Forumi Horizont | Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 [200] 201 202 203 204 205 206 207 208 209 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)
Kurt.. C'ka per komike ne zbulimin e thinjes se pare?! Mua me duket tragjedi! Nuk di si do e perballoj idene. Por e kam gjetur, ketej e tutje do mendoj me pak ()..
P.s. Eria, ne momentin kur une do i pranoj vetes idene se bojerat i perdor per te mbuluar thinjat e jo per te kuruar lukun, atehere kam deshtuar. Nou uej! Une jam e pamposhtshme!
Ja miremengjesi njehere!
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Im gonna be a daddy
Adhuroj te shtunen sepse e ti sa zgjohesh vjen e hyn ne krevatin tim e fillon e me zgjon duke u hedhur e lozur dhe une qe kerkoj te mbuloj koken ne jorgan .Zgjim i rremujshme por gjeja me e bukur qe ma ben kete dite me fantastike .
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
P.s. Eria, ne momentin kur une do i pranoj vetes idene se bojerat i perdor per te mbuluar thinjat e jo per te kuruar lukun, atehere kam deshtuar. Nou uej! Une jam e pamposhtshme!
Ja miremengjesi njehere!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Adhuroj te shtunen sepse e ti sa zgjohesh vjen e hyn ne krevatin tim e fillon e me zgjon duke u hedhur e lozur dhe une qe kerkoj te mbuloj koken ne jorgan .Zgjim i rremujshme por gjeja me e bukur qe ma ben kete dite me fantastike .
kalendari thote qe neser te jete dita e veres ...kalendari thote.
Citim:
Po citoj ato që tha al74
kalendari thote qe neser te jete dita e veres ...kalendari thote.
Rebus Dixhital Rebus Dixhital
----------Mendoj se ministri me gomar i qeverise sone eshte Ministri Xhaferaj qe thote gafa skandaloze si shprehjet famoze :......ministri aktual i atehereshem i turizmit ............
apo ....do sjellim edhe eshtrat e Ismail Qemalit ne Shqiperi ..........---------- hahahahahahahaahahahahahahahhahahahahahahahahahaha
po vdes se qeshuri qe ne pik te sabahut me kete idiot minister
hahahahahahahahaha
hahahhahahaahahahaha
Citim:
Neser ne qytetin tim do jete nje feste e madhe sa keq qe une sdo jemme mungon ajo gjalleria qe sjell kjo dite me mungon ajo ndienja e rilindjes te cdo gjeje me mugojen fytyrat e qeshura te femijve neper lagje me mungon era e mire e ballakumeve qe ndihet ne qytet por me shume se te gjithe me mungon tavolina qe do te shtronim me gjithe te afermit e mi ...ajo tavoline ate eshte bosh ska me njeri te festoje ...
Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
O Bjonde po ballakume di te besh ti ?---Se ballakumet ishin me te vertete shume te shisjhm e , dhe ato i bejne diten e veres .....
Citim:
Rajmond di ti bej aq te mira sa te lepish gishtat po se do jemi larg se do ti kisha derguar me poste...mka lag shiu mi ka bere floket si postiqe 3 ore ke parukerja me u pispillo nje minute shi ...
Kalofsh mire Rajmond
Citim:
Rajmond di ti bej aq te mira sa te lepish gishtat po se do jemi larg se do ti kisha derguar me poste...mka lag shiu mi ka bere floket si postiqe 3 ore ke parukerja me u pispillo nje minute shi ...
Citim:
Leri postiqet ti po na hidh receten shpejt ketu![]()
Citim:
Neser ne qytetin tim do jete nje feste e madhe sa keq qe une sdo jemme mungon ajo gjalleria qe sjell kjo dite me mungon ajo ndienja e rilindjes te cdo gjeje me mugojen fytyrat e qeshura te femijve neper lagje me mungon era e mire e ballakumeve qe ndihet ne qytet por me shume se te gjithe me mungon tavolina qe do te shtronim me gjithe te afermit e mi ...ajo tavoline ate eshte bosh ska me njeri te festoje ...
Citim:
si urdheron komandant po kaloj ke guzhina se na vjen shejtonja me fshese korenti e na merr perpara...
Citim:
S'fle sonte pa recete une. E gjej dhe ne internet xhanem, po dua recete artizanale origjinale, jo nga keto copy-paste qe s'merret vesh nga vijne.
Citim:
pse te dukem tipi qe ben copy -paste neper interneta dhe i v,mami e me pas une qe kur isha femi ...
du dhe une ballokume
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
du dhe une ballokume
Ja m'trego icik kush ti hypi kacabunjt ty
Citim:
merr neser maqinen e shko ne elbasan e ha dhe per muapo teproi noj kokerr ma fut ne dhl ...
m.c. jam me nerva...
ja kur te kerkojne ndere te vogla te tipit "neser vij pak me vonese ne pune ke cdo gje gati ne sirtarin tim "dhe ti kupton qe kjo e dinte qysh te premten qe sdo vinte e don te kaloje dhe ty per budallaqe pale sikur hame bar ...e te gjithe planet e tua shkojne per lesh ...
Citim:
ja kur te kerkojne ndere te vogla te tipit "neser vij pak me vonese ne pune ke cdo gje gati ne sirtarin tim "dhe ti kupton qe kjo e dinte qysh te premten qe sdo vinte e don te kaloje dhe ty per budallaqe pale sikur hame bar ...e te gjithe planet e tua shkojne per lesh ...
Citim:
Angjel me prit deri javen tjeter nga nervat qe kam merr flake ne bari i njome ne kashta ...Rajmond kultura me disa njeres nuk ja vlen sidomos me terronet hakmarrja nje pjate qe sherbehet e ftohte po e pergatis qe imen
Thnx kurt....
Um vazhdoj te mundohem dhe allabym po me ecen me nguljet :p
Heyday, ca te ben te mendosh se ka ardh prilli ketej? Pastaj si I thone, prill maj idhit mos ju ndaj lol
Petter e kam un ditelindjen ne prill pres dhurate.....
E do me papjon dhuraten ? Lol
jo me fjongo
Patjeter..lol
je shum i sjellshem
Ty Achley do tboj gropen un, dhe atij siper teje
Citim:kalo andej se te pret shoku ka 1 ore i shkreti degjove
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Ty Achley do tboj gropen un, dhe atij siper teje![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
kalo andej se te pret shoku ka 1 ore i shkreti degjove![]()
Lule do hash karrot, rri mire lol
Citim:
Lule do hash karrot, rri mire lol
Citim:si ben sikur sdo
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
ahhahahahahhah rri mi mle rehat se sjom per burr un,
Jam alergjike![]()
Sdu burr dhe pik!
petter qenka me mendje te keqe sonte po lere ka filluar te lexoj shume per karrotat kastravecat thua sikur se ka te vetin
kush o me mendje tkeqe mi, un apo Peter??
ahahahhhahh ça lomshi
Dhe ty ashly gjoja spo tshkon goja long
lexoje mire se na flliqe pettrushi
Citim:o ketrush mu goja leng me shkon kur e kam gjahun perpara jo kshu virtualisht
Dhe ty ashly gjoja spo tshkon goja long![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
lexoje mire se na flliqepettrushi
![]()
lere petterin se u be per mjek paska pire shum sonte me gjeti dhe mua te vetmuar edhe u deh dyfish
ty ta bon mire ai, se vet e lun po me mu ç'pat, qe mpriti me sepat, un e shkreta as e provokova
un ja luj me ty ngacmohet
Un ja pres koken ri, e di ai
Rri se kush e duron amon, se me erdhi dhe i mik nga anglia, jam me te msn
Gjithsej 218 faqe: « E parë ... « 191 192 193 194 195 196 197 198 199 [200] 201 202 203 204 205 206 207 208 209 » ... E fundit » Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.