe do priste me padurim deri te neaermen per mesazhin tjeter, atehere kur te te dilte koha ty lol
I know that im being selfish but thats the truth lol
Citim:ne nje ane kto dhoj tipash qe pershkruan ti me duken me te fort sepse kane killer instinct. dmth kane nje gjakftohstesi moskokecarje per qenjen tjeter qe nuk i plas shume per asgje.
Nq se ti I ke then 20 her ok, nq se do ishe I martuar, do I kishe then vetem nje here, dhe ajo goca do cmendej me shume pas teje :p dhe do priste me padurim deri te neaermen per mesazhin tjeter, atehere kur te te dilte koha ty lol
I know that im being selfish but thats the truth lol
Citim:
pres pergjigjen tuaj.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ne nje ane kto dhoj tipash qe pershkruan ti me duken me te fort sepse kane killer instinct. dmth kane nje gjakftohstesi moskokecarje per qenjen tjeter qe nuk i plas shume per asgje.
pak a shume i ngjajne atyre tipave CUBA qe kur i del rasti te plackisin shtepine dhe te perdhunojn gjyshen 100 v jecare on the way out LooooL
ne anen tjeter, jam i sigurt qe ka pak meshkuj ne ket bote qe jane me horny se une, but it comes down to peace of mind and laziness.
ka patur shume raste that i rather smoke a joint and jerk off and stay home, than driving across town just for a quick fuck, sepse after a quickie duhet me shpjegu pse me duhet te iki se kam "pune" etj etj LOOL
eshte me mire te ndahet nga ai person sepse xndryshe do te ishte sikur te prononte shfrytezimin nga ai....... me pas mund dhe ti 3goje familjes, por ne fillim duhet ti beje balle vete xballjes me te....
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.