Forumi Horizont Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 »
Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- o te hap vrime te re une ty!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8512)

Postuar nga halfgang datë 09 Mars 2008 - 15:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
o te hap vrime te re une ty!!!
...................
Se kuptoj qellimin dhe domethenien e kesaj Teme...!!!:o

...................

Pak i ri nuk je ne forum qe te kuptosh emrin e temes ???

Nejse, keshtu kishte emrin barcaleta e pare qe shkruajta tek kjo teme por moderatori myzeqari (pershendetje )  e fshiu ate barcalete se ishte per mbas ores 24:00, dhe kjo teme vazhdon te jete e tille se do ju hap vrime te re nga e qeshura ketu

Postuar nga halfgang datë 09 Mars 2008 - 15:32:

ne pazar...

Dy djem mbasi blen nje bostan dhe nuk kishin thike qe ta canin ate i thone nje xhaje...

- o xhaje ke thike???

- po - pergjigjet xhaja dhe u jep bicakun

mbasi hane bostanin ata duan te vene xhajen ne loje

- faleminderit o xhaje por nuk kishim uje qe ta lanim bicakun dhe e lame duke e shurosur - thane ata duke qeshur...

- s'ka gje se une per te rruajtur koqet e kam - thote xhaja qete qete

Postuar nga halfgang datë 23 Mars 2008 - 16:28:

Operacioni...

Nje pacient qe do operohesh mbas 5 minutash den ne korridorin e spitalit duke bredhur me vrap dhe aty e ndalon i vellai duke e pyetur...

- pse nuk u bere operacion ???

- sapo u shtriva ne krevat, filloi te fliste infermierja duke thene mos u dridh se nuk eshte asgje operacioni, mos u djersit, qetesohu mos ki stres dhe shume te tjera - tha pacienti

- po mire ajo po mundohej te qetesonte, ku eshte e keqja ketu??? - thote vellai i habitur

- po nuk po mi thoshte mua ato fjale jo por doktorit qe do me operonte - tha pacienti...

Postuar nga Iyua datë 25 Mars 2008 - 20:07:

E bukur kjo e fundit :p
Po zbardh dhembet para compjuterit :p

Postuar nga halfgang datë 25 Prill 2008 - 13:51:

Nje i dehur tap ne gabine telefonike duke shtypur gjithe numrat tere inat dhe duke sharre.. Afrohet dikush prane tij dhe i thote

- Me thoni numrin mua se ju lidh une qe te flisni - thote kalimtari

- cfare numri thuaj ti re, ne kate te 5te dua te shkoj - pergjigjet i dehuri

- ne gabine telefonike je zoteri nuk je ne ashensor - thote kalimtari

- qeveri e poshter vetem genjeshtra se me premtuan qe do me vene ashensor nga pijetorja ne shtepi dhe kane ngaterruar ashensorin me gabine telefonike - thote i dehuri i revoltuar...

-----------------------------------------------------------------

Dy bionde sa hyne ne hyrje te pallatit te ri i thote njera tjetres

- Ola therrit pak ashensorin...

- Ooooooo ashensor - therret Ola...

Postuar nga Vizioner datë 25 Prill 2008 - 14:42:

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang

Pak i ri nuk je ne forum qe te kuptosh emrin e temes ???

Nejse, keshtu kishte emrin barcaleta e pare qe shkruajta tek kjo teme por moderatori myzeqari (pershendetje )  e fshiu ate barcalete se ishte per mbas ores 24:00, dhe kjo teme vazhdon te jete e tille se do ju hap vrime te re nga e qeshura ketu

...

Wazhdo hap pra vrima, halfgang! Pune te mbare!

Mgj ate...titulli i Themes, me duket ca Vulger dhe jo normal! (ky eshte mendimi im dhe s'do te thote qe te jete dhe i joti ose i te tjereve ketu)!

Postuar nga smeagol datë 25 Prill 2008 - 14:58:

nje student i telefonon profesorit ne oren tre te mengjesit....
dhe e pyet shume embelsisht...
me falni,po flini?
po-pergjigjet profesori
po ne po mesojme o te qi....sha roopt

Postuar nga zemer-.... datë 25 Prill 2008 - 16:12:

hahahah shume e forte kjo smeagol....

Postuar nga halfgang datë 27 Prill 2008 - 19:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!

...

Wazhdo hap pra vrima, halfgang! Pune te mbare!

Mgj ate...titulli i Themes, me duket ca Vulger dhe jo normal! (ky eshte mendimi im dhe s'do te thote qe te jete dhe i joti ose i te tjereve ketu)!

O Ti je se nuk e kam idene te flas per vazje apo per djal besoj se shpjegimin qe i ngeli ky emer kesaj teme ta dhashe shume bukur, tani po qe se do te bejme muhabet bejme no problem... nejse shendet lal cfare do qofsh dhe gjithe te mirat por kete teme lexoje thjesht si teme humoristike dhe jo si teme Vulger (vulgare)...

Postuar nga Piktor datë 27 Prill 2008 - 19:25:

Fshatari dhe lopa.

Kjo eshte nje barsalete e vjeter, por qe me pelqente gjithmon.

Nje fshatari i humbi lopa dhe shkoi ta kerkonte deri ne qytet. E zuri nata ne qytet dhe meqe skishte pare me veti u fut ne dhomen e nje hoteli nga dritarja. Mirpo dhomen e kishte prenotuar nje çift i porsadashuruar.
Kur pau se po hynin njerez ai u fut poshte krevatit.
Nderkohe djali i thote vajzes:
Ne syte e tu shoh gjithe boten.
Fshatari qe ishte poshte e degjoi dhe i thote.
Pash nerin a ma sheh kund dhe lopen time se ka dy dite qe me ka humbur.

Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 »
Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.