| Forumi Horizont | Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)
Ne cfare ore zgjohet mod i psikologjise???? Dini gjo do e hapi dyqonin sot???????
Mos u merzit turll se te hapet nje "argetim" i ri..
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Mos u merzit turll se te hapet nje "argetim" i ri..![]()
Vras mendjen kur do vije ajo kohe qe njerezit te komunikojne ne nivele konceptesh e te zbulojne horizonte te reja permes ketyre mendimeve.
Eshte e veshtire, por nje eksperience e vyer, te shkeputesh nga menyra se si e ke zakon t'i shohesh gjerat e te kufizosh realitetin permes struktures tende te mendimit, duke e mesuar veten te degjosh, te shohesh, dallosh e perceptosh njerezit e tjere. Transformohesh ne nje qenie receptive dhe permes receptivitetit (thithjes perceptimit dallimit ) arrin te zbulosh perfeksionin ne thjeshtesi, e ne gjerat qe te rrethojne, qe syri jot i mendjes, i pamesuar te shkeputet nga kornizat e formuara, nuk i kishte kuptuar apo pare me pare.
Eshte njelloj si te zbulosh pafundesine e universit te fshehur ne nje molekule.
Jam shume filozofike sot, paskam deshire per debat mendimesh, qe edhe pse ndoshta diametralisht te kunderta, pjese e nje rrethi. A nuk eshte rrethi nje forme gjeometrike perfekte???
Sa bukur qe flisni ju artistet (cit). ..........

Njerzit qe flasin bukur jane te paket turli.Keta jane me te zot edhe se artistet,sepse te folurin bukur e kane dhunti te lindur,por edhe edukimi familjar, komunikimi qe ne femini me nje gjuhe te pasur e te bukur eshte faktor i rendesishem.
Une dhe ti nuk e kemi kete dhunti.
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Une dhe ti nuk e kemi kete dhunti.
sikur te zgjaste me shume kjo dite
mi domando il perche...? 
me pelqeu dita e sotme 
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Mahh .......... .
Po u martoka Eranda ee???? te trashegohet ........ .![]()
spo gjej A-ssin e fatit nen menge... pse valle opss paskam vesh kanatjere sot 
hapju shoqeris mi shejtone... he shprehu 
mendimi i castit .... duhet te dish te mbash sekrete te tjerat pak rendesi kane

a cuesto punto... duhet me respektu mendimin e pare 
mendimi i castit.... nje shetitje buze detit 
ahh po e drejt
mendimi im i castit... ti pergjigjem Brigantin me nje shkrim romantik qe me ka derguar apo ta raportoj ne administrat... preferoj te dyten 
mendimi i castit... shtoje te lista e injorimit ... ate e ka injoru zoti jo me ne
lexohemi me von... mendimi im
stami bene kinge femer
mendimi im te dal me bredh pak.... lexohemi garipo
Citim:
Po citoj ato që tha notorious
ti pergjigjem Brigantin me nje shkrim romantik qe me ka derguar apo ta raportoj ne administrat... preferoj te dyten![]()
mendimi i castit... turll ishte ironi ajo qe tha ai per shkrimin; mashkull eshte e me M te madhe bile
Kam gjume, me flihet.
Me ka ngel ne mendje kjo poeze qe e lexova diku
Kam nje dhimbje kaq te madhe
Lumturine ma rrezon
Kam nje plage kaq te thelle
c'do qelize ma Helmon
Z'do te doja asgje tjeter
vec nje here te jem femi
ta mbeshtes njehere koken
Ne Prehrin e Nenes te gjej qetsi.
kjo eshte tragjedia me e madhe ne jete te kesh gjithcka, dhe te mos kesh ate qe do
mendim i ca koheve .......ore po ku ka humb Gjergji se kam kohe qe se kam pare ????
TE BEJ NJE DUSH DHE TE DAL NJE GIRO ME MOTOR
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
mendim i ca koheve .......ore po ku ka humb Gjergji se kam kohe qe se kam pare ????
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
I eshte bashkuar grupit te personave qe i jane larguar forumit..shkurt hesapi eshte veteperjashtuar..
Paqe
Njerzit jane te lire te bejne ç'te duan Biondia.
Meqe na kujtove Gjergjin i urojme shendet dhe jete e pare.
Re: Paqe
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Njerzit jane te lire te bejne ç'te duan Biondia.
.
Akoma po shijoj diten kaq fantastike nen shoqerine e Anes from Honduras. She`s so sweet. She rented the movie "Bride Wars" and we`re just laughing all the time!
I truly missed being "Me" and having all the fun that I actullay ought to have!
...... natën e mirë .
p.s. - se harrova , ..... te perqafoj fort ........
naten
Nuk dola fare sot. C'te dilja shi tere diten. Shume i lagesht ky Maji. Sa inat! 
te iki apo jo ne plazh sot
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Prit te vij dhe une ikim bashke![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
..........
Duaaaaa plazh ...Det...rere...diell origjinal se nga ato rrezet u perzhitem neve.....:p
Kalofshi mire!![]()
mendimi i castit... dua pushime
Forumi Horizont ju dhuron nje jave pushime ne Ibiza 
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Forumi Horizont ju dhuron nje jave pushime ne Ibiza![]()

jam ne dileme!:p te dal te loz golf meqe eshte nje dite e bukur, apo te rri dhe t'shikoj golf ne tv, THE players tournament, sunday final round!
gezuar diten e nenave, per te gjithe ju nenat...
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
jam ne dileme!:p te dal te loz golf meqe eshte nje dite e bukur, apo te rri dhe t'shikoj golf ne tv, THE players tournament, sunday final round!
gezuar diten e nenave, per te gjithe ju nenat...
Booo sonte me duhet ti bej tifozllek Juventusit.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Booo sonte me duhet ti bej tifozllek Juventusit.
...se mbase te pelqen dhe behesh pjese e grupit,turlli dhe Biiondia sbesoj te kene gje kunder :pdakort
Dakort vetem po hoqen cedrus nga grupi
ka humbur gje cedrus.
Kaka çfare beri. buuuuuuuuuu
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Good Idea...se mbase te pelqen dhe behesh pjese e grupit,turlli dhe Biiondia sbesoj te kene gje kunder :p
Mendim casti: ......
m duhet nje kamomil se do me pushoje zemra nga kjo ndeshje ...turll ku je
| Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » ... E fundit » Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.