Forumi Horizont Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12355)

Postuar nga Vizioner datë 14 Maj 2008 - 05:18:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Po neser ca do hame ne????
Biondina ty duhet te te nisim nga Gjirokastra ca dite se kshu si bo ti do na nxjerresh deficit.

:::kA NJERI NE SHTEPI; SE U ZGJOVA UNE! pO MEZE KA MA APO E PERLATE TE GJITHE DHE MUA ME KA NGEL TE LAJE VETEM PJATAT TANI ???

Postuar nga BIONDIA datë 14 Maj 2008 - 05:43:

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI

Po neser ca do hame ne????
Biondina ty duhet te te nisim nga Gjirokastra ca dite se kshu si bo ti do na nxjerresh deficit.

O Eshi do shkoj ne Llixha si pleqni qe jam me dhembin kocka .
Sot jam lodh kam qene deri ne kembe ne Kraste per te ndezur nje qiri per kete cunin Une jam! jam qe tme marri nje nuse te mire ishalla .
Ti re cun laj pjatat e shko e fli mjaft fershelleve si bilbilgjyzar se po flen gjume Lulja nuk del ke penxherja .

Postuar nga IQVLORA datë 14 Maj 2008 - 19:44:

A eshte ai pylli me pisha ne Kraste bjondinke?Po ajo era e ''ngohte'' qe t'i bente buzet cope po t'i lepije ne dimer fryn me?

Postuar nga BIONDIA datë 14 Maj 2008 - 19:50:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
A eshte ai pylli me pisha ne Kraste bjondinke?Po ajo era e ''ngohte'' qe t'i bente buzet cope po t'i lepije ne dimer fryn me?

ah cin pyet re cun am 5 vjet qe nuk shkoj
era e Krastes sa here qe ikja ne mengjes ne shkolle mi bante duret fytyren akull dhe buzet ti bante hakaret e mysybet se ne ate kohe skishte as krem per ti lyer me "vaj ullini" qe na binin katnaret e godoleshit hahaha .Eshte akoma me duket po pyet Une jam se ai ngeli cdo muaj ne shqiperi
car do pish re cun ? raki apo birre??

Postuar nga Vizioner datë 14 Maj 2008 - 22:55:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

era e Krastes sa here qe ikja ne mengjes ne shkolle mi bante duret fytyren akull dhe buzet ti bante hakaret e mysybet se ne ate kohe skishte as krem per ti lyer me "vaj ullini" qe na binin katnaret e godoleshit hahaha .Eshte akoma me duket po pyet Une jam se ai ngeli cdo muaj ne shqiperi

...Mirembrema o qeflinj! Paskemi miq sonte? Paska ardhe Vlora?
Vlora, po aty eshte Pylli, aty!!! Era fryn, sic ka pas fry!

Po ku nela n'elbasan une o goce???!!! Kam 2 vjet qe s'kam qen!!!

.....Hajt qeflinj...mblidhuni! Hec zemer-z, Diabolic, BIONDIA, ESHI, Lulja_1, Devolli....ku jeni! I bleva Birrat une!

Hajt: :cincin

Postuar nga devolliu datë 15 Maj 2008 - 19:19:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

...Mirembrema o qeflinj! Paskemi miq sonte? Paska ardhe Vlora?
Vlora, po aty eshte Pylli, aty!!! Era fryn, sic ka pas fry!

Po ku nela n'elbasan une o goce???!!! Kam 2 vjet qe s'kam qen!!!

.....Hajt qeflinj...mblidhuni! Hec zemer-z, Diabolic, BIONDIA, ESHI, Lulja_1, Devolli....ku jeni! I bleva Birrat une!

Hajt: :cincin

ti rofsh e qofsh per ftesen bre byrazer , ne gati jemi ,lugen ne brez e kemi , po puna eshte ce e
ke prishur njecik me keto birat raki bre ke raki ???? jo jo me thuaj te te sjell cacke

Postuar nga Vizioner datë 18 Maj 2008 - 23:46:

...Po nga u zhduken keto !!!!????

Hajdeni se kam bere Pizza sonte! Per devollin kam Raki dhe kushdo kam dhe birre!

Hajde gezuar

Postuar nga Piktor datë 18 Maj 2008 - 23:50:

po ore prosciuto, carciofi dhe funghi, booo çna hape oreksin

Postuar nga zemer-.... datë 20 Maj 2008 - 00:57:

Mirembrema o qeflijte e elbasanit po ku jeni?Se humbet si kripa ne uje,apo ju kane zene hallet keto kohet e fundi,mblidhuni se andej nga UNI vika ere bercolla...............

Postuar nga IQVLORA datë 20 Maj 2008 - 02:45:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Une jam burre me du rr dhe kur shkoj mik pi raki 19 gradshe(por jo nga ai rrushi qe ngjitet lisave e nuk piqet kurre),por raki te bere nga rrush vreshti.Ne shtepi pi vere

Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.