| Forumi Horizont | Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12355)
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Po neser ca do hame ne????
Biondina ty duhet te te nisim nga Gjirokastra ca dite se kshu si bo ti do na nxjerresh deficit.

Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Po neser ca do hame ne????
Biondina ty duhet te te nisim nga Gjirokastra ca dite se kshu si bo ti do na nxjerresh deficit.
qe tme marri nje nuse te mire ishalla .
A eshte ai pylli me pisha ne Kraste bjondinke?Po ajo era e ''ngohte'' qe t'i bente buzet cope po t'i lepije ne dimer fryn me?

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
A eshte ai pylli me pisha ne Kraste bjondinke?Po ajo era e ''ngohte'' qe t'i bente buzet cope po t'i lepije ne dimer fryn me?![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ah cin pyet re cun am 5 vjet qe nuk shkoj![]()
![]()
![]()
era e Krastes sa here qe ikja ne mengjes ne shkolle mi bante duret fytyren akull dhe buzet ti bante hakaret e mysybet se ne ate kohe skishte as krem per ti lyer me "vaj ullini" qe na binin katnaret e godoleshit hahaha .Eshte akoma me duket po pyet Une jam se ai ngeli cdo muaj ne shqiperi![]()
![]()
car do pish re cun ? raki apo birre??
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...Mirembrema o qeflinj! Paskemi miq sonte? Paska ardhe Vlora?![]()
Vlora, po aty eshte Pylli, aty!!! Era fryn, sic ka pas fry!![]()
Po ku nela n'elbasan une o goce???!!! Kam 2 vjet qe s'kam qen!!!![]()
![]()
.....Hajt qeflinj...mblidhuni! Hec zemer-z, Diabolic, BIONDIA, ESHI, Lulja_1, Devolli....ku jeni! I bleva Birrat une!
Hajt: :cincin
raki bre ke raki ???? jo jo me thuaj te te sjell cacke 
...Po nga u zhduken keto !!!!????
Hajdeni se kam bere Pizza sonte! Per devollin kam Raki dhe kushdo kam dhe birre!
Hajde gezuar 
po ore prosciuto, carciofi dhe funghi, booo çna hape oreksin

Mirembrema o qeflijte e elbasanit po ku jeni?Se humbet si kripa ne uje,apo ju kane zene hallet keto kohet e fundi,mblidhuni se andej nga UNI vika ere bercolla...............
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ah cin pyet re cun am 5 vjet qe nuk shkoj![]()
![]()
![]()
era e Krastes sa here qe ikja ne mengjes ne shkolle mi bante duret fytyren akull dhe buzet ti bante hakaret e mysybet se ne ate kohe skishte as krem per ti lyer me "vaj ullini" qe na binin katnaret e godoleshit hahaha .Eshte akoma me duket po pyet Une jam se ai ngeli cdo muaj ne shqiperi![]()
![]()
car do pish re cun ? raki apo birre??
| Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.