Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Moda dhe Estetika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=328)
-- Syte me te bukur te antareve te forumit! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12670)

Postuar nga Katilesha datë 14 Qershor 2007 - 19:42:

hahahaaaaaaaaaa...mire pra sic e lame edhe ne mp...une po baj demek se i vuna syte dhe ti ban demek se me votove....:p

hahhaaaaaaaaaaaaaa.....

voten pa  ta jap nen dore mar......:

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Qershor 2007 - 19:46:

hahahaha...po kto votat nen dore sikur jane te paligjshme maj, tapo na fusin n'burg! Vetem ishalla na fusin te dyve bashke e s'merzitna :p

Postuar nga Katilesha datë 14 Qershor 2007 - 19:50:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
hahahaha...po kto votat nen dore sikur jane te paligjshme maj, tapo na fusin n'burg! Vetem ishalla na fusin te dyve bashke e s'merzitna :p

..............

haaaaaaaaaaaaaaa

Perjetesia me te pavdekshim ne nje burg bashke...........pa u baka namin aty........

hajt Lezhjano ...ktu pa marrin qivirine me vota fallco ja ma nje cmim ne forum...........si ban edhe ti.........masandej s'asht tu te shku kot cmimi se une syte e bukur i kam....:

Postuar nga lezhjani-82 datë 14 Qershor 2007 - 19:55:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007

..............

haaaaaaaaaaaaaaa

Perjetesia me te pavdekshim ne nje burg bashke...........pa u baka namin aty........

hajt Lezhjano ...ktu pa marrin qivirine me vota fallco ja ma nje cmim ne forum...........si ban edhe ti.........masandej s'asht tu te shku kot cmimi se une syte e bukur i kam....:

hahahahah...ishalla sna japin denim te perjetshem se masanej ja kan pa hajrin

Une ti kam pa syt maj, mos me thuj mu, thuju ktyne te tjereve qe skane pa naj here gja ma t'bukur......ki kujdes mos te arrestojn ne ven

Postuar nga ESHI datë 14 Qershor 2007 - 20:09:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Hmmmmmmmmm

Eshi i paska syte shume shprehes....interesante..........por sec me duken si sy shume te njohur.............nejse.......

FLM Kati . Ka mundesi qe njihemi. Veri cik te tuat nese ti njoh apo jo lool.

Postuar nga oliinter datë 14 Qershor 2007 - 20:49:

syte e dreqes jane me te bukurat ne forum qofte edhe jashte ketij forumi

e ke inat por jepi hakun themi ne

ka bukuri te papare mbi dhe

Postuar nga erzeni_be datë 15 Qershor 2007 - 00:24:

(2 postime te fshira = nje grindje me pak.)

Postuar nga heathcliff datë 15 Qershor 2007 - 01:08:

syte e Katit me te bukur ne bote,,, forumi as qe ofron sfide ,,,, le te flasin ata qe i kane pare live.... sepse me i dergu ne f.h duhet me pagu edhe mire biles.... bukuria s'ka cmim.... ajo ka 2 sy qe te magjepsin.... vertet.... ( pjeset e tjera te trupit as ne anderr nuk i shihni , por vetem ne Shkoder....  

Postuar nga Niqua datë 15 Qershor 2007 - 04:32:

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
syte e dreqes jane me te bukurat ne forum qofte edhe jashte ketij forumi

e ke inat por jepi hakun themi ne

ka bukuri te papare mbi dhe

hahahahahahaha naqe flm por sigurisht qe syte e mi shkelqejne me shume kur flas me njerez si ty..

ps:sot te kisha ne goje me salen...

Postuar nga ESHI datë 15 Qershor 2007 - 18:27:

How much $$$$ do you have ?

See mp

Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 329 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.