Forumi Horizont Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)

Postuar nga BIONDIA datë 10 Mars 2010 - 19:37:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

na rrofshin kujtimet o Bionde .... si dhe boll te qenit i mire .... dhe dheu ka filluar te zgjedhe te miret

Angjel kur humb nje njeri te afer e ke te veshtire ta pranosh nuk i gjen nje PSE dhe ska nje PSE ...por nese ne kete jete qe eshte kalimtare per te gjithe ne gjeja me e bukur eshte te me kujtojne per mire .Uroj vetemq e zgjidhje te jete sipas rradhes te pakten vdekja te mos i marri nje nene femijen se ateher do jete nje vdekje e dyte .
Angjel dikur me ke thene qe jeta eshte e bukur dhe une kshu mendoj dhe pse na jep shume shume per te mbajtur mbi supe vuajtje, lot hidherime,ndarje eshte e bukur ...do kaloi dhe kjo ...

Postuar nga AngelDevil datë 10 Mars 2010 - 19:39:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Angjel kur humb nje njeri te afer e ke te veshtire ta pranosh nuk i gjen nje PSE dhe ska nje PSE ...por nese ne kete jete qe eshte kalimtare per te gjithe ne gjeja me e bukur eshte te me kujtojne per mire .Uroj vetemq e zgjidhje te jete sipas rradhes te pakten vdekja te mos i marri nje nene femijen se ateher do jete nje vdekje e dyte .
Angjel dikur me ke thene qe jeta eshte e bukur dhe une kshu mendoj dhe pse na jep shume shume per te mbajtur mbi supe vuajtje, lot hidherime,ndarje eshte e bukur ...do kaloi dhe kjo ...

e di qe do kaloje por e tepert.... shume padrejtesi me shume sec duhet
ika shoqe flasim.

Postuar nga Deb* datë 10 Mars 2010 - 19:51:

Ajo zhurme ende, ne vesh me tingellon, jane hapat e tua qe ankth me kujtojn. Zbathur ne erresire, erdhe ate nate por perseri ike, per mos tu kthyer prape... I ulur ne karrike, perballe ores se vjeter, qendroja ne ankth duke lexuar nje leter. Kurre s'ma the nje fjale qe drita po te shuhej, duhej ta dija zemer pa ty jeta cme duhej! Faj, e ndjej veten ne faj, doje vec te qeshja por lotet dot si mbaj! Endem neper rruge bertas si i marre, rrobat me jane shqyer edhe fyti me eshte thare. Shpirt ku je , ku ike pse me le, nje drite verbuese shfaqet me thote ajo po fle......

Tani e mesova qe e kishe shkruar e kenduar ti vet ne Top feste. Urime, dhe suksese te metejshme kusho!

Postuar nga Fajtori datë 10 Mars 2010 - 21:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Fantazia nuk i mungon Fajtori, atehere e njejta gje vlen edhe per gjermanet qe zgjodhen me votat e tyre Hitlerin apo italianet Ducen e keshtu me rradhe.
Siç tha dhe amabsadori amerikan Withers pak dite me pare nuk jam i sigurte qe çdo popull meriton qeverine qe ka.

Ahhh Piktor, argument i gabuar.

Zgjedhja e Hitlerit mungese fantazie ??? Ishte hapi me fantazioz i kohes, njesoj si fitorja e bolshevikeve ne Rusi.

Pa llogaritur qe tentuan ta heqin Hitlerin me lloj lloj bombash e atentatesh. Me fantazi se kaq ku te shkoje.

Ka gjithmone nje aresye pse nje popull kujtohet dhe ka emer. Dhe kjo ka shume lidhje me fantazine. Vetem popujt pa fantazi nuk sjellin asgje te re ne bote dhe harrohen. Gjermanet s'mund te jene ne ate kategori.

Postuar nga Eria datë 10 Mars 2010 - 21:42:

Nuk kam per ta kuptuar kurre cdo nje femije klase 6-7 me nje birre ne dore,dhe me duhanin ne doren tjeter...Me duket kaq e larget koha kur kam qene une ne 8 vjecare...ndoshta kemi qene shume naiv..ndoshta se di cfare...

Postuar nga Deb* datë 10 Mars 2010 - 22:53:

Harbutit ktheja harbutce se ndryshe te ve para.

Postuar nga ~Enigme~ datë 10 Mars 2010 - 23:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Harbutit ktheja harbutce se ndryshe te ve para.

Per mendimin tim bardhoshe harbutit mos ja zgjat fare

Postuar nga Glaukus datë 11 Mars 2010 - 01:21:

xox - ................. shumezoji me 10 ..... dhe jan te gjitha per ty

Postuar nga Anemone datë 11 Mars 2010 - 01:41:

Shtepiake e deshperuar

Postuar nga Katilesha datë 11 Mars 2010 - 02:52:

...

Yepaaa...Wa xha xha xha xha xha )

Gjithsej 407 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit »
Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.