Forumi Horizont Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)

Postuar nga Amstel datë 07 Tetor 2006 - 23:00:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

enderra te genjen

ku e di ti se te genjen?

Postuar nga diabolic datë 07 Tetor 2006 - 23:01:

Kalamaja ju vjen keq nese kete teme mos ta vazhdojm me Chit-chate te kota nese mundeni.

Faleminderit per mirekuptimin... Diabolic a's

Postuar nga atiola datë 07 Tetor 2006 - 23:07:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Kalamaja ju vjen keq nese kete teme mos ta vazhdojm me Chit-chate te kota nese mundeni.

Faleminderit per mirekuptimin... Diabolic a's

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Postuar nga diabolic datë 07 Tetor 2006 - 23:13:

Na moj ti zemra se me duket se ke mesuar vetem germen uuu me duket .Meqense kete teme e kam hapur une dhe e kam shume personale saqe ata qe kane shkruar jane shume te paket dhe jane miqte e mi me ben qe te te kerkoja nje favor qe te mos beje chit chate kot ,sepse tek kjo teme ndodhet nje pjese e imja .Nese do te kuptosh ok nese jo vazhdojm bashke keto bisedat momentane se jam mesuar ti bej shpesh .Hajde pra...

Postuar nga atiola datë 07 Tetor 2006 - 23:56:

na falni zoteri

Postuar nga diabolic datë 08 Tetor 2006 - 16:07:

Perse ne cdo fjale shushurima e gjetheve me duket sikur do te thote dicka . Sikur do te me peshperisi fjalet e sonates se dashurise se humbur . Eshte vjesht shpirti im dhe endrat u vyshken ,dallendyshet filluan rrugen per ne purgator lartg vetes .Eshte vjesht shpirti im ,kam ftohte , por e di ti sje me dhe mendimi se mund te ishe me mua nuk me ngroh me .Eshte vjeshte shpirti im dhe une pranveren po e gjej gjetke...

Postuar nga diabolic datë 10 Tetor 2006 - 23:29:

LEI chiese a LUI:"Mi vuoi bene?",
LUI rispose.:"NO"
LEI chiese:"Mi trovi carina?"
LUI rispose..:"NO"
LEI chiese:"Mi tieni nel cuore?"
LEI allore chiese:"Se vado via tu piangi?"
LUI rispose..:"NO":
Lei andò via triste, piangendo, lui la fermò, la abbracciò e le disse"Io non ti voglio bene,..T'AMO ; Io non ti trovo carina,..SEI STUPENDA ; Tu non sei nel mio cuore,..TU SEI IL MIO CUORE ; Io non piango per Te....IO MUOIO PER TE..."

Kerkoj falje qe eshte ne italisht ...

Postuar nga Katilesha datë 10 Tetor 2006 - 23:30:

....shume e bukur......

Postuar nga Animal datë 10 Tetor 2006 - 23:34:

e madhe...................e thelle

Postuar nga buzeqeshja datë 11 Tetor 2006 - 00:18:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
LEI chiese a LUI:"Mi vuoi bene?",
LUI rispose.:"NO"
LEI chiese:"Mi trovi carina?"
LEI chiese:"Mi tieni nel cuore?"
LEI allore chiese:"Se vado via tu piangi?"
LUI rispose..:"NO":
Lei andò via triste, piangendo, lui la fermò, la abbracciò e le disse"Io non ti voglio bene,..T'AMO ; Io non ti trovo carina,..SEI STUPENDA ; Tu non sei nel mio cuore,..TU SEI IL MIO CUORE ; Io non piango per Te....IO MUOIO PER TE..."

Kerkoj falje qe eshte ne italisht ...

Mi sono veramente commossa....

Gjithsej 119 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.