| Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 180 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfare eshte gjeja e pare qe mendoni kur ngriheni ne mengjes? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7309)
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
hahhahaha cdo lloj menyrash kam provu si me i rru (shalet)
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
E mar vesh e mar qe e ke per shalet. Se edhe un kam te njenjtin problem(mjekrren dmth). hihihihihihihihi
Citim:
zemra ta bej nje propozim ti me rruj shalet mu une te rruj mjekren ty ngaqe po e kemi bezdi me ja rru vetes...
sot mendova se ca te veshi brek te kuqe apo te zeza
Citim:
Tashi, mos bo gabim me e thon dy her se ska mo kuptim. Nejse se me vazhdu me gjat me ty kjo del faqe erotike.
Tashi kur ngrihem ne mengjes them ishalla po shof ate qe pash dje mjes.
o durrsak po ene teknik femrash je bo mer lene mer shkodranen te rruj shalet oh shit 6 e mjesit duhet me ik ne pune duhet me pi ene kafen se jom per gjumesh ene nuk gjej punen pastaj
Citim:
Po citoj ato që tha flori_dr
o durrsak po ene teknik femrash je bo mer lene mer shkodranen te rruj shalet oh shit 6 e mjesit duhet me ik ne pune duhet me pi ene kafen se jom per gjumesh ene nuk gjej punen pastaj
prsh
Tani jam duke ike per ne pune se u bera vone....
TUNG Durrsako se ke humb fare!
Citim:
Floro, cere bohet anej mer, zgjut akoma ti re. Me shkodranen mos me luj se e kam as. Pastaj nuk e shef me ke ka dal ne foto. Kaq mjfton me dit vlerat qe ka. Po nejse se mos dalim ma shum nga tema.
Une spo menoj mo fare.
po ca te bejm nemer qe kur bien ato zilet de te cohemi se zben se po te ishim kot nuk i venim fare dhe flenim gjum per shtat pal qefet......
po masi i fikim dhe nizen nja 7 her kush mund te jet mendimi i pare mos u bera von per pun.... pastaj fillo te vraposh si budallai qe sdi ku te shkoj
Re: Cfare eshte gjeja e pare qe mendoni kur ngriheni ne mengjes?
Dua ti bie atij m*** gjeli se na ka care trapin qe ne 5 me te gdhire sikur ska pune tjeter , nje shoro me pula ka reth reth 

Pastaj vras mendjen e lodhur ne ckrah ndodhet banja , kuptohet per arsye personale
O zot kush vishet!
shyqyr qe 5 minuta kohe me duhen mu ba gadi per me dal jasht!
Citim:
sot mendova i have to shave my legs, and i hated j/k
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
hahahahaahahaha, me bane qesh maj Dreqe_Shkodrane!
sa her jam pre vet aq te mira qofshin,hahahaahahahahahahaha!
I raft pika si s`na ka fal zoti pa te`!
Te perqafoj!
MS. Dynamite
It takes more..
po ca te menoj ktu esht ora 4e30 de akoma skam hyr ne krevat me mengjes se ky nuk behet mo skom nevoj as per zile as me u bo von se i bej gjona me tanhadhik tani
ciao ciao
Rri e mendoj se ne car veni i kam lon cigaret mrom ne darke, nqs si kam te komoja. 
hmmmm what im going to wear to school lool im such a dork

ehhhh cfare mendoj une ne mengjes .... ate qe mendoni juve te gjithe... mos iki ne shkolle... te flej edhe pak... ohohoh se ate gjumin e mengjesit sta fal njeri...
Citim:
Po citoj ato që tha AlbaRoSa
hmmmm what im going to wear to school lool im such a dork![]()
![]()
NA FAl ORe CUno
Edhe UNa TE pEResheNDeZ 
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
o goc se na qeke dhe e re po esht forum shqipo zemra te pakten ktu ta shfrytzojm se flasim 24 or gjuh te huaj
te pershendes
Prek rrezet e diellit me sy!
~~~~~~~~~~~
pse nuk gdhihem dy mengjese me te njejten femer?
kafe dhe cigare
!
ciao
mos me bo asigjo,si me shty diten mem na i femer ,me honger me pi ,xhiro in barka ,makine ,mos me bo asigjo e me pa llogarine ne banke............Kam lind dite diele kur Zoti e tha te bohet pushim.....
gjeja e pare qe mendoj eshte se pse trapi ngrihet njelloj me mua.Mire une punoj qe ne mengjes,kurse ai ne darke e fillon punen

eh bote e cuditshme:p
Roko shurro se te ulet
Ngrija e ati ...... ne mengjez
nuk eshte gje vecse ngrirje fallco
Mua pshm me cohen majet e gjoksit
ne mengjez por sdo te thot qe jam horny
gjeja me e pare qe mendoj une eshte
te pi nje kafe turke, nuk e vras mendjen shum si Roke
hahahaahahahahahaha Dreqe!Te fort e ke ba!
Roke don mu dukt i fije!(don me na diftu se ban vaske me uj te xet qysh nadje:p)
Hey, e din ca menoj une kur cohem nadje???-Ishalla po ma pjek dikush i kaffe`se e kam bezdi me nejt ne kam qofte 2 sekonda,
me sy ne xheze(kur pi kaffe shqipesh)
Nuk em xen veni ven-kam qef me lan shpin ne rregull edhe kur dal per college!
Ne mengjes nje kafe me cinare.
Sot u ngrita...hapa syte pas 2 ore gjume dhe truri im u bllokua....."Ca dite eshte sot"!!!!! Atje duke u munduar.....Sa e frikeshme....Shenjat e para te sklerozes 
Gjeja e pare qe mendoj?
A kam kohe te fle dhe per ca minuta te tjera?
Citim:
Roko shurro se te ulet
gjeja me e pare qe mendoj une eshte
te pi nje kafe turke, nuk e vras mendjen shum si Roke

Me duhet pak kohe te me dale gjumi....cfare mund te mendoj une kur koka ime ndjehet sikur kam konsumuar alkol. Inercia e gjumit me zgjati sot reth 10 min dhe pastaj ...ah pune pune me prit se po vij!!!
sa eshte ora ?!
shpresoj te jete dite pushimi

Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
shpresoj te jete dite pushimi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

?
Te flej akoma ose mos shkoj ne pune.
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Po tani qe je me pushime cfare mendon?

!!
direkt tek telefoni nese gjate nates kam marre ndonje sms nga i dashuri
Citim:
direkt tek telefoni nese gjate nates kam marre ndonje sms nga i dashuri
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
ec të deksha......
unë mendoj ah sikur të qe ora 5, dmth të kisha dhe i or tjetër për gjum.
Gjeja e pare qe mendoj kur ngrihem ne mengjes eshte kafeja. Po s'piva kafe ne mengjes sa ngrihem e di qe do kem nje dite te keqe. I'am addicted to it.
pershendetje
Gjeja e pare qe mendoj eshte qe me çfare do merrem sot.
Leke dhe shendet ..... -- RENI NGA BERATI
te flija edhe ca akoma...kush ngrihet me bo kafen tani.
Sa shpejt kaloj nata.
me se do merem sot tere diten
Fik zilen e parë dhe gjat kohes që pres të bjeri zilja e dyt mendoj:
Poooo hajde shtye tani deri në dark.......(se preferoj më shum darkën se sa ditën)
pahhhhhhh po iken dhe kjo dite......sa e shkurter eshte jeta......
ca kam me ba sot gjith diten
| Gjithsej 4 faqe: « 1 [2] 3 4 » Trego 180 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.