Forumi Horizont Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 437 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- Pjese te preferuara nga filma te preferuar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13875)

Postuar nga Tulipani datë 15 Qershor 2008 - 20:27:

Une di njerez qe jane kaq te apasionuar pas Lord of the rings, sa organizojne si tip maratonash : i shikojne te gjitha episodet brenda 1 dite

ps. mua me ze gjumi vec me 1 :p

Postuar nga Tulipani datë 15 Qershor 2008 - 20:29:

Lightbulb Un americano a Roma

« Maccarone, m'hai provocato e io ti distruggo adesso, maccarone! Io me te magno, ahmm! »

« Yogurt, marmellata, mostarda...questa è roba che magnano l'americani, roba sana, sostanziosa...ammazza che zozzeria!! »

« Maccarone...ti distruggo sai...che mi guardi con quella faccia intrepida...mi sembri un verme maccarone!! »

ky film eshte kryeveper

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Qershor 2008 - 20:42:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Une di njerez qe jane kaq te apasionuar pas Lord of the rings, sa organizojne si tip maratonash : i shikojne te gjitha episodet brenda 1 dite

Ca do thush me kyt ti qe ja kane dhene 11 oscar kot, apo qe s'te pelqejne shijet e adminit

Postuar nga Eria datë 15 Qershor 2008 - 21:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

Une nderroj stacionin pas 10 minutave te para ....
Madje madje edhe sot e kesaj dite,si kam pare asnje nga pjeset nga fillimi deri ne fund

Ps. Mos i thuaj gje Adminit

Postuar nga Tulipani datë 16 Qershor 2008 - 02:59:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Ca do thush me kyt ti qe ja kane dhene 11 oscar kot, apo qe s'te pelqejne shijet e adminit

Ia kane dhene Oscar-et per tejzgjatje kohore ... tjetri qe eshte kaq i gjate eshte Ben-Hur :p

hmm une me adminin biem dakort me shume per muziken me duket

ps... e kuptoj shume mire parafolesen persa i perket rreshtit te 2

Postuar nga Tulipani datë 29 Qershor 2008 - 18:26:

The Mirror Has Two Faces (1996)

se di a e kam vene me perpara ... sot po me kujtohej kjo komedia qe mua me pelqen shume shume

Flet per nje profesor universiteti qe do te kete vec lidhje platonike me grate sepse mendon se keshtu mund te evitohen problemet ne cift dhe se sipas tij nje lidhje duhet te bazohet ne parametra te tjera si kultura dhe inteligjenca dhe se seksi i prish gjerat. Martohet me nje profesore univ aspak e bukur qe interpretohet nga Barbra Streisand (vetem per kete ky film duhet te shihet apriori ) por ajo se mendon keshtu ne fakt por shtiret

ndodhin shume gjera bile dhe qe protagonistja shnderrohet ne nje zonje te bukur por ne fund ajo qe eshte me e rendesishmja ky zoteria nderron mendje ... dhe jo sepse Streisand behet e bukur por sepse e kupton qe mendimet e tij ishin te gabuara dhe utopike

Postuar nga kurt datë 29 Qershor 2008 - 18:55:

american beauty - the ending scene

tuli, nese nuk e ke pare kyt film duhet patjeter t'a shikosh. trust me...

Postuar nga Tulipani datë 26 Korrik 2008 - 01:49:

S'dua te bej gabime (se dhe e kam lexuar) po me duket se ne shqip kjo pjese e Shekspirit eshte perkthyer Zbutja e kryeneçes

ky version eshte i 1967 i Franco Zeffirellit , me Elisabeth Taylor e Richard Burton. Eshte pak i gjate si film, protagonistja uleret e thyen gjerat me shume se ta pret mendja dhe kane hequr shume pjese nga batutat origjinale ... por gjithsesi ngelet versioni kinematografik me i mire.

ps ... nese ndonjeri e di ku mund te gjehet versioni teatral ne shqip mund te ma thote? Personalisht me pelqen shume

Postuar nga AndreaPirelli datë 03 Shtator 2008 - 07:40:

Eshte i nolt fare

Postuar nga AndreaPirelli datë 03 Shtator 2008 - 07:51:

Ene i tjeter

Gjithsej 44 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 437 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.