Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- .Si do ja veni emrin djalit tuaj ??? Jam kurjoz ta dij! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6188)

Postuar nga Klodel datë 11 Gusht 2006 - 23:11:

Un goces do ja ve frida
cunit nese lind para goces do ja ve ndonje variacion te shkurtimit jon.

Lela sara e kam pas fiksim kur kam qene e vogel dhe po prisja te lindte nusja e dajes dhe po zgjidhja emrat nga horby ( fjalori anglisht anglisht ) dhe lindi cun dhe ja vura Tedi por po te ishte goce besoj sara do ishte

Postuar nga Proud_to_Be_Albanain datë 11 Gusht 2006 - 23:20:

Une sa per Imformacjone behem daj ne fund te vitit!
Emri nipit do te jet:
IGLI
Ne Shkurt bahem Babe dhe cuni dota ket Emrin Bruno

Sekret!Dua te me ngjqaj mua sepse une i genjeja vajzat e huja qe e kam emrin Bruno.Kurse Shqiptaret KLODI,nuk ka me dal djal i keq e mos me i ngja Babes Baben Shkodran Nanen Angleze,Lumi si ai !!
Goca nese do kem ndonje do tja vej emrin Albana
Albna me kujton mesusen e Anglishtes qe ishte Fantazi dhe e mrekullushme !

Postuar nga Simona datë 12 Gusht 2006 - 04:33:

Po me fali zoti cun kam qef tia ve emrin Mikelanxhelo por meqenese eshte emer i gjate kushedi deri ateher edhe nderroj menje sepse edhe per gocen kisha bere shume plane emrash por ne fund ia vura Klaudia.Me pelqen emri Alban shkurt.

Postuar nga Nigo datë 12 Gusht 2006 - 04:54:

Amon o simona po të dha zoti çun(po duhet ta hedhësh ti hapin e para,se zoti të ndihmon)dhe po qe aq i bukur sa Klaudia(se i kam par të gjita fotot që ke nxjer në forum)do t'japi vllai jot nji emër mos ta ket asnjoni.Nqs.je dakort ta dërgoj me m.p

Postuar nga Simona datë 12 Gusht 2006 - 07:20:

aahhah nigo  faleminderit per komplimentin dhe ne koken tende vella me gjithe zemer ta uroj.LLafi bieeeeeee them une se mund te me japi zoti prap goce dmth me ndihme nga une . ,persa i perket djalit qe thua ti.

Ma dergo emrin ma dergo se nje emer i mire sprish pune ne liste se vertet para se te lindja gocen e shtrydhja trurin jo kshu po ashu jo po tia vej Kristal do ta therrasin Ali,stalone,krise budalliqe qeshja me te shtepise ne telefon,ma ben babi cer a ky emer kristal moj bije si emer cuni,etj etj,dhe kur i erdhi fundi kshu spontanisht kur e linda gocen burri i tha infermieres Klaudia do tia veme emrin goces.Pranej dmth ste bie menja kur je duke pritur bebin se ke halle te tjera dhe emrin zakonisht ia vene te tjeret ose spontanisht nje emer pa u menduar gjate te pakten keshtu me ndodhi mua.Po kjo sdo te thote se e kemi ne plan neser jo kismet iher te me behet goca nja tre-kater vjecce.

Postuar nga Enya datë 12 Gusht 2006 - 07:40:

Simona , po patet ndermend te krijoni nje familje numeroze,me mire shpjet e shpejt,mos ler vitet te ikin-pasi diferenca e madhe mes viteve,-te heq deshiren per te rifilluar nje shtatzani te re.

Keshtu thone plakat ketej nga ana jone.

Nje big smile & nje big Kiss per KLAUDIA-n Tuaj.

Postuar nga Amstel datë 12 Gusht 2006 - 11:25:

po pata vajze do ti therras lena po spata do detyrohem te ndertoj nje skuader futbolli me djemte e mi te cilet do te kene emrat e futbollisteve qe me pelqejne me shume...mua me duhet te jem tranjeri.

Postuar nga Niqua datë 12 Gusht 2006 - 15:03:

djalit do ja ve LUKA

vajzes Maria ndoshta

Postuar nga Amstel datë 12 Gusht 2006 - 18:17:

dreqe me mire luga oshte me e kollajshme

Postuar nga Niqua datë 12 Gusht 2006 - 22:57:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
dreqe me mire luga oshte me e kollajshme

luga te raft kres se Luka e ka pas gjyshi jem

ti nik venja vajzes emerin tem

Postuar nga Enya datë 12 Gusht 2006 - 23:00:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

ahhaahahahahahahahahah, hahahaahahahahahahahahahahahha,

ahahahahahahahahahahahahahaha,hahaahahahahahahahah

ahahahahah,

ta hangert nicku pupu-ne

sa kam qesh o zooooooootttttttt

mos vdeksh kuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrreeeeeeeeee Dreqeeee!

Postuar nga Niqua datë 12 Gusht 2006 - 23:24:

hahahahahahahahahahahahaha Gango po ket lyp me e fur n'fyt... me shan emerin e gjyshit qe e kam pas te njoftun me mustak n'vesh n'vesh e ska lan katund pa  pleqnu.  

Postuar nga Amstel datë 13 Gusht 2006 - 21:36:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

ahahhahahahhaha une ste shava gjyshin er te orte dreqi dreqin tat er dreq...ti ve emrin tat haahhahhahhahaha me mire me i thon pirun sesa emrin tat hahahahhaha:p :p

Postuar nga qorri datë 15 Gusht 2006 - 15:46:

N.Q.S ndonjehere do te martohem edhe do te bej femije djalit do t'ja ve Genti si im vella (rahmet paste),vajzes Iris nje kombinim nga emri i mamase time.

Postuar nga Niqua datë 15 Gusht 2006 - 21:15:

Citim:
Po citoj ato që tha qorri
N.Q.S ndonjehere do te martohem edhe do te bej femije djalit do t'ja ve Genti si im vella (rahmet paste),vajzes Iris nje kombinim nga emri i mamase time.

qorri Genti emer shume i bukur dhe rahmet vellai....

Nik nuk e  kam emerin Drane o tutkun

Postuar nga kontinenti datë 18 Gusht 2006 - 09:39:

Askush nuk do tja veje emrin femijes Kloderr?

Postuar nga kontinenti datë 18 Gusht 2006 - 09:44:

Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Un goces do ja ve frida
cunit nese lind para goces do ja ve ndonje variacion te shkurtimit jon.

E ke fjalen per gocen e gruse Kloderro?

Postuar nga Animal datë 18 Gusht 2006 - 11:50:

gabriel...

Postuar nga SEXI datë 11 Shtator 2006 - 14:37:

po bera çun do ja ve emrin GÝOKAN

Postuar nga UnKnOwN datë 25 Nëntor 2008 - 08:26:

Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
po bera çun do ja ve emrin GÝOKAN

ca e ke kete emer te frikshem ti mi?? lol..si turk me duket apo e kam gabim..
nejse...un ishalla po i bej dy cuna binjak dhe do ua ve Njerit Joni tjetrit Enes (njeri nje person qe kam dashur shum,dhe tjetri nje shok qe kam vleresuar shum)

Postuar nga SmoKer datë 25 Nëntor 2008 - 23:50:

Un them ta bejm nje here pastaj emrin

Postuar nga Enya datë 26 Gusht 2009 - 06:21:

Rich.

Vdes per kete emer. Sè di, Zot me fal, por kam pershtypjen se femija im do jete super rich.

Postuar nga SEXI datë 05 Shtator 2009 - 18:20:

Citim:
Po citoj ato që tha UnKnOwN

ca e ke kete emer te frikshem ti mi?? lol..si turk me duket apo e kam gabim..
nejse...un ishalla po i bej dy cuna binjak dhe do ua ve Njerit Joni tjetrit Enes (njeri nje person qe kam dashur shum,dhe tjetri nje shok qe kam vleresuar shum)

Emer Turk ishte po sja vura dot çunit se kishte burri nje kushuri me ate emer...

Çunit pare ja vura Enes :p
po per te dytin akoma skam menduar

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.