Forumi Horizont | Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- o te hap vrime te re une ty!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8512)
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
o te hap vrime te re une ty!!!
...................
Se kuptoj qellimin dhe domethenien e kesaj Teme...!!!:o
...................
![]()
![]()
![]()
ne pazar...
Dy djem mbasi blen nje bostan dhe nuk kishin thike qe ta canin ate i thone nje xhaje...
- o xhaje ke thike???
- po - pergjigjet xhaja dhe u jep bicakun
mbasi hane bostanin ata duan te vene xhajen ne loje
- faleminderit o xhaje por nuk kishim uje qe ta lanim bicakun dhe e lame duke e shurosur - thane ata duke qeshur...
- s'ka gje se une per te rruajtur koqet e kam - thote xhaja qete qete
Operacioni...
Nje pacient qe do operohesh mbas 5 minutash den ne korridorin e spitalit duke bredhur me vrap dhe aty e ndalon i vellai duke e pyetur...
- pse nuk u bere operacion ???
- sapo u shtriva ne krevat, filloi te fliste infermierja duke thene mos u dridh se nuk eshte asgje operacioni, mos u djersit, qetesohu mos ki stres dhe shume te tjera - tha pacienti
- po mire ajo po mundohej te qetesonte, ku eshte e keqja ketu??? - thote vellai i habitur
- po nuk po mi thoshte mua ato fjale jo por doktorit qe do me operonte - tha pacienti...
E bukur kjo e fundit
:p
Po zbardh dhembet para compjuterit
:p
Nje i dehur tap ne gabine telefonike duke shtypur gjithe numrat tere inat dhe duke sharre.. Afrohet dikush prane tij dhe i thote
- Me thoni numrin mua se ju lidh une qe te flisni - thote kalimtari
- cfare numri thuaj ti re, ne kate te 5te dua te shkoj - pergjigjet i dehuri
- ne gabine telefonike je zoteri nuk je ne ashensor - thote kalimtari
- qeveri e poshter vetem genjeshtra se me premtuan qe do me vene ashensor nga pijetorja ne shtepi dhe kane ngaterruar ashensorin me gabine telefonike - thote i dehuri i revoltuar...
-----------------------------------------------------------------
Dy bionde sa hyne ne hyrje te pallatit te ri i thote njera tjetres
- Ola therrit pak ashensorin...
- Ooooooo ashensor - therret Ola...
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
Pak i ri nuk je ne forum qe te kuptosh emrin e temes ???![]()
Nejse, keshtu kishte emrin barcaleta e pare qe shkruajta tek kjo teme por moderatori myzeqari (pershendetje) e fshiu ate barcalete se ishte per mbas ores 24:00, dhe kjo teme vazhdon te jete e tille se do ju hap vrime te re nga e qeshura ketu
![]()
nje student i telefonon profesorit ne oren tre te mengjesit....
dhe e pyet shume embelsisht...
me falni,po flini?
po-pergjigjet profesori
po ne po mesojme o te qi....sha roopt
hahahah shume e forte kjo smeagol....
Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...![]()
![]()
![]()
Wazhdo hap pra vrima, halfgang! Pune te mbare!![]()
![]()
![]()
Mgj ate...titulli i Themes, me duket ca Vulger dhe jo normal! (ky eshte mendimi im dhe s'do te thote qe te jete dhe i joti ose i te tjereve ketu)!
![]()
![]()
![]()
Fshatari dhe lopa.
Kjo eshte nje barsalete e vjeter, por qe me pelqente gjithmon.
Nje fshatari i humbi lopa dhe shkoi ta kerkonte deri ne qytet. E zuri nata ne qytet dhe meqe skishte pare me veti u fut ne dhomen e nje hoteli nga dritarja. Mirpo dhomen e kishte prenotuar nje çift i porsadashuruar.
Kur pau se po hynin njerez ai u fut poshte krevatit.
Nderkohe djali i thote vajzes:
Ne syte e tu shoh gjithe boten.
Fshatari qe ishte poshte e degjoi dhe i thote.
Pash nerin a ma sheh kund dhe lopen time se ka dy dite qe me ka humbur.
Gjithsej 25 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.