| Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)
halfgang, shume te bukura keto citate...tamam per kete teme
, madje do i mesoj permendsh ti bej sevap ndonjonit..
Do te desha te isha rrezja e pare e diellit qe hyn nga dritarja jote per te qene afer teje.
do te doja te behesha sapun te me mbeshtillje ti ne duar....
kur gjerat do te shkojne keq, dhe kur merzitja dhe deshperimi do pushtojne zemren tende, dhe lotet e tu do rrjedhin pa pushim, une do jem aty afer teje........ SHES FACOLETA.... ne dy pako, e treta falas

ne mengjes nuk ha se te mendoj ty, ne dreke nuk ha se perseri ty mendoj,
as darke nuk ha se perseri per ty mendoj.... naten nuk me ze gjumi, se jam pa ngrene....
te ndjej ne fytyre, te ndjej ne krah, te ndjej ne kembe, te ndjej kudo... a po te kapa moj mishkonje e dreqit ta tregoj une....

do shperndaj petale trendafilash ne cdo hapi tendin, do mbuloj me mjalte rrugen tende, do derdh vajra ermire ne shtegun ku kalon ti.....ku do veje, heret a vone do reshqasesh....

po kaloj disa momente te veshtira... me duket sikur tere bota eshte vene kundra meje... a mund te vij nga shtepija jote per disa dite??? te puth.... osama bin landen....
ata sy te pafajshem.... ato buzet e buta.....nje buzeqeshje e mrekullushme...e folura e persosur.... ecja fine.....absolutisht i hatashem....boll fola per vete... ti si je????
nje mesazh per isren...
nese ti e fshin kete mesazh, do te thote qe me do... nqs ti kete mesazh e ruan do te thote qe ti me deshiron, dhe nqs ti e injoron, do te thote qe te ka marre malli per mua... cdo besh me te ????

Vazhdojme me komplimentat!
-Te befsha gropen c'hunde më paske...
Do doja te isha lot qe te lindja nga syte e tu, te jetoja mbi buzet e tua e te vdisja prape aty. Te dua!
Femra s'ka nevoje per komplimenta por per shembuj reale...
Komplimentat vijne nga xhepzbrazurit kurse ata xhepaplotit e tergojne me vepra ate qe deshiron nje femer:
1- Te mos kursehesh kurre dhe per asgje..
2- Mos i ndaj syte kurre nga ajo me nje buzeqeshje te cilter ne buze (femrat i kane shume inat meshkujt e eger)
3- Java shtate e ajo tete duhet te ndihet si princeshe restoranteve, lokaleve te nates, pubeve..
4- Mos harro qe trendafilat e konsumojne veten pas heres se pare, por diamanti, platini e perlat nuk e humbasin kurre..(po ta mbajti menderja te jesh mashkulli ideal)..
5- Femra ka gjithmone te drejte, eshte shume me e qete ne gjykim dhe me shpirt te gjere..Jepi te drejte dhe vlereso vendimet e saj..eshte komplimenti me i bukur qe mund ti besh femres tende..
6-Femra ndihet e lumtur ne se ka nje mashkull star ne krah te vet..Komplimenti s'ka nevoje per fjale ne kete rast..( ju duhet shume pune ju djemve te forumit te renditeni ne krah te yjeve)
7-Kur ecni apo futeni ne makine mos ndiqni rregullat e qepes, por femra eshte gjithmone e para, hapini deren e makines dhe ndihmojeni ate te hyje..
8- Per femrat me femije te vegjel, ndrrimi i pampersave dhe pastrimi i byces se te vegjelve nga ana juaj(rregullisht) do te ishte komplimenti me madheshtor qe mund ti behej nje femre shqiptare..
9- Ne shoqeri, ne party e kudo ne se ju meshkujt shpalosni nje dukate dhe kulture perfekte te te ngrenit ky do te ishte nje tjeter komplimet pa ze..
(vazhdimi here tjeter)...
Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Femra s'ka nevoje per komplimenta por per shembuj reale...
Komplimentat vijne nga xhepzbrazurit kurse ata xhepaplotit e tergojne me vepra ate qe deshiron nje femer:
1- Te mos kursehesh kurre dhe per asgje..
2- Mos i ndaj syte kurre nga ajo me nje buzeqeshje te cilter ne buze (femrat i kane shume inat meshkujt e eger)
3- Java shtate e ajo tete duhet te ndihet si princeshe restoranteve, lokaleve te nates, pubeve..
4- Mos harro qe trendafilat e konsumojne veten pas heres se pare, por diamanti, platini e perlat nuk e humbasin kurre..(po ta mbajti menderja te jesh mashkulli ideal)..
5- Femra ka gjithmone te drejte, eshte shume me e qete ne gjykim dhe me shpirt te gjere..Jepi te drejte dhe vlereso vendimet e saj..eshte komplimenti me i bukur qe mund ti besh femres tende..
6-Femra ndihet e lumtur ne se ka nje mashkull star ne krah te vet..Komplimenti s'ka nevoje per fjale ne kete rast..( ju duhet shume pune ju djemve te forumit te renditeni ne krah te yjeve)
7-Kur ecni apo futeni ne makine mos ndiqni rregullat e qepes, por femra eshte gjithmone e para, hapini deren e makines dhe ndihmojeni ate te hyje..
8- Per femrat me femije te vegjel, ndrrimi i pampersave dhe pastrimi i byces se te vegjelve nga ana juaj(rregullisht) do te ishte komplimenti me madheshtor qe mund ti behej nje femre shqiptare..
9- Ne shoqeri, ne party e kudo ne se ju meshkujt shpalosni nje dukate dhe kulture perfekte te te ngrenit ky do te ishte nje tjeter komplimet pa ze..
(vazhdimi here tjeter)...

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
dhe mos ua ngri mendjen gocave ketu me keto sjellje se pastaj po u prish makina do te duhet ti marresh ne krahe deri ne shtepi....![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Pse ti s'do ta beje per Femren tende????![]()

Une per vete i them nese isha ne dashuri:sweetie I like you a lot and I am glad you are in my life.You make me happy every day
isra je i zgjuar more !!
po jan komplimente qe mua as me palqejnr fare! sorry! but i dont like them
Komplimenti qe do te degjoje nji femer eshte...'Je ma e bukur se shoqja jote'...lol 
Kompliment indirekt ose me spond..
kur jeni te dy bashke ne rruge dhe prane jush kalon nji femer me te vertete sexy,djali thote:
- kot fare qeka.
zemra mal i bëhet asaj qe ka ne krah
Pres cdo mbremje te te gjej dhe me pas te shoh te shnderrish ne mes te miliarda yjeve sepse ti je Ylli me i bukur qe ndricon ne Zemren time.
Une jam ne terr, nje krijese kur shkoi mori me vete edhe qiellin..
Re: Kompliment indirekt ose me spond..
Citim:
Po citoj ato që tha misterioz
kur jeni te dy bashke ne rruge dhe prane jush kalon nji femer me te vertete sexy,djali thote:
- kot fare qeka.
zemra mal i bëhet asaj qe ka ne krah

Citim:
Po citoj ato që tha isra
Une jam ne terr, nje krijese kur shkoi mori me vete edhe qiellin..![]()
Je hena dhe Yjet ne hapesiren e zemres sime
Ta hangsha zemren.... Eshte komplimenti qe me prek thellesisht ne shpirt
Je jeta ime , shpirt i bukur!
O yll bote,vdeksha per gocat e Tirones jarbi 
-Te vdekte nona qe te ka bo...
uau qenke dobesuar.
pupagjele:p
Ti je e cmendur!?Te dua deri ne cmenduri!:p
Je drita qe ndriçon syte e mi...
Je drite qe me verbon......
Lozonjare na terbove fari mi....... 
Citim:
Po citoj ato që tha isra
-Te vdekte nona qe te ka bo...![]()

Sa bukur dukesh! (edhe kur seshte e vertete)
Kompliment tjeter:
"Ti je gjysma ime, me mungon....
Citim:
Po citoj ato që tha isra
Gabohesh Roke, vetem kompliment qe squhet ky qe ke bere ti..
Ai quhet ofendim, banalitet, dhe personin qe do 'komplimentonte' keshtu nje femer do e quaja...koprofobist....:p:p.....
Kompliment tjeter:
"Ti je gjysma ime, me mungon....![]()

-
oj yll , oj drit , oj gardeline , oj leter me brime :
syçkabukura.
do te doje te ishe doktoreshe qe sa here te te shikoja te mos me pushonte zemra nga bukuria jote.
Je shume femer seksi dhe klas fare!
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Je shume femer seksi dhe klas fare!
hey, ca behet ketu...
Sykaltra ka te drejte cuna:
U thashe dhe njehere se kjo teme nuk ka te beje me erosin.
Te tilla "komplimente" nuk bejne pjese ne llojin perkates....por thjeshte fjale banale, te cilat po ti degjosh realisht, ashtu sic ndodh rendom, te vjen per te vjelle nga ky fjalor rrugesh..
Keshtu qe më serioze dhe me humor te holle ne vazhdimin e temes.
do ju lutesha te me kuptonit......
tung
ME mire nje puthje nga ty se sa mijera dollare $$$$$$$$$$$$
Shaka
nje kompliment serioz tani...
je zemra ime, je shpirti im, dua te jemi te dy,
dua qe te gjitha fjalet TE DUA ti dhuroj une ty....
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Tema mbyllet per pastrim ''banalitetesh''![]()

Citim:
Tani u pastrua edhe pse nuk me bente dora![]()

Jo jo i lumte Leles , se po te mos me kish terheq vemendjen , kushedi cfare tjeter do kishim lexuar ketu 
Citim:
Po citoj ato që tha isra
Ja dhe nje kompliment per myzeqarin
Ej, moderator, a te lumte ajo dore![]()

Citim:
Jo jo i lumte Leles , se po te mos me kish terheq vemendjen , kushedi cfare tjeter do kishim lexuar ketu![]()
,
hehehe, po kush i tha Leles se
une nuk lejoj qe temat e mia te behen shkak per banalitete, keshtu qe e dija se ishe ti moderator, ndaj i thashe leles qe te bente pastrimet..

:p
Te Lumte Isra se keto çunat nuk i dallojne banalitetet siç i shikojme ne femra!!!

Atyre i duken gjera Normale.

Fshije dhe kete mesazhe Myzo, Taksirate e ke
| Gjithsej 13 faqe: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » ... E fundit » Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.