Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- .Si do ja veni emrin djalit tuaj ??? Jam kurjoz ta dij! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6188)
Un goces do ja ve frida
cunit nese lind para goces do ja ve ndonje variacion te shkurtimit jon.
Lela sara e kam pas fiksim kur kam qene e vogel dhe po prisja te lindte nusja e dajes dhe po zgjidhja emrat nga horby ( fjalori anglisht anglisht ) dhe lindi cun dhe ja vura Tedi
por po te ishte goce besoj sara do ishte
Une sa per Imformacjone behem daj ne fund te vitit!
Emri nipit do te jet:
IGLI
Ne Shkurt bahem Babe dhe cuni dota ket Emrin Bruno
Sekret!Dua te me ngjqaj mua sepse une i genjeja vajzat e huja qe e kam emrin Bruno.Kurse Shqiptaret KLODI,nuk ka me dal djal i keq e mos me i ngja Babes Baben Shkodran Nanen Angleze,Lumi si ai !!
Goca nese do kem ndonje do tja vej emrin Albana
Albna me kujton mesusen e Anglishtes qe ishte Fantazi dhe e mrekullushme !
Po me fali zoti cun kam qef tia ve emrin Mikelanxhelo por meqenese eshte emer i gjate kushedi deri ateher edhe nderroj menje sepse edhe per gocen kisha bere shume plane emrash por ne fund ia vura Klaudia.Me pelqen emri Alban shkurt.
Amon o simona po të dha zoti çun(po duhet ta hedhësh ti hapin e para,se zoti të ndihmon)dhe po qe aq i bukur sa Klaudia(se i kam par të gjita fotot që ke nxjer në forum)do t'japi vllai jot nji emër mos ta ket asnjoni.Nqs.je dakort ta dërgoj me m.p
aahhah nigo faleminderit per komplimentin dhe ne koken tende vella me gjithe zemer ta uroj.LLafi bieeeeeee them une se mund te me japi zoti prap goce dmth me ndihme nga une . ,persa i perket djalit qe thua ti.
Ma dergo emrin ma dergo se nje emer i mire sprish pune ne liste se vertet para se te lindja gocen e shtrydhja trurin jo kshu po ashu jo po tia vej Kristal do ta therrasin Ali,stalone,krise budalliqe qeshja me te shtepise ne telefon,ma ben babi cer a ky emer kristal moj bije si emer cuni,etj etj,dhe kur i erdhi fundi kshu spontanisht kur e linda gocen burri i tha infermieres Klaudia do tia veme emrin goces.Pranej dmth ste bie menja kur je duke pritur bebin se ke halle te tjera dhe emrin zakonisht ia vene te tjeret ose spontanisht nje emer pa u menduar gjate te pakten keshtu me ndodhi mua.Po kjo sdo te thote se e kemi ne plan neser jo kismet iher te me behet goca nja tre-kater vjecce.
Simona , po patet ndermend te krijoni nje familje numeroze,me mire shpjet e shpejt,mos ler vitet te ikin-pasi diferenca e madhe mes viteve,-te heq deshiren per te rifilluar nje shtatzani te re.
Keshtu thone plakat ketej nga ana jone.
Nje big smile & nje big Kiss per KLAUDIA-n Tuaj.
po pata vajze do ti therras lena po spata do detyrohem te ndertoj nje skuader futbolli me djemte e mi te cilet do te kene emrat e futbollisteve qe me pelqejne me shume...mua me duhet te jem tranjeri.
djalit do ja ve LUKA
vajzes Maria ndoshta
dreqe me mire luga oshte me e kollajshme
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
dreqe me mire luga oshte me e kollajshme
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
luga te raft kres se Luka e ka pas gjyshi jem
ti nik venja vajzes emerin tem
hahahahahahahahahahahahaha Gango po ket lyp me e fur n'fyt... me shan emerin e gjyshit qe e kam pas te njoftun me mustak n'vesh n'vesh e ska lan katund pa pleqnu.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
luga te raft kres se Luka e ka pas gjyshi jem
ti nik venja vajzes emerin tem
N.Q.S ndonjehere do te martohem edhe do te bej femije djalit do t'ja ve Genti si im vella (rahmet paste),vajzes Iris nje kombinim nga emri i mamase time.
Citim:
Po citoj ato që tha qorri
N.Q.S ndonjehere do te martohem edhe do te bej femije djalit do t'ja ve Genti si im vella (rahmet paste),vajzes Iris nje kombinim nga emri i mamase time.
Askush nuk do tja veje emrin femijes Kloderr?
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Un goces do ja ve frida
cunit nese lind para goces do ja ve ndonje variacion te shkurtimit jon.
gabriel...
po bera çun do ja ve emrin GÝOKAN
Citim:
Po citoj ato që tha SEXI
po bera çun do ja ve emrin GÝOKAN
Un them ta bejm nje here pastaj emrin
Rich.
Vdes per kete emer. Sè di, Zot me fal, por kam pershtypjen se femija im do jete super rich.
Citim:
Po citoj ato që tha UnKnOwN
ca e ke kete emer te frikshem ti mi?? lol..si turk me duket apo e kam gabim..
nejse...un ishalla po i bej dy cuna binjakdhe do ua ve Njerit Joni tjetrit Enes (njeri nje person qe kam dashur shum,dhe tjetri nje shok qe kam vleresuar shum)
Gjithsej 2 faqe: « 1 [2] Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.