Forumi Horizont | Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18189)
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Epo ato nuk futen tek te varferit o Debora ato futen tek budallejte dhe dembelet dhe une pse solla rastin e lartepermenduar qe nje njeri qe perpiqet dhe qe i ve vetes disa qellime ne jete nuk ngelet i varfer sigurisht smund te pretendoje te kete keshtjella por nje shtepi nje pune ka aq sa te jetoje mire.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Kam pershtypjen qe kete kategori njerezish kishte parasysh Kurti.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
thua te kishte kete.Kurt kete ide kishe ?
Keto momente mu kujtua koha kur ti mbaje nikun kundershtuesja thashe me vete "amon se po filloi me kundershtuar debora imen e gdhiva sonte " hahaha
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Me shkon me shume thua ai qe kisha?![]()
-----------Ketu edhe njehere kur u fol per kete muhabetin e varferise dhe pasurise --te gjitha femrat po shfrynin inatin kunder te varferit
---Njera thoshte pabuksit ,tjetra thoshte Brekegrisurit e keshtu me radhe --duke trteguar nje pjese reale nga .......natyra e tyre e pameshireshme , tipike mesjetare , ........... dhe te mendosh se te gjithe vinim nga varferia ......
.................Por vetem BJONDIA foli tamam ashtu sic duhet te flase nje femer qe ta quaj veten : NJERI -FEMER : Nene ,moter --grua ----------
----Sepse femra nga vete natyra duhet te tregoje permbajtje ne keto tema , sepse kane t ebejne me opinionin per dike qe esht ne nevoje
---Por femra do behet Nene,dhe nenat kurre nuk mund te thone nje fjale fyese per kedo , dhe aq me keq per dike qe e ka plakosur ....Mjerimi .... qe fati i ka hedhur prangat kur thote Saadiu
--------------Sic thote diku Saadiu :
------- Dikush kaq toke e dete na ka zene
Dikutj Ah !,... fati prangat i ka vene .....
-
---------Dhe me falni te jem i sinqerte deri ne fund -----------POR NUK MUND TE RI PA E SHPREHUR SE -sipas meje i vetmi njeri i virtytshem ne kete forum eshte :---BJONDJA
------------Te kutphemi :------ Te meta kemi te gjithe por prpoblemi eshte qe te kemi edhe virtytin i cili eshte shume shume e veshtire te dallohet por edhe te posedohet --sepse Virtyti te iken nga duart ne nje moment qe ti je kaluar , apo kur ecen me mendimin e gabuar qe mund te kete turma .... sic ishte rasti ketu kur te gjithe shanin prinderit e tyre sepse ju shkrep njeriT te filozofoje per idiotizma banale.....,
--dhe prape ,u ngrit Bjondja te behej pengese dhe te vinte ne vend dinjitetin e ....VIRTYTIT
------------Ka disa momente ku duket nese njeriu ka virtyte apo jo
Dhe jane pikerisht keto lloj temash,
kur ti diskuton per dike qe fati e ka rrezuar me perdhune ne humneren e mjerimit , aty duket nese ti je ....grua,nene,moter --Femer -
-----------Me nje fjale nese e meriton apo jo emrin NJERI -----
----------------------- Te gjitha Keto qe thashe jane nese supozojme te marrim edhe rastin me extrem , kur dikush eshte i varfer , nuk mundet te eci dot perpara ne jete ......---------
-----Prape se prape femra kurre nuk mund te shprehet --pabuksi--brekegrisuri --etj epitete te ketij lloji , sepse DEL NGA NATYRA FEMERORE ------------ Ky eshte morali i keohes se sotme ... ne cdo vend demokratik modern..
raimond ti e ke gabim persa i perket temes, tema nuk quhet kush ka dhimbje per te varfrit, por ishte diskutim opinioni per femrat qe shkojn me meshkuj te pasur.
qe ne ket rast edhe ti e mbeshtet nese nje vajze vjen nga nje familje e mjeruar nga vraferia sic i pershkruan siper, qe kerkon dicka me shume per jeten dhe femijet e saj
faktikisht nese i urrejm kto femra qe nuk dojn te perfundojn ne mjerim si familjet e varfera qe ti pershkruan, teknikisht i bie ti une dhe kushdo qe i urren te jemi me zmerkeqij me ligesi ne baze te arsutimit tend sepse don t'i mbash ne mjerim vetem qe tua ankosh hallin, por anasjedhtas, kan harruar vertutin e femres
je korrekt vetem kur thua qe biondia eshte njeri shume i dashur. pak rendesi ka cfar thote ktu ne klet teme:p
Une thashe pse me dukej vetja kete mengjes kaq e mire dhe kaq e pafajshem Rajmondi sa spo me beka shejtore si Maria Goreti pa asnje mekat karrnal dhe shpirteror hahahaha Rajmond une te FALENDEROJ per fjalet e bukura dhe mendim kaq te mire qe ke per mua (dhe pse do kisha preferuar ti kishe mbajt per vete mos i shprehje ne forum ndoshta ngaqe sjam mesuar te me lavderojne njeres qe sme njohin ne realitet siktelosem pak sepse ska vetem te mira kam dhe une mekatet e mia )....Per sa i perket asaj qe thua qe une nuk perdor fjalet "brekgrisur ,pabuksit " dhe disa fjale te tjera si perdor se sme pelqejne mua personalisht por ndoshta ndonjeher perdor fjale qe lendojne me shume se keto epitete .Ne gjithe kete shkrim me fjale te mira vetem nje fjale gjindem dhe shume NENE ,MOTER eshte gjeja qe di te bej me mire ne kete jete .
p.s Rajmond mos me bej me komplimente se me xhelozon Orfeun se jo per gje por si denim me heq karten e kreditit dhe po ulen cmimet tek dyqani i Armandos tone po me len pa shpenzuar ...
me falni tju them po mundohem tu lexoj e kuptoj e sarrij dot te gjej kuptimin cvfare doni te thoni
ne vecanti ty rajmondi pa futur dhe kurtin qe shume her sdi ta kuptoj
pak me te si ta them me te kuptueshem do ishte me mire
per teemn se di ca te shtoj cdo here e kam dhene mendimin tim
DASHNURIA FLET NDRYSHE POR NESE KAM MUNDESIT TI GJEJ TE DYJA TEK NJE PERSON PSE JO
Pa lek o mondi futet dashuria nga dera, e del virtyti nga dritarja.... Rri aman qafsha ijen. Nje kumarxhi, nje dembel... Etc etx me keto virtyte ce do tjetra ne krah? Me I bo hije? Lol
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.