Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Ke do te deshironit te takonit nga antaret e forumit?
Re: Re: :)
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Agent e thashe kete sepse te kam derguar nje mes privat dhe nuk me je pergjigjur...
Ta leme Fajen jashte se po na ven ban te dyjave... une me bosin nuk merem meru ti po deshe![]()
![]()
Tema e agates u bashkua me kete ekzistuesen.
Gje e rrezikshme kjo puna e takimeve :p
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Un dua ti takoj te gjith se kam shum koh ktu e ngaqe u njoh karakterin virtual dua te krahasoj me ate real. kam takuar disa antar/e, biles disa shume problematik ktu ne forum., por ne jet reale (pervec pamjes qe i kisha imagjinu ndryshe) ishin gati i njejti karakter, kuptohet me me pak gjera per te fshehur..
Po jap ca emraqe kisha qef ti takoj:
Tulipani
Lela
Tales
Angeldevil
Erious
Kurti
Turll
Briseide
Glak
Lostin...etj
Edhe fajen...po asht shum i pakapshem:p
Citim:
Po citoj ato që tha erious
.
me pak fjale shejtone, kjo me la me mikun ne dore sepse nuk kisha preservativ ne shtepi
si perfundim u ecitua, po dreqi e mori dhe kur e shoqerova ne kafe... insistonte qe as me te fejuarin s'ka kryer mardhenie pa preservativ
ku te njofta un ty me thoshte... si dhe ti si s'ke merak nga un, qe me te thene te verteten me futi ne mendime te thella
p.s. identik tipi i agates kjo... ja kshu si e qete e qete
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Gje e rrezikshme kjo puna e takimeve :p
Re: Ke do te deshironit te takonit nga antaret e forumit?
Citim:
Nese do lexoja nje teme me nje titull te tille do e injoroja, por ja qe sot se di pse po e hap vete.
Sipas kengeve ose mesazheve qe lexoj nga antere te ndryshem, me ndodhe te kem nje kurjozitet te zjarrte te njoh persona te ndryshem ne kete forum, por nuk para guxoj te takoj ndonje...
Aktualisht psh do te kisha deshire te takoja...
Nga femrat
Agent Provocateur
Enigmen
Tulipanin e Balerinen
Nga meshkujt
Kam pasur gjithmone kurjozitet te njoh Treshin dhe te Pafajshmin te cilet nuk e fekuentojne me forumin, ky i fundit ka qene nje administratot shembull dhe njeri shume i embel ne forum.
Po ju ke do kishin deshire ose kurjozitet te njihnit dhe pse?
ahahahah
Nuk u lodhe qe shkrujte gjith kete...?!
sa serjoze po me dukesh... Aman se nuk te shkon...
hahah, ti agata kam verejtur qe je shoqe e mire me cecilien, se e kritkikon publikisht ne disa raste, si ne shaka, qe te ben te dukesh dashamirse, si shoqe apo si njeri...
haha, por sidoqoft njerzit kur behen serioz dhe pathtic nganjehere qe une ndoshta jam kampion
me duken te lezetshem, se trgojn se jane fregile, me ndejnja, dhe kjo i ben njerz ne syt e mi.
i stay way from cool people lol
Pershedetje Kurti
Cecilian e kam si moter te vogel, e kam shume shume xhan per shpirtin feminor qe e karakterizon...*
E vertet qe e kritikoj shpesh, se jemi natyra krejt te ndryshme, por ajo e ka shume te qarte se sa shume xhan e kam...
Eshte e vetmja person qe kam takuar ne kete forum dhe nuk kam frike ti tregoj cdo gje nga jeta ime...
E eshte po ajo qe eshte edhe ne kete forum...
Po ju Kurti, ke do te donit te takonit ne kete forum... ose per ke keni simpati ketu?
Kam takuar antare forumi nga vajzat 7 prej tyre 3 me kane zhgenjyer totalisht nga murgesha qe hiqeshin me dolen ca kokrra leje spo e them me mire.... nga cunat kam takuar 3 , ata ishin me reale me virtualitetin sesa vajzat. 4-5 prej ketyre qe permenda kam shoqeri te ngushte dhe pse nuk jetojne ketu ku jetoj une, doja te thoja qe dhe pse ne distance e kemi mbajtur shoqerine, dhe me kane ndenj prane ne momente te veshtira.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Kam takuar antare forumi nga vajzat 7 prej tyre 3 me kane zhgenjyer totalisht nga murgesha qe hiqeshin me dolen ca kokrra leje spo e them me mire.... nga cunat kam takuar 3 , ata ishin me reale me virtualitetin sesa vajzat. 4-5 prej ketyre qe permenda kam shoqeri te ngushte dhe pse nuk jetojne ketu ku jetoj une, doja te thoja qe dhe pse ne distance e kemi mbajtur shoqerine, dhe me kane ndenj prane ne momente te veshtira.
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
will u be my friend too angel![]()
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
will u be my friend too angel![]()
Citim:
te socializohesh me njerezit eshte dicka e bukur Smoke eshte dhunti e kjo pune dhe ska asgje te keqe, shpesh me ndodh qe takoj ne dite per shkak te punes qe kam njerez te ndryshem e kultura te ndryshme kjo me ka bere te jem me open mind ne kete drejtim. Problemi eshte me keta shoke e shoqe qe takon a te perputhen mendimet shijet interesat intelekti etj etj po u plotesuan keto kushte atehere i them shoqeri une me kuptimin e plot te fjales.... jo si disa qe thone e kam shok apo shoqe e knej nga ana tjeter cfare sthone e cfare nuk shajne.
Smoke te pres per kafe![]()
Re: Pershedetje Kurti
Citim:kam shume rrespekt per disa ktu, dhe kam shume simpati per shume te tjere si tipa. nga virtualiteti nuk kam takuar ndoken kurre ne jeten time...dhe me aq sa e njoh veten ndoshta nuk do ndodhi kurre!!
Po ju Kurti, ke do te donit te takonit ne kete forum... ose per ke keni simpati ketu?
Do me pelqente te takoja nje antare qe e lexoj sa here qe shkruan ketu, edhe pse shkruan rralle
Niqua e kam pare rastesisht 2-3 here ne NY
Citim:
Kujdes me kofidencat Erius
Citim:
nuk mora si shembull jeten tende, nuk te njoh... por vetem shkrimin tend.
keshtuqe mos bej kot skena kapriçoze... po s'deshe te te citojne apo marin si shembull, mos merr pjese ne nje forum te hapur
e pike.
ps:Ti njihje sa do pak shkrimet e mia nuk do kriceshe ashtu, por nejse...
.
po mire tashi, kujt po i rruhet a me lexon apo jo... sidhe kur s'me merr doren mua pse ankohesh ateher ?
Mishen me vertetu avatarin me origjinalin
Citim:
Mishen me vertetu avatarin me origjinalin
hahaha te fal te tjera po deshe ato i kam kujtim
Talen patjeter e leme mbas dt 12 Tetor
.
un ty tale, ja ashtu ne ate pozicion qe je
Citim:
Citim:
hahaha te fal te tjera po deshe ato i kam kujtim![]()
Talen patjeter e leme mbas dt 12 Tetor![]()
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Je anetare e vjeter Angel?
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
......
Hahha mashtruese Une jam ia ke pas premtu..:p Rren<SPAN style="LINE-HEIGHT: 115%; FONT-FAMILY: 'Calibri','sans-serif'; FONT-SIZE: 11pt; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-bidi-theme-font: minor-bidi; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA">je</SPAN>shtare.![]()
Citim:
po e dija qe do thoshte jo ai moj se mashkull ci do syze femrash :p![]()
Citim:
.
po mire tashi, kujt po i rruhet a me lexon apo jo... sidhe kur s'me merr doren mua pse ankohesh ateher ?
o Cecilia, mos e vrit mendjen se nuk me ulen e as me ngrihen vlerat... Njerez te te tille ne vend te me nevrikosin me bejne te kem keqardhje.
Sa per moderimin me vjen pak keq se ka qene shume ndryshe nje here e nje kohe... por nejse...
Citim:
Njerez te te tille
Jo shume. Nje pjese e mire ketu me duken shume fallco. Ku te hiqen te perkryer, serioz ne kulm. Nuk ka te tille,por edhe po pati jane shume boring .Boll serioz na kerkon te jemi realiteti ku jetojme, edhe atehere kur nuk duam te jemi. Jini vetvetja pipell, te pakten ne virtual. Nuk ju kushton gje. Ju relakson.
Nuk njoh asnje akoma
Une s`kam takuar asnje!
Personalisht kam frike nga njerezit virtuale, sidomos keto takimet e largeta pertej oqeanit. Kur them kam frike, dua te them se nuk kam besim te plote. Di gje une ke takoj? Prosti apo Rrugac?!( sic i karakterizonte Angel disa takimet e saj,dhe i jap te drejte).Por,personat qe zgjedim te takojme mund te jene edhe presidente te ndonje firme, apo ndonje gjykates, edhe kete ane e mendoj. Ama, troc, skam fituar besim tek askush virtualisht deri me sot. I`m Sorry.
edhe pse kam simpati per disa.
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Une s`kam takuar asnje!
Personalisht kam frike nga njerezit virtuale, sidomos keto takimet e largeta pertej oqeanit. Kur them kam frike, dua te them se nuk kam besim te plote. Di gje une ke takoj? Prosti apo Rrugac?!( sic i karakterizonte Angel disa takimet e saj,dhe i jap te drejte).Por,personat qe zgjedim te takojme mund te jene edhe presidente te ndonje firme, apo ndonje gjykates, edhe kete ane e mendoj. Ama, troc, skam fituar besim tek askush virtualisht deri me sot. I`m Sorry.
edhe pse kam simpati per disa.
Citim:
![]()
he moj se nga 10 qe kam taku 4 me dolen tamam 6 ashtu sic thashe :p kshu qe Enya po pate ndonje ftese beja keshtu 1 tako 3 mos i tako![]()
veten sinqerisht jam habitur per faktin qe ato/a qe hiqeshin me te rregulltit me "te ndershmit" ata qene thengjij te mbuluar moj papapa cmu desh![]()
![]()
Tani pa shaka kjo puna e miqve virtuale apo reale ta shpjegoj me pak fjale:
Virtualet jane miq njerezore e keta por qe ne pamundesi ti kem perballe e te shkembej 2 muhabete me ta e bej nepermjet internetit ne forum, ndryshe nga 1 mik real qe takohesh e pi kafe perballe.
E perbashketa e ketyre dy lloj miqesish eshte qe ti zgjedh ti kesh apo jo miq ne te ardhmen ne baze te cfare ai njeri perfaqson per ty dhe cfare une perfitoj nga kjo miqesi dhe e kunderta sigurisht (ne kuptimin e mire te fjales) Perfitim eshte ja pershembull po te kem Bionden ose Deb do me mesojne te jem nje nene e mire e nje femer perfekte, po te kem Tulipanin do zhvillohem artistikisht, po te kem Amorin do me jape mendime te mira prej karakterit te forte qe ka dhe qe ja pelqej, po te kem Talen perfitoj nga pastertia shpirterore humori dhe mprehtesia qe ka, dhe po te kem ty do perfitoj nga menyra sesi i thua gjerat troc e me plot siguri e besim.
Mgjate eshte e vertete qe njeriu nuk njihet me 2 - 3 shkrime ne forum por prap po tju lexosh me vemendje secilin nga ju e mua bashke e kuptojme se kush jemi me te vertete.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Te kush forum tjeter futesh ti, ta kemi parasysh dhe ne te perdorim ate formulen tende. Se ketu mbase ka vlere ndonje formule tjeter 1 ne 6 lol, jo 1ne 3![]()
Citim:
po te them forumin te them dhe se ke te takosh moj qe mos lodhesh hic se i njof prej vitesh![]()
Citim:
Ma trego me mp.![]()
Citim:
po mi vetem qe do zbulosh per mua fakte tronditese![]()
Citim:
Lol, vetem me thuaj emrin e forumit, asgje tjeter.![]()
Jemi duke u zhgenjyer nga miqesite reale ku kemi investuar me vite gjithcka tonen realisht , imagjino nga njerez virtual qe mund te kamuflohen lehtesisht pas 1 ekrani , pas shkronjave e dicka tjeter.
Por sic tha dhe Angel mund te zgjdhim se ke duam te kemi miq edhe pse virtualisht dhe nqs nje here te bie rasti t'i njohesh edhe realisht ok e takon dhe nqs gjerat nuk perputhen , opsione injorimi ka edhe ne realitet.:p
Une nga ky forum kam takuar 4 vete dhe mund te duket e cuditshme ,por nuk jam zhgenyer nga asnjeri. Perkundrazi me 3 prej tyre akoma mbaj kontakte dhe jemi miq shume te mire.Tani kane ardhur nja 3 vete me pushime kete vere e qe nuk mundem te takoheshim por falen.
Citim:
po mi vetem qe do zbulosh per mua fakte tronditese![]()
Citim:
.....
Qyre qyre , duhet te mendohem une per ate takimin tone apo ..?:p
Citim:
Jemi duke u zhgenjyer nga miqesite reale ku kemi investuar me vite gjithcka tonen realisht , imagjino nga njerez virtual qe mund te kamuflohen lehtesisht pas 1 ekrani , pas shkronjave e dicka tjeter.
Por sic tha dhe Angel mund te zgjdhim se ke duam te kemi miq edhe pse virtualisht dhe nqs nje here te bie rasti t'i njohesh edhe realisht ok e takon dhe nqs gjerat nuk perputhen , opsione injorimi ka edhe ne realitet.:p
Un
Citim:
jo moj jo perkundrazi do befasohesh me shume se sa e mire jam ... ste kam tregu as 10 % sa e mire jam :p hahaha
ja pyete erious po sme besove mua![]()
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.