Forumi Horizont | Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Avash ju avash se kaq shpejt dolet ne drite ju...per 10 vjet u bene shqipetaret qe nuk mbahen me.Kaq donin sa te zgjidheshin nga zinxhiri edhe tani bejne cfare ti doje qefi....hahah Ti them une te dashures shiko sa e bukur eshte ajo ? hahah do provuar....
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Po, sepse doja te degjoja cfare melodish ka celulari.![]()
mu i dashuri me thote " te hanksha syrin se je si shpirt,ti hanksha buzet rrushja ime ,lepurushja ime je ti,te kam si kukull te vogel te kam ".
pse ju meshkujt i keni qef femrat e bukura dhe kinge dhe lini koken mas tyne?
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Pse meshkujve iu pelqen e bukura...por do te bejne njeqind komente te kota kur te dashurat/grate e tyre behen vone per dicka vetem qe te behen te bukura per to? :p
Cila eshte per ju meshkujt femra ideale?
Nese nje femer do tju refuzonte heren e par do vazhdoni te kemngulni apo dote hiqni dore?
[QUOTE]Po citoj ato që tha comja
[B]Eric je i mrekullueshem te falenderoj per pergjigjen je mashkulli qe dote deshironte cdo femer.
Flm Comja ,me fal per vonesen por se di ku e kam pasur mendjen ne ato momente....
Per femren ideale me duket jam pergjigjur
Nese nje femer do tju refuzonte heren e par do vazhdoni te kemngulni apo dote hiqni dore?
Nuk medoj se duhet te shkoj puna me refuzim.....duhet te jesh shume i sigurt kur ben nje hap..pra kur ti ben hapin e pare duhet qe ajo te jete e bindur se e pret ate hap.....Nese nuk je i sigurt me mire mos e hill fare......
Nese eshte puna eshte e pa vendosur sepse do besim atehere jepi kohe...nuk ka vend per kembngulje.....
Kete mendim kam !
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
mu i dashuri me thote " te hanksha syrin se je si shpirt,ti hanksha buzet rrushja ime ,lepurushja ime je ti,te kam si kukull te vogel te kam ".
pse ju meshkujt i keni qef femrat e bukura dhe kinge dhe lini koken mas tyne?
ajo eshte femra ideale,kerkoje se ka
do te fejoheshit me nje femer e cila e ka nanen te perdale rrugash qe rrifet me meshkuj?
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
ajo eshte femra ideale,kerkoje se ka![]()
do te fejoheshit me nje femer e cila e ka nanen te perdale rrugash qe rrifet me meshkuj?
zemra komandon mendjen kshuqe do degjoj zemren..
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
Jo skam pse e kontrolloj , lira personale ka shume rendesi.......
Edhe kur je cift ka liri personale ......
Gjithsej 79 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.