Forumi Horizont Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)

Postuar nga kurt datë 15 Tetor 2009 - 02:05:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Te mbaruan ilaçet Kurto?

Farmacia eshte ne teme tjeter, ke ngaterruar teme.

une nuk pij ilace mor cun i degjeneruar, mor 40 vjec geek fraternity qe je!!
as nuk te shava forumin, as nuk te ofendova, por e kunderta.
ridiculous human beings!

Postuar nga AndreaPirelli datë 15 Tetor 2009 - 19:09:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

jo me jo...teorikisht nje perdorim me i sakte eshte:
1. Facebook
2. jam qe jam ne internet, po ca bohet anej nga forumi ca bohet? (o trim os u fut!!!!)

Hemmmm ............. Personalisht .... jam nga ata persona qe perdor telefonin me te thjeshte (nje Nokia nuk e di ca numri) ..... ka radio e MP3 po qe s'i kam perdorur asnjehere ....... ka nje kamera ..... qe kur me duhej ta perdorja nje here ne nje aksident ..... nuk e dija qe e kishte dhe nuk e perdora ......... nuk perdor txt. Duke qene se kam kompiuterin gjithe diten perpara ..... nuk me duken te nevojshme keto accessore ........ .

Postuar nga Deb* datë 15 Tetor 2009 - 19:56:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Hemmmm ............. Personalisht .... jam nga ata persona qe perdor telefonin me te thjeshte (nje Nokia nuk e di ca numri) ..... ka radio e MP3 po qe s'i kam perdorur asnjehere ....... ka nje kamera ..... qe kur me duhej ta perdorja nje here ne nje aksident ..... nuk e dija qe e kishte dhe nuk e perdora ......... nuk perdor txt. Duke qene se kam kompiuterin gjithe diten perpara ..... nuk me duken te nevojshme keto accessore ........ .

Edhe une turll nje nokia te thjeshte kam, qe e perdor vetem per te folur me burrin. Vetem kameran perdor aty per kalamajt. Te tjerat fare. Biles e mbaj ne cante cel. e perdor vetem kur dale. U them te tjereve, kur jam ne shtepi mos u mundoni te me merrni ne cel, se nuk e ngre. Keni tel. e shtepise nese doni te flisni me mua. :p

.

Postuar nga AngelDevil datë 15 Tetor 2009 - 20:00:

kurse une ec me hapin e kohes e kam fiksim teknologjine skam cboj

Postuar nga Deb* datë 15 Tetor 2009 - 20:05:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
kurse une ec me hapin e kohes e kam fiksim teknologjine skam cboj

Kur ke comp. mi Angel ce do dhe ne cel? Microskopike aty qerron syte per Zotin. Pastaj une kur dale kam nevoje te takoje njerez, te kullose cik syte perreth ne natyre, dhe jo prape e fiksuar pas  ekranit. Si nje semundje eshte per Zotin, do na behen adoloshentet e sotem te gjithe kurrizdale, njerez te ftohte, te heshtur, e te mbyllur ne vetvete. Seriozisht e kam.

Postuar nga erious datë 15 Tetor 2009 - 20:12:

dukesh qe tek menyra e perdorimit te celularit ti Deb. qe s'ke sekrete, shyqyr burri qe te ka.

Postuar nga Fajtori datë 15 Tetor 2009 - 20:24:

A behet ta spostoni kte diskutim ne teme tjeter? Nuk eshte per diskutime shoqerore ketu ju lutem.

Postuar nga AngelDevil datë 17 Tetor 2009 - 22:01:

Kam nje verejtje une a mund te mi heqe njeri kete numrin e postimeve/mesazheve te mija ne forum eshte si puna e avatarit qe disa nuk duan ta kene, dhe mua sme pelqen te jete kjo puna e mesazheve.

le te vendoset vetem te profili im por ska pse del sa here une postoj neper tema te ndryshme.

Edhe kjo puna e dates se rregjistrimit kot qe eshte ne cdo postim ne vend te saj me mire vendosni femer a mashkull se na meruat tu hamendesu eshte F apo M filan anetar

Postuar nga Lela_Dr datë 17 Tetor 2009 - 22:03:

Jo nuk ka mundesi. Aty ta mbash. :p
Opsionet e tjera nuk mund te shtohen sepse nuk behen me upgrade azhornimet sepse forumi eshte shume i vjeter.

Keshtu qe mos u anko kot ke bordi. Per me teper info te shpjegon Fajtori.

Postuar nga AngelDevil datë 17 Tetor 2009 - 22:05:

su ankova mi 1 mendim dhashe.

Faje te kam xhan ma hiq ket numrin e mesazheve se po me ze turpi qe kam postuar kaq shume pls

Te premtoj qe po ma hoqe nuk te therras me lejlek :p

Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.