Forumi Horizont Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 [200] 201 202 203 204 205 206 207 208 209 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 12 Mars 2011 - 11:09:

Kurt.. C'ka per komike ne zbulimin e thinjes se pare?! Mua me duket tragjedi! Nuk di si do e perballoj idene. Por e kam gjetur, ketej e tutje do mendoj me pak ()..

P.s. Eria, ne momentin kur une do i pranoj vetes idene se bojerat i perdor per te mbuluar thinjat e jo per te kuruar lukun, atehere kam deshtuar. Nou uej! Une jam e pamposhtshme!

Ja miremengjesi njehere!

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 12 Mars 2011 - 11:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Im gonna be a daddy

Pse erdhi 1 Prilli andej nga ju?

Postuar nga BIONDIA datë 12 Mars 2011 - 14:29:

Adhuroj te shtunen sepse e ti sa zgjohesh vjen e hyn ne krevatin tim e fillon e me zgjon duke u hedhur e lozur dhe une qe kerkoj te mbuloj koken ne jorgan .Zgjim i rremujshme por gjeja me e bukur qe ma ben kete dite me fantastike .

Postuar nga Eria datë 12 Mars 2011 - 16:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday

P.s. Eria, ne momentin kur une do i pranoj vetes idene se bojerat i perdor per te mbuluar thinjat e jo per te kuruar lukun, atehere kam deshtuar. Nou uej! Une jam e pamposhtshme!

Ja miremengjesi njehere!

Qellimi justifikon mjetin

Miremengjesi dy here

Bionde

MC.C'me can koken duke bere Cv...pfffffffff

Postuar nga al74 datë 12 Mars 2011 - 17:01:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Adhuroj te shtunen sepse e ti sa zgjohesh vjen e hyn ne krevatin tim e fillon e me zgjon duke u hedhur e lozur dhe une qe kerkoj te mbuloj koken ne jorgan .Zgjim i rremujshme por gjeja me e bukur qe ma ben kete dite me fantastike .

ti stimo fratella
pikerisht ,pse nuk i fsheh ndjenjat , dashuri a urrejtje qofte zemren e zbulon..

Postuar nga al74 datë 13 Mars 2011 - 14:35:

kalendari thote qe neser te jete dita e veres ...kalendari thote.

Postuar nga BIONDIA datë 13 Mars 2011 - 14:44:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
kalendari thote qe neser te jete dita e veres ...kalendari thote.

Neser ne qytetin tim do jete nje feste e madhe sa keq qe une sdo jem me mungon ajo gjalleria qe sjell kjo dite me mungon ajo ndienja e rilindjes te cdo gjeje me mugojen fytyrat e qeshura te femijve neper lagje me mungon era e mire e ballakumeve qe ndihet ne qytet por me shume se te gjithe me mungon tavolina qe do te shtronim me gjithe te afermit e mi ...ajo tavoline ate eshte bosh ska me njeri te festoje ...

Postuar nga RIP Gibbs datë 13 Mars 2011 - 15:28:

Rebus Dixhital Rebus Dixhital

Postuar nga RAIMONDI datë 13 Mars 2011 - 20:46:

----------Mendoj se ministri me gomar i qeverise sone eshte Ministri Xhaferaj qe thote gafa skandaloze si shprehjet famoze :......ministri aktual i atehereshem i turizmit ............
apo ....do sjellim edhe eshtrat e Ismail Qemalit ne Shqiperi ..........---------- hahahahahahahaahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
po vdes se qeshuri qe ne pik te sabahut me kete idiot minister
hahahahahahahahaha
hahahhahahaahahahaha

Postuar nga RAIMONDI datë 13 Mars 2011 - 20:48:

Citim:

Neser ne qytetin tim do jete nje feste e madhe sa keq qe une sdo jem me mungon ajo gjalleria qe sjell kjo dite me mungon ajo ndienja e rilindjes te cdo gjeje me mugojen fytyrat e qeshura te femijve neper lagje me mungon era e mire e ballakumeve qe ndihet ne qytet por me shume se te gjithe me mungon tavolina qe do te shtronim me gjithe te afermit e mi ...ajo tavoline ate eshte bosh ska me njeri te festoje ...

O Bjonde po ballakume di te besh ti ?---Se ballakumet ishin me te vertete shume te shisjhm e , dhe ato i bejne diten e veres .....

Postuar nga BIONDIA datë 13 Mars 2011 - 21:17:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI

O Bjonde po ballakume di te besh ti ?---Se ballakumet ishin me te vertete shume te shisjhm e , dhe ato i bejne diten e veres .....

Rajmond di ti bej aq te mira sa te lepish gishtat po se do jemi larg se do ti kisha derguar me poste...mka lag shiu mi ka bere floket si postiqe 3 ore ke parukerja me u pispillo nje minute shi ...

Postuar nga RAIMONDI datë 13 Mars 2011 - 21:29:

Citim:

Rajmond di ti bej aq te mira sa te lepish gishtat po se do jemi larg se do ti kisha derguar me poste...mka lag shiu mi ka bere floket si postiqe 3 ore ke parukerja me u pispillo nje minute shi ...

hahaha -- S'ka gje zere se i dergove
Bije shi aty ?--Ketu eshte diell dhe une tani sa erdha nga dushi i mengjezit , po vishem ,e do dal te pi nje kafe
--Kujdes floket bjonde , mos i ler te lagen,perdor cader, se i kemi merak foket tuaj....... hahahaha

Ika Bjonde , po dal , Ciaoooo .... !!!!!

Postuar nga BIONDIA datë 13 Mars 2011 - 21:31:

Kalofsh mire Rajmond

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 13 Mars 2011 - 21:37:

Citim:

Leri postiqet ti po na hidh receten shpejt ketu

Postuar nga BIONDIA datë 13 Mars 2011 - 21:43:

Citim:

Leri postiqet ti po na hidh receten shpejt ketu

si urdheron komandant po kaloj ke guzhina se na vjen shejtonja me fshese korenti e na merr perpara...postiqen ta qan me lot imen 40 euro shku dem per nje dreke te zgjebosur ku te ftuarit i shikoj cdo dite e i kam kolege...femer hesapi

Postuar nga al74 datë 13 Mars 2011 - 21:51:

Citim:

andej ka ne fillojn qe sonte festimet . kemi ca tradita te tjera : ndizen zjarre , mblidhen lulet e veres , zihen vezet etj. etj.
kalamojt naten vone dalin neper dyert e dynjase jua lidhin dyert me tel nga jashte edhe zgjojne me potere robt...

mc. bruni kishte pas te drejte

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 13 Mars 2011 - 21:54:

Citim:

si urdheron komandant po kaloj ke guzhina se na vjen shejtonja me fshese korenti e na merr perpara...

S'fle sonte pa recete une. E gjej dhe ne internet xhanem, po dua recete artizanale origjinale, jo nga keto copy-paste qe s'merret vesh nga vijne.

Postuar nga BIONDIA datë 13 Mars 2011 - 22:21:

Citim:

S'fle sonte pa recete une. E gjej dhe ne internet xhanem, po dua recete artizanale origjinale, jo nga keto copy-paste qe s'merret vesh nga vijne.

pse te dukem tipi qe ben copy -paste neper interneta dhe i ve kshu e ka bere gjyshja ,mami e me pas une qe kur isha femi ...

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 13 Mars 2011 - 22:31:

Citim:

pse te dukem tipi qe ben copy -paste neper interneta dhe i v,mami e me pas une qe kur isha femi ...

Bjonde mos me fol si kodra pas bregut tani, pse kot ta kerkova receten ty une?
Me duket e paske postuar andej, ika te mbaj shenime

Postuar nga AngelDevil datë 14 Mars 2011 - 00:47:

du dhe une ballokume

Postuar nga BIONDIA datë 14 Mars 2011 - 00:51:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
du dhe une ballokume

merr neser maqinen e shko ne elbasan e ha dhe per mua po teproi noj kokerr ma fut ne dhl ...
m.c. jam me nerva...

Postuar nga cecilia datë 14 Mars 2011 - 00:55:

Ja m'trego icik kush ti hypi kacabunjt ty

Postuar nga AngelDevil datë 14 Mars 2011 - 00:58:

Citim:

merr neser maqinen e shko ne elbasan e ha dhe per mua po teproi noj kokerr ma fut ne dhl ...
m.c. jam me nerva...

po po do iki me Salen anej do jem

e pse me nerva ti?

Postuar nga BIONDIA datë 14 Mars 2011 - 01:03:

ja kur te kerkojne ndere te vogla te tipit "neser vij pak me vonese ne pune ke cdo gje gati ne sirtarin tim "dhe ti kupton qe kjo e dinte qysh te premten qe sdo vinte e don te kaloje dhe ty per budallaqe pale sikur hame bar ...e te gjithe planet e tua shkojne per lesh ...

Postuar nga AngelDevil datë 14 Mars 2011 - 01:24:

Citim:
ja kur te kerkojne ndere te vogla te tipit "neser vij pak me vonese ne pune ke cdo gje gati ne sirtarin tim "dhe ti kupton qe kjo e dinte qysh te premten qe sdo vinte e don te kaloje dhe ty per budallaqe pale sikur hame bar ...e te gjithe planet e tua shkojne per lesh ...

e mire e ti bej sikur e ha barin e jepi kashte javen tjeter

Postuar nga RAIMONDI datë 14 Mars 2011 - 01:27:

Citim:

Bjonde --Kur te takohesh me te thuaja qe :..... Pse e bere ashtu ? ,Kjo s'eshte serioze , ne jemi shoqe pune dhe duhet ta respektojme njecike me shume njera tjetren...... --Por amam mos ja ler pa thene
----Por natyrisht thuaja me nje pamje serioze dhe me pak buqeshje ,por jo me inat . Me kupton? --Qe te dukesh e kultruar dhe moderne , mos e humb gjakftohtesine...
------Dhe mos u merzit, per ate palacon, mos e caj koken
------ --Hajde Gezuar Ballakumet e dites se Veres .. !--

Postuar nga BIONDIA datë 14 Mars 2011 - 01:36:

Angjel me prit deri javen tjeter nga nervat qe kam merr flake ne bari i njome ne kashta ...Rajmond kultura me disa njeres nuk ja vlen sidomos me terronet hakmarrja nje pjate qe sherbehet e ftohte po e pergatis qe imen

Postuar nga Petter datë 14 Mars 2011 - 02:32:

Thnx kurt....

Um vazhdoj te mundohem dhe allabym po me ecen me nguljet :p

Heyday, ca te ben te mendosh se ka ardh prilli ketej? Pastaj si I thone, prill maj idhit mos ju ndaj lol

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 02:43:

Petter e kam un ditelindjen ne prill pres dhurate.....

Postuar nga Petter datë 14 Mars 2011 - 03:12:

E do me papjon dhuraten ? Lol

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 03:14:

jo me fjongo

Postuar nga Petter datë 14 Mars 2011 - 03:17:

Patjeter..lol

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 03:19:

je shum i sjellshem

Postuar nga lule datë 14 Mars 2011 - 03:30:

Ty Achley do tboj gropen un, dhe atij siper teje

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 03:31:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Ty Achley do tboj gropen un, dhe atij siper teje
kalo andej se te pret shoku ka 1 ore i shkreti degjove

Postuar nga lule datë 14 Mars 2011 - 03:36:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
kalo andej se te pret shoku ka 1 ore i shkreti degjove

ahhahahahahhah rri mi mle rehat se sjom per burr un,

Jam alergjike

Postuar nga Petter datë 14 Mars 2011 - 03:37:

Lule do hash karrot, rri mire lol

Postuar nga lule datë 14 Mars 2011 - 03:40:

Citim:
Lule do hash karrot, rri mire lol

shih shih, qeka ne ky on, rrot apo karrot, se mos ben naj gabim ortografik

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 03:40:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

ahhahahahahhah rri mi mle rehat se sjom per burr un,

Jam alergjike

si ben sikur sdo

Postuar nga lule datë 14 Mars 2011 - 03:42:

Sdu burr dhe pik!

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 03:43:

petter qenka me mendje te keqe sonte po lere ka filluar te lexoj shume per karrotat kastravecat thua sikur se ka te vetin

Postuar nga lule datë 14 Mars 2011 - 03:45:

kush o me mendje tkeqe mi, un apo Peter??

ahahahhhahh ça lomshi

Postuar nga Petter datë 14 Mars 2011 - 03:45:

Dhe ty ashly gjoja spo tshkon goja long

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 03:46:

lexoje mire se na flliqe pettrushi

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 03:47:

Citim:
Dhe ty ashly gjoja spo tshkon goja long
o ketrush mu goja leng me shkon kur e kam gjahun perpara jo kshu virtualisht

Postuar nga lule datë 14 Mars 2011 - 03:50:

Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
lexoje mire se na flliqe pettrushi

ahahhahahahahhahaha e mi se jompergjumesh ..plus mgjun ne ai,, e çna gjet

Peter je anej ti, se ta ndreq mire karroten ty,, ene bo vaki mqit, naj mik ta boj per ..lemez

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 03:52:

lere petterin se u be per mjek paska pire shum sonte me gjeti dhe mua te vetmuar edhe u deh dyfish

Postuar nga lule datë 14 Mars 2011 - 03:54:

ty ta bon mire ai, se vet e lun po me mu ç'pat, qe mpriti me sepat, un e shkreta as e provokova

Postuar nga Ashley datë 14 Mars 2011 - 03:57:

un ja luj me ty ngacmohet

Postuar nga lule datë 14 Mars 2011 - 04:12:

Un ja pres koken ri, e di ai

Rri se kush e duron amon, se me erdhi dhe i mik nga anglia, jam me te msn

Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 [200] 201 202 203 204 205 206 207 208 209 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.