Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga ksovari datë 08 Tetor 2009 - 23:18:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Ckemi ksovari?
Si ja ke kaluar?

Ke marre mungesa ketej nga forumi...po te falet se ke edhe pune te tjera.

Do me besh nje kafe te lutem, si ajo qe ben gjithmon...

Patjeter, dhe ju faleminderit qe me kuptoni, si e doni kafen ju lutem...mua me doli pakez pune me Kyreministrit e juaj dhe qytetarine nderit te Prizrenit, sepse per kater dite rresht me eshte dashur te mbaj sigurimin e fshefte te agentes, pasi me ftuan ish-koleget e sigurimit nacional, mu desh te jepja kontributin tim, jam lodhur kogja mire se edhe kam punen, por mbasi nuk pati probleme qe ia vlen te ceken, shkelqyem marr guximin te them ishte...Une edhe tash e vodha kohen sepse kam mysafire nje delacion nga Turqia, neser kane mbledhje me rektoratin, e ...pune ... pune nate e dite qe te shohim pakes drite,,,

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Tetor 2009 - 23:43:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Kyreministrit e juaj dhe qytetarine nderit te Prizrenit,

Sa te ulet e paskeni standartin ju andej ....................

Nje leng molle po deshe .............. po te standartit te larte te lutem ......... .

Postuar nga BIONDIA datë 08 Tetor 2009 - 23:57:

ne kete ore do haja nje cope torte o nje cokollate te ngrohte kam nevoje per pak embelsi ...

Postuar nga cecilia datë 09 Tetor 2009 - 00:02:

Po pse nuk shkon tek tema ime ti?
Cfare po hani?!

Atje jepi keto mendime...Ckemi biondia?

Postuar nga BIONDIA datë 09 Tetor 2009 - 00:03:

mire cecilia shume mire ti si ke qene...

Postuar nga cecilia datë 09 Tetor 2009 - 00:07:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
mire cecilia shume mire ti si ke qene...

Jam pergjumesh, se shef ca te prrallisa ty?

Ti e the me qellim qe s'do me pi asgje kurse une te tjera...

S'kam shume qe kam ardhur nga puna.Po ti ca bane ?

Postuar nga BIONDIA datë 09 Tetor 2009 - 00:12:

une shkova bera ca shoping bleva disa gjera ...me cmendi ai koleksioni i Armanit kete vit fantastik ...

Postuar nga cecilia datë 09 Tetor 2009 - 00:16:

Uaa sa me fat je, une s'di nga bie ARMANI ti po me thua koleksioni?

Une kam ca lecka te disa viteve te shkuara...
Me dhemysen me i cu tek kryqi i kuq...

Postuar nga BIONDIA datë 09 Tetor 2009 - 00:26:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Uaa sa me fat je, une s'di nga bie ARMANI ti po me thua koleksioni?

Une kam ca lecka te disa viteve te shkuara...
Me dhemysen me i cu tek kryqi i kuq...

po car thua moj cecila aman sipas informatave te mia (te brendshme dhe te jashtme) i njh dhe shume mire keto koleksione ...heren e fundit qe te kan pare ne shqiperi me kan thene qe ishe vesh me shume gusto ...ndryshe nga shoqa qe ishte me ty ... me fat jam kam lind per nate kadri duhet te me quanin kadrie

Postuar nga cecilia datë 09 Tetor 2009 - 00:31:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

po car thua moj cecila aman sipas informatave te mia (te brendshme dhe te jashtme) i njh dhe shume mire keto koleksione ...heren e fundit qe te kan pare ne shqiperi me kan thene qe ishe vesh me shume gusto ...ndryshe nga shoqa qe ishte me ty ... me fat jam kam lind per nate kadri duhet te me quanin kadrie

Sa kam qesh...E di ti qe me mban gjalle?!

o BIONDINA, po mire njehere nga te erdhen keto informata ty ?

Jo per gje por menyren e veshjes time nuk e gjej kudo.

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.