Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9466)

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Janar 2009 - 19:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Lela ka qene gjithmone e gatshme, mos ja fut kot....

Gjithmone ......... po duke qene se tjetra edhe punon, dhe Gjergji duket sikur ben palle gjithe diten, thash t'ia delegojme atij ......... . Shperqendrim kompetencash ....

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 09 Janar 2009 - 21:09:

turll vetem palle qe nuk bej une!!! Nqs do te te pershkruaja nje diten time te zakonshme dhe punet qe kryej brenda nje dite, ndoshta do te ndiheshe apatik ne krahasim me mua...!
Gjate kohes qe jam para PC (1/3 e dites) jam edhe ne forum.
Mua me pelqen te sjellim risi' ne forum dhe per kete me konsidero partner, edhe smileyt mund ti update-ojme dhe te shtojme edhe tjera.

Tung Turi

Femrave iu pelqen rehati...! Kane nevoje te jene te mbuluara nga shpatullat e gjera te nje burri...!

Postuar nga ColdFire datë 09 Janar 2009 - 21:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti

Femrave iu pelqen rehati...! Kane nevoje te jene te mbuluara nga shpatullat e gjera te nje burri...!

Ate them dhe une...po kush me beson mua? Ke shpatullat? Je ne rregull.....c'te duhet kuleta? :p
Kush do kulete le ta sjelli me vete......dhe ti shtrije kembet aq sa ka..... kuleten. Mesa mbaj mend une Gjergj, ti vetem shpaten solle me vete nga Anadolli...po hajt mo...kishe shpatullat :p :p

Postuar nga shelgu datë 09 Janar 2009 - 21:45:

I shpatullat po ajo e do pa shpatulla.

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Janar 2009 - 21:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
turll vetem palle qe nuk bej une!!! Nqs do te te pershkruaja nje diten time te zakonshme dhe punet qe kryej brenda nje dite, ndoshta do te ndiheshe apatik ne krahasim me mua...!
Gjate kohes qe jam para PC (1/3 e dites) jam edhe ne forum.
Mua me pelqen te sjellim risi' ne forum dhe per kete me konsidero partner, edhe smileyt mund ti update-ojme dhe te shtojme edhe tjera.

Tung Turi ____________________

That's what I was talking about .......... .
Per pune pune ........ mua s'ma kalon njeri ketu ........

Postuar nga shelgu datë 14 Janar 2009 - 18:20:

Postuar nga Enya datë 19 Shkurt 2009 - 08:10:

Komoditetin o vlla, pyetje eshte kjo? Cfare me duhet dashuria pa pas kushte qe ta perjetoj ate?!

Postuar nga lulja_1 datë 19 Shkurt 2009 - 17:38:

Dashurin,sepse nese kam nje dashuri te mirefillt,komoditetin e beje bashk me te dashurin!

Postuar nga bleta punetore datë 25 Shkurt 2009 - 20:21:

komoditeti mund te jete edhe afrodiziak.

Postuar nga shelgu datë 25 Shkurt 2009 - 20:24:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
komoditeti mund te jete edhe afrodiziak.

Padyshim

Postuar nga bleta punetore datë 25 Shkurt 2009 - 20:27:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Padyshim

lum si ti!

Postuar nga shelgu datë 25 Shkurt 2009 - 21:55:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

lum si ti!

Bleta, po afrodiziak, kujt i thone me?

Postuar nga Ana1 datë 23 Nëntor 2012 - 05:52:

Re: femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare.

Citim:
Po citoj ato që tha Animal
po marr shkas nga mendimi i disave ne forum qe thone se femrat nuk pyesin me per llogarine bankare.
ju ftoj ju cunave te forumit qe te tregoni sa e lehte eshte te kesh nje femer te bukur kur je pa leke..............

Shume te veshtire e keni, ua qaj hallin!

Gjithsej 2 faqe: « 1 [2]
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.