Forumi Horizont Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Aktualitete Ndërkombëtare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=110)
-- Foto - Lajm (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14528)

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 06 Shkurt 2009 - 20:46:

Obama vizite surprize ne nje shkolle publike ne Washington.

Me sa duket qenka nje ritual i presidenteve te USA qe te vizitojne nje shkolle publike, dhe si per koincidence backgroundi nga pas shpatuallave te Obames dhe zonjes se tij eshte thuajse identik me ate background te shkolles qe vizitoi edhe Bush para disa kohesh.
Skena e vizites se Bush ne nje shkolle pubike perfundoi e pasqyruar ironikisht edhe ne "Scary Movie"

Vizitë suprizë e presidentit Barak Obama dhe gruas së tij Mishel në një shkollë publike në Ëashington “Charter School”. Cifti presidencial i ka shtrënguar dorën të gjithë fëmijëve në klasë dhe kanë shpjeguar se “ishin të mërzitur në Shtëpinë e Bardhë” dhe më pas kanë folur për rëndësinë e të mësuarit. Në ditët e mëparme Barak dhe Mishel kishin vizituar shkollën që frekuentojnë dy vajzat e tyre, “Sidwell Friends” në Bethesda.

BalkanWeb

Postuar nga kurt datë 07 Shkurt 2009 - 18:18:

virgjeria ne e-bay

hahahah,nuk kam foto dhe as nuk kam bere ndonje search se po pertoj!!!

mbreme duke lozur poker ne nje card room, ne tavoline ra muhabeti qe nje goce virgjer ka fut te shesi virgjerine e saj ne e-Bay.

spekulime!! deri tani dikush i ka dhene nje ofert prej 1.2 million dollars, akoma ne treg, per ata qe dojn virgjer...

kam qeshur se shume gallata m'e erdhen ndermend per temen e vigjerise ku kemi folur shume...hehehe

(edhe njehere nuk e di se sa e vertet eshte, thjesht muhabet po benim ne poker table)

Postuar nga Tulipani datë 07 Shkurt 2009 - 20:54:

Re: Obama vizite surprize ne nje shkolle publike ne Washington.

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Me sa duket qenka nje ritual i presidenteve te USA qe te vizitojne nje shkolle publike, dhe si per koincidence backgroundi nga pas shpatuallave te Obames dhe zonjes se tij eshte thuajse identik me ate background te shkolles qe vizitoi edhe Bush para disa kohesh.
Skena e vizites se Bush ne nje shkolle pubike perfundoi e pasqyruar ironikisht edhe ne "Scary Movie"

Ne fakt jam kurioze nese Obama do vinte ne Shqiperi si do ta priste kryeministri yne duke qene se nderet ia beri Bushi-it sikur ta kish vellain e vet.

ps. Gjergj ky postimi jot ka dicka ironike tjeter

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 07 Shkurt 2009 - 21:33:

Re: Re: Obama vizite surprize ne nje shkolle publike ne Washington.

Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani

ps. Gjergj ky postimi jot ka dicka ironike tjeter

keshtu >

apo keshtu >

Postuar nga Balerina datë 08 Shkurt 2009 - 03:40:

Re: virgjeria ne e-bay

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hahahah,nuk kam foto dhe as nuk kam bere ndonje search se po pertoj!!!

mbreme duke lozur poker ne nje card room, ne tavoline ra muhabeti qe nje goce virgjer ka fut te shesi virgjerine e saj ne e-Bay.

spekulime!! deri tani dikush i ka dhene nje ofert prej 1.2 million dollars, akoma ne treg, per ata qe dojn virgjer...

kam qeshur se shume gallata m'e erdhen ndermend per temen e vigjerise ku kemi folur shume...hehehe

(edhe njehere nuk e di se sa e vertet eshte, thjesht muhabet po benim ne poker table)

old newsss kurtii. :p Me duket se e paske humbur temen qe eshte hapur rreth asaj vajzes qe ka vene ne shitje virgjerine. Ajo zyrtarisht thonte qe leket i donte per te paguar shkollen e larte.

Postuar nga Balerina datë 08 Shkurt 2009 - 03:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti

Vizitë suprizë e presidentit Barak Obama dhe gruas së tij Mishel në një shkollë publike në Ëashington“Charter School”. Cifti presidencial i ka shtrënguar dorën të gjithë fëmijëve në klasë dhe kanë shpjeguar se “ishin të mërzitur në Shtëpinë e Bardhë” dhe më pas kanë folur për rëndësinë e të mësuarit. Në ditët e mëparme Barak dhe Mishel kishin vizituar shkollën që frekuentojnë dy vajzat e tyre, “Sidwell Friends” në Bethesda.

BalkanWeb

Sa gjynah...gjeja qe me mrekullon eshte fakti qe "Charter School" se paskan shkruar "çartër skull."
Emri im fillon me "j," po asnjehere s' lejoj njerezit te ma shqiptojne "xh"...qe mua emrin ma copetojne dhe shqiptaret e prape s'i le. Copetimi i emrave ne menyre te atille duhet te jete krim. Mishel? lol, me duket si emer burri.

Postuar nga kurt datë 08 Shkurt 2009 - 04:26:

Re: Re: virgjeria ne e-bay

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina

old newsss kurtii. :p Me duket se e paske humbur temen qe eshte hapur rreth asaj vajzes qe ka vene ne shitje virgjerine. Ajo zyrtarisht thonte qe leket i donte per te paguar shkollen e larte.

patjeter qe nuk e kam pare ate temen!! prandaj eshte mire te jesh nje idiot i sinqert dhe te tregosh se ku e more kyt lajmin, ne ket rastin tim, per hefre te pare qe e degjova mbreme!

hahahahahahahahah, balerina! besoj se e ke pare filmin dumb & dumber?!!!
ate pjesen kur xhim kerri pret per ate gocen ne bar, heret ne mengjes, dhe kur del jashte i inatosur lexon tek dera per here te pare qe amerikant kishin arrtiur ne hene.
dhe berrtet: WOW!!! we have landed on the moon!!!!

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 18 Shkurt 2009 - 00:24:

365 dite e PAVARUR!

KOSOVA FESTON 365 DITE PAVARESI!

Postuar nga Imortale Jecur datë 18 Shkurt 2009 - 02:01:

[QUOTE]Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
[B]Me sa duket qenka nje ritual i presidenteve te USA qe te vizitojne nje shkolle publike, dhe si per koincidence backgroundi nga pas shpatuallave te Obames dhe zonjes se tij eshte thuajse identik me ate background te shkolles qe vizitoi edhe Bush para disa kohesh.

Po pak a shume e njejta gje edhe po ta marresh pak nga ana historike. Atehere ishte sulmi ndaj kullave ndersa tani kriza financiare.
Gjithesesi atehere Bushit kur i thane jemi sulmuar prit tha me ler te degjoje historine e pates 1 here pastaj flasim...

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 18 Shkurt 2009 - 22:19:

Talking Vipat miliona vjet më parë. Shikoni si mund të ishin ato

Je kurioz të shikosh se si do të mund të ishte pamja jote nëse do të kishte lindur miliona vite më parë? Me rastin e 200 vjetorit të lindjes së Charles Darëin, 'Open University”, universiteti anglez i specializuar në mësimin në distancën ka nxjerrë një lojë të këndshme që i lejon të gjithë përdoruesit të doënlodojnë online një foto dhe të transformojnë atë në fytyrën e një austrolopitecus afarensis, që ka jetuar 3.7 milionë vjet më parë, apo në fytyrën e një homo habilis, që ka jetuar 2.2 milionë vjet më parë, apo të një homo erectus që ka jetuar 1,8 milionë vjet më parë, ose të një homo heidelbergensis që ka jetuar 500 milioni vjet më parë. Republika. it ka dashur të rishkruajë historinë e personazheve politik, sportiv dhe të artit duke i imagjinuar se kanë jetuar miliona vjet më parë. Nëse jeni kuriozë atëherë mund të vizitoni faqen online devolve me.

ps: Mos i jepni shume rendesi gabimeve tashme te zakonshme drejtshkrimore te BalkanWebit. Tek e fundit eshte nje lajm ... qe te ben per te qeshur! :p

Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.