Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)
Citim:
Po citoj ato që tha Donnie
Me ik n'Firi ta merr frymen nafta
Me ik n'Lushnje t'grin mushkajat
Me ik n'vlon han plum qorr
Me ik n'tiran hum rrugen
Me ik n'sarand s'di greqisht
Me ik n'shkoder knaqesh
Saranda dhe Ksamili
Citim:
Po citoj ato që tha azurro
Pse nuk e di ti ku bia Kalaja e Dodes? E pa mundur! Nuk me besohet!
Po Shishtavecin e di ku bie?
Ne qofte se nuk i di po te theme se ke humbur vendet me te "bukura" pa vizituar.
Te dya keto vende ndodhen ne Kukes prandaje mos "humbe" rasti por me mundesine e pare qe te te ipet "vizitoi"
Ps: Tani te flas serjozishte. Nuk dua qe ndonje ta marre per ofendim kete postim por me gjithe respektin qe kam per banoret e asaje zone qe une para shume vjetesh e kam pare, te thuash se Shishtaveci eshte nje nga vendet me te bukura ne Shqiperi eshte shume larg ralitetit.
Citim:
Po citoj ato që tha kacurelja
bravo amoxil bukur e ke thene se na eshte be ajo Shkodra me e mire se Parisi. e ku eshte e mira aty mor amon???...me thoni nje gje qe eshte e bukur ne Shkoder??? se mjaft u mburret dhe ju ...mos e lavderoni veten por prisni qe tjua thojne te tjeret kete gje!!!
mua me pelqen Saranda
kto qeverit na morren ne qafe.
.
Citim::p :p :p :p :p :p :p :p :p :p
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
o kacurrele po tirana vetem ato pallate ka moj dhe sa per pallate kemi plot ktu ne NEW YORK qe spo mbush syrin naj vend tjeter i botes,,,,,,, shkodren ndoshta e ka lan qeveria mbas dore por si bukuri natyrore ja merr ne kthese Tiranes dhe shume qyteteve tjera,, kemi liqenin , bunen , detin, dhe ne dac per alpine shkon ne THETH.. me sa shoh une se njifke shkodren mire. Dhe tirana ka bukurine e saj mos me keq kupto por tirana eshte si vend industrial me teper.
.
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
o kacurrele po tirana vetem ato pallate ka moj dhe sa per pallate kemi plot ktu ne NEW YORK qe spo mbush syrin naj vend tjeter i botes,,,,,,, shkodren ndoshta e ka lan qeveria mbas dore por si bukuri natyrore ja merr ne kthese Tiranes dhe shume qyteteve tjera,, kemi liqenin , bunen , detin, dhe ne dac per alpine shkon ne THETH.. me sa shoh une se njifke shkodren mire. Dhe tirana ka bukurine e saj mos me keq kupto por tirana eshte si vend industrial me teper.
Vlora For Eternity!
What are you people talking about?
Mos e diskutoni. Vlora eshte perla e Shqiperise! Ka qen, eshte edhe do te jete! Sepse eshte nje mbrekulli e natyres. Keshtu qe...
Kiss and Make up, Honeys...For there is no debate over this discussion!
P.S: Edhe sa per komentin e u.s.a600 poqe se di se si duket nje femer e vertet atehere edhe do te vje rre se sa te bukura jane femrat e Vlores. As for that matter... Why don't you tell us where you come from... tough guy? (Babe, po qe se duhesh qe te ta perkthejn kete pjes ne Shqip, me thuaj.)
Love, To All.
ububuja te thuash qe Elbasani eshte vend i bukur ku deformohesh sa ti ndjesh ajrin i bie te ja kepusesh kodra pas bregut. Roke me ndihmo ketu.
Nuk ju pyeti njeri ku keni lere, por te flasim pa dorashka fare, vertet kush ka bukuri natyrale me te bukur ne Shqiperi? Pls, lets not be biased guys!
:p
ca ke mar antik qe me ke nxjerr ato tyrit aty edhe se shkrun nje fjale...... me le me sy hapur
Shkodra eshte vendi me i bukur ne bote per mua
pastaj vjen New York
Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.